ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در شبکه

aaaammmm87
17-11-2013, 13:36
سلام
چطوری میتونم کاری کنم که دیگه این کادر Windows Security واسم باز نشه ؟ نمیخوام همون یه بار اولم یوزر و پسورد رو وارد کنم .
یه مشکل دیگه ای هم که دارم اینه وقتی یوزر و پسورد سیستم دومم رو بهش میدم بعضی اوقات میگه که اشتباهه و باز نمیکنه ،در حالی که یوز و پسورد رو درست وارد میکنم .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واسه Remote Desktop در ویندوز 7 همیشه با خطای زیر مواجهه میشم در حالی که سیستم مقصدم اجازه ریموتشو فعال کردم .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

FerineFast
17-11-2013, 19:10
تیک remember credentials رو بزنید دیگه احتیاج وارد کردن هر باره نیست.

برای remote desktop فایروال رو هم باید باز کنید و قبلش از ارتباط و پینگ اطمینان حاصل کنید.

aaaammmm87
17-11-2013, 20:11
تیک remember credentials رو بزنید دیگه احتیاج وارد کردن هر باره نیست.

برای remote desktop فایروال رو هم باید باز کنید و قبلش از ارتباط و پینگ اطمینان حاصل کنید.

بعضی اوقات با فعال کردن ریممبر و دادن یوزر و پسورد درست خطا میده که اشتباهه . چطوری میتونم یوزرامو تعریف کنم که نیازی به این وارد کردن نباشه ؟
یه مشکل دیگه ای هم که هست اینه که اگه واسه سیستمم پسورد تعیین نکنک امکان ورود نخواهد بود .
پینگ میکنم درسته مشکلی نیست ولی واسه فایروال نمیدونم باید چکار کنم .

FerineFast
17-11-2013, 20:49
فکر می کنم یک راه حلش اینه که دوتا یوزر توی دوتا دستگاه یکی باشند و پسورد یکی داشته باشند در این صورت دیگه از شما پسورد نمی خواد البته یک راه غیر امن هم داره که از network and sharing center پسورد پروتکت رو تیکش رو بردارید.(که اونوقت همه دسترسی پیدا میکنند!)

برای فایروال وارد کنترل پنل بشید سرچ کنید Firewall و وارد Firewall بشید و وارد allow app or feature بشید و تیک public و private برای Remote Desktop رو بزنید.