ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نرم افزار قدرتمند پخش فیلم MX Video Player Pro + Codec - تمام نسخه ها

runner
17-11-2013, 11:29
MX Video Player Pro v1.7.20
2.76 Mb

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

شات:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

بهترین راه لذت بردن از فیلم‌هایتان.
اولین اجراکننده ویدئوی آندروید با قابلیت MULTI-CORE DECODING. بر اساس این قابلیت کارایی اجرا تا ۷۰ درصد نسبت به دستگاه‌های تک هسته‌ای بهبود پیدا می‌کند.
دسترسی‌ها

بستن فرآیندهای پنهان
نمایش هشدارهای سیستمی
تغییر یا حذف محتویات کارت حافظه
دسترسی کامل به اینترنت
مشاهدهٔ وضعیت Wi-Fi
مشاهدهٔ وضعیت شبکه

Download Player ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
MX Player Codec ARM v7.1.7.20 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
MX Player Codec ARM v6.1.7.20 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

runner
16-12-2013, 16:19
نسخه جدید:
MX Player Pro v1.7.21 Patched ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

runner
16-02-2014, 01:10
نسخه جدید:
MX Player Pro 1.7.24 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

mahdi-mo
02-03-2014, 21:21
سلام دوستان من mxplayer رو روی تبلت fonepad7 نصب کردم کدک مربوط به تبلتم رو هم نصب کردم اما یه مشکلی دارم.بعد از پخش فیلم بعد از حدود 15 ثانیه پخش فیلم قطع میشه و میاد تو صفحه لیست فیلمها
مشکل از کجاست؟
جالبه توی گالکسی مگا 5.8 هم همچین مشکلی رو دارم

LEO.M
02-03-2014, 21:38
سلام دوستان من mxplayer رو روی تبلت fonepad7 نصب کردم کدک مربوط به تبلتم رو هم نصب کردم اما یه مشکلی دارم.بعد از پخش فیلم بعد از حدود 15 ثانیه پخش فیلم قطع میشه و میاد تو صفحه لیست فیلمها
مشکل از کجاست؟
جالبه توی گالکسی مگا 5.8 هم همچین مشکلی رو دارم
دیکودر h/w+ رو فعال کردید؟

mahdi-mo
02-03-2014, 21:50
دیکودر h/w+ رو فعال کردید؟
باید فعال کنم یا نه؟
فعال هستش
خواهشا راهنمایی کنید

albous
02-03-2014, 22:10
فکر میکنم مشکل از کرک باشد

runner
04-12-2014, 23:58
نسخه جدید:
MX Player Pro v1.7 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

کدک:
ARMv7 NEON Codec v1.7 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ARMv6 VFP Codec v1.7 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Tegra3 Codec v1.7 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])