mo-hammad
16-11-2013, 21:09
سلام من این ترم ریاضی کاربردی دارم استادش اصلا خوب نیست .
مباحث تجزیه ی کسر رو اصلا نمیفهمم چیکار کنم ؟؟؟ تو رو خدا کمک کنید هیچی ازش نمیفهمم جزوه دانلود کردم آموزش گرفتم بازم نمیفهممم آیا کتاب خود آموزش خیلی عالی براش هست ؟
انتگرال هم همینطور هست کتابی که این دو رو خوب آموزش بده که یه احمقی مث من بفهمه؟ ------
------------------
و یه سری سوال هم دارم
سوالات من :
1- در تجزیه کسر از اتحادها و فاکتور گیری استفاده میشه برای مخرج ؟ آیا به صورت هم کاری داریم؟
2- چرا مقادیر صورت نادیده گرفته میشه و با حروف جایگزین میشه؟
3-تو این تجزیه به سوالاتم جواب بدید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوال اولم اینه :توی خط اول چون اتحادی نداشتیم از فاکتور گیری استفادهشد درسته؟
2-اول اینکه چرا صورت نادیده گرفته شده با حروف جایگزین شد؟ و بعدش اینکه در جوابش اون حالت بخاطر مخرج مشترک گرفتن اینطوری شده؟
3-چرا خط سوم رو بدون مخرج نوشته ؟
4-خط چهارم چه اتفاقی افتاد که این فرمی شد؟
5-کلا خط پنجم چی شده ؟؟ چه اتفاقی داره میفته
خواهش میکنم تک تک خطها رو برام با ساده ترین زبون غیر ریاضی و اصطلاح سخت توضیح بدید .
مباحث تجزیه ی کسر رو اصلا نمیفهمم چیکار کنم ؟؟؟ تو رو خدا کمک کنید هیچی ازش نمیفهمم جزوه دانلود کردم آموزش گرفتم بازم نمیفهممم آیا کتاب خود آموزش خیلی عالی براش هست ؟
انتگرال هم همینطور هست کتابی که این دو رو خوب آموزش بده که یه احمقی مث من بفهمه؟ ------
------------------
و یه سری سوال هم دارم
سوالات من :
1- در تجزیه کسر از اتحادها و فاکتور گیری استفاده میشه برای مخرج ؟ آیا به صورت هم کاری داریم؟
2- چرا مقادیر صورت نادیده گرفته میشه و با حروف جایگزین میشه؟
3-تو این تجزیه به سوالاتم جواب بدید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوال اولم اینه :توی خط اول چون اتحادی نداشتیم از فاکتور گیری استفادهشد درسته؟
2-اول اینکه چرا صورت نادیده گرفته شده با حروف جایگزین شد؟ و بعدش اینکه در جوابش اون حالت بخاطر مخرج مشترک گرفتن اینطوری شده؟
3-چرا خط سوم رو بدون مخرج نوشته ؟
4-خط چهارم چه اتفاقی افتاد که این فرمی شد؟
5-کلا خط پنجم چی شده ؟؟ چه اتفاقی داره میفته
خواهش میکنم تک تک خطها رو برام با ساده ترین زبون غیر ریاضی و اصطلاح سخت توضیح بدید .