PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نکاتی درباره ورزش در هوای سرد

wichidika
16-11-2013, 18:37
نکاتی درباره ورزش در هوای سرد

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
در فصل زمستان و پاییز که هوا سرد می‌شود، میزان ورزش کردن نیز کاهش می‌یابد زیرا شرایط آب و هوایی نامساعد است. ورزش کردن در هوای سرد فوایدی دارد که باید آن‌ها را در نظر گرفت.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، ورزش کردن به طور مرتب باعث افزایش انرژی و بهتر شدن روحیه می‌شود. ممکن است در فصول سرد یعنی پاییز و زمستان خارج شدن از محیط گرم و بیرون رفتن در هوای تاریک صبحگاهی سخت باشد. با این وجود ورزش در هوای سرد فوایدی دارد که باید آن‌ها را در نظر گرفت.
تحقیقات نشان داده است که ورزش متعادل سیستم ایمنی بدن را قوی‌تر می کند و از خطر سرماخوردگی و سرفه جلوگیری کند. ضمنا در فصل زمستان و پاییز روزها کوتاه‌تر هستند و احتمال افسردگی بالا است. ورزش کردن شرایط روانی را بهتر می‌کند. در فصول سرد اشتها بیشتر می شود. ورزش باعث می‌شود که تغذیه کنترل شود و بدن در شرایط بهتری باقی بماند.
اگر برنامه ورزش جدیدی را شروع کرده‌اید، در آنجام آن زیاده وری نکنید کم کم میزان ورزش را افزایش دهید. می‌توانید ابتدا 30 دقیقه ورزش را به نوبت‌های 10 دقیقه‌ای تقسیم کنید. قبل از شروع 10 دقیقه بدن را گرم کنید. برای گرم کردن بدن از پیاده روی و یا دویدن استفاده کنید. مطمئن شوید که در هوای سرد به اندازه کافی لباس گرم پوشیده‌اید. چند لایه لباس بپوشید تا گرما را در بدن نگه دارید. گرمای زیادی از قسمت سر، هدر می‌رود، با پوشیدن کلاه از این هدر رفتن گرما جلوگیری کنید.
اگر سرما خورده‌اید نیازی نیست که ورزش را متوقف کنید. اگر نشانه‌های بیماری زیاد نیستند و احساس می‌کنید شرایط خوبی دارید می‌توانید ورزش کنید. اگر تب دارید هرگز ورزش نکنید زیرا ورزش دمای بدن شما را بالاتر می‌برد. ورزش کردن همراه با تب به قلب شما صدمه می‌زند.
اگر آسم دارید برای ورزش کردن در هوای سرد مراقبت بیشتری انجام دهید. بهتر است کپسول تنفسی خود را به هنگام ورزش همراه داشته باشید.در فصل سرما می‌توانید ورزش هایی که در درون ساختمان قابل انجام هستند مانند بدمینتون، فوتبال داخل سالن، جودو، پیلاتس و اسکوآش و شنا انجام دهید.
اگر از ورزش‌های در هوای آزاد لذت می برید، نگهدارید که هوای سرد جلوی شما را بگیرد. تنها مراقبت‌های لازم را انجام دهید.
انتهای پیام

بانو . ./
16-11-2013, 23:23
بله.ورزش در افزایش روحیه بسیار موثر هست.

Reza31001
17-12-2014, 17:37
در مقاله بالا به نکات مثبت ورزش در زمستان اشاره شده ( تقویت سیستم ایمنی، تقویت روحیه، کنترل تغذیه) و البته نکات لازم رو برای ورزش صحیح در این فصل گفته

حالا سوال من در مورد ورزش در زمستان + بحث آلودگی هواست که میدونید در این فصل به دلیل وارونگی هوا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D9%88%D8%A7) در شهرهای بزرگ این موضوع تشدید هم میشه
از اون جایی که من در مشهد زندگی میکنم و در این مقطع از فصل هم اینجا هوای سرد و خشکی داره (و بالطبع آلودگی هوا بالاس)، به نظرتون ورزش صبحگاهی در بیرون خونه مفیده یا مضر؟
اضافه کنم منظورم از ورزش صبحگاهی حدود 30 دقیقه دوی نرم + حرکات کششی معمول هست که اونم هفته ای 3 روز بیشتر نیست

از اون طرف چون امکان ورزش تو خونه هم هست به نظرتون کدوم مورد رو انتخاب کنم بهتره؟

bas ali
17-12-2014, 20:07
در مقاله بالا به نکات مثبت ورزش در زمستان اشاره شده ( تقویت سیستم ایمنی، تقویت روحیه، کنترل تغذیه) و البته نکات لازم رو برای ورزش صحیح در این فصل گفته

حالا سوال من در مورد ورزش در زمستان + بحث آلودگی هواست که میدونید در این فصل به دلیل وارونگی هوا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D9%88%D8%A7) در شهرهای بزرگ این موضوع تشدید هم میشه
از اون جایی که من در مشهد زندگی میکنم و در این مقطع از فصل هم اینجا هوای سرد و خشکی داره (و بالطبع آلودگی هوا بالاس)، به نظرتون ورزش صبحگاهی در بیرون خونه مفیده یا مضر؟
اضافه کنم منظورم از ورزش صبحگاهی حدود 30 دقیقه دوی نرم + حرکات کششی معمول هست که اونم هفته ای 3 روز بیشتر نیست

از اون طرف چون امکان ورزش تو خونه هم هست به نظرتون کدوم مورد رو انتخاب کنم بهتره؟
بله مشهد هواش خیلی الوده هست و حتی هوای وسط پارک ملت هم کثیفه .
شما اگه میخوای بیرون پیاده روی کنی من بهت پارک وکیل اباد رو پیشنهاد میکنم که هوای تمیزی داره و خلوت هم هست و لذت میبری وگرنه باید بری سالن و از تردمیل استفاده کنی

Reza31001
23-12-2014, 09:44
بله مشهد هواش خیلی الوده هست و حتی هوای وسط پارک ملت هم کثیفه .
شما اگه میخوای بیرون پیاده روی کنی من بهت پارک وکیل اباد رو پیشنهاد میکنم که هوای تمیزی داره و خلوت هم هست و لذت میبری وگرنه باید بری سالن و از تردمیل استفاده کنی
تا پارک وکیل آباد که برم و بیام یکی دو ساعت طول میکشه!
بیشتر منظورم همون پارک ملت بود که البته امروز که رفتم بیرون هوا بسیار سرد و کثیف بود (با اینکه همین دو روز پیش بارون اومده)
خلاصه که فعلا قیدش رو میزنم تا اوایل اسفند

wichidika
25-12-2014, 22:37
متخصص قلب و عروق هشدار داد
هوا و مایعات سرد برای بیماران قلبی سم است/پارو کردن برف، ممنوع

یک متخصص قلب و عروق قرار گرفتن در معرض هوای سرد و نوشیدن مایعات سرد را عامل تنگی رگ‌های قلب و خطرناک دانست و افرادی که سابقه سکته دارند باید از قرار گرفتن در معرض سرما جداً خودداری کنند.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

منوچهر قارونی متخصص قلب و عروق در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاری فارس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، اظهار کرد: فصل سرما فصلی است که عروق بدن به علت هوای سرد دچار اسپاسم می‌شود و تنگی رگ‌های قلب تشدید می‌شود.
این متخصص قلب و عروق تصریح کرد: حتی اگر لباس گرم پوشیده باشید هوا از بینی و دهان وارد بدن شده و عامل تنگی و اسپاسم رگ‌های قلب می‌شود.
وی افزود: این هوای سرد وارد شده از بینی و دهان در نهایت پس از اسپاسم رگ‌های قلب، درد قلب در بدن ایجاد می‌کند در حالی که در هوای گرم شامل چنین اتفاقی نیستیم.
قارونی خاطرنشان کرد: حتی نوشیدن مایعات سرد می‌تواند باعث اسپاسم و تنگی رگ‌های قلب شود بنابراین زمستان‌ها باید خود را از مواجهه با هوای سرد و نوشیدن مایعات سرد در امان نگاه داشت.
این متخصص قلب و عروق افزود: در شهرهای بزرگ که وارونگی هوا ایجاد می‌شود و ‌آلودگی و هوای کثیف در سطح تنفس قرار می‌گیرد نباید صبح زود ورزش کرد چرا که باعث بروز دردهای قلبی می‌شود.
قارونی توصیه کرد: افراد در فصول سرد باید پس از ساعت 10 صبح اقدام به ورزش کردن کنند.
وی تأکید کرد: افرادی که دچار تنگی شدید عروق قلبی هستند سریعاً تنگی ناشی از برودت هوا را نشان خواهند داد ولی افرادی که رگ‌های عادی داشته و یا تنگی کمی دارند در ورزش و پیاده‌روی از خود عوارض اسپاسم عروق قلبی را نشان می‌دهند.
این متخصص قلب و عروق یکی از خطرناکترین اقدامات برای بیماران قلبی در فصل زمستان را پاروکردن برف عنوان و تصریح کرد: مبتلایان به بیماری‌های قلبی قطعاً باید از پاروکردن برف خودداری کنند چرا که این اقدام به علت همزمانی اسپاسم و تنگی عروق در سرما و همچنین فشار زیاد بر قلب برای این افراد مرگ آور است.
انتهای پیام/