مشاهده نسخه کامل
: کمک روشن نشدن تلویزیون پلاسمای 42 اینچ سری 4
morton915
15-11-2013, 22:33
سلام اساتید گرامی
من یک عدد تلویزیون سامسونگ پلاسما 42 اینچ مدل PS42A410C1XHC ورژن BS01 سری 4
دارم.روشن نمیشه......
دیروز ظهر روشن کردیم حدودا 1 ساعتی نگاه کردیم.خاموش کردم چون داشتیم میرفتیم بیرون شب بر نمیگشتیم محافظ را از برق کشیدم بیرون و فردا صبح که آمدیم به برق زدم دیگه روشن نشد.دستگاههای دیگه که به محافظ هستند روشن شدن با این وجود کابل برقش را هم عوض کردم پیریز برق عوض کردم.ولی بازم روشن نشد.لطفا کمک کنید
matinpour
15-11-2013, 23:06
سلام اساتید گرامی
من یک عدد تلویزیون سامسونگ پلاسما 42 اینچ مدل PS42A410C1XHC ورژن BS01 سری 4
دارم.روشن نمیشه......
دیروز ظهر روشن کردیم حدودا 1 ساعتی نگاه کردیم.خاموش کردم چون داشتیم میرفتیم بیرون شب بر نمیگشتیم محافظ را از برق کشیدم بیرون و فردا صبح که آمدیم به برق زدم دیگه روشن نشد.دستگاههای دیگه که به محافظ هستند روشن شدن با این وجود کابل برقش را هم عوض کردم پیریز برق عوض کردم.ولی بازم روشن نشد.لطفا کمک کنید
دوست عزیز
آیا چراغ ال ای دی قرمز رنگ روی تلویزیون تان روشن میشود ؟ و نگاه کنید همان جایی که ال ای دی قرمز رنگ تلویزیون است پشت تلویزیون کلید گرد کوچکی است آن را فشاردهید ببینید تلویزیون تان روشن می شود؟ یا نگاه کنید که کنترولتان باطریش جابجا نشده و کنترول تان کار می کند.؟
morton915
15-11-2013, 23:38
دوست عزیز
آیا چراغ ال ای دی قرمز رنگ روی تلویزیون تان روشن میشود ؟ و نگاه کنید همان جایی که ال ای دی قرمز رنگ تلویزیون است پشت تلویزیون کلید گرد کوچکی است آن را فشاردهید ببینید تلویزیون تان روشن می شود؟ یا نگاه کنید که کنترولتان باطریش جابجا نشده و کنترول تان کار می کند.؟
دوست گرامی
چراغ ال ای دی دکمه روشن خاموش منظورتونه؟اگه منظورتون کلید خاموش روشنه این مدل آبی هست اگه نیاز هست عکس ازش بذارم؟
نه کنترل سالم است تست کردم با دوربین.
این کلید گرد کوچک کجاست دقیقا؟باید پشت تلویزیون باز بشه؟
matinpour
16-11-2013, 00:03
دوست گرامی
چراغ ال ای دی دکمه روشن خاموش منظورتونه؟اگه منظورتون کلید خاموش روشنه این مدل آبی هست اگه نیاز هست عکس ازش بذارم؟
نه کنترل سالم است تست کردم با دوربین.
این کلید گرد کوچک کجاست دقیقا؟باید پشت تلویزیون باز بشه؟
دوست عزیز
بله همان چراغ خاموش و روشن در ال ای دی ها پشت تلویزیون و پشت همان کلید است به اندازه سر یک پیچ کوچک
morton915
16-11-2013, 01:29
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
استاد گرامی
مدلش اینه پشت ش چراغی نداره
میشه لطفا بیشتر راهنمایی کنید
matinpour
16-11-2013, 21:54
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
استاد گرامی
مدلش اینه پشت ش چراغی نداره
میشه لطفا بیشتر راهنمایی کنید
دوست عزیز
من گفتم چراغ خاموش و روشن جلوی تلویزیون پشت آن قسمت
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.