ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمائی در مورد اضافه کردن هارد اینترنال

Tombstone1
15-11-2013, 17:47
سلام
دوستان ، من میخوام یه هارد اینترنال دیگه به سیستمم اضافه کنم اما اصلا از نحوه نصبش و اینکه سیستم میکشه و ... اطلاع ندارم.
از لحاظ سخت افزاری کاملا مبتدی هستم.
حالا میخوام راهنمائیم کنید که چه طوری این کارو انجام بدم؟
الان یه هارد دارم. نمیدونم کجای سیستم خورده و جایی برای اضافه کردن داره و ...
خلاصه ممنون میشم منو راهنمایی کنی.
(اگر مشخصات سیستم لازم هست، بفرمائید تا بگم.)

ata.royalfalcon
15-11-2013, 20:20
سلام .

1. برای نصب هارد دیسک ، قبل از هر چیزی سیستم را کاملاً خاموش و از برق جدا کنید .
2. درب کیس را جدا کنید .
3. هارد را از نایلون پلاستیکی آن جدا کنید و با دقت هر چه تمامتر در محفظه مربوطه با چهار عدد پیچ مناسب نصب کنید . به برد سبز رنگ پشت هارد دیسک دست نزنید و همچنین دقت کنید که برد سبز رنگ پشت هارد به اجزاء فلزی کیس و ... برخورد نکند . همچنین در هنگام پیچ کردن دقت کنید که پیچ گوشتی در نرود و به مادربرد یا هارد دیسک برخورد نکند . پیچ را بیش از حد سفت نبندید که ممکن هست هرز شود .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در بعضی از کیسها ابزاری موجود هست که به کمک آنها میتونید بی نیاز به پیچ کردن ، هارد دیسک را در محفظه نصب کنید (روی عکس کلیک کنید تا فول سایز شود).

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

4. پس از نصب هارد ، نوبت به متصل کردن کابلها میرسد . عکس زیر مربوط به هارد دیسک SATA هست .

در عکس زیر کانکتور برق 5 رشته سیمی را میبینید که باید به power connector هارد دیسک متصل شود (روی عکسها کلیک کنید تا فول سایز شود) .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اگر هم پاور این کانکتور را نداشته باشید میتوانید از تبدیلهای SATA to Molex استفاده کنید .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

یک کابل دیگر هم مورد نیاز هست تا اطلاعات بین هارد و سیستم رد دو بدل شود . انتهای این کابل باید به پورتهای SATA مادربرد متصل شود .

روی دو عکس زیر کلیک کنید تا فول سایز شود . در عکس زیر پورتهای SATA مادربرد مشخص هست .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

5. پس از اتمام کار و بستن درب کیس میتوانید سیستم را به برق متصل و روشن کنید .
6. پس از اینکه سیستم را روشن کردید ابتدا از طریق بایوس مطمئن بشید که هارد بدرستی شناسایی (Detect) شده است .

7. اگر قصد نصب ویندوز روی این هارد را دارید پس از طریق بایوس اولویت اول بوت را روی DVD رایتر قرار دهید و اقدام به نصب ویندوز نمایید . اگر قصد نصب ویندوز را ندارید (ویندوز روی هارد دیگر نصب هست) پس از طریق بایوس اولویت اول بوت را روی هارد ویندوزی تنظیم کنید و پس از ذخیره تغییرات از بایوس خارج شوید .
8. برای اینکه درایوهای هارد جدید نصب شده در my computer دیده شود نیاز به پارتیشن بندی و فرمت کردن هست . برنامه های زیادی برای اینکار موجوده ولی ساده ترین آنها Disk management ویندوز هست . برای اجرای این برنامه روی my computer راست کلیک کنید و سپس گزینه manage را انتخاب کنید یا اینکه دستور DISKMGMT.MSC رو در run وارد کنید (run در منوی استارت است) .

نکته : اگر هم هارد دیسک از قبل پارتیش بندی و فرمت شده و دارای اطلاعات هست و اطلعات آن برای شما مهم ، پس لازم نیست که مجدداً پارتیشن بندی و فرمت کنید .

در درجه اول هارد باید initialize بشود . روي قسمت سمت چپ راست كليك كنيد و initialize disk رو انتخاب کنید .

در مرحله بعد گزینه MBR رو انتخاب کنید . دقت کنید که اگر هارد شما بیشتر از 2.19 ترابایت هست باید بصورت GPT اقدام بشه .

روی پارتیشن unallocated راست کلیک کنید و گزینه new simple volume رو انتخاب کنید .

طبق عکس زیر ، مثلاً اگر قصد ساختن 4 پارتیشن دارید کل فضا رو تقسیم بر 4 کنید و حاصل رو در کادر simple volume size in MB وارد کنید (حجم بصورت مگابایت باید وارد شود).

یک حروف غیر تکراری بدهید البته خود ویندوز بصورت اتوماتیک این کار رو انجام میدهد .

بهتر هست که فرمت هارد بصورت NTFS باشه و همچنین allocation unit size هم بصورت پیش فرض باشه میتونید یه اسم هم وارد کنید مثلاً اگر برای ذخیره فیلم هست بنویسید movies .

سپس پیغام زیر ظاهر خواهد شد که باید finish رو بزنید .

برای الباقی پارتیشنها هم مثل روش بالا عمل کنید .

Tombstone1
15-11-2013, 22:00
واقعا از لطفتون بی نهایت ممنونم.
چند سوال پیش اومده که ممنون میشم پاسخ بدید:
1- نوع مادربورد من Intel Corporation مدل DG31PR است. هارد وسترن، روی این مادربورد جواب میده؟؟ (از لحاظ ساپورت پورت ساتا و برق و ...)
2- اون کابل اول که چند رشته ای و رنگی هست، داخل خود کیس هست؟؟
یه مقدار بیشتر اگه اون قسمتو توضیح بدید، ممنون میشم. که چه طوری اون سیم هارو داخل اون سوکت میکنیم و ...
3- یه عکس از نمای باز کیس که اون سیم و کابل ها وصل شده، میشه بدید؟
4- هارد دقیقا زیر پاور نصب میشه؟
5- شما هارد اینترنال سیگیت را مناسب تر میدونید یا وسترن رو؟
6- من قصد نصب ویندوز ندارم. این هارد جدید رو فقط برای فضای بیشتر میخوام. بایوس خودش شناسائی میکنه یا باید انجام بدم؟
اگر باید انجام بدم، چگونه و چه موقعی وارد بایوس بشم؟
ata.royalfalcon
15-11-2013, 23:44
اگر آشنایی ندارید پیشنهاد میکنم نزد یک متخصص اینکار را انجام بدید . ممکن هست در حین نصب خسارت وارد کنید .

1. فایل PDF مشخصات این مادربرد را از این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دانلود کردم . این مدل چهار عدد پورت SATAII دارد که میتونید هارد دیسکهای SATA را به آن متصل کنید . برق هم مربوط به پاور میشه نه مادربرد .

2. کابل برق SATA مربوط به پاور میشه . کابلهای SATA در حالت استاندارد پنج رشته سیم دارند . دو تا مشکی ، زرد 12 ولتی ، نارنجی 3.3 ولتی و قرمز 5 ولتی . البته در بعضی از پاور ها سیم نارنجی وجود ندارد .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

که چه طوری اون سیم هارو داخل اون سوکت میکنیم و

کافیست کانکتور را به داخل فشار بدید . البته کانکتورها یک حالت L شکل دارند که مانع از اشتباه جا زدن میشود .

3. عکس از نمای باز کیس بنظرم فایده ای نداره چون قابل تشخیص نخواهد بود . مهم قسمتی از عکس هست که مربوط به هارد میشه .

4. خیر ، در حالت عادی پاور در قسمت بالا و هارد در قسمت پایین نصب میشود (روی عکس زیر کلیک کنید) .

5. فرقی نمیکنه هر دو از برندهای معتبری هستند که مدلهای خوبی ارائه میکنند .

6. اصولاً بایوس خودش باید شناسایی کنه . مگر اینکه مشکلاتی وجود داشته باشه که هارد در بایوس شناسایی نشه که در اینصورت یکبار بایوس را default کنید همچنین به پورت دیگر SATA مادربرد متصل کنید . اگر با اینحال هارد در بایوس شناسایی نشد جهت اطمینان از سلامتی هارد دیسک روی یک سیستم دیگر تست بشه .

7. در زمانیکه لوگوی مادربرد مشاهده میشه باید دکمه DEL را چندین بار بزنید . البته این دکمه ورود به بایوس در مادربردهای مختلف متفاوت هست . دکمه ورود به بایوس در همان لحظه ای که لوگوی مادربرد نشان داده میشود نوشته میشه . اگر آشنایی ندارید توصیه میشه از تغییر دادن آیتمها و منوهای بایوس خودداری کنید که ممکن هست باعث از کار افتادن مادربرد شود .

david-ebi
05-03-2015, 03:16
با تشکر از آموزشتان.من میخواهم یک هارد 2 ترا اینترنال را به کیسم اضافه کنم به طوریکه بتوانم ویندوز دومی هم روی این هارد نصب کنم.با روشی که برای پارتیشین بندی گفتید آیا اولین درایوی که درست میشود خود به خود بوتیبل است و primary هست برای نصب ویندوز؟در ضمن برای هارد 2 ترا باز هم از گزینه MBR استفاده میکنیم؟

ata.royalfalcon
05-03-2015, 09:52
با تشکر از آموزشتان.من میخواهم یک هارد 2 ترا اینترنال را به کیسم اضافه کنم به طوریکه بتوانم ویندوز دومی هم روی این هارد نصب کنم.با روشی که برای پارتیشین بندی گفتید آیا اولین درایوی که درست میشود خود به خود بوتیبل است و primary هست برای نصب ویندوز؟در ضمن برای هارد 2 ترا باز هم از گزینه MBR استفاده میکنیم؟

سلام .

اگر میخواهید هارد دیسک دوم هم دارای پارتیشن System و Active باشه بطوریکه با جدا کردن هارد دیسک اول از سیستم ، ویندوز نصب شده روی هارد دیسک دوم هم بالا بیاد ، بهتر هست که ارتباط هارد دیسک اول با سیستم را بطور موقت قطع کنید . اینطوری در مرحله نصب ویندوز و در هنگام پارتیشن بندی ، پارتیشنهای System و Active بر روی هارد دیسک ساخته خواهد شد . در غیر اینصورت هر زمانیکه هارد دیسک اول از سیستم جدا شود ویندوز نصب شده بر روی هارد دیسک دوم بوت نخواهد شد چون فایلهای مورد نیاز برای بوت در پارتیشن System و Active هارد دیسک اول موجود بود .

برای پارتیشن بندی هارد دیسک هم یک مرحله ای در هنگام نصب ویندوز هست که میتوانید هارد دیسک را پارتیشن بندی کنید .

برای هارد دیسک دوترابایتی بهتر هست که از MBR استفاده کنید .

david-ebi
05-03-2015, 17:15
سلام .

اگر میخواهید هارد دیسک دوم هم دارای پارتیشن System و Active باشه بطوریکه با جدا کردن هارد دیسک اول از سیستم ، ویندوز نصب شده روی هارد دیسک دوم هم بالا بیاد ، بهتر هست که ارتباط هارد دیسک اول با سیستم را بطور موقت قطع کنید . اینطوری در مرحله نصب ویندوز و در هنگام پارتیشن بندی ، پارتیشنهای System و Active بر روی هارد دیسک ساخته خواهد شد . در غیر اینصورت هر زمانیکه هارد دیسک اول از سیستم جدا شود ویندوز نصب شده بر روی هارد دیسک دوم بوت نخواهد شد چون فایلهای مورد نیاز برای بوت در پارتیشن System و Active هارد دیسک اول موجود بود .

برای پارتیشن بندی هارد دیسک هم یک مرحله ای در هنگام نصب ویندوز هست که میتوانید هارد دیسک را پارتیشن بندی کنید .

برای هارد دیسک دوترابایتی بهتر هست که از MBR استفاده کنید .

با تشکر.من الان نمیخواهم روی هارد جدید ویندوز نصب کنم اما میخواهم طوری باشد که هروقت خواستم بتوانم روی آن ویندوز نصب کنم و فعلا فقط میخواهم به عنوان محل ذخیره اطلاعاتم از آن استفاده کنم.بنابراین با همین آموزش پارتیشین بندی که اینجا گذاشتید میتوانم کاری کنم که بعدا هر زمان ویندوز نصب کردم مستقل از هارد اولم ویندوز بوت شود؟

ata.royalfalcon
05-03-2015, 18:26
با تشکر.من الان نمیخواهم روی هارد جدید ویندوز نصب کنم اما میخواهم طوری باشد که هروقت خواستم بتوانم روی آن ویندوز نصب کنم و فعلا فقط میخواهم به عنوان محل ذخیره اطلاعاتم از آن استفاده کنم.بنابراین با همین آموزش پارتیشین بندی که اینجا گذاشتید میتوانم کاری کنم که بعدا هر زمان ویندوز نصب کردم مستقل از هارد اولم ویندوز بوت شود؟

همین الان در Disk management ویندوز ، هارد دیسک دوم (غیر ویندوزی جهت آرشیو) را پارتیشن بندی کردم . هیچکدام از پارتیشنهای ساخته شده Active نبودند . در نتیجه قبل از اینکه بخواهید ویندوز را بر روی یکی از پارتیشنهای مربوط به هارد دیسک دوم نصب کنید در برنامه Disk management ، روی یکی از پارتیشنهای Primary مربوط به هارد دیسک دوم (ترجیحاً اولین پارتیشن Primary) راست کلیک و گزینه Mark Partition as Active را بزنید تا Active شود . اینطوری فایلهای مورد نیاز برای بوت ویندوز بر روی پارتیشن Active شده کپی خواهد شد .

david-ebi
06-03-2015, 05:11
همین الان در Disk management ویندوز ، هارد دیسک دوم (غیر ویندوزی جهت آرشیو) را پارتیشن بندی کردم . هیچکدام از پارتیشنهای ساخته شده Active نبودند . در نتیجه قبل از اینکه بخواهید ویندوز را بر روی یکی از پارتیشنهای مربوط به هارد دیسک دوم نصب کنید در برنامه Disk management ، روی یکی از پارتیشنهای Primary مربوط به هارد دیسک دوم (ترجیحاً اولین پارتیشن Primary) راست کلیک و گزینه Mark Partition as Active را بزنید تا Active شود . اینطوری فایلهای مورد نیاز برای بوت ویندوز بر روی پارتیشن Active شده کپی خواهد شد .
خوب پس من الان در ابتدا ارتباط هارد اول(ویندوزی) را از سیستم قطع کنم بعد هارد غیر ویندوزی مخصوص آرشیو را نصب کنم و به روش گفته شده در این تاپیک پارتیشین بندی کنم.سپس روی یکی از پارتیشینهای هارد غیر ویندوزی که primary هست و ترجیحا پارتیشین اول هست کلیک راست کنم و عملیات گفته شده برای اکتیو کردن را انجام دهم.در این صورت هر موقع در آینده بخواهم روی هارد دوم غیر ویندوزی یک ویندوز نصب کنم به راحتی نصب میشود و میتوانم مستقل از ویندوز هارد اول با ویندوز هارد دوم سیستم را بالا بیاورم.درست است؟برای بقیه پارتیشینهای هارد دوم لازم نیست عملیات اکتیو کردن انجام شود؟(منظورم پارتیشینهایی که فقط برای آرشیو اطلاعات به کار میروند)

ata.royalfalcon
06-03-2015, 12:29
خوب پس من الان در ابتدا ارتباط هارد اول(ویندوزی) را از سیستم قطع کنم بعد هارد غیر ویندوزی مخصوص آرشیو را نصب کنم و به روش گفته شده در این تاپیک پارتیشین بندی کنم.سپس روی یکی از پارتیشینهای هارد غیر ویندوزی که primary هست و ترجیحا پارتیشین اول هست کلیک راست کنم و عملیات گفته شده برای اکتیو کردن را انجام دهم.در این صورت هر موقع در آینده بخواهم روی هارد دوم غیر ویندوزی یک ویندوز نصب کنم به راحتی نصب میشود و میتوانم مستقل از ویندوز هارد اول با ویندوز هارد دوم سیستم را بالا بیاورم.درست است؟برای بقیه پارتیشینهای هارد دوم لازم نیست عملیات اکتیو کردن انجام شود؟(منظورم پارتیشینهایی که فقط برای آرشیو اطلاعات به کار میروند)

و به روش گفته شده در این تاپیک پارتیشین بندی کنم

منظورتان دقیقاً کدام روش هست ؟ استفاده از Disk management ویندوز ؟ اگر این هست پس روشی که گفتید اشتباه هست ، وقتیکه هارد دیسک ویندوزی را از سیستم جدا کردید کدام ویندوز را میخواهید بالا بیارید که بتونید از طریق Disk management ویندوز هارد دیسک دوم را پارتیشن بندی و یکی از آنها را Active کنید !؟ وقتیکه صحبت از Disk management ویندوز میشه یعنی هارد دیسک اول به سیستم متصل بوده که ویندوزش هم بالا اومده .

میتونید از Disk management ویندوز هم استفاده نکنید . یک راه دیگر برای Active کردن یک پارتیشن استفاده از Diskpart هست . در مرحله نصب ویندوز و در مرحله انتخاب زبان با استفاده از دکمه Shift + F10 و وارد کردن دستور Diskpart این برنامه را اجرا کنید . Active کردن یک پارتیشن با استفاده از Diskpart در این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) توضیح داده شده (Method Two) .

برای اطمینان از اینکه آیا ویندوز نصب شده بر روی هارد دیسک دوم میتواند مستقل از هارد دیسک اول بوت شود Disk management ویندوز را اجرا کنید و ببینید آن پارتیشن Active سیستمی شده است یا خیر ؟ به عکس زیر دقت کنید . پارتیشنی که letter ندارد (100مگابایت) علاوه بر اکتیو بودن سیستمی هم هست .

نکته : باید با ویندوزی که بر روی هارد دیسک دوم نصب شده بالا بیایید تا متوجه بشوید پارتیشن اکتیو موجود بر روی هارد دیسک دوم سیستمی شده یا خیر . اگر با ویندوز نصب شده بر روی هارد دیسک اول بالا بیایید حتی اگر هم واقعاً پارتیشن اکتیو هارد دیسک دوم سیستمی باشد اونو سیستمی نشان نخواهد داد .

بقیه پارتیشینهای هارد دوم لازم نیست عملیات اکتیو کردن انجام شود؟

هر هارد دیسک فقط یک پارتیشن Active میتواند داشته باشد . همچنین پارتیشنهای Logical نمیتوانند Active شوند .

نکته آخر : پس از اتمام نصب ویندوز باید در بایوس گزینه اول بوت را روی هارد دیسک مورد نظرتان ست کنید .

david-ebi
06-03-2015, 17:04
منظورتان دقیقاً کدام روش هست ؟ استفاده از Disk management ویندوز ؟ اگر این هست پس روشی که گفتید اشتباه هست ، وقتیکه هارد دیسک ویندوزی را از سیستم جدا کردید کدام ویندوز را میخواهید بالا بیارید که بتونید از طریق Disk management ویندوز هارد دیسک دوم را پارتیشن بندی و یکی از آنها را Active کنید !؟ وقتیکه صحبت از Disk management ویندوز میشه یعنی هارد دیسک اول به سیستم متصل بوده که ویندوزش هم بالا اومده .

میتونید از Disk management ویندوز هم استفاده نکنید . یک راه دیگر برای Active کردن یک پارتیشن استفاده از Diskpart هست . در مرحله نصب ویندوز و در مرحله انتخاب زبان با استفاده از دکمه Shift + F10 و وارد کردن دستور Diskpart این برنامه را اجرا کنید . Active کردن یک پارتیشن با استفاده از Diskpart در این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) توضیح داده شده (Method Two) .

برای اطمینان از اینکه آیا ویندوز نصب شده بر روی هارد دیسک دوم میتواند مستقل از هارد دیسک اول بوت شود Disk management ویندوز را اجرا کنید و ببینید آن پارتیشن Active سیستمی شده است یا خیر ؟ به عکس زیر دقت کنید . پارتیشنی که letter ندارد (100مگابایت) علاوه بر اکتیو بودن سیستمی هم هست .

نکته : باید با ویندوزی که بر روی هارد دیسک دوم نصب شده بالا بیایید تا متوجه بشوید پارتیشن اکتیو موجود بر روی هارد دیسک دوم سیستمی شده یا خیر . اگر با ویندوز نصب شده بر روی هارد دیسک اول بالا بیایید حتی اگر هم واقعاً پارتیشن اکتیو هارد دیسک دوم سیستمی باشد اونو سیستمی نشان نخواهد داد .

هر هارد دیسک فقط یک پارتیشن Active میتواند داشته باشد . همچنین پارتیشنهای Logical نمیتوانند Active شوند .

نکته آخر : پس از اتمام نصب ویندوز باید در بایوس گزینه اول بوت را روی هارد دیسک مورد نظرتان ست کنید .

گر این هست پس روشی که گفتید اشتباه هست ، وقتیکه هارد دیسک ویندوزی را از سیستم جدا کردید کدام ویندوز را میخواهید بالا بیارید که بتونید از طریق Disk management ویندوز هارد دیسک دوم را پارتیشن بندی و یکی از آنها را Active کنید !؟
عجب جکی گفتم:n04::n02::n08:
دوست عزیز با تشکر از حوصله فراوانتان در جواب دادن به سوالات من.پس در نهایت من میتونم الان هارد دومم رو با disk management پارتیشین بندی کنم(فعلا فقط برای آرشیو)و بعد یکی از درایوهای primary اون رو باز توسط disk management اکتیو و سیستمی کنم تا در آینده بتونم روش ویندوز نصب کنم تا بدون کمک از ویندوز هارد اول و مستقلا بالا بیاد؟(یا حتما برای اینکار باید از disc part استفاده کنم؟)میدونم که جواب این سوال رو دادید اما به علت تازه کار بودن یکبار دیگه میخام واضح ازتون بشنوم.شرمنده:n16:

ata.royalfalcon
06-03-2015, 21:20
عجب جکی گفتم:n04::n02::n08:
دوست عزیز با تشکر از حوصله فراوانتان در جواب دادن به سوالات من.پس در نهایت من میتونم الان هارد دومم رو با disk management پارتیشین بندی کنم(فعلا فقط برای آرشیو)و بعد یکی از درایوهای primary اون رو باز توسط disk management اکتیو و سیستمی کنم تا در آینده بتونم روش ویندوز نصب کنم تا بدون کمک از ویندوز هارد اول و مستقلا بالا بیاد؟(یا حتما برای اینکار باید از disc part استفاده کنم؟)میدونم که جواب این سوال رو دادید اما به علت تازه کار بودن یکبار دیگه میخام واضح ازتون بشنوم.شرمنده:n16:

تقریباً درست گفتید ولی بازهم چندتا اشکال هست :

و بعد یکی از درایوهای primary اون رو باز توسط disk management اکتیو و سیستمی کنم

در Dis management فقط میتونید Active کنید . زمانی این پارتیشن اکتیو ، سیستمی میشود که فایلهای مورد نیاز برای بوت سیستم عامل در آن کپی شود . اینکار در مرحله نصب ویندوز و بر روی پارتیشن Active انجام میشود .

تا بدون کمک از ویندوز هارد اول و مستقلا بالا بیاد؟

هیچ کمکی از ویندوز نصب شده روی هارد دیسک اول گرفته نمیشود . بحث بر سر این هست که از آنجایی که هیچکدام پارتیشنهای هارد دیسک دوم Active نیستند در نتیجه فایلهای مورد نیاز جهت بوت بر روی یکی از پارتیشنهای Active هارد دیسک اول ذخیره میشود و اگر یه زمانی هارد دیسک اول را از سیستم جدا کنید ویندوز نصب شده بر روی هارد دیسک دوم بوت نخواهد شد .

همان روشی که خودتان گفتید انجام بدید . یعنی در Disk management ویندوز یکی از پارتیشنهای Primary هارد دیسک دوم را Active کنید (ترجیحاً اولین پارتیشن Primary) و بعد شروع به نصب ویندوز بر روی هارد دیسک دوم کنید (فعلاً نمیخواد ارتباط هارد دیسک اول را از سیستم قطع کنید) . پس از اتمام نصب ویندوز Disk management ویندوز را اجرا کنید و ببینید همان پارتیشنی که قبلاً Active کرده بودید حالا سیستمی شده یا خیر . اگر سیستمی شده باشه پس اگر یه زمانی هارد دیسک اول را از سیستم جدا کردید مشکلی در بوت ویندوز نصب شده در هارد دیسک دوم نخواهید داشت .

دو نکته زیر هم جهت یادآوری مجدد :

باید با ویندوزی که بر روی هارد دیسک دوم نصب شده بالا بیایید تا متوجه بشوید پارتیشن اکتیو موجود بر روی هارد دیسک دوم سیستمی شده یا خیر . اگر با ویندوز نصب شده بر روی هارد دیسک اول بالا بیایید حتی اگر هم واقعاً پارتیشن اکتیو هارد دیسک دوم سیستمی باشد اونو سیستمی نشان نخواهد داد .

پس از اتمام نصب ویندوز باید در بایوس گزینه اول بوت را روی هارد دیسک مورد نظرتان ست کنید .

ramin_cpu
07-08-2015, 08:58
با عرض سلام و خسته نباشید به همه ی شما می خواستم بپرسم که این روش برای انتقال اطلاعات از هاردی به هارد دیگر استفاده میشه یا نه ؟

ata.royalfalcon
07-08-2015, 10:06
با عرض سلام و خسته نباشید به همه ی شما می خواستم بپرسم که این روش برای انتقال اطلاعات از هاردی به هارد دیگر استفاده میشه یا نه ؟

سلام .

روشهایی که توضیح دادم فقط برای نصب هارد دیسک و راه اندازی اولیه هارد دیسک هست .

اما برای انتقال اطلاعات از یک هارد دیسک به هارد دیسک دیگه چندین روش موجوده . اگر فقط اطلاعات معمولی (مثلاً فیلم ، موزیک ، عکس و ...) میخواهید منتقل کنید فقط کپی پیست کنید (ساده ترین حالت) . ولی اگر میخواهید کل اطلاعات هارد دیسک قبلی رو به هارد دیسک جدید منتقل کنید میتونید با استفاده از نرم افزارهایی مثل Acronis True Image اینکار رو انجام بدید (Cloning Disks) .

هر برنامه یکسری محدودیتهایی دارند مثلاً همین برنامه Acronis True Image امکان انتخاب یک پارتیشن خاص وجود ندارد (کل اطلاعات موجود در کلیه پارتیشنها کپی میشوند) . اگر فقط پارتیشن خاصی میخواهید کپی کنید میتونید از برنامه MiniTool Drive Copy استفاده کنید.

ramin_cpu
07-08-2015, 11:07
سلام .

روشهایی که توضیح دادم فقط برای نصب هارد دیسک و راه اندازی اولیه هارد دیسک هست .

اما برای انتقال اطلاعات از یک هارد دیسک به هارد دیسک دیگه چندین روش موجوده . اگر فقط اطلاعات معمولی (مثلاً فیلم ، موزیک ، عکس و ...) میخواهید منتقل کنید فقط کپی پیست کنید (ساده ترین حالت) . ولی اگر میخواهید کل اطلاعات هارد دیسک قبلی رو به هارد دیسک جدید منتقل کنید میتونید با استفاده از نرم افزارهایی مثل Acronis True Image اینکار رو انجام بدید (Cloning Disks) .

هر برنامه یکسری محدودیتهایی دارند مثلاً همین برنامه Acronis True Image امکان انتخاب یک پارتیشن خاص وجود ندارد (کل اطلاعات موجود در کلیه پارتیشنها کپی میشوند) . اگر فقط پارتیشن خاصی میخواهید کپی کنید میتونید از برنامه MiniTool Drive Copy استفاده کنید.

بله من فقط می خوام چند تا پچ که برای PES 2013 رو دارم به هارد جدیدم انتقال بدم بالا گفتید چند روش وجود داره این روش ها چی هستن؟

ata.royalfalcon
07-08-2015, 13:58
بله من فقط می خوام چند تا پچ که برای PES 2013 رو دارم به هارد جدیدم انتقال بدم بالا گفتید چند روش وجود داره این روش ها چی هستن؟

یه Copy/Paste ساده کفایت میکنه دوست عزیز .

ramin_cpu
07-08-2015, 13:59
یه Copy/Paste ساده کفایت میکنه دوست عزیز .

منظورم روش هاشه شما بالا گفتی این توضیحات برای یک هارد هست.

ata.royalfalcon
07-08-2015, 14:23
منظورم روش هاشه شما بالا گفتی این توضیحات برای یک هارد هست.

من یکبار دیگه پست 14# ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو مطالعه کردم . جایی نگفتم که برای یه هارد دیسک هست .

فایل رو کات میکنید و روی هارد دیسک جدید ذخیره کنید. اگر هم میخواستید کل اطلاعات روی هارد دیسک قبلی به هارد دیسک جدید منتقل کنید برنامه های زیادی موجود هست مثل Acronis True Image و MiniTool Drive Copy .

ramin_cpu
07-08-2015, 14:26
من یکبار دیگه پست 14# ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو مطالعه کردم . جایی نگفتم که برای یه هارد دیسک هست .

فایل رو کات میکنید و روی هارد دیسک جدید ذخیره کنید. اگر هم میخواستید کل اطلاعات روی هارد دیسک قبلی به هارد دیسک جدید منتقل کنید برنامه های زیادی موجود هست مثل Acronis True Image و MiniTool Drive Copy .

شما درست می فرمایید ولی مادربورد من فقط یه جا برای کابل هارد که فک کنم اسمش SATA هست داره. مشکل من اینه

ata.royalfalcon
07-08-2015, 14:31
شما درست می فرمایید ولی مادربورد من فقط یه جا برای کابل هارد که فک کنم اسمش SATA هست داره. مشکل من اینه

مدل مادربردتان چی هست ؟ بیشتر مادربردها چندتا پورت SATA دارند که هارد دیسک دومی رو میتونید به پورتهای دوم و بعدی متصل کنید . درب کیس رو باز و دقیقاً بررسی کنید .

اگر هم مدل مادربرد رو نمیدونید برنامه CPU-Z رو دانلود ، اجرا و از قسمت motherboard یه عکس اینجا بذارید .

اگر واقعاً یه پورت SATA داشته باشه میتونید یکی از هارد دیسک ها رو تبدیل به اکسترنال کنید و از طریق USB اطلاعات رو منتقل کنید .

ramin_cpu
07-08-2015, 15:46
مدل مادربردتان چی هست ؟ بیشتر مادربردها چندتا پورت SATA دارند که هارد دیسک دومی رو میتونید به پورتهای دوم و بعدی متصل کنید . درب کیس رو باز و دقیقاً بررسی کنید .

اگر هم مدل مادربرد رو نمیدونید برنامه CPU-Z رو دانلود ، اجرا و از قسمت motherboard یه عکس اینجا بذارید .

اگر واقعاً یه پورت SATA داشته باشه میتونید یکی از هارد دیسک ها رو تبدیل به اکسترنال کنید و از طریق USB اطلاعات رو منتقل کنید .
بفرمایید این هم عکس :

ata.royalfalcon
07-08-2015, 16:59
بفرمایید این هم عکس :

این مادربرد چهار عدد پورت SATA3Gb/s داره . هارد دیسک دوم به پورتهای دوم و یا بعدی متصل کنید .

در عکس زیر چهار کانکتور SATA در سمت پایین و چپ دیده میشه .

ramin_cpu
07-08-2015, 18:53
این مادربرد چهار عدد پورت SATA3Gb/s داره . هارد دیسک دوم به پورتهای دوم و یا بعدی متصل کنید .

در عکس زیر چهار کانکتور SATA در سمت پایین و چپ دیده میشه .

خوب چجوری به پاور وصل کنم هارد دوم رو؟؟

ata.royalfalcon
07-08-2015, 21:28
خوب چجوری به پاور وصل کنم هارد دوم رو؟؟

معمولاً پاور سیستم چند کانکتور SATA (مثل عکس زیر) دارند . باید بگردید و یکی از کانکتورهای آزاد رو به هارد دیسک متصل کنید .

قبل از هر کاری سیستم رو خاموش و از برق هم جدا کنید .

ramin_cpu
08-08-2015, 09:22
معمولاً پاور سیستم چند کانکتور SATA (مثل عکس زیر) دارند . باید بگردید و یکی از کانکتورهای آزاد رو به هارد دیسک متصل کنید .

قبل از هر کاری سیستم رو خاموش و از برق هم جدا کنید .

بعد از نصب هارد جدید مراحل پست اول رو باید انجام بدم ؟ یه سوال دیگه وقتی پارتیشن بندی کردم اطلاعات هر دو تا هارد نمایش داده میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ata.royalfalcon
08-08-2015, 10:05
بعد از نصب هارد جدید مراحل پست اول رو باید انجام بدم ؟ یه سوال دیگه وقتی پارتیشن بندی کردم اطلاعات هر دو تا هارد نمایش داده میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بعد از نصب مستقيم بريد سراغ پارتيشن بندي هارد ديسك جديد . اگر با ويندوزي كه روي هارد ديسك قبلي نصب شده بالا اومديد از طريق Disk management ويندوز هم ميتونيد پارتيشن بندي كنيد . اگر هم هارد ديسك قبلي رو جدا كرديد ، در مرحله نصب ويندوز ميتونيد هارد ديسك رو پارتيشن بندي كنيد .

فقط اگر در Disk management ويندوز يا در مرحله اي كه داريد ويندوز رو نصب ميكنيد ، هارد ديسك جديد ديده نميشه بريد بايوس و ببينيد هارد ديسك شناسايي شده يا خير .

یه سوال دیگه وقتی پارتیشن بندی کردم اطلاعات هر دو تا هارد نمایش داده میشه؟

روي هارد ديسك جديد كه هنوز اطلاعاتي ذخيره نكرده بوديد پس به جزء فضاي خالي چيز ديگه اي موجود نيست .

ramin_cpu
08-08-2015, 10:30
بعد از نصب مستقيم بريد سراغ پارتيشن بندي هارد ديسك جديد . اگر با ويندوزي كه روي هارد ديسك قبلي نصب شده بالا اومديد از طريق Disk management ويندوز هم ميتونيد پارتيشن بندي كنيد . اگر هم هارد ديسك قبلي رو جدا كرديد ، در مرحله نصب ويندوز ميتونيد هارد ديسك رو پارتيشن بندي كنيد .

فقط اگر در Disk management ويندوز يا در مرحله اي كه داريد ويندوز رو نصب ميكنيد ، هارد ديسك جديد ديده نميشه بريد بايوس و ببينيد هارد ديسك شناسايي شده يا خير .

روي هارد ديسك جديد كه هنوز اطلاعاتي ذخيره نكرده بوديد پس به جزء فضاي خالي چيز ديگه اي موجود نيست .

یه سوال دیگه بعد انتقال اطلاعات مورد نظر از هارد قدیمی مستقیم باید هارد قدیمی رو جدا کنم؟ و اینکه بعد از جدا کردن هارد قدیمی در هارد جدید که نیاز به ویندوز هست پارتیشن ها تغییر میکند؟

ata.royalfalcon
08-08-2015, 10:52
یه سوال دیگه بعد انتقال اطلاعات مورد نظر از هارد قدیمی مستقیم باید هارد قدیمی رو جدا کنم؟ و اینکه بعد از جدا کردن هارد قدیمی در هارد جدید که نیاز به ویندوز هست پارتیشن ها تغییر میکند؟

روي هارد جديد ميخواهيد ويندوز نصب كنيد ؟ اگر اينطور هست من پيشنهاد ميكنم هارد قديمي رو موقتاً جدا كنيد و هارد جديد رو پارتيشن بندي و ويندوز نصب كنيد و بعد از اتمام كار هارد قديمي رو به سيستم متصل و اطلاعات رو منتقل كنيد .

از بايوس اولويت اول و دوم بوت رو هم مشخص كنيد .