مشاهده نسخه کامل
: ریست شدن خودبه خود تنظیمات کانفیگ مودم
vampire girl
15-11-2013, 09:35
سلام من یک مودم Alfex دارم که دوسال داشت بدون مشکل کار میکرد اما چند ماه بود این ارور از طرف آنتی ویروسم Eset میومد : Detected DNS cache poisoning attack.مدتی ازین ویروس گذشت تا اینکه دیروز یکدفعه اینترنت قطع شد و تمام تنظمیات کانفیک مودم خودبه خود ریست شد و وقتی دوباره تنظیم کردم اینترنت وصل شد و همه چیز درست شد اما دوباره بعد از چند ساعت این اتفاق افتاد!!!
لطفا اساتید محترم کمک کنند ،خیلی فوری است ، خیلی :(
با تشکر
FerineFast
15-11-2013, 22:14
در مورد DNS باید برنامه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو دانلود کنید و اجرا کنید.
و اما در مورد مشکل ریست شدن مودم شما سعی کنید سیستم رو از لحاظ بدافزار چک کنید (شاید حتی با یک نرم افزار دیگه مثل Kaspersky) و روی مودمتون پسورد پیش فرض رو عوض کنید و از Admin admin خارج کنید.
مورد بیشتر به یک Worm می خوره که قصد خراب کاری داره!
روانپریش
09-12-2013, 23:01
در مورد DNS باید برنامه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو دانلود کنید و اجرا کنید.
و اما در مورد مشکل ریست شدن مودم شما سعی کنید سیستم رو از لحاظ بدافزار چک کنید (شاید حتی با یک نرم افزار دیگه مثل Kaspersky) و روی مودمتون پسورد پیش فرض رو عوض کنید و از Admin admin خارج کنید.
مورد بیشتر به یک Worm می خوره که قصد خراب کاری داره!
چجوری یوزر و پسورد مودم رو از حالت ادمین خارج کنم؟
FerineFast
11-12-2013, 03:49
معمولا در قسمت Maintenance یا Administration هست که میتونید پسورد مودم رو عوض کنید اگر مبتدی هستید مدل مودمتون رو بگید تا با عکس جلو بریم.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.