ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در نصب ویندوز 7

Abbas3zaar
14-11-2013, 19:59
بعد از بوت شدن سی دی ویندوز 7 روی لوگوی Starting Windows میمونه و ازش رد نمیشه. یک ساعت طول میکشه و وقتی هم رد میشه مرحله ی بعد دکمه ی Next رو میزنی هم یک ساعت طول میکشه ) هارد رو توی بایوس میشناسه ولی مشکل چی میتونه باشه؟

دی وی دی رایتر هم عوض کردم
کابل دی وی دی رایتر هم عوض کردم
کارت گرافیک هم عوض کردم
رم رو هم عوض کردم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

الان این ارور هم میاد:

EXTREME
14-11-2013, 22:55
بعد از بوت شدن سی دی ویندوز 7 روی لوگوی Starting Windows میمونه و ازش رد نمیشه. یک ساعت طول میکشه و وقتی هم رد میشه مرحله ی بعد دکمه ی Next رو میزنی هم یک ساعت طول میکشه ) هارد رو توی بایوس میشناسه ولی مشکل چی میتونه باشه؟

دی وی دی رایتر هم عوض کردم
کابل دی وی دی رایتر هم عوض کردم
کارت گرافیک هم عوض کردم
رم رو هم عوض کردم

الان این ارور هم میاد:

یک عکس از تب health نرم افزار hd tune بدید

Abbas3zaar
15-11-2013, 17:40
سیستم اصلا بالا نمیاد آخه. همین که F1 رو میزنم میخوام ویندوز بزنم خیلی کند عمل میکنه 20 دقیقه طول میکشه تا فقط صفحه Install بیاد. وقتی Next میزنم تا لیست درایو ها بیاد 20 دقیقه هم اونا طول میکشه. خلاصه هر کلیکی که میکنم باید کلی صبر کنم. هارد رو هم نمیخوام فرمت کنم

vissoto
15-11-2013, 17:49
هاردتون را در یه سیستم دیگه چک کنید ببینید ایا درایوها را میبینید
با dvd های liveمانند لینوکس بوت شوید ببینید ایا درایوهاتون دیده میشن؟

Abbas3zaar
15-11-2013, 18:01
با تبدیل sata به usb وصل کردم صدای وصل شدن دستگاه شنیده شد (کنار ساعت ویندوز هم هارد جدید رو شناخت) درایو ها هم اومد ولی اون خط زیر درایو ها که حجم رو نشون میده نیومد. روش کلیک هم کردم فرمت خواست

EXTREME
15-11-2013, 18:05
با تبدیل sata به usb وصل کردم صدای وصل شدن دستگاه شنیده شد (کنار ساعت ویندوز هم هارد جدید رو شناخت) درایو ها هم اومد ولی اون خط زیر درایو ها که حجم رو نشون میده نیومد. روش کلیک هم کردم فرمت خواست

خوب در ویندوز که هستین هم از disk managment در این حالت و هم از تب health عکس بدید

Abbas3zaar
15-11-2013, 18:10
همین کار رو هم خواستم بکنم disk managment رو که باز میکنم میخواد باز کنه و پایین مینویسه Connecting to Virtual Disk Service و همینجوری میمونه و هیچی نمیاد. انگار همین که هارد رو به یه سیستم دیگه وصل میکنم سیستم کند میشه و هنگ میکنه!!!

EXTREME
15-11-2013, 19:03
همین کار رو هم خواستم بکنم disk managment رو که باز میکنم میخواد باز کنه و پایین مینویسه Connecting to Virtual Disk Service و همینجوری میمونه و هیچی نمیاد. انگار همین که هارد رو به یه سیستم دیگه وصل میکنم سیستم کند میشه و هنگ میکنه!!!

هارد یک مشکل اساسی داره اگه روی یک سیستم دیگه هم همینطور باشه ممکنه یا بدسکتورها و delay sector های زیاد داره یا تعداد زیادی relocated sector داشته باشه بهتره به یک تعمیرکار نشون بدید