مشاهده نسخه کامل
: حل مشکل قطع و وصل شدن تصادفی درایو اکسترنال USB 3.0 وسترن دیجیتال
- حل مشکل قطع و وصل شدن تصادفی درایو اکسترنال USB 3.0 وسترن دیجیتال -
اگه تازگی My Passport یا My Book گرفته باشین ممکنه به این مشکل برخورده باشین
درایو وقتی به USB3 متصله دائم دیسکانکت و کانکت میشه (از 10 ثانیه یک بار تا چند دقیقه یک بار) (بسیار سریع اتفاق میوفته و دقیقا مثل اینه که هارد رو کشیده باشین و دوباره وصل کنین)
اما وقتی به USB2 متصله هیچ مشکلی نداره و تا ابد کار میکنه
A USB 3.0 drive randomly disconnects and reconnects from a PC
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
My Passport keeps connecting and disconnecting
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تعدادی از سیستم های جدید USB 3.0 دارای چیپ خاص
USB 3.0 Redriver vendor ASIC (Application-specific Integrated Circuit) - particularly with Intel USB 3.0 and Renesas (formerly NEC) host chipsets
هستند که وقتی با محصولات وسترن دیجیتال دارای کنترلر
Initio CP48 Gen2 and Jmicron CP48 (FW 1.014 or higher
استفاده بشن مشکلاتی در
advanced power management
درایو USB 3.0 وسترین دیجیتال به وجود میاد
و نتیجه اش میشه این
دقت کنید مشکل ناسازگاری بین درایو، مادربورد و ویندوز هست
یعی هارد روی سیستم دیگه مشکلی نداره
و سیستم شما هم با هارد های دیگه مشکلی نداره
کار کردن هارد بدون مشکل بر روی پورت USB2 مشخص میکنه که به احتمال زیاد گرفتار همین مسئله شدین
اما راه ها
1 - تنظیمات ویندوز
Windows 7
Control Panel
Power Options
Change plan settings
Change advanced power settings
USB settings
USB selective suspend setting
Disabled
برای هر پلنی که استفاده میکنید
2 - درایور مادربورد
Downgrade Main Board USB 3.0 Chipset Driver
نصب درایور قدیمی چیپست USB3 مادربورد
3 - خود هارد (پیشنهادی)
غیرفعال کردن
Advanced USB 3.0 Power Management Modes یا U1/U2
به وسیله فایلی که خود وسترن دیجیتال آماده کرده (پیوست پست)
پی نوشت: آپدیت کردن فیرمور هارد اکسترنال یا درایور USB3 مادربورد تا امروز که تاثیری نداره
سلام.من کارهایی رو که گفته بودید رو انجام دادم.مشکلم حل شد و تا 105 مگ در ثانیه هم سرعت انتقالشه.خیلی تو نت گشتم یک دنیا ممنونونم مطلبه خیلی خوبی گذاشتید و زبانم گنگ است که چه بگویم در مقابل لطفت اقایی:n12:
autosystem
05-05-2015, 13:31
آقا دمت گرم حل شد!!! واقعا داشتم دیوونه می شدم دیگه!
مرسی مرسی...
patoshik
03-06-2015, 15:31
من این مشکل دارم اما حل نشد با کارایی که گفتید.
البته من ویندوز 8.1 دارم!
ata.royalfalcon
03-06-2015, 18:18
من این مشکل دارم اما حل نشد با کارایی که گفتید.
البته من ویندوز 8.1 دارم!
Firmware هارد دیسک اکسترنال رو هم آپدیت کنید (با رعایت نکات ایمنی و در نظر گرفتن احتمال خراب شدن ناشی از خطای ناخواسته در هنگام آپدیت) . همچنین ورژنهای مختلفی از درایور USB 3 را هم تست کنید .
منهم همین مشکل را دارم و با انجام سه روش گفته شده تعداد دفعات قطع و وصلی کمتر شده ولی هیچوقت به صفر نرسید . چاره ای ندارید که تحملش کنید یا اینکه از مدل و برند دیگه ای استفاده کنید .
دقیقاً چه مدلی دارید ؟ (مدل نامبر ؟)
patoshik
03-06-2015, 22:02
Firmware هارد دیسک اکسترنال رو هم آپدیت کنید (با رعایت نکات ایمنی و در نظر گرفتن احتمال خراب شدن ناشی از خطای ناخواسته در هنگام آپدیت) . همچنین ورژنهای مختلفی از درایور USB 3 را هم تست کنید .
منهم همین مشکل را دارم و با انجام سه روش گفته شده تعداد دفعات قطع و وصلی کمتر شده ولی هیچوقت به صفر نرسید . چاره ای ندارید که تحملش کنید یا اینکه از مدل و برند دیگه ای استفاده کنید .
دقیقاً چه مدلی دارید ؟ (مدل نامبر ؟)
تراسکند مدل هارد اکسترنالمه...
ویندوز عوض کنم درست نمیشه ؟؟
موضوع اینجا ست که دانگل وایفای هم قطع می شه!!
جالب اینجاست که خواستم ویندوز عوض کنم ولی اینقدر سریع بالا میاد که نمی تونم بوت رو تغییر بدم! ( ویندوزم روی SSD نصب شده )
ata.royalfalcon
03-06-2015, 23:22
تراسکند مدل هارد اکسترنالمه...
ویندوز عوض کنم درست نمیشه ؟؟
موضوع اینجا ست که دانگل وایفای هم قطع می شه!!
جالب اینجاست که خواستم ویندوز عوض کنم ولی اینقدر سریع بالا میاد که نمی تونم بوت رو تغییر بدم! ( ویندوزم روی SSD نصب شده )
1. این تاپیک ، در مورد مشکل خیلی شایع قطع و وصلی هارد دیسکهای اکسترنال وسترن دیجیتال هست و و راه حلهای ارائه شده مخصوصاً آپدیت Firmware و یا استفاده از فایل U1U2.exe برای مدلی که دارید کاربردی نیست .
2. با توجه به اینکه دانگل هم قطع میشه بنظر میرسه مشکل از طرف سیستمتان هست . با تست روی یک سیستم دیگه میتونید مطمئن بشید هارد اکسترنال و یا دانگل وایفای مشکل داره یا خیر .
3. اگر ورژن جدیدی از بایوس ارائه شده (برای مادربرد یا لپتاپ) ، بررسی کنید علت ارائه بایوس چی بوده و در صورتیکه مربوط به همین مشکل هست با رعایت نکات ایمنی و احتیاطی آپدیت کنید .
4. از USB Hub استفاده نکنید (حداقل بطور موقت) . روی پورتهای مختلف هم تست کنید .
5. ورژنهای مختلف درایور USB 3 را تست کنید .
6. میتونید ویندوز را هم عوض کنید . حداقل میتونید مطمئن بشید مشکل از ویندوز هست یا خیر . زمانیکه لوگوی مادربرد ظاهر میشه که چند لحظه ای هم مکث داره باید دکمه ای وارد بایوس میشه را بزنید .
اگر تمام راه حلهای گفته شده بی نتیجه بوده پیشنهاد میکنم بفرستید گارانتی .
لحظه ای که قطع میشه قبلش کار خاصی انجام میدید ؟ یا اتفاق خاصی میافته ؟ مثلاً نوسان برق ، یا اضافه کردن دیوایس دیگه ای به پورت USB ، اجرای یک برنامه خاص و ...
patoshik
03-06-2015, 23:29
1. این تاپیک ، در مورد مشکل خیلی شایع قطع و وصلی هارد دیسکهای اکسترنال وسترن دیجیتال هست و و راه حلهای ارائه شده مخصوصاً آپدیت Firmware و یا استفاده از فایل U1U2.exe برای مدلی که دارید کاربردی نیست .
2. با توجه به اینکه دانگل هم قطع میشه بنظر میرسه مشکل از طرف سیستمتان هست . با تست روی یک سیستم دیگه میتونید مطمئن بشید هارد اکسترنال و یا دانگل وایفای مشکل داره یا خیر .
3. اگر ورژن جدیدی از بایوس ارائه شده (برای مادربرد یا لپتاپ) ، بررسی کنید علت ارائه بایوس چی بوده و در صورتیکه مربوط به همین مشکل هست با رعایت نکات ایمنی و احتیاطی آپدیت کنید .
4. از USB Hub استفاده نکنید (حداقل بطور موقت) . روی پورتهای مختلف هم تست کنید .
5. ورژنهای مختلف درایور USB 3 را تست کنید .
6. میتونید ویندوز را هم عوض کنید . حداقل میتونید مطمئن بشید مشکل از ویندوز هست یا خیر . زمانیکه لوگوی مادربرد ظاهر میشه که چند لحظه ای هم مکث داره باید دکمه ای وارد بایوس میشه را بزنید .
اگر تمام راه حلهای گفته شده بی نتیجه بوده پیشنهاد میکنم بفرستید گارانتی .
لحظه ای که قطع میشه قبلش کار خاصی انجام میدید ؟ یا اتفاق خاصی میافته ؟ مثلاً نوسان برق ، یا اضافه کردن دیوایس دیگه ای به پورت USB ، اجرای یک برنامه خاص و ...
چطوری می تونم ویندوز عوض کنم با این هارد SSD!
سریع بالا میاد! قبل از اینکه مانیتور برق بره توش دستکتاپ کامل بالا اومده!
چطوری بوتش رو تغییر بدم؟
hashem01
10-08-2015, 15:26
سلام دوستان خسته نباشید .
من یه هارد 1 ترا وسترن دارم . وقتی میزنم به لپ تاپ قطع و وصل میشه ویندوز لپ تاپم هم 8.1 است .ولی وقتی میزنم پی سی که ویندوزش سون هست هیچ مشکلی نداره . راه حل اولی رو رفتم ولی جواب نداد میشه کمکم کنید ؟ با تشکر:n37:
ata.royalfalcon
10-08-2015, 18:39
سلام دوستان خسته نباشید .
من یه هارد 1 ترا وسترن دارم . وقتی میزنم به لپ تاپ قطع و وصل میشه ویندوز لپ تاپم هم 8.1 است .ولی وقتی میزنم پی سی که ویندوزش سون هست هیچ مشکلی نداره . راه حل اولی رو رفتم ولی جواب نداد میشه کمکم کنید ؟ با تشکر:n37:
سلام .
تمام چیزهایی که به USB لپتاپ وصل کردید رو جدا کنید و همچنین لپتاپ رو هم به برق متصل کنید . روی کلیه پورتهای USB هم تست کنید .
اگر درست نشد ورژن درایور USB 3 یا باید به روز کنید یا اینکه از ورژنهای قدیمیتر استفاده کنید .
mInI_ClockEr
06-12-2015, 22:47
با سلام
دوستان برای من از برند سیگیت هست و امانم رو بریده اینقدر قطع و وصل میشه
ویندوز هم 8.1 هست فکر میکنم ویندوز 10 هم نصب کردم همین مورد رو داشت ولی برای ویندوز 7 یادم نمیاد
آیا راهی برای برند سیگیت هست ؟
اگه مادربرد رو عوض کنم چی؟
کدوم چیپ مادربرد های USB3 شون کمترین مشکل رو دارن من برم سراغ تعویض مادربرد
خواهش میکنم راهنمایی کنید
ata.royalfalcon
06-12-2015, 23:25
با سلام
دوستان برای من از برند سیگیت هست و امانم رو بریده اینقدر قطع و وصل میشه
ویندوز هم 8.1 هست فکر میکنم ویندوز 10 هم نصب کردم همین مورد رو داشت ولی برای ویندوز 7 یادم نمیاد
آیا راهی برای برند سیگیت هست ؟
کدوم چیپ مادربرد های USB3 شون کمترین مشکل رو دارن من برم سراغ تعویض مادربرد
خواهش میکنم راهنمایی کنید
سلام .
بهتر هست ابتدا روی سیستمهای دیگه تست کنید . اگر بازهم مشکل قطع و وصلی داشت بهتر هست به گارانتی ارسال بشه . روی USB2 مشکلی ندارید ؟
اگر هم واقعاً هارد دیسک اکسترنال مشکلی نداشته باشه و مشکل از طرف سیستم باشه بازهم ضرورتی به تعویض مادربرد نیست . شما میتونید یه کارت USB3 بخرید .
اجرای فایل U1U2 دقیقا چکار میکنه ؟
مشکلی در خاموش شدن اتوماتیک هارد که پیش نمیاره ؟ (standby mode )
مادربوردم P67 و چیپ USB 3 هم Etron هست هاردم هم My passport هست
هارد بعضی وقتا قطع و وصل میشه با USB 3 . نه اینکه کامل قطع بشه ولی مثلا دارم فیلم اجرا میکنم تصویر کند میشه بعضی وقتا یا موقع کپی کردن چند ثانیه سرعت صفر میشه دوباره میره بالا
در ضمن با USB2 هیچ مشکلی نداره با لپ تاپ ( MSI CX61 ) هم که استفاده می کنم هم سرعت USB3 بهتر هست و هم اون مشکل قطع و وصلی رو نداره
اجرای فایل U1U2 دقیقا چکار میکنه ؟
مشکلی در خاموش شدن اتوماتیک هارد که پیش نمیاره ؟ (standby mode )
مادربوردم P67 و چیپ USB 3 هم Etron هست هاردم هم My passport هست
هارد بعضی وقتا قطع و وصل میشه با USB 3 . نه اینکه کامل قطع بشه ولی مثلا دارم فیلم اجرا میکنم تصویر کند میشه بعضی وقتا یا موقع کپی کردن چند ثانیه سرعت صفر میشه دوباره میره بالا
در ضمن با USB2 هیچ مشکلی نداره با لپ تاپ ( MSI CX61 ) هم که استفاده می کنم هم سرعت USB3 بهتر هست و هم اون مشکل قطع و وصلی رو نداره
درایور یو اس بی 3 و بایوس مین رو آپدیت کنید و دوباره تست کنید پاور سیستم که مشکلی نداره ؟
Sent from my SM-J500H using Tapatalk
درایور یو اس بی 3 و بایوس مین رو آپدیت کنید و دوباره تست کنید پاور سیستم که مشکلی نداره ؟
درایور رو آپدیت کردم بایوس هم ورژن یک مونده به آخر رو نصب کردم آخرین ورژن رو هم قبلا نصب کردم نسخه بتا و UEFI بود هیچ فرقی نداشت با کلی دردسر دانگرید کردم به ورژن یکی مونده به آخر
فکر نمیکنم پاور مشکلی داشته باشه آخه کارت گرافیکم 5770 هست و در حالت load مصرف خیلی بالایی داره ولی باز هم کم نمیاره
mInI_ClockEr
07-12-2015, 15:34
با سلام
با لپ تاپ لنوو مدلS510 تست کردم هارد رو ،موردی نداشت فقط روی کامپیوتر به این صورت هست
من فکر کنم مین رو عوض کنم درست میشه
آخه قبلا مادربرهایZ97Pro ازراک , Z97-C اسوس داشتم کوچکترین موردی باهاشون نداشتم از وقتی مین H81 -MHP2 بایواستار انداختم روسیستم اینجوری میشه :n03:
درایور رو آپدیت کردم بایوس هم ورژن یک مونده به آخر رو نصب کردم آخرین ورژن رو هم قبلا نصب کردم نسخه بتا و UEFI بود هیچ فرقی نداشت با کلی دردسر دانگرید کردم به ورژن یکی مونده به آخر
فکر نمیکنم پاور مشکلی داشته باشه آخه کارت گرافیکم 5770 هست و در حالت load مصرف خیلی بالایی داره ولی باز هم کم نمیاره
از اونجا هارد روی پورت های یو اس بی 2 و لپ تاب به درستی کار میکنه این یعنی هارد سالمه من بیشتر شکم به مینتون هست چون با اپدیت درایور و بایوس درست نشده پاور هم میگید سالمه ولی به نظرم با یک پاور قوی تر هم چک کنید ضرر نداره
سیستم عاملی که استفاده میکنید چی هست ؟
از اونجا هارد روی پورت های یو اس بی 2 و لپ تاب به درستی کار میکنه این یعنی هارد سالمه من بیشتر شکم به مینتون هست چون با اپدیت درایور و بایوس درست نشده پاور هم میگید سالمه ولی به نظرم با یک پاور قوی تر هم چک کنید ضرر نداره
سیستم عاملی که استفاده میکنید چی هست ؟
ویندوز 10 استفاده می کنم
احساس می کنم مشکل از USB3 host controller هست آخه مادر بورد های دیگه هم که این مشکل رو دارن Etron هستن
راستی کابل بلندتر گیر میاد ؟ مثل کابل My book ؟ کابل خودش خیلی کوتاهه
فکر کنم بتونید پیدا بکنید به نظرم با یک سیستم عامل دیگه هم تست کنید تگر امکان تعویض سیستم عامل رو ندارید میتونید از ماشین مجازی برای اینکار استفاده کنید اگر درست نشد میتونید کارت یو اس بی 3 تهیه کنید
alitahamedani
07-03-2016, 12:02
من همین مشکل رو دارم هارد 2ترا my book برقی
وقتی به USB3 متصله دائم دیسکانکت و کانکت میشه ولی روی usb 2 جواب نمیده
تنظیماتی که گفتیمو امجام دادم ولی نشد
ata.royalfalcon
07-03-2016, 12:39
من همین مشکل رو دارم هارد 2ترا my book برقی
وقتی به USB3 متصله دائم دیسکانکت و کانکت میشه ولی روی usb 2 جواب نمیده
تنظیماتی که گفتیمو امجام دادم ولی نشد
روی USB2 جواب نمیده یعنی روی USB2 هم مشکل دارید ؟ اگر اینطور هست بهتر هست به گارانتی ارسال کنید البته قبلش حتماً روی یه سیستم دیگه هم تست کنید .
mehdiganjii
01-09-2018, 23:12
چطور میتونم درایور رو دانگرید کنم؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.