مشاهده نسخه کامل
: گرفتن رشته از TextBox به صورت رمزی بدون استفاده از خاصیت PasswordChar
Mohammad_HNF
14-11-2013, 12:54
سلام
من می خوام برنامه ای بنویسم که یک رشته رو از یه Text Box بگیره و اون رو به صورت "*" در خود TextBox نشون بده ولی از خاصیت PasswordChar استفاده نشه
و با زدن یک دکمه آن رشته رو نشون بده
ممنون می شم کمکم کنید :n01:
rahnema1
14-11-2013, 20:03
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
unknown.exe
14-11-2013, 22:48
سلام دوست عزیز
سوال خودآزمایی برنامه سازی 2 سوم هنرستان :n02:
در مورد کد بالا بگم که هم یکم نامفهوم ممکنه باشه هم اینکه شما باید در لحظه که تایپ می کنی تبدیل شه به * یعنی با رویداد Keypress میشه نوشت که کدش اینه:
(Private Sub Text1_KeyPress(KeyAscii As Integer
x = KeyAscii - 42
KeyAscii = KeyAscii - x
(stra = stra + Chr(x + 42
End Sub
ببین دوست عزیز کد اسکی کاراکتر ستاره (*) عدد 42 هستش.شما هر کاراکتری که تو تکست باکس وارد میکنی کد اسکیش منهای 42 میشه و اختلاف کد اسکی کاراکتر وارد شده با کد اسکی ستاره به دست میاد.بعد کد اسکی کاراکتر وارد شده منهای 42 میشه تا به ستاره تبدیل بشه.متغیر stra هم یک متغیر از جنس استرینگه که متغیر x رو به اضافه 42 میکنه تا دوباره به همون کاراکتر اصلی تبدیل بشه (این خط برای برگردوندن رمز به حروف اصلیش کاربرد داره که حرف ها رو دونه دونه هربار که شما یه کلید رو فشار میدی کنار هم میزاره، تابع chr() هم کد اسکی رو تبدیل به کاراکتر اون کد میکنه)
درآخر هم میتونی یه دکمه درست کنی و کد زیرو بنویسی:
()Private Sub Command1_Click
MsgBox stra
End Sub
با فشار دادن دکمه عبارتی که تو کادر متن ستاره شده نمایش داده میشه
این کدیه که خودم نوشتم،ممکنه راه های دیگه هم باشه،به هر حال راه حل من این بود
مــــوفق باشی
سلام
من vb6 کار نمیکنم و قصد پاسخ به تاپیک را ندارم ولی جناب unknown.exe دقیقاً چرا اینقدر خودتان را اذیت میکنید!!
منظورم آن است که چرا باید اختلاف یک عدد را بدست آورم و بعد مجدد همان عددم را منهای ان اختلاف کنم!!! خیلی عجیب است!!!
یا چرا باید عددی را منهای 42 کنم و بعد مجدد بعلاوه 42 کنیم؟!!!
مثلاً نمیشد اینهمه جمع و منهای عجیب نداشتیم؟
ضمن اینکه برای کامل شدن دستور و عمل فوق باید کاراکترهای کنترلی مستثنا شوند.
unknown.exe
19-11-2013, 23:11
سلام
من vb6 کار نمیکنم و قصد پاسخ به تاپیک را ندارم ولی جناب unknown.exe دقیقاً چرا اینقدر خودتان را اذیت میکنید!!
منظورم آن است که چرا باید اختلاف یک عدد را بدست آورم و بعد مجدد همان عددم را منهای ان اختلاف کنم!!! خیلی عجیب است!!!
یا چرا باید عددی را منهای 42 کنم و بعد مجدد بعلاوه 42 کنیم؟!!!
مثلاً نمیشد اینهمه جمع و منهای عجیب نداشتیم؟
ضمن اینکه برای کامل شدن دستور و عمل فوق باید کاراکترهای کنترلی مستثنا شوند.
بله خب کد شما مسلما بهتره ولی خب من خودم سال سوم هنرستان هستم اولین چیزی که به ذهنم اومد این کد بود :n02: خیلی پیچیدش کردم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.