مشاهده نسخه کامل
: مشکل قطعی برق و خاموش کردن سیستم و احتمال بدسکتور شدن هارد
TimeWarp
14-11-2013, 10:51
سلام
مقدمه :
بنده به علت قطعی برق زیاد و نوسان اون از ups استفاده می کنم . مانیتور بنده از نوع الکترودی هست و برق زیادی میکشه و تا همین یه هفته پیش هر دو (کیس و مانیتور) به ups متصل بودن و با رفتن برق (چون ups توان تامین برق مانیتور رو نداره) سریع سیستم رو خاموش می کردم.
تا اینکه پاور بنده سوخت و به مادربرد هم صدمه زد. تعمیر کار گفت که مانیتور رو قبل از ups قرار بده تا بدین شکل ups تنها کیس رو تامین کنه و نه به کیس و نه به ups فشار وارد نشه .
مشکل : در این حالت با رفتن برق مانیتور خاموش میشه و بنده در خاموش کردن سیستم عاجز میشم و تنها راهی که برام میمونه یکبار فشاردن دکمه ی power از روی کیس هست .
سوال : آیا این نوع خاموش کردن (در حالی که به نت وصل هست یا برنامه ها بازه) به هارد ، ویندوز یا برنامه ها ضربه وارد نمی کنه. مثلا باعث بدسکتور شدن هارد نمیشه؟ چون مثلا برای یک الی دو بار در سال که نیست و قطعی برق زیادی داریم .
با تشکر :n16:
ata.royalfalcon
14-11-2013, 11:54
سلام
مشکل : در این حالت با رفتن برق مانیتور خاموش میشه و بنده در خاموش کردن سیستم عاجز میشم و تنها راهی که برام میمونه یکبار فشاردن دکمه ی power از روی کیس هست .
سلام .
شما میتونید یک Shortcut Key بسازید که بدون نیاز به مانیتور و بدون نیاز دکمه power کیس و فقط با فشردن دکمه های کیبرد سیستم را خاموش کنید .
برای ساخت Shortcut Key طیق عکسهای زیر عمل کنید .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
TimeWarp
14-11-2013, 12:28
دستتون درد نکنه اما تو وین 7 این کار امکان پذیره . تو وین xp سرویس پک 3 هم میشه؟
چون الان من ایجادش کردم ولی نمی تونم برای shortcut key تعریف کنم و change icon میزنم فقط میخواد ایکون رو تغییر بده
چی کار باید بکنم؟
ata.royalfalcon
14-11-2013, 13:02
دستتون درد نکنه اما تو وین 7 این کار امکان پذیره . تو وین xp سرویس پک 3 هم میشه؟
در win xp هم امکان پذیر هست .
برای سهولت در کار اگر ویندوز را در درایو c نصب کرده باشید به مسیر C:\Windows\System32 بروید و از فایل shutdown.exe یک شورتکات بر روی دسکتاپ بسازید . سپس روی آن راست کلیک کنید و طبق عکس زیر بعد از exe و فاصله (space) سوییچهایی که در عکس مشخص هست را وارد کنید .
جهت اطلاع از کارکرد این سوییچها میتونید به این سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مراجعه کنید . عددی که بعد از سوییچ t قرار میگیرد مدت زمانی هست که پس از آن سیستم خاموش میشود . اگر برنامه های درحال اجرای زیادی دارید که ممکن هست در فرایند shutdown شدن سیستم اختلال ایجاد کند توصیه میشه که به جای سوییچ t و زمانی که بعد از آن قرار میگیرد از سوییچ f (در عکس زیر باید بعد از خط تیره باشد یعنی f-) استفاده کنید که برنامه ها را بزور ببندد .
TimeWarp
14-11-2013, 14:44
در win xp هم امکان پذیر هست .
برای سهولت در کار اگر ویندوز را در درایو c نصب کرده باشید به مسیر C:\Windows\System32 بروید و از فایل shutdown.exe یک شورتکات بر روی دسکتاپ بسازید . سپس روی آن راست کلیک کنید و طبق عکس زیر بعد از exe و فاصله (space) سوییچهایی که در عکس مشخص هست را وارد کنید .
جهت اطلاع از کارکرد این سوییچها میتونید به این سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مراجعه کنید . عددی که بعد از سوییچ t قرار میگیرد مدت زمانی هست که پس از آن سیستم خاموش میشود . اگر برنامه های درحال اجرای زیادی دارید که ممکن هست در فرایند shutdown شدن سیستم اختلال ایجاد کند توصیه میشه که به جای سوییچ t و زمانی که بعد از آن قرار میگیرد از سوییچ f (در عکس زیر باید بعد از خط تیره باشد یعنی f-) استفاده کنید که برنامه ها را بزور ببندد .
شما چه کار می کنید که براش میشه shortcut key تعریف کرد؟ برای من نمیشه. none نوشته که نه پاک میشه و نه میشه چیزی به جاش نوشت؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
change icon هم فقط آیکون عوض میکنه.
EhsanCPU
14-11-2013, 16:48
سلام بهترین راه در موقعی که برق میره و مانیتور خاموش میشه استفاده از دکمه sleep هست که سیستم را hibernate میکنه
ata.royalfalcon
14-11-2013, 17:05
شما چه کار می کنید که براش میشه shortcut key تعریف کرد؟ برای من نمیشه. none نوشته که نه پاک میشه و نه میشه چیزی به جاش نوشت؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
change icon هم فقط آیکون عوض میکنه.
روی جاییکه نوشته none کلیک کنید تا انتخاب بشه و سپس دکمه Ctrl رو بزنید تا بطور اتوماتیک alt+ هم ظاهر شود . سپس حروف ذلخواه را وارد کنید .
TimeWarp
14-11-2013, 17:27
روی جاییکه نوشته none کلیک کنید تا انتخاب بشه و سپس دکمه Ctrl رو بزنید تا بطور اتوماتیک alt+ هم ظاهر شود . سپس حروف ذلخواه را وارد کنید .
دستت درد نکنه :n16:بعد apply باید ok کنیم یا دیگه احتیاجی نیست و پنجره رو ببندیم کافیه؟
ata.royalfalcon
14-11-2013, 17:34
دستت درد نکنه :n16:بعد apply باید ok کنیم یا دیگه احتیاجی نیست و پنجره رو ببندیم کافیه؟
بعد از Apply کردن OK کنید پنجره بسته میشود . برای خاموش کردن سیستم هم سه دکمه را همزمان فشار بدید .
TimeWarp
25-09-2014, 02:36
سلام .
شما میتونید یک Shortcut Key بسازید که بدون نیاز به مانیتور و بدون نیاز دکمه power کیس و فقط با فشردن دکمه های کیبرد سیستم را خاموش کنید .
برای ساخت Shortcut Key طیق عکسهای زیر عمل کنید .
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
من می خوام الان همین راه رو برای وین 7 64 بیتی برم ولی همین اول کار ارور میده
چه کار باید بکنم؟
ata.royalfalcon
25-09-2014, 09:26
من می خوام الان همین راه رو برای وین 7 64 بیتی برم ولی همین اول کار ارور میده
چه کار باید بکنم؟
یک فاصله بین shutdown و s- بگذارید .
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.