PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Ox ford or Long Man

Demon King
14-11-2013, 00:23
سلام به همه ی دوستان عزیز
بین دیکشنری های مختلف اکسفرد و لانگ من رقابت سختی دارن
به نظر شما کدام یک بهتره؟؟؟

Demon King
14-11-2013, 00:23
به نظر من دیکشنری اکسفرد کامل تره وبرای همه ی سنین مناسبه...:n02::n02::n02:

bas ali
14-11-2013, 06:57
longman , cambridge advance learner و oxford wordpowerاز بقیه بهتر بودن

Demon King
14-11-2013, 09:43
longman , cambridge advance learner و oxford wordpowerاز بقیه بهتر بودن

تو از همه ی این دیکشنری ها استفاده کردی؟؟؟ قبول داری بین این چهارتا اکسفورد کامل تره؟؟؟

bas ali
15-11-2013, 06:48
تو از همه ی این دیکشنری ها استفاده کردی؟؟؟ قبول داری بین این چهارتا اکسفورد کامل تره؟؟؟
بله دوست عزیز از همشون استفاده کردم .
ولی باهات هم عقیده نیستم و بنظرم لانگمن و کمبریج بهتر از اکسفورد هستن . البته این اکسفوردی که گفتم تا دوره upper intermediate کارایی داره

Demon King
15-11-2013, 10:29
دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دیکشنری اکسفورد با قابلیت تلفظ لغات

Oxford English Dictionary with Pronunciation Portable نسخه پرتابل فرهنگ لغت Oxford با بیش از ۱۴۰۰۰۰ لغت، تعریف، عبارت و تلفظ است که دارای کلمات مشتق، نکات کاربردی، ریشه یابی، نکات گرامری و… نیز می باشد. این نرم افزار که توسط انتشارات دانشگاه Oxford انتشار می یابد یکی از فرهنگ لغت های جدید Oxford می باشد. در این دیکشنری تمامی اسامی، افعال بی قاعده و صفات به طور کامل هجی می شوند و راهنمایی درمورد نکات گرامری و دستوری نیز به صورت متن ظاهر می شود
منبع : اراد دانلود

دوستانی که این دیکشنری رو ندارن حتما دانلود کنن عالیه ضرر نمیکنید...

Zero Hour
15-11-2013, 10:51
LONGMAN Dictionary Of Contemporary English 5th Edition

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]-6439

Demon King
15-11-2013, 11:24
LONGMAN Dictionary Of Contemporary English 5th Edition

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]-6439

اعتباری که دیکشنری اکسفورد داره هیچ کدوم از این دیکشنری ها ندارن. امتحانشو پس داده...

Zero Hour
15-11-2013, 11:32
اعتباری که دیکشنری اکسفورد داره هیچ کدوم از این دیکشنری ها ندارن. امتحانشو پس داده...

Knowledge leads us to make choices

Demon King
15-11-2013, 12:10
Knowledge leads us to make choices

I examed oxford. This is good for me any way

Zero Hour
15-11-2013, 12:30
I examed oxford. This is good for me any way

Oxford in comparison with Longman

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

As u see the latter is more elaborate

Demon King
15-11-2013, 12:52
Oxford in comparison with Longman

As u see the latter is more elaborate

اکسفورد یه چیزیه که برای همه ی سنین در هر سطح مناسبه ولی لانگ من نه... خود من از اکسفورد استفاده میکنم و خیلی راضییم شما از هردو استفاده کردی؟؟؟

Demon King
15-11-2013, 12:53
شما داری اکسفورد رو با لانگ من مقایسه میکنی خوب به نظرت کدوم بهتره اگه بخوایم از حق نگذریم...؟؟؟

bas ali
15-11-2013, 12:54
Both of them are the best but if you have android phone ,I recomend you to install blueDic software and then download Oxford ,Longman and Cambridge advance learner and copy all of them in Bluedic folder to have all of them together !!!
If you like you can download Aryanpoor too

Demon King
15-11-2013, 13:25
Both of them are the best but if you have android phone ,I recomend you to install blueDic software and then download Oxford ,Longman and Cambridge advance learner and copy all of them in Bluedic folder to have all of them together !!!
If you like you can download Aryanpoor too

Thank you for this recommend

Demon King
15-11-2013, 13:26
اموزش زبان انگلیسی مترجم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Demon King
15-11-2013, 19:34
دوستان عزیز اکسفورد و لانگمن دو دیکشنری بسیار خوب در جهان هستند که تقریبا هیچ رقیبی ندارن. من هردوی اونها رو تایید میکنم
اکسفورد برای همه ی سنین مناسبه. من از اون استفاده کردم و بسیار راضی هستم. ولی از لانگمن استفاده نکردم ولی فکر میکنم لانگمن از شهرت بیشتری برخوردار باشه.
فکر کنم لانگ من امریکایی و اکسفورد انگلیسی میباشد...

vauled guardian
18-11-2013, 18:59
دوستان عزیز اکسفورد و لانگمن دو دیکشنری بسیار خوب در جهان هستند که تقریبا هیچ رقیبی ندارن. من هردوی اونها رو تایید میکنم
اکسفورد برای همه ی سنین مناسبه. من از اون استفاده کردم و بسیار راضی هستم. ولی از لانگمن استفاده نکردم ولی فکر میکنم لانگمن از شهرت بیشتری برخوردار باشه.
فکر کنم لانگ من امریکایی و اکسفورد انگلیسی میباشد...

من هم از دیکشنری اکسفورد استفاده کردم و هم لانگ من و به نظر من این اکسفورد هست که در مقابل لانگمن کم میاره. لانگمن بهتره. اما هیچی از ارزش های اکسفورد کم نمیشه. بعد از لانگ من اکسفورد بهترینه...

vauled guardian
18-11-2013, 19:01
به نظر من دیکشنری اکسفرد کامل تره وبرای همه ی سنین مناسبه...:n02::n02::n02:

دیکشنری اکسفورد درسته برای هم هی سنین مناسبه و فکر میکنم لانگمن برای اونایی که در زبان حرف ه ای هستن...

Demon King
18-11-2013, 20:32
دیکشنری اکسفورد درسته برای هم هی سنین مناسبه و فکر میکنم لانگمن برای اونایی که در زبان حرف ه ای هستن...

چه عجب بلاخره یکی حرف مارو تایید کرد...:n22::n22::n22:

vauled guardian
18-11-2013, 22:13
چه عجب بلاخره یکی حرف مارو تایید کرد...:n22::n22::n22:

به خاطر این کسی حرفتو تایید نمیکنه که داری از اکسفورد حمایت میکنی. به نظر من لانگمن طرفدار بیشتری داره...

aaaaaaab
21-11-2013, 21:53
به خاطر این کسی حرفتو تایید نمیکنه که داری از اکسفورد حمایت میکنی. به نظر من لانگمن طرفدار بیشتری داره...

اکس فورد کمی از لانگمن نداره
در واقع ساده شده ی لانگ منه...