مشاهده نسخه کامل
: lg 47 LA86000 یا samsung 46 F8880 ؟
دوستان سلام
امیدوارم حال همگی خوب باشه
ایام تاسوعا و عاشورا رو تسلیت میگم
میخواستم تلویزیون بگیرم بین lg la8600 و samsun 8880 مرددم. ممنون میشم انظرتون رو بگین.
قیمت امروز lg از فروشگاه های بانه 3830000 و سامسونگ 4950000 بود. که اگه این اختلاف قیمت نسبت به تفاوت امکانات و کیفیت تصویرشون بیارزه، باهاش مشکلی ندارم
کیفیت تصویر و تنظیمات زیاد و سهولت کاربری و تنوع پشتیبانی از ضبط و پخش فرمتهای مختلف تصویری و زیر نویس، پشتیبانی خوب و سریع از هارد اکسترنال و... برام اهمیت بیشتری نسبت به سه بعدی و غیره داره
یه مساله دیگه اینکه تفاوت قیمتی و امکاناتی سری es و f سامشونگ در چیه؟ و آیا میارزه این تفاوت؟
منتظر نظرات دقیق و منطقی و مفیدتون هستم
ممنون
matinpour
13-11-2013, 22:22
دوستان سلام
امیدوارم حال همگی خوب باشه
ایام تاسوعا و عاشورا رو تسلیت میگم
میخواستم تلویزیون بگیرم بین lg la8600 و samsun 8880 مرددم. ممنون میشم انظرتون رو بگین.
قیمت امروز lg از فروشگاه های بانه 3830000 و سامسونگ 4950000 بود. که اگه این اختلاف قیمت نسبت به تفاوت امکانات و کیفیت تصویرشون بیارزه، باهاش مشکلی ندارم
کیفیت تصویر و تنظیمات زیاد و سهولت کاربری و تنوع پشتیبانی از ضبط و پخش فرمتهای مختلف تصویری و زیر نویس، پشتیبانی خوب و سریع از هارد اکسترنال و... برام اهمیت بیشتری نسبت به سه بعدی و غیره داره
یه مساله دیگه اینکه تفاوت قیمتی و امکاناتی سری es و f سامشونگ در چیه؟ و آیا میارزه این تفاوت؟
منتظر نظرات دقیق و منطقی و مفیدتون هستم
ممنون
دوست عزیز
طبق نظراتی که در پست خصوصی دادم و مقایسه سامسونگ با برندهای دیگر و حتی سری F با E و اگر خواستید در اینترنت مشخصات آن مدلها را با هم مقایسه کنید آن وقت خودتان تصمیم بگیرید.
vivaz360
16-11-2013, 13:15
دوست عزیز
طبق نظراتی که در پست خصوصی دادم و مقایسه سامسونگ با برندهای دیگر و حتی سری F با E و اگر خواستید در اینترنت مشخصات آن مدلها را با هم مقایسه کنید آن وقت خودتان تصمیم بگیرید.
matinpour ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز لطفا نظرتون رو عمومی بگین تا ما هم بهره ببریم.ممنون
matinpour
16-11-2013, 22:46
matinpour ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز لطفا نظرتون رو عمومی بگین تا ما هم بهره ببریم.ممنون
معرفی تلویزیون LED هوشمند F8880 سامسونگ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سامسونگ ابتدای امسال و در نمایشگاه CES از تلویزیون هوشمند مدل F8880 با پردازنده 4 هستهای داخلی، رونمایی کرد. حال این تلویزیون LED وارد بازار کشور شده و از این رو نگاهی اجمالی به آن خواهیم داشت.
تلویزیون سه بعدی و فوق باریک هوشمند F8880 ، دارای رزولوشن 1080p است و از فناوری تنظیم نقطه ای نور پیشرفته (Micro Dimming) جهت ارائه کنتراست بهتر پشتیبانی میکند. تلویزیون مدل F8880 در اندازههای 46 و 55 اینچ و بالاتر وارد بازار کشور شده است. قیمت مدل 55 اینچ حدود 10 میلیون و مدل 46 اینچ حدود 6 میلیون تومان است.
یکی از ویژگیهای این سری از تلویزیونهای سامسونگ، رابط کاربری اسمارت هاب دو پنله می باشد. با استفاده از ریموت کنترل هوشمند و کاربری آسان، حرکت بین پنل ها و منوهای مختلف تلویزیون با سهولت بیشتری صورت میگیرد.
با کمک برنامه هایی مانند اسکایپ می توانید از دوربین ویژه این تلویزیون نیز جهت برقراری تماس ویدیویی استفاده کنید. این دوربین نسبت به سال گذشته از رزولوشن بالاتری بهره برده و کیفیت تصویر شما را بر اساس نور اتاق بخوبی تنظیم می کند. بدین ترتیب که فردی که با او ارتباط تصویری برقرار کردهاید، همیشه و در هر شرایط نور اتاق می تواند تصویر شما را به خوبی ببیند، حتی اگر روشنایی و نور اتاق بسیار کم باشد. برای دوربین این تلویزیون محلی در نظر گرفته شده که مواقعی که نیاز به استفاده از دوربین نداشته باشید می توانید آن را پنهان کنید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسمارت هاب 2013 سامسونگ دارای 2 پنل است. پنل چندرسانه ای امکان پخش فیلم، عکس و موسیقی از روی حافظه خارجی (USB) یا کامپیوتری که به شبکه متصل شده باشد را می دهد. این فایل ها می توانند با فرمت های مختلف مانند Divx، MKV، MOV و غیره باشند و دیگر نیازی به تغییر کد و فرمت فایل های خود را نخواهید داشت. تصویری که روی پنل چندرسانه ای نمایش داده می شود، بستگی به این دارد که چه نوع حافظه خارجی یا کامپیوتری به تلویزیون وصل شده باشد. همچنین پنل برنامه های کاربردی (اپلیکیشن ها) برنامه های متنوع و گوناگونی را در اختیار کاربر قرار می دهد.
سامسونگ از فناوری تنظیم نقطه ای نور (Micro Dimming) در این مدل استفاده کرده که در واقع نوع جدیدی از کنترل تاریکی موضعی یا Local Dimming است. این فناوری با کنترل قسمت های مختلف پنل به صورت مجزا و تنظیم دقیق نور در هر بخش، کنتراست خوبی را در اختیار کاربر قرار می دهد. همچنین مدل هوشمند F8880 سامسونگ، از پردازنده 4 هسته ای بهره می برد که این پردازنده سرعت عملکرد دستگاه و وب گردی را تا 3 برابر مدل های پیشین افزایش داده است. این پردازنده 4 هسته ای موجب بهبود عملکرد دستورات صوتی و حرکتی جدید تلویزیون هوشمند سامسونگ نیز شده است.
سامسونگ در تلویزیونهای هوشمند سال 2012 و آنهای که امسال وارد بازار شدند، درگاه مخصوصی را در پشت تلویزیون تعبیه کرده است که کیت مکمل تلویزیون هوشمند به آن متصل میشود. با اضافه کردن این کیت به تلویزیون، قدرت سختافزار شامل CPU و GPU افزایش یافته و به امکانات نرمافزاری آن نیز افزوده میشود. در واقع این قابلیت باعث میشود تا کاربران برای ارتقاء تلویزیون هوشمند خود نیازی به تعویض تلویزیون نداشته باشند و تنها با تهیه کیت مکمل، تلویزیون هوشمند خود را از نظر سخت افزار و نرم افزاری ارتقاء دهند.
ولی در تلویزیونهای برندهای دیگر امکاناتشان نسبت به این برند کمتر است و در بعضی با نقصان اجرای فرمتهای زیرنویس و فایلهای تصویری رو برو هستند و این باعث می شود که این مدل تلویزیون سر آمد تلویزیونهای دیگر شود و بعد از آن ال جی نسبت به دیگران با فناوری خوب و امکانات ویژه مختص به خود جزء یکی از بهترینها و پاناسونیک با تلویزیون های پلاسمایش که در جهان بی نظیر است
دوستان ممنون از نظراتتون
با تحقیقانی که کردم به این نتیجه رسیدم که f8880 رو بگیرم. از سایت دیجی کالا سفارش دادم با که به همراه یه سینما خانگی و هزینه ی پست از تهران به بجنورد ، جمعا مبلغش شد 5,780,000 تومان
حالا منتظرم برسه به دستم ببینم در عمل چطوره
باز هم از تک تکتون سپاسگذارم
fazllollah
26-12-2013, 11:37
سلام
دوست عزیز من هم می خوام f-8880 بگیرم از دی جی کالا لطفا اگر نتکه قابل ملاحظه ای هست بفرمایی
ضمنا همراه این دستگاه چه کنترلی ارسال میشه
matinpour
26-12-2013, 21:38
سلام
دوست عزیز من هم می خوام f-8880 بگیرم از دی جی کالا لطفا اگر نتکه قابل ملاحظه ای هست بفرمایی
ضمنا همراه این دستگاه چه کنترلی ارسال میشه
دوست عزیز
معمولا باید دو تا کنترول داشته باشد یکی کنترول معمولی و یکی کنترول تاچ یا همان لمسی که البته در بعضی پکیچ ها کنترول معمولی را نگذاشتن ولی شما آن را حتما تهیه کنید چون خیلی بدرد بخور و کاربردی است
سلام
نکته ی خاصی که نیس اما کنترلش همون کنترل هوشمنده ولی سایت دیجیکالا بعنوان هدیه همراه تلویزیون یه سینما خانگی میده که کنترلش به تی وی هم میخوره یعنی عملا دوتا کنترل خواهید داشت
دوستان من چنتا مشکل دارم. اول screen mirror که نتونستم باهاش کار کنم. دوم هم آل شیر و وایفای دایرکت که نتونستم انتقال داده از گوشی به تی وی داشته باشم
سومین مشکل و مهمترین مشکلم هم اینه نمیتونم به اسمارت هاب کانکت شم . پیغام خطا میده میگه با سامسونگ تماس بگیرید!
مشکل چهارم هم اینه که وقتی تی وی رو ب سینما خانگی وصل میکنم فقط از یه باندش صدا میاد!
ممنون میشم کمک کنین
matinpour
26-12-2013, 23:29
سلام
نکته ی خاصی که نیس اما کنترلش همون کنترل هوشمنده ولی سایت دیجیکالا بعنوان هدیه همراه تلویزیون یه سینما خانگی میده که کنترلش به تی وی هم میخوره یعنی عملا دوتا کنترل خواهید داشت
دوستان من چنتا مشکل دارم. اول screen mirror که نتونستم باهاش کار کنم. دوم هم آل شیر و وایفای دایرکت که نتونستم انتقال داده از گوشی به تی وی داشته باشم
سومین مشکل و مهمترین مشکلم هم اینه نمیتونم به اسمارت هاب کانکت شم . پیغام خطا میده میگه با سامسونگ تماس بگیرید!
مشکل چهارم هم اینه که وقتی تی وی رو ب سینما خانگی وصل میکنم فقط از یه باندش صدا میاد!
ممنون میشم کمک کنین
دوست عزیز
اول اینکه ما در جای جای این سایت و در تایپیکها و پست های بسیاری در رابطه با اینکه سایت سامسونگ دچار مشگل است توضییح دادیم و برای همین شما از اسمارت هاب تان نمی توانید استفاده کنید و دوم برای استفاده از allshear به این تایپیک بروید
و سوم
screen mirror را از مطلب زیر استفاده کنید
صفحه معکوس Screen Mirroring
صفحه منو--> شبکه--> تنظیمات AllShare --> صفحه نمایش معکوس
Screen Menu > Network > AllShare Settings > Screen Mirroring
صفحه نمایش دستگاه تلفن همراه در تلویزیون خود تان به صورت بی سیم نمایش دهید. با این حال، صفحه نمایش معکوس تنها با دستگاه های تلفن همراه که از AllShare پشتیبانی می کند در دسترس است برای اطلاعات بیشتر، بازدید از دستگاه تلفن همراه وب سایت سازنده.
با توجه به وضعیت شبکه، صفحه نمایش و یا صدا جدا شده ممکن است رخ دهد هنگامی که عملکرد صفحه نمایش معکوس
در حال اجرا باشد.
اتصال به تجهیزات تلفن همراه
اجرای صفحه نمایش معکوس)شبکه-->تنظیمات AllShare--> صفحه نمایش معکوس ( عملکرد ها. متناوبا، با فشردن دکمه منبع و صفحه نمایش معکوس را از لیست منبع انتخاب کنید. پس از در حال اجرا روی صفحه نمایش معکوس، عملکرد های معکوس اجرا بر روی دستگاه های تلفن همراه است. تلویزیون به دستگاه تلفن همراه متصل شود، و کاربر می تواند صفحه نمایش دستگاه متصل به تلفن همراه را در تلویزیون ببینید.
و مطلب زیر را هم برای سینما خانگی مطالعه کنید.
پورتها و عملکرد آنها
وصل کردن به PC استفاده از کابل HDMI/DVI
وصل کردن به یک دستگاه AVاستفاده ازHDMIتا حداکثر1080p واستفاده ازComponentتا حداکثر1080p
استفاده از عملكرد MHLهنگامیکه تلویزیون را به دستگاه موبایلی وصل می نمایید که از عملکرد
Mobile High-Definition Link (MHL)پشتیبانی می کند، می توانید از فایل های فیلم، عکس وموسیقی بر روی تلویزیون بهره مند شوید.با استفاده از کابل اختصاصیMHLدرگاهUSBدستگاه موبایل و در(HDMI IN 3(MHLتلویزیونرا متصل کنید.
سینمای خانگی را با استفاده از کابلHDMIبه تلویزیونوصل کرده و سپس: برای شنیدن صدا از فقط بلندگوهای جلو، چپ و راست و ساب ووفر، کابل نوری دیجیتال را بیندرگاهOPTICALتلویزیون و ورودی صدای دیجیتال در سینمای خانگی وصل کنید.برای شنیدن صدای کانال5.1کابل هایHDMIرا به دستگاه پخشDVDجعبه ماهواره و غیره+Anynetوصل کنید، سپس درگاهOPTICALدستگاه پخشDVDجعبه ماهواره و غیره یعنی+Anynetدستگاه 1یا2 را مستقیماً به سینمایخانگی و نه تلویزیون وصل کنید.
استفاده از عملكرد ARC
برای LED سری 6200به بالا، تلویزیون PDP می توانید بدون اتصال به یک کابل نوری جداگانه، از طریق گیرنده ای که به کابل HDMI وصل شده به صدای تلویزیون گوش دهید. برای شنیدن صدا از طریق گیرنده با استفاده از عملکرد ،ARC به صفحه گیرنده بروید
سیستم ← Anynet+ (HDMI-CEC) ←گیرنده
سپس گیرنده را انتخاب کرده و روی روشن تنظیم کنید. برای استفاده از عملکرد ،ARC گیرنده ای که از ویژگی های ARC و HDMI-CEC پشِتیبانی می کند بایستی به درگاه (ARC) HDMI IN 2 متصل شده باشد. برای غیرفعال کردن عملکرد ARC گیرنده را خاموش کنید. اگر حتی تلویزیون سیگنال ARC را به طور پیوسته پخش می کند، از دریافت سیگنال توسط گیرنده جلوگیری خواهد شد.
این ویژگی اختصاصی بوده و محصولات سایر تولید کنندگان را پشتیبانی نمی کند.
Anynet + ● ●برای دستگاه باید به تلویزیون با استفاده از یک کابل HDMI متصل شود. بعضی از کابل های HDMI ممکن است که از Anynet + حمایت نکند برای (HDMI-CEC). در این مورد، شما نیاز به کابل HDMI جایگزین دارید.
● ● کنترل از راه دور تلویزیون ممکن است تحت شرایط خاص عمل نکند. در این مورد، Anynet + را دوباره انتخاب کنید.
Anynet + ● ● (HDMI-CEC) تنها با دستگاه های خارجی کار می کند که حمایت از Anynet + (HDMI-CEC) و
تنها زمانی که این دستگاه ها یا در حالت آماده به کار و یا روشن شده باشد.
Anynet + (HDMI-CEC) ● ● می تواند به کنترل کردن تا حداکثر 12 دستگاه های خارجی سازگار با آن )تا 3، از همان نوع( با سیستم های سینمای خانگی، با این حال، تعدادی از سیستم های است که می تواند کنترل محدود به یکی داشته باشد.
● ● سیستم سینمای خانگی است که متصل به تلویزیون با استفاده از یک کابل HDMI و کابل نوری پشتیبانی صوتی 2 کانال. با این حال، سینمای خانگی قادر به حمایت از صوتی 5.1 کانال از پخش دیجیتال است.
● ● برای گوش دادن به صوتی 5.1 کانال از دستگاه های خارجی، اتصال دستگاه به تلویزیون از طریق HDMI کابل و کانکتور خروجی دیجیتال صوتی دستگاه را به طور مستقیم به سیستم سینمای خانگی وصل کنید.
تنظیمات Anynet +(HDMI-CEC)
صفحه منو-->سیستم--> Anynet + (HDMI-CEC) سعی کنید در حال حاضر
Screen Menu > System > Anynet+ (HDMI-CEC)
فعال / غیر فعال کردن Anynet + (HDMI-CEC).
Anynet + (HDMI-CEC) ● ●
فعال / غیر فعال Anynet + (HDMI-CEC). غیر فعال کردن Anynet + با خاموش کردن ویژگی های مرتبط با آن.
● ● خودکار را خاموش کنید
خاموش دستگاه های خارجی زمانی که تلویزیون خاموش است. برخی از دستگاه های این گزینه را پشتیبانی نمی کند.
استفاده از Anynet + (HDMI-CEC)
شما می توانید دستگاه های خارجی را فقط با استفاده از کنترل از راه دور تلویزیون به کار گیرند.
به تعویض بین Anynet + و دستگاه ها
1- از دکمه پانل مجازی از راه دور TOOLS را برای نمایش لیست Anynet +(HDMI-CEC). انتخاب کنید انتخاب از لیست.انتخاب روی صفحه نمایش دستگاه ظاهر می شود.
2- یک دستگاه را انتخاب کنید و صبر کنید برای تعویض محل آن. این فرایند ممکن است تا 2 دقیقه طول بکشد تا آن را تکمیل نموده و نمی تواند زمانی که آغاز شده است آن را لغو کرد.
روش دیگر، متفاوت Anynet +(HDMI-CEC) را با انتخاب نام خود از لیست منبع تغییر دهید. با این حال،
Anynet +(HDMI-CEC) را می توان مورد استفاده قرار گیرد اگر یک کانکتور ورودی متصل شده انتخاب شده باشد.
منو Anynet +(HDMI-CEC)
هنگامی که تلویزیون را به دستگاه انتخاب شده روشن می کنید، شما می توانید به منوی دستگاه با استفاده از کنترل از راه دور تلویزیون دسترسی داشته باشید. انتخاب دکمه پانل مجازی از راه دور Tools ابزار برای نمایش لیست
Anynet + (HDMI-CEC) از لیست انتخاب کنید. بدنبال آن گزینه های دستگاه Anynet + ظاهر خواهد شد. گزینه های نمایش داده شده برای دستگاه Anynet + ممکن است بسته بر روی دستگاه های خارجی متفاوت باشد.
● ● نمایش تلویزیون
انتخاب این برای تغییر حالت کنترل از راه دور به تلویزیون.
● ● لیست دستگاه
نمایش یک لیست از دستگاه Anynet + (HDMI-CEC) به تلویزیون متصل شده. برای تغییر دستگاه، انتخاب کنید
دستگاه را در لیست مورد نظر.
● ● دستگاه متصل Menu
نمایش منوی دستگاه وصل شده. اگر دستگاه هدف یک دستگاه پخش DVD است، منوی DVD نشان داده می شود.
● ● دستگاه متصل Tools
نمایش یک لیست از عملکرد های که اغلب استفاده می شود که برای دستگاه در دسترس هستند. اگر دستگاه هدف یک دستگاه پخش DVD باشد، منو پخش DVD نشان داده میشود. برخی از دستگاه های خارجی ممکن است این را پشتیبانی نکند.
● ● دستگاه متصل Title Menu
نمایش عنوان منو دستگاه متصل. اگر دستگاه هدف یک دستگاه پخش DVD باشد، منو عنوان DVD نشان داده میشود. برخی از دستگاه های خارجی ممکن است این گزینه را پشتیبانی نکند.
دوست عزیز
اول اینکه ما در جای جای این سایت و در تایپیکها و پست های بسیاری در رابطه با اینکه سایت سامسونگ دچار مشگل است توضییح دادیم و برای همین شما از اسمارت هاب تان نمی توانید استفاده کنید و دوم برای استفاده از allshear به این تایپیک بروید
و سوم
screen mirror را از مطلب زیر استفاده کنید
صفحه معکوس Screen Mirroring
صفحه منو--> شبکه--> تنظیمات AllShare --> صفحه نمایش معکوس
Screen Menu > Network > AllShare Settings > Screen Mirroring
صفحه نمایش دستگاه تلفن همراه در تلویزیون خود تان به صورت بی سیم نمایش دهید. با این حال، صفحه نمایش معکوس تنها با دستگاه های تلفن همراه که از AllShare پشتیبانی می کند در دسترس است برای اطلاعات بیشتر، بازدید از دستگاه تلفن همراه وب سایت سازنده.
با توجه به وضعیت شبکه، صفحه نمایش و یا صدا جدا شده ممکن است رخ دهد هنگامی که عملکرد صفحه نمایش معکوس
در حال اجرا باشد..
ممنون از توضیحاتتون آقای متین پور. اتفاقا تعریفهای شما از این تی وی باعث شد بخرمش. کیفیت تصویر خوبی داره اما همین مشکل اسمارت هاب بدجور زده تو ذوقم!
یعنی واقعا نمیشه اسمارت هاب رو روبراه کرد؟ با این حساب باید تی وی بندازم دور که!
باورم نمیشه موضوع به این مهمی هنوز راه حلی نداشته باشه...
matinpour
27-12-2013, 11:00
ممنون از توضیحاتتون آقای متین پور. اتفاقا تعریفهای شما از این تی وی باعث شد بخرمش. کیفیت تصویر خوبی داره اما همین مشکل اسمارت هاب بدجور زده تو ذوقم!
یعنی واقعا نمیشه اسمارت هاب رو روبراه کرد؟ با این حساب باید تی وی بندازم دور که!
باورم نمیشه موضوع به این مهمی هنوز راه حلی نداشته باشه...
دوست عزیز
بنظر من صبر کنید تا سایت سامسونگ رفع عیب و راه اندازی شود ولی یکی از دوستان در این پست یک چیزی در رابطه با فعال کردن گفته ولی چون خودم سری F ندارم آن را تست نکردم
#47 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) پست
دوست عزیز
بنظر من صبر کنید تا سایت سامسونگ رفع عیب و راه اندازی شود ولی یکی از دوستان در این پست یک چیزی در رابطه با فعال کردن گفته ولی چون خودم سری F ندارم آن را تست نکردم
#47 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) پست
ممنون از راهنماییتون. الان ک نمیتونم تست کنم اما بعدا تستش میکنم ایشالا
در مورد نحوه ی آپدیت تلویزیون هم راهنمایی میفرمایین؟ الان firmware تی وی م 1102 هستش و وقتی رفتم به این آدرس دیدم نسخه1112 اومده
سوالم اینه که همین فریمور رو باید دانلود کنم؟( اشتباه که نمیکنم؟)
نکته یا پیشنهاد خاصی هست که کمکم کنه؟
بازم ممنون از وقتی که میذارین
matinpour
28-12-2013, 20:29
ممنون از راهنماییتون. الان ک نمیتونم تست کنم اما بعدا تستش میکنم ایشالا
در مورد نحوه ی آپدیت تلویزیون هم راهنمایی میفرمایین؟ الان firmware تی وی م 1102 هستش و وقتی رفتم به این آدرس دیدم نسخه1112 اومده
سوالم اینه که همین فریمور رو باید دانلود کنم؟( اشتباه که نمیکنم؟)
نکته یا پیشنهاد خاصی هست که کمکم کنه؟
بازم ممنون از وقتی که میذارین
دوست عزیز
اگر تلویزیون تان مشگلی دارد از آبدیت استفاده کنید ولی حالا که تلویزیو نتان مشگلی ندارد آبدیت نکنید چون ممکن است آیتمهای از تلویزیو نتان خاموش شود مثل فرمان صوتی
وگرنه فریمور درست است و برای اسمارت هاب تان منتظر بماند
ممنون آقای متین پور عزیز
راستی یه جا شنیدم سامسونگ گفته تا یکی دوهفته دیگه درستش میکنه، همینطوره؟ ینی صحت داره؟
matinpour
02-01-2014, 23:48
ممنون آقای متین پور عزیز
راستی یه جا شنیدم سامسونگ گفته تا یکی دوهفته دیگه درستش میکنه، همینطوره؟ ینی صحت داره؟
دوست عزیز
در صورت راه اندازی مراتب اعلام خوهد شد.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.