مشاهده نسخه کامل
: مشکل عجیب با هارد سیگیت 1 ترابایت
Undisclosed
13-11-2013, 19:20
سلام من یه هارد سیگیت 1 ترا دارم که داشت درست کار میکرد ولی امروز دیدم کامپیوتر رو که ریست کردم شروع کرده به checkdisk و کلی ارور پیدا کرد .
تو برنامه hdtune نگاه کردم دیدم این اخطار رو داده :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو event viewer هم این دوتا ارور رو دیدم که این رو در قسمت ارورهای disk زده بود :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این یکی رو هم تو ارورهای ntfs لیست کرده بودش :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
که هر کدوم حدود 20 - 30 تا ارور بودن و فقط هم مربوط به یکی از درایوهایی که روی اون هارد هست !
منم برداشتم قبل از هر چیز تمام فایل هایی که روی اون درایو داشتم رو کپی کردم یه جای دیگه ، بعد از کپی همه فایلها دیدم ارورهایی که توی ntfs از اون درایو گرفته بیشتر از 59000 تا شده !
بعدش درایو رو کامل فرمت کردم ، حالا که تو hdtune نگاه میکنم سالم سالم نشون میده انگار نه انگار که اصن اتفاقی افتاده ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان با این هارده چی کار کنم ؟ قابل اعتماد هست یا نه ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بندازش دور عمو!!! :D
این رو از ویکی زدم که یه وقت نگی اشتباهه!
Count of "unstable" sectors (waiting to be remapped, because of unrecoverable read errors). If an unstable sector is subsequently read successfully, the sector is remapped and this value is decreased. Read errors on a sector will not remap the sector immediately (since the correct value cannot be read and so the value to remap is not known, and also it might become readable later); instead, the drive firmware remembers that the sector needs to be remapped, and will remap it the next time it's written.[29] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_note-29) However some drives will not immediately remap such sectors when written; instead the drive will first attempt to write to the problem sector and if the write operation is successful then the sector will be marked good (in this case, the "Reallocation Event Count" (0xC4) will not be increased). This is a serious shortcoming, for if such a drive contains marginal sectors that consistently fail only after some time has passed following a successful write operation, then the drive will never remap these problem sectors.
خب قضیه اینه!
هارد شما یه تعداد سکتور داشته که باید ریمپ می کرده! چرا بدسکتور کرده معلوم نیست!
ولی اینکه تعدادش کم شده یعنی یا ریمپ کرده و یا نکرده! اگر ریمپ کرده و کم کرده داره به تایم بازنشستگی نزدیک میشه! اگه ریمپ نکرده مشکل دقیق از کجاست معلوم نیست! یکی امار فیک داده که سیستم شما بدسکتور داره!!! :n06:
ولی احتمالا همون نزدیک شدن به تایم بازنشستگی ایه!!! فایلا رو چک بزن احتمالا باید خراب شده باشن که میگی بعد از انتقال میزان اررورها بیشتر هم شده! اون درایو نه خودش نه دیتایی که روش بوده قابل اعتماد نیست!
Undisclosed
13-11-2013, 20:34
بندازش دور عمو!!! :D
این رو از ویکی زدم که یه وقت نگی اشتباهه!
Count of "unstable" sectors (waiting to be remapped, because of unrecoverable read errors). If an unstable sector is subsequently read successfully, the sector is remapped and this value is decreased. Read errors on a sector will not remap the sector immediately (since the correct value cannot be read and so the value to remap is not known, and also it might become readable later); instead, the drive firmware remembers that the sector needs to be remapped, and will remap it the next time it's written.[29] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_note-29) However some drives will not immediately remap such sectors when written; instead the drive will first attempt to write to the problem sector and if the write operation is successful then the sector will be marked good (in this case, the "Reallocation Event Count" (0xC4) will not be increased). This is a serious shortcoming, for if such a drive contains marginal sectors that consistently fail only after some time has passed following a successful write operation, then the drive will never remap these problem sectors.
خب قضیه اینه!
هارد شما یه تعداد سکتور داشته که باید ریمپ می کرده! چرا بدسکتور کرده معلوم نیست!
ولی اینکه تعدادش کم شده یعنی یا ریمپ کرده و یا نکرده! اگر ریمپ کرده و کم کرده داره به تایم بازنشستگی نزدیک میشه! اگه ریمپ نکرده مشکل دقیق از کجاست معلوم نیست! یکی امار فیک داده که سیستم شما بدسکتور داره!!! :n06:
ولی احتمالا همون نزدیک شدن به تایم بازنشستگی ایه!!! فایلا رو چک بزن احتمالا باید خراب شده باشن که میگی بعد از انتقال میزان اررورها بیشتر هم شده! اون درایو نه خودش نه دیتایی که روش بوده قابل اعتماد نیست!
هارد یه ترابایت رو بندازم دور تو این وضعیت ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب فقط یکی از چهار تا درایوش اینطوری بوده ، یه جا بحث شده بود نوشته بود اگه دیتا خراب شده باشه موقع کپی کردن ارور میده ، یه تعدادشو چک کردم سالم بودن .
به هر حال الان که فرمتش کردم یعنی درست نشده ؟
هارده 3 سالش بیشتر نیست باور کن ، اینا مثلا از سری های خوب سیگیت هستن 7200.12
هارد یه ترابایت رو بندازم دور تو این وضعیت ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب فقط یکی از چهار تا درایوش اینطوری بوده ، یه جا بحث شده بود نوشته بود اگه دیتا خراب شده باشه موقع کپی کردن ارور میده ، یه تعدادشو چک کردم سالم بودن .
به هر حال الان که فرمتش کردم یعنی درست نشده ؟
هارده 3 سالش بیشتر نیست باور کن ، اینا مثلا از سری های خوب سیگیت هستن 7200.12
رو تست hdd regenerator بردید ؟
Undisclosed
13-11-2013, 23:09
رو تست hdd regenerator بردید ؟
نه ولی با tune up utilities قسمت thorough analysis چک کردم گفت هیچ اروری نداره .
hdd regenerator همونی که روی hiren boot cd هم هست ؟ تحت ویندوز بهتره یا تحت داس تست رو انجام بدم ؟ نیازی نیست که درایوهای دیگه هارد رو هم خالی کنم ؟
ممنون
نه ولی با tune up utilities قسمت thorough analysis چک کردم گفت هیچ اروری نداره .
hdd regenerator همونی که روی hiren boot cd هم هست ؟ تحت ویندوز بهتره یا تحت داس تست رو انجام بدم ؟ نیازی نیست که درایوهای دیگه هارد رو هم خالی کنم ؟
ممنون
بهتره روی cd ریخته بشه و بوت بشه مود هارد باید ata یا ide باشه اگه ارور داد
این نرم افزار به اطلاعات آسیب نمیرسونه اسکن رو مود scan and repair باشه
Undisclosed
14-11-2013, 21:47
بهتره روی cd ریخته بشه و بوت بشه مود هارد باید ata یا ide باشه اگه ارور داد
این نرم افزار به اطلاعات آسیب نمیرسونه اسکن رو مود scan and repair باشه
آقا ممنون
از همون تحت داس اسکن کردم چیزی پیدا نکرد . یعنی مشکل خاصی نبوده به نظر شما ؟
متوجه این قسمت نشدم البته :
مود هارد باید ata یا ide باشه اگه ارور داد
ata.royalfalcon
14-11-2013, 21:52
منظور این هست که اگر در بایوس روی ahci باشه این برنامه ارور و پیغامی خواهد داد فلذا باید روی ata یا ide باشه .
آقا ممنون
از همون تحت داس اسکن کردم چیزی پیدا نکرد . یعنی مشکل خاصی نبوده به نظر شما ؟
هیچی پیدا نشد حتی delay sector هم پیدا نشد ؟
اصلا تعداد current pending sector در حال زیاد شدن است ؟
Undisclosed
14-11-2013, 23:02
منظور این هست که اگر در بایوس روی ahci باشه این برنامه ارور و پیغامی خواهد داد فلذا باید روی ata یا ide باشه .
اگه روی ahci باشه ارور میده ؟ خب برای من ارور و پیغامی نداد و اسکن کرد .
هیچی پیدا نشد حتی delay sector هم پیدا نشد ؟
اصلا تعداد current pending sector در حال زیاد شدن است ؟
نه همش صفر بود !
current pending sector هم بعد از اینکه اون درایو رو (فقط اون درایو رو نه کل هارد) فرمت کردم بخش دیتاش رو زده 0 ، قبلش زده بود 9 ، عکس هایی که در پست اول گذاشتم مقایسه کنید ، الان درست شبیه همون عکس آخری هست .
اگه که ارور نداده که هیچی
شما ببینید بعد از 10 روز بهش اضافه میشه یا نه اگه اضافه شد هارد رو فرمت سطح پایین بکنید و دوباره تست کنید با نرم افزار hdd low level format tools
Undisclosed
14-11-2013, 23:30
اگه که ارور نداده که هیچی
شما ببینید بعد از 10 روز بهش اضافه میشه یا نه اگه اضافه شد هارد رو فرمت سطح پایین بکنید و دوباره تست کنید با نرم افزار hdd low level format tools
مرسی
الان نیازی نیست برای اطمینان یه low level format بکنم هارد رو ؟
------------------------------------------------------------
در مورد این تاپیک هم اگه بتونید راهنمایی کنید ممنون میشم :
راهنمایی برای استفاده از هارد قدیمی IDE ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مرسی
الان نیازی نیست برای اطمینان یه low level format بکنم هارد رو ؟
------------------------------------------------------------
در مورد این تاپیک هم اگه بتونید راهنمایی کنید ممنون میشم :
راهنمایی برای استفاده از هارد قدیمی IDE ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
فعلا ببینید مقدارش زیاد میشه یا نه
Undisclosed
28-11-2013, 21:08
دوباره دقیقا همون درایو همون مشکلات رو پیدا کرد ! چی کار کنم ؟
Undisclosed
29-11-2013, 15:28
امروز گذاشتم با hdd regenerator کامل چک کنه بدون اینکه این دفعه اون درایو رو فرمت کنم ، دقیقا تو یک نقطه خاص 74 تا بد سکتور پیدا کرد و ریکاور کرد . فکر کنم تو همون درایو مشکل دار بوده باشه قاعدتا .
آخرش نوشت :
1 delays detected
0 sectors remain bad
74 sectors recovered
0 new bad sectors appear
0 bad sectors reappear
الان چی کارش کنم این هارد رو ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
hdtune هم دوباره کامل سالم نشون میده !
امروز گذاشتم با hdd regenerator کامل چک کنه بدون اینکه این دفعه اون درایو رو فرمت کنم ، دقیقا تو یک نقطه خاص 74 تا بد سکتور پیدا کرد و ریکاور کرد . فکر کنم تو همون درایو مشکل دار بوده باشه قاعدتا .
آخرش نوشت :
1 delays detected
0 sectors remain bad
74 sectors recovered
0 new bad sectors appear
0 bad sectors reappear
الان چی کارش کنم این هارد رو ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
hdtune هم دوباره کامل سالم نشون میده !
بدسکتورها رفع شده
ولی یک دونه delay sector دارید دوباره اسکن کنید ببینید دوباره همون بدسکتورها رو دیتکت میکنه یا نه
Undisclosed
29-11-2013, 15:50
بدسکتورها رفع شده
ولی یک دونه delay sector دارید دوباره اسکن کنید ببینید دوباره همون بدسکتورها رو دیتکت میکنه یا نه
ممنون ، یه دور دیگه هم اسکن میکنم امشب . اگه بدسکتورها رفع شده باشه هارد کامل قابل اطمینانه ؟
بعد چک کردم smart تو bios غیرفعال بود ، با این حساب hdtune چطوری آنالیز میکنه ؟!
اسمارت تو بایوس رو فعال کنید
اون اسمارت برای این است که اگر مشکلی برای هارد ایجاد شد در پست اسکرین به شما به صورت پیغام اطلاع دهد یا در ویندوز
شما یک دونه delay sector دارید اگه اون در حال زیاد شدن باشه یکم بد میشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.