ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : >> توجه! توجه! مراقب باشید. فروش انواع فلش تقلبی در سطح شهر<<

amir_t6262
12-11-2013, 18:25
دوستان تهرانی، متاسفانه مدتی است که فروشندگان دوره گرد انواع فلش های USB تقلبی را با قیمتهای نازل در خیابان ها و اطراف مترو و ... میفروشند.

حتی به قول خودشان فلش را تست هم میکنند ( یک نت بوک دارند و فلش را تست میکنند که مثلا واقعا 16 گیگ است و ...).

اما تمامی فلشهای اینها خراب و یک بار مصرف هستند.

بهیچ وجه از این افراد و فروشندگان دوره گرد، هیچگونه فلش و کارت حافظه و رم و ... خریداری نکنید.

ظاهر بسته بندی این فلش ها کاملا شبیه فلشهای اصلی است اما اگر به روش پلمپ کردن آن دقت کنید، متوجه تقلبی بودن آن میشوید. بطوریکه پلاستیک محل پلمپ آنها شفاف نیست و اصلا کیفیت بسته بندی اصلی را ندارد.

همچنین مقوای مشخصات داخل این بسته بندی با کیفیت بسیار پایینی چاپ شده است. خصوصا در قسمت پشت فلش.

آخر چطور یک فلش 32 گیگ حدود 65 هزار تومانی را 20 هزار تومان میفروشند؟!

خلاصه اینکه مراقب باشید. من اطراف مترو دیدم که بسیاری افراد دور این فروشندگان متقلب جمع میشوند و چند تا چند تا فلش میخرند و حتی عابربانک میکشند! اما نمیدانند که آشغالی که میخرند حتی 1000 تومان هم نمیرزد ( 1000 تومان هم بخاطر بند همراه فلش!)

ژاوی
13-11-2013, 09:04
دوروور علاالدین هم پره

amir.h.r.j
13-11-2013, 09:53
راستی بعضی ها هم برای این که کسی شک نکه با قیمت فلش اصلی میفروشن . مثلا 8 گیگ ها رو میدن سی چهل تومن . آخه ما ایرانی ها عادت داریم و فکر میکنیم چیزی که گرون تر باشه حتما بهتره ... :n02:

3274
13-11-2013, 10:16
توی شهر شما تازه فلش تقلبی مشاهده شده که اینقدر هول شُدید؟!

amir_t6262
13-11-2013, 14:52
شما مگه ساکن کجایید؟

قبلا در شهرهای مرزی دیده بودم. ولی متاسفانه مدتی است زیاد در تهران میبینم که این کار صورت میگیره و مردم از همه جا بی خبر همینطور تند و تند از این فلش های تقلبی میخرند.

بهرحال قصدم اطلاع رسانی است. چه در تهران و چه در شهرهای دیگر دوستان مراقب باشند.

MJHamed
13-11-2013, 15:04
mp3Player طرح آیپاد شافل با ایرفون و مموری , 12000 تومان , یعنی اگه به نرخ دلار 3000 تومانی حساب کنیم میشه حدود 4 دلار!! اینها را هم حساب کنید سود کمپانی چینی هزینه تولید هزینه ارسال سود فروشنده و...
لا مصب!!!!

3274
13-11-2013, 15:24
شما مگه ساکن کجایید؟

قبلا در شهرهای مرزی دیده بودم. ولی متاسفانه مدتی است زیاد در تهران میبینم که این کار صورت میگیره و مردم از همه جا بی خبر همینطور تند و تند از این فلش های تقلبی میخرند.

بهرحال قصدم اطلاع رسانی است. چه در تهران و چه در شهرهای دیگر دوستان مراقب باشند.
تا جاییکه من دیدم اکثر فلش مموری هایی که توی بازاره Fake، تقلبی و یا طرح اصل هست. فلش اصل گیر میاد اما نه از فله فروش ها و یا فروشگاههای خدمات کامپیوتری که مثل قارچ سمی امروز سبز میشن و فرداش هم ناپدید.
معمولا خرید از تک و توک فروشگاههای آنلاین معتبر که خودشون مستقیما از نمایندگی های معتبر تهیه می کنند و یا خودشون وارد می کنند انتخاب بهتریه.

amir.h.r.j
13-11-2013, 21:02

مگه شهرما کجاست ؟ آره دقیقا . ولی من بیشتر تهران دیدم .

Holy_0
14-12-2013, 14:27
فکر کردم که این تاپیک مال 4سال پیشه!