ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : انتقال اطلاعات از یوزر کنترل به پنجره والد

dharmaa
12-11-2013, 16:43
سلام دوستان
من به یه مشکل برخورد کردم .اومدم یه یوزر کنترل به یه پنجره اضافه کردم. حالا میخام با بسته شدن پنجره والد یه سری اطلاعات از یوزر کنترلم دریافت کنم(مثلا محتوای لیست ویو) اما متاسفانه نمیدونم چه جوری باید اینکار رو انجام داد !!از دوستان کسی هست که راهنمایی ام کنه؟؟

rahnema1
12-11-2013, 21:28
سلام
با بسته شدن فرم اطلاعات لیست باکس 1 به ترتیب توی مسیج باکس نمایش داده میشه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

dharmaa
13-11-2013, 18:20
سلام دوست عزیز . با wpf کار میکنم و یوزر کنترل .
یوزر کنترلها هم رویداد closing or closed رو ندارن . برای پر کردن لیست ویو در یوزر کنترل از ObservableCollection استفاده کردم و حالا زمان بستن یوزر کنترل نمیتونم به اطلاعات لیست ویو در پنجره والد دسترسی داشته باشم .اما باید یه راهی باشه برای انتقال داده ها بین این دو مورد.

rahnema1
13-11-2013, 22:00
این یکی رو امتحان کنید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

senaps
15-11-2013, 23:34
شما دارین ابزاری از WPF استفاده میکنین....
واقعیت اینه که لیست ویو فقط باید محیط کاری شما باشه... لیست ویوی باید وصل باشه به یه لیست توی لاجیک برنامه و هر بار که دیتایی به اون اضافه یا کم میشه، اون لیست اپدیت بشه...
مثل چیزی که توی MVVM اتفاق می‌افته...بنابراین برای برنامه مهم نیست که دیتا رو توی چی یا کدوم فرم نشون میده!! چون دیتاش یه جای دیگه‌هست و شما تعیین میکنین که اون دیتا رو کجا استفاده کنه! :)....
بحث های مربطو به INotifyChanged و اینا رو دنبال کنین نکات جالبی رو پیدا میکنین...

dharmaa
23-11-2013, 16:56
سلام دوست گرامی

و شما تعیین میکنین که اون دیتا رو کجا استفاده کنه!
مشکل من هم همینه که نمیدونم دیتای لیست ویویی که در یوزر کنترله رو چهطوری باید در پنجره اصلی استفاده کرد!!!!
چرا کسی بهم نمیگه باید چه کار کنم؟

senaps
23-11-2013, 17:46
چرا کسی بهم نمیگه باید چه کار کنم؟

شاید دوستان دقیقا سوال شما رو متوجه نشدن، شاید جواب کاملا درست رو بلد نیستن و نمی‌خوان چیزی به شما بگن که کامل نیست و کلی شاید های دیگه...
به این صورت که فرض کنیم کاربر یه سری اطلاعات رو در فرم پر میکنه و با زدن باتنی، لیست ویو یک ایتم اضافه میشه بهش...
من به جای اینکه زدن اون باتن، لیست ویو رو پر بکنه، یک لیست در یک کلاس رو اضافه میکردم و همزمان در همون باتن، یه تابع کوچیک می‌نوشتم که هر بار که باتن کلیک شد، اون لیست ویو هم خودش رو اپدیت کنه...
لیست ویو دیتاش رو از کجا میاره؟ از اون لیستی که من تو کلاس مربوطه دارم...!!!
بنابراین، شما محدودیت استفاده‌ی از لیست ویو و یوزر کنترل و غیره و ذلک رو از بین می‌برید...