ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تلویزیون LED سه بعدی الجی FULL HD LED TV 3D LG 47LA620 مجهز به (گیرنده ...اسمشو نیار! :) ) نظرتون؟!

adelarak21
11-11-2013, 22:49
سلام دوستان

یکی از آشناها الان بانست سفارش یه led بهش دادم این مدل رو داده پرسید ببین چطوره اگه مشکلی نداره فردا بخرم؟

این طور که تحقیق کردم همه چی تمومه!

ولی نمیدونم کاراییش چطوره؟!

قیمتش هم حول و حوش 2900 یکم عجیبه !!!!:n02:

مشخصاتش رو هم میزارم ببینید

adelarak21
11-11-2013, 22:50
نوع:
LED 3D

اندازه صفحه نمایش:
47 " Diagonal Screen Size (Inch)

سری:
6

ابعاد:
1076 x 695 x 327mm Dimensions (W x H x D) With Stand 1076 x 637 x 79.4mm Dimensions (W x H x D) Without Stand

وزن:
13.1 (excl. pedestal) Kg Unit Weight (Approx)

نوع پنل:
FPR Passive 3D

تکنولوژی سه بعدی:
دارد

کیفیت صفحه نمایش:
Full 1080p HD

تلویزیون هوشمند:
دارد

رزولوشن تصویر:
1920x1080 pixels

نسبت تصویر:
16:9

حرکت فریم سریع:
200Hz

سیستم نور زمینه:
LED Plus

تعداد بلندگو:
2

توان خروجی صدا:
10 + 10 W Power Output Per Channel

سیستم های صوتی:
Dolby Digital Clear Voice II

قابلیت ----T:
----- سرخود + گیرنده دیجیتال

سیستم های رنگ:
Cinema Screen Design

تعداد ورودی USB:
3

تعداد ورودی HDMI:
3

فرمت های قابل اجرا:
MP3 (MPEG-3) JPEG (JPEG/Image CD) DivX® Video Compatible

ورودی Component:
دارد

ورودی PC:
1 x PC D-Sub Connection/s

پورت LAN:
دارد

wi-fi:
دارد

خروجی Video:
ندارد

خروجی Audio:
دارد

خروجی هدفون:
دارد

تله تکست:
دارد

وب گردی:
دارد

منبع تغذیه:
100V ~ 240V, 50/60Hz Power Supply

مقدار مصرف:
64 W Power Consumption

امکانات دیگر:
XD Engine Full HD- Intelligent Auto- Game Mode- SKYPE Certified- Super Slim- Divx HD- USB Music Player- USB Media Player- USB Photo Viewer- dlna- BBC iPlayer- WiFi Built-in- MHL- Voice Control- Freev

اقلام همراه تلویزیون:
4 pairs of 3D Eyewear/Glasse

mosicr77
12-11-2013, 00:28
داداش خوبه این مدل
ولی اگه میگفتی از تلویزیون چی واست مهم تره و نهایته بودجت چقدره میتونستم بهتر راهنماییت کنم

adelarak21
12-11-2013, 08:34
چیز خاصی مد نظرم نیست، یه. Led با کیفیت تصویر بالا و به قولی فول آبشن! شاید از خیلی امکاناتش مثل اتصال با wifi یا حتی 3d خیلی کار نکنم اما دوست دارم این امکانات رو داشته باشه سقف بودجمم هم 3 تومن.

mosicr77
12-11-2013, 09:29
اگه بتونی یکم بیشتر هزینه کنی LG LA66000 بخری بهتره البته 47 اینچ و اگه نه همون مدلی هم که گفتی خوبه

adelarak21
12-11-2013, 09:58
اگه بتونی یکم بیشتر هزینه کنی LG LA66000 بخری بهتره البته 47 اینچ و اگه نه همون مدلی هم که گفتی خوبه

نه بیشتر از این نمیخام هزینه کنم، فقط این ر.س.ی.و.ر. که نوشته کار میکنه دیگه ?! یعنی یه. د.ی.ش. وصل کنم حله ?!! :):n02:

loveglance90
12-11-2013, 23:56
نه بیشتر از این نمیخام هزینه کنم، فقط این ر.س.ی.و.ر. که نوشته کار میکنه دیگه ?! یعنی یه. د.ی.ش. وصل کنم حله ?!! :):n02:
منظور شما حتما گیرنده دیجیتال داخلیه ---_T که به آنتن معمولی وصل میشه و مثل ستاب باکس میمونه

adelarak21
13-11-2013, 09:28
منظور شما حتما گیرنده دیجیتال داخلیه ---_T که به آنتن معمولی وصل میشه و مثل ستاب باکس میمونه

یه بار دیگه مشخصات تلویزیون رو بخونید بع رنگ قرمز مشخص کردم !

EZIO AUDITURE
13-11-2013, 15:00
از نظر من تلوزیون های سامسونگ بهتره
هم از لحاض امکانات و هم از لحاض جنس
عینک های الجی بسیار سنگینتر اند وهمینطور مضر تر:n05:

mosicr77
13-11-2013, 15:33
از نظر من تلوزیون های سامسونگ بهتره
هم از لحاض امکانات و هم از لحاض جنس
عینک های الجی بسیار سنگینتر اند وهمینطور مضر تر:n05:
چه اطلاعانی در اختیارمون گذاشتی جامع و کامل بود
داداش عینک های پسیو(ال جی) که 6 تاش وزنش رو هم به اندازه یه عینک اکتیو نمیشه که

adelarak21
13-11-2013, 16:34
دوستان کسی اطلاعی از ( ر.س.ی.و.ر) این تلوزیون نداره ببینیم در چه حده?!

mosicr77
13-11-2013, 17:56
دوستان کسی اطلاعی از ( ر.س.ی.و.ر) این تلوزیون نداره ببینیم در چه حده?!
داداش شما که میخوای 3 تومن بدی TV بخری باید توفکر کیفیت تصویرش باشی نه ر س ی و ر داخلی که میتونی اونو جدا تهیه کنی از نوع بهترش
به نظر من کیفیت تصویر رو روش حساس شو
در ضکن قبلا چنین کارایی رو رویه تلویزیون دیگه ای تستیده بودم و اصلا راضی کننده نبود و یه جورایی تبلیغ بود بیشتر
البته این مدل رو نمیدونم

adelarak21
13-11-2013, 18:49
داداش شما که میخوای 3 تومن بدی TV بخری باید توفکر کیفیت تصویرش باشی نه ر س ی و ر داخلی که میتونی اونو جدا تهیه کنی از نوع بهترش
به نظر من کیفیت تصویر رو روش حساس شو
در ضکن قبلا چنین کارایی رو رویه تلویزیون دیگه ای تستیده بودم و اصلا راضی کننده نبود و یه جورایی تبلیغ بود بیشتر
البته این مدل رو نمیدونم

اون طور که تحقیق کردم کیفیت تصویرش خوب بوده؛ یعنی مدل های پایینر این دوستان داشتن و راضین؛ دیگه تلوزیونی که 3d باشه و اسمارت که نباید ترسی از کیفیت داشت

به احتمال 99 درصد همین رو میخرم فقط خواستم ببینم کسی از نزدیک باش کار نکرده؟

تلوزیون اگه همه چیز سرخودش باشه خیلی بهتره تا بری یه گیرنده دیجیتال یه دونه ر س ی و ر و یه دستگاه بلو ری بخری خیلی شلوغ میشه نه ؟!! :n02:

mega007
14-11-2013, 01:53
سلام

من تاپیک شما رو توی سرچ گوگل پیدا کردم

اتفاقا منم این مدل تلویزیون رو یه نفر بهم پیشنهاد داد ، منم پس از تحقیق زیاد دیدم که این تلویزیون هم ----T داره و هم ----S ، که اولی میشه گیرنده دیجیتال و دومی هم میشه همون ریس.... ، این S هم مخفف satellite هست

قرار بود سه شنبه به دستم برسه که نرسید ، احتمالا شنبه دیگه میرسه ، و شنبه تستش میکنم

در مورد کیفیتش هم که شک نکن ! پنل IPS فول اچ دی داره ! الان تلویزیون های سری LA سری جدید ال جی هستند ، مدل های قدیمی هم سری LM بودند که LA ها الان از اون ها جدیدترن!

راستی این کسی که من ازش خریدم بهم قیمت داده 3.200.000 تومن ، شما میشه بگید دقیق قیمتش رو چند گرفتید که من ببینم این طرف حساب ما چقدر روش کشیده ؟ البته من کرمان هستم و از بانه خیلی دور هستم و چون آشنایی هم توی بانه ندارم ترجیح دادم

همین کرمان از یه نفر که میشناسمش بخرم که مطمئن تر باشه ولی میخوام ببینم چقدر رو قیمت تی وی کشیده؟!

adelarak21
14-11-2013, 08:54
سلام

من تاپیک شما رو توی سرچ گوگل پیدا کردم

اتفاقا منم این مدل تلویزیون رو یه نفر بهم پیشنهاد داد ، منم پس از تحقیق زیاد دیدم که این تلویزیون هم ----T داره و هم ----S ، که اولی میشه گیرنده دیجیتال و دومی هم میشه همون ریس.... ، این S هم مخفف satellite هست

قرار بود سه شنبه به دستم برسه که نرسید ، احتمالا شنبه دیگه میرسه ، و شنبه تستش میکنم

در مورد کیفیتش هم که شک نکن ! پنل IPS فول اچ دی داره ! الان تلویزیون های سری LA سری جدید ال جی هستند ، مدل های قدیمی هم سری LM بودند که LA ها الان از اون ها جدیدترن!

راستی این کسی که من ازش خریدم بهم قیمت داده 3.200.000 تومن ، شما میشه بگید دقیق قیمتش رو چند گرفتید که من ببینم این طرف حساب ما چقدر روش کشیده ؟ البته من کرمان هستم و از بانه خیلی دور هستم و چون آشنایی هم توی بانه ندارم ترجیح دادم

همین کرمان از یه نفر که میشناسمش بخرم که مطمئن تر باشه ولی میخوام ببینم چقدر رو قیمت تی وی کشیده؟!

یه سرچ بکنید در مورد فروشگاه های بانه قیمت دستتون میاد، اونجا حول و حوش 2900 میدن، ولی خوب دیگه گارانتی در کار نیست !

AKBAR132
15-11-2013, 15:50
منم مدتیه رو این تلویزیون فکر میکنم ، تو سایتای خارجی از کیفیت تصویرش راضی نیستن اگه توجه کنید هیچ جا از تصویرش تعریف نکرده ، قیمتشم ک پایینه تازه با ریسیور داخلی ، یکم مشکوک میزنه
چن روز پیش تو بانه مارکت زده بود 2800
در کل من تجربه کردم هیچ ارزونی بی علت نیس

adelarak21
15-11-2013, 17:15
منم مدتیه رو این تلویزیون فکر میکنم ، تو سایتای خارجی از کیفیت تصویرش راضی نیستن اگه توجه کنید هیچ جا از تصویرش تعریف نکرده ، قیمتشم ک پایینه تازه با ریسیور داخلی ، یکم مشکوک میزنه
چن روز پیش تو بانه مارکت زده بود 2800
در کل من تجربه کردم هیچ ارزونی بی علت نیس

ترس منم از قیمتشه! همین مدل رو بدون ر.س.ی.ور ، مارک سونی حدود 5 تومن قیمتشه! اون وقت این با این همه یال و کوپال....!

البته کیفیت تصویرش در برابر غول های جدید پایینه، و با LED های همرده از نظر قیمت، کیفیتشون یکیه...

EZIO AUDITURE
16-11-2013, 15:00
این یه نظر کاملا معمولی بود که در مورد کلا شرکت ال جی گفتم
چیزی هم نبود که احتیاج به جواب داشته باشه
حالا در مورد عینک من اشتباح کردم.بقیه رو چی میگید.البته من دارم نسبت به تلوزیون های سامسونگ میگما دقت کنید:n15::n05:

mosicr77
16-11-2013, 19:55
این یه نظر کاملا معمولی بود که در مورد کلا شرکت ال جی گفتم
چیزی هم نبود که احتیاج به جواب داشته باشه
حالا در مورد عینک من اشتباح کردم.بقیه رو چی میگید.البته من دارم نسبت به تلوزیون های سامسونگ میگما دقت کنید:n15::n05:
داداش دیگران میان این نظرات رو میخونن منم خواستم اشتباه شما رو اصلاح کنم در مورد عینک ها
در ضمن عینکهای سامسونگ هم واسه چشم مظر تر هستن
راستی نظرتون راجع به تلویزیون های سامسونگ بهترن در کل قبول دارم ولی واسه قیمت های بالای 6 تومن
زیر این قیمت lg ها بهترن

Mojmos
26-04-2014, 23:46
سلام و مرسی
این 620 باید دو تا وروردی کابل آنتن داشته باشه دیگه
یعنی یکی برا ر-س-ی-و-ر یکی برا گیرنده دیجیتال
اما تو عکسش من دیدم یکی داره
میشه بگین چجوریه؟

ir.warez
26-04-2014, 23:57
دوستان شاید اینجا جاش نباشه.یه برند به اسم دی ال سی اومده.سایز 46 اش همه امکانات رو فول داره . یعنی همه ها ... حتی گیرنده اسمشو نبر رو .این مدل ال جی که میگین این گیرندش زیاد جالب نیست.یعنی اهلش که میارن زیاد توصیه به خریدش نمی کنن.ولی ای دی ال سی یه چیز دیگه هست.

Mojmos
27-04-2014, 23:57
سلام و مرسی
این 620 باید دو تا وروردی کابل آنتن داشته باشه دیگه
یعنی یکی برا ر-س-ی-و-ر یکی برا گیرنده دیجیتال
اما تو عکسش من دیدم یکی داره
میشه بگین چجوریه؟

بعد این ر-سی-ور مشخصاتش چی هست؟
اصلا توصیه به خریدش میکنین؟
یکی به من گفته قیمت 47 اینچش 3 میلیون
بخرم یا نه؟