مشاهده نسخه کامل
: پاک شدن eset smart security به طور خودکار
sin2x=2sinxcosx
11-11-2013, 22:13
سلام
آقا من eset smart security 7 روسیستمم نصب بود، یه روز کامپیوترو باز کردم دیدم ویروس کش پاک شده و وقتی یه پوشه رو می خوای باز کنی تو همون پنجره باز نمی کنه و پنجره دیگه باز می کنه و از Folder Options هم درست نمیشه.
احتمال داره از ویروس باشه ؟ مشکل چیه ؟
M.Hashemi
11-11-2013, 22:38
با سلام
مخرب جالبی است، مدت زیادی بود با مخرب قوی دست و پنجه نرم نکرده بودم :n02:.
کارهای زیر را انجام دهید :
1- نرم افزار های زیر را دانلود کنید :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2- سیستم را در حالت safe mod اجرا کنید و نرم افزار rkill را اجرا کنید.
3- بعد از انجام کار rkill نرم افزار kaspersky removal tools را اجرا و کل سیستم را اسکن کنید و هر چی پیدا کرد پاک کنید و سیستم را دوباره راه اندازی کنید.
4- نرم افزار malwarebytes antimalware را نصب کرده و اپدیت کنید و کل سیستم را اسکن کنید و هر چی پیدا کرد پاک کنید.
5- نرم افزار ccleaner را نصب کنید و کل سیستم را پاک سازی کنید.
6- و در نهایت برای تعمیر تخریب های مخرب از نرم افزار sana toolkit استفاده کنید.
---
اگر مشکلتان حل نشد با نرم افزار زیر یک گزارش تهیه کنید و اپلود کنید و لینکش را اینجا بگذارید تا تست کنم.
* در ضمن اگر مخرب خودتان توانستید شناسایی کنید (یعنی فایلش را پیدا کنید) با رمز 123 فشرده کنید و اپلود کنید و لینکش را برای من با پیام خصوصی بفرستید، حقیقت برام جالب است انالیز کنم و ببینم چه حفره امنیتی در eset پیدا کرده.
با تشکر
sin2x=2sinxcosx
13-11-2013, 10:56
6- و در نهایت برای تعمیر تخریب های مخرب از نرم افزار sana toolkit استفاده کنید.
با تشکر
با تشکر فراوان از پاسخ کامل شما
فقط این sana toolkit رو نتونستم دانلود کنم :)
M.Hashemi
13-11-2013, 22:31
با تشکر فراوان از پاسخ کامل شما
فقط این sana toolkit رو نتونستم دانلود کنم :)
با سلام
بله حق با شماست.
مثل این که سرور down شده.(حتما این مشکل را پی گیری می کنم)
خب حالا چکار کنیم ؟
کار های زیر را انجام دهید :
بر روی cmd کلیک راست کرده و run as administrator را انتخاب کنید و سپس کد زیر را در ان بنویسید.
صبر کنید تا کارش تمام شود و بعد چک کنید ببینید مشکلاتتون حل شده یا نه.
---
البته توصیه می کنم از ضدویروس قدرتمندتری استفاده کنید و حتما در کنار ان از یک firewall هم استفاده کنید(من comodo firewall را پیشنهاد می کنید، اما اگر مبتدی هستید می توانید از نرم افزار Windows Firewall Control که یک مکمل برای firewall ویندوز است استفاده کنید).
نرم افزار malwarebytes antimalware را نیز پاک نکنید و از این مکمل بی نظیر نیز استفاده کنید.
البته نرم افزار sandboxie را نیز پیشنهاد می کنم استفاده کنید.
---
باز هم اگر سوالی بود من در خدمتم.
با تشکر
sin2x=2sinxcosx
14-11-2013, 09:29
البته توصیه می کنم از ضدویروس قدرتمندتری استفاده کنید و حتما در کنار ان از یک firewall هم استفاده کنید(من comodo firewall را پیشنهاد می کنید، اما اگر مبتدی هستید می توانید از نرم افزار Windows Firewall Control که یک مکمل برای firewall ویندوز است استفاده کنید).
نرم افزار malwarebytes antimalware را نیز پاک نکنید و از این مکمل بی نظیر نیز استفاده کنید.
البته نرم افزار sandboxie را نیز پیشنهاد می کنم استفاده کنید.
---
باز هم اگر سوالی بود من در خدمتم.
با تشکر
بسیار سپاسگذارم
شما چه ضد ویروسی رو پیشنهاد می کنین؟
قبلا Kaspersky داشتم ولی key برای آپدیت نتونستم پیدا کنم NOD نصب کردم.
یعنی یه Antivirus (و نه Internet Security) نصب کنم و بعد یدونه comodo firewall نصب کنم ؟
M.Hashemi
14-11-2013, 16:26
بسیار سپاسگذارم
شما چه ضد ویروسی رو پیشنهاد می کنین؟
قبلا Kaspersky داشتم ولی key برای آپدیت نتونستم پیدا کنم NOD نصب کردم.
یعنی یه Antivirus (و نه Internet Security) نصب کنم و بعد یدونه comodo firewall نصب کنم ؟
با سلام
بله باز هم حق با شماست، کسپر تغییراتی را داده که داره باعث کم رنگ شدنش شده.
شما 2 حالت می توانید کار کنید :
1- ضدویروس و firewall از شرکت های متفاوت باشند.
2- هر دو از یک شرکت باشند.
خود من گزینه دوم را ترجیه می دهم (به دلیل سازگاری بالای که قسمتهای مختلف یک سوئیت امنیتی با هم دارند)
در مورد گزینه اول باید تست شود تا بیشترین سازگاری را پیدا کنیم اما در مورد گزینه دوم باز دو حالت دارد :
1- می خواهید به صورت حرفه ای کار کنید و از سوالات و تنظیمات متفاوت سوئیت ناراحت نیستید موارد زیر پیشنهاد من است :
comodo internet security
agnitum outpost internet security
2- می خواهید یک سوئیت امنیتی معمولی ولی با قدرت بالا و کمترین پرسش را داشته باشید، موارد زیر پیشنهاد من است :
norton internet security
avira internet security
* سوئیت کومودو که کاملا رایگان است اما سوئیت outpost هم رایگان دارد و هم پولی که باید سریال پیدا کنید (کار سختی است چون سریال هاش خیلی کم است)
* سوئیت norton مخصوصلا با تکنولوژی sonar که دارد بسیار عالی عمل می کند و باید در انجمن خودش در خواست سریال بدهید اما firewall قوی ندارد باید کمی در اینترنت هوشیارتر باشید، avira هم خوب است به شرطی که بتوانید لایسنسش را پیدا کنید.
---
البته همه این ها نظر شخصی بنده است، اگر کمی اطلاعات خود را در مورد مخرب ها و نحوه کار کردنشان بالا ببرید حتی بدون سوئیت امنیتی هم سیستم دچار این مشکلات نمی شود.
باز هم اگر سوالی بود بنده در خدمتم.
با تشکر
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.