ali_nioton
20-08-2006, 05:47
سلام
یکی از دوستان در مورد مانستر و فلش سوال کرده بود
اول اینو بگم که فلش یکی از ابزارهای طراحی وب سایت حساب میشه گرچه خیلی کارای دیگه هم میکنه
حالا چرا سوال من در مورد فلش رو انتقال دادند و به کجا نمی دونم
بعد هم بگم که من نمی دونم تا حالا قالب مانستر دیدم یا نه اما هیچ چیز اونقدر که فکر می کنید سخت نیست
حالا از نکته های زیر در کار با فلش استفاده کنید
اول در استفاده از لایه ها جدید هراس نداشته باشید بعضی قالب ها بیش از صد تا لایه دارن که توی هر لایه کلی مووی هست
دوم ابزار های طراحی فلش رو درست بشناسید امکاناتش خیلی زیاده مخصوصا فلش 8
سوم از ماکرومدیا فایرورک و فایل png برای گرافیک هاتون استفاده کنید
چهارم شاید اصلا به فلش نیاز نباشه و با همون فایرورک کار راه بیفته (فایرورک خیلی از امکانات فلش مثل کلید سازی و سمبل سازی رو داره)
پنج از انواع سمبل بیشتر استفاده کنید اینجوری حجم کمتر و تغییرات ساده تره
شش تعریف و استفاده از متغیر دروازه کارهای حرفه ای
هفت نامگذاری ترتیبی هر چیز حتی فریم ها ( با شماره قبلی ، حالا هر کاری می تونی بکنی تایم لاین در دست توست)
هشت استفاده از اکستنشن های سایت ماکرومدیا و کامپوننتها + استفاده از کتابخانه های دیگران = سرعت بیشتر ، زحمت کمتر
نهم تصاویر رو با همان سایز که لازم دارید وارد کنید ، این یعنی حجم کمتر
دهم سعی کنید از هر تیکه یه مووی کلیپ کنید تا سرتون شلوغ نشه
یازده نظم خیلی مهمه ، کتابخونتون رو مرتب کنید ازفولدر ها بیشتر استفاده کنید لایه ها رو نامگذاری کنید
دوازده مطمئن باش مسخره نیست تاثیرش خیلی زیاده در طول کار میفهمی رو شماره قبلی تاکید می کنم
دیگه چیزی به ذهنم نمی رسه
دوستان اضافه کنند
یکی از دوستان در مورد مانستر و فلش سوال کرده بود
اول اینو بگم که فلش یکی از ابزارهای طراحی وب سایت حساب میشه گرچه خیلی کارای دیگه هم میکنه
حالا چرا سوال من در مورد فلش رو انتقال دادند و به کجا نمی دونم
بعد هم بگم که من نمی دونم تا حالا قالب مانستر دیدم یا نه اما هیچ چیز اونقدر که فکر می کنید سخت نیست
حالا از نکته های زیر در کار با فلش استفاده کنید
اول در استفاده از لایه ها جدید هراس نداشته باشید بعضی قالب ها بیش از صد تا لایه دارن که توی هر لایه کلی مووی هست
دوم ابزار های طراحی فلش رو درست بشناسید امکاناتش خیلی زیاده مخصوصا فلش 8
سوم از ماکرومدیا فایرورک و فایل png برای گرافیک هاتون استفاده کنید
چهارم شاید اصلا به فلش نیاز نباشه و با همون فایرورک کار راه بیفته (فایرورک خیلی از امکانات فلش مثل کلید سازی و سمبل سازی رو داره)
پنج از انواع سمبل بیشتر استفاده کنید اینجوری حجم کمتر و تغییرات ساده تره
شش تعریف و استفاده از متغیر دروازه کارهای حرفه ای
هفت نامگذاری ترتیبی هر چیز حتی فریم ها ( با شماره قبلی ، حالا هر کاری می تونی بکنی تایم لاین در دست توست)
هشت استفاده از اکستنشن های سایت ماکرومدیا و کامپوننتها + استفاده از کتابخانه های دیگران = سرعت بیشتر ، زحمت کمتر
نهم تصاویر رو با همان سایز که لازم دارید وارد کنید ، این یعنی حجم کمتر
دهم سعی کنید از هر تیکه یه مووی کلیپ کنید تا سرتون شلوغ نشه
یازده نظم خیلی مهمه ، کتابخونتون رو مرتب کنید ازفولدر ها بیشتر استفاده کنید لایه ها رو نامگذاری کنید
دوازده مطمئن باش مسخره نیست تاثیرش خیلی زیاده در طول کار میفهمی رو شماره قبلی تاکید می کنم
دیگه چیزی به ذهنم نمی رسه
دوستان اضافه کنند