ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در وصل نشدن اینترنت به لپ تاپ

hadi-3at
11-11-2013, 11:57
سلام من یک مشکل اساسی با لپ تاپ z500 پیدا کردم
اینترنت وایمکس مبین نت دارم و مودمش هم HUAWEI BM632w هست
از روزه اولی که لپ تاپ را خریدم بدون هیچ مشکلی لپ تاپ ، وایمکس مبین نت را شناسایی میکرد و به راحتی بدون هیچ تنضیماتی وارد نت میشدم و به عبارتی هم pc و laptop از یک مودم به خوبی و خوشی استفاده میکردن
اما الان چند روز هست که گوشه صفحه لپ تاپ(آرم وایمکس) علامت تعجب زرد رنگ اومده و اسم وایمکس هم توی لیست میاد ولی جلوی اسم بعضی موقع ها نوشته میشه limited بعضی موقع ها هم نوشته نمیشه . اما در هر 2 صورت وارد نت نمیشه. پیغام خطایی هم که میده میگه ip مشکل داره و.... من تنضیمات آیپی لپ تاپ رو بلد نیستم میشه راهنمایی کنید؟:n13:
چرا قبلا بدون اینکه دست به آیپی بزنم وارد اینترنت میشد؟ یعنی آیپی خود به خود تغییر میکنه؟ الان باید چیکار کنم؟:n14:

FerineFast
11-11-2013, 18:18
اگر تنظیمات مودم رو بلد باشید مثل User password و موارد دیگه شاید با یک ریست کردن حل شه ولی اگر بلد نیستید بهش دست نزنید.
1- مودم رو خاموش و مدتی خاموش نگه دارید.
2- روی laptop روی اسم وایرلس مودم(!) رایت کلیک کتید و Forget رو بزنید و دوباره بهش وصل بشید و پسورد بدید.

ایشالا حل میشه.

hadi-3at
16-11-2013, 01:34
متاسفانه مشکل من حل نشد و همچنان مشکل پابرجاست
اسم کانکشن وایمکس روی لپ تاپ میاد و پسوردش هم درست میزنم و کانکت هم میشه ولی زیره کانکشن نوشته میشه:
the connection is limited
با وجود اینکه کانکت شده ولی توی هیچ سایتی نمیره و علامت تعجب زرد رنگ هم کنار صفحه دیده میشه
زنگ زدم پیشتبانی و اونها هم چیزی بلد نبودن :n13:
کسی تجربه ای در این مورد نداره؟

FerineFast
16-11-2013, 01:50
دوست عزیز می تونم بهت بگم آیپی رو خودت بزنی ولی این راه درستی نیست و مشکل از تنظیمات مودم (CPE) باید باشه.

برای تنظیم دستی IP مراحل زیر رو طی کنید :
1- داخل کنترل پنل بشید.
2- وارد Network and internet بشید.
3- وارد Network and Sharing Center بشید.
4- در سمت چپ Change adapter setting رو انتخاب کنید.
5- روی کانکشن WiFi راست کلیک کنید و Properties رو بزنید.
6- در لیست باز شده روی Internet Protocol Version 4 (TCP/IPv4)o دوبار کلیک کنید.
7- در صفحه باز شده روی دکمه رادیویی Use the following IP Address: کلیک کنید.
8- در بخش اول یعنی IP Address وارد کنید : 192.168.1.100
9- در بخش دوم یعنی Subnet Mask وارد کنید: 255.255.255.0
10- در بخش سوم یعنی Default Gateway وارد کنید : 192.168.1.1
(اختیاری) 11- در بخش Preferred DNS وارد کنید : 4.2.2.4

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4559857156
07-04-2017, 16:58
سلام،رمز وایرلسمون سوخت ورمز دیگه ایی زدیم الان هر کاری میکنم لپ تاپ وصل نمیشه.قسمت پایین صفحه troubleshoot قرمزه