ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : استاد ایران‌دوست آلمانی: شما ایرانی‌ها همیشه به تاریخ‌تان می‌نازید بی‌آنکه پاسخگوی امروزتان باشید!

بانو . ./
11-11-2013, 10:05
استاد ایران‌دوست آلمانی: شما ایرانی‌ها همیشه به تاریخ‌تان می‌نازید بی‌آنکه پاسخگوی امروزتان باشید!

امروز یک استاد آلمانی ام که بیش از ۷۰ سال عمر دارد مرا زیادی به فکر انداخت. می گوید پیش از انقلاب بسیار به ایران سفر کرده است و بعد ازانقلاب یک بار که برای همیشه اش بس بوده! شیفته ی عمر خیام و حافظ و اصفهان و طبیعت کردستان است.

امروز بعد از ساعتی حرف از خاورمیانه و اعراب و تاریخ و پرسپولیس شد و بلاخره رو به من وعصبانیتهایم نسبت به اعراب گفت: شما ایرانی ها همیشه به تاریخ تان می بالید و این واقعن حق شماست اما هرگز با هیچ کدام از شما آشنا نشده ام که برای یک بار هم که شده ازخودتان حرف بزنید و بگویید حداقل در همین ۱۰۰ سال اخیر چه کرده اید؟

همیشه ناراضی هستید و همیشه می نالید.همیشه مقصرهایی وجود دارند که شما را از پیشرفت بازداشته اند و همیشه اعراب ۱۴۰۰ سال پیش مقصرهای اصلی این بازی هستند. اگر تمام این ۱۴۰۰ سال شما به این حال گذشته باشد دلیل حال و روز امروزتان را می فهمم. با هر کدام از شما ایرانی ها که آشنا می شوم ازتاریخ تان حرف میزنید بی آنکه پاسخگوی امروزتان باشید و همیشه می اندازید گردن دیگران یا پدرانتان.

همیشه از حمله اعراب حرف می زنید و گویی همین دیروز اتفاق افتاده است و طی این ۱۴۰۰ سال دست و پای ما برای تغییر بسته بوده است اگرچه یادتان می رود اینطور نبوده و حتا بعد از اسلام شما هنرمند و دانشمند و فیلسوفهایی که می بایست باشید بوده اید.

کمی به اوضاع خودتان چه قبل از انقلاب رضا خان چه قبل از انقلاب خمینی و چه حالا نگاه کنید .. هرگز راضی نیستید بلاخره کی می خواهید از خودتان حرفی بزنید؟ می گفت: پیش از انقلاب که به ایران می آمدم همه به نظر خوشبخت میرسیدند و این را می شد حداقل از سر و وضع و خانه زندگی ها و رقص و پایکوبیها فهمید.

ولی باز هم همه ناراضی از شاه بد می گفتند. بعد از انقلاب که آمدم اثرات مخرب جنگ را دیدم و نمی توانستم درک کنم چرا دست به کار ساختن نمی شوید. برایت متاسفم دوست عزیز که نمی توانم در این زمینه همراهت شوم!! تو را نمی گویم ولی این عقاید نژاد پرستانه درباره ی اعراب را بسیار شنیده ام.

اعراب امروز در دنیا پیشرفته تر، آبرودارتر، دوست تر،همراه تر و موفق تر هستند و من برای آن بیشتر ارزش قائل هستم تا برای مردمانی که همیشه شاکی از همگان و مغرور به آنچه که دیگر نیست یعنی تاریخ. من خوب می دانم حکومت شما خوب نیست اما خوب تر می دانم که آنها متعلق به یک کشور دیگر نیستند و جزئی از کل همان مردمان هستند.در آن کشورهیچکس به فکر ساختن نیست.

شما اگر نخبه باشید فراری، اگر بی پول باشید جنایتکار، اگر معمولی باشید سکوت کنندگان بزرگ، اگر بی سواد باشید دین دار و انقلابی و اگر ثروتمند باشید فراری از هویت واقعی تان هستید. وقتی ازاینکه اعراب پررویی می کنند و سن کشورشان به سن پدربزرگ من قد نمی دهد حرف زدم، گفت: در جلسه ای بودم که استاد جغرافیایی اهل پرتغال می خواست درباره ی هویت اصلی اعراب حوزه خلیج فارس صحبت کند. در میان حرفهایش میگوید: آنها ۷۰ سال پیش وجود نداشتند! ناگهان همه اعضای جلسه استاد جغرافیا را به سکوت وا می دارند و می گویند: اتفاقن همین نکته ی قوت است و نشان دهنده ی اینکه: اعرابی که وجود نداشتند امروز سرمایه های غرب را به هر شکل ممکن به سمت خودشان جذب می کنند و در حال سازندگی و کسب رضایت بیشتر مردمشان هستند این اتفاقن می تواند مایه ی افتخارشان باشد.

یادتان نرود که بشر همیشه در حال فتح کردن است. اگر نتوانید دفاع کنید و خودتان را نشان بدهید دیگرانی هستند که داشته های شما را ببرند و این قانون طبیعت است که حالا با پروتوکولها و کتابهای قانون بین المللی رنگ و لعاب شده! ربطی به ایرانی بودن یا عرب و غربی ندارد.

منبع : منبع درستی ازش ندارم اما قابل تامل هست

.

L.utus
11-11-2013, 15:22
نویسنده مطلب : نامعلوم
نام استاد آلمانی : نامعلوم
منبع مطلب : نامعلوم

به نظر میاد اینا حرفای خود نویسنده مطلب بوده و اون استاد آلمانی وجود خارجی نداره منتها این حرفا رو گذاشته تو دهن یک استاد آلمانی تا بگه یک خارجی بیطرف داره که استاد دانشگاه هم هست و خیلی با سواده داره در مورد ما این حرفا رو میزنه تا حرفاش بیشتر در نظر خواننده مقبول بیفته

بانو . ./
11-11-2013, 16:08
نویسنده مطلب : نامعلوم
نام استاد آلمانی : نامعلوم
منبع مطلب : نامعلوم

به نظر میاد اینا حرفای خود نویسنده مطلب بوده و اون استاد آلمانی وجود خارجی نداره منتها این حرفا رو گذاشته تو دهن یک استاد آلمانی تا بگه یک خارجی بیطرف داره که استاد دانشگاه هم هست و خیلی با سواده داره در مورد ما این حرفا رو میزنه تا حرفاش بیشتر در نظر خواننده مقبول بیفته

این احتمال وجود داره همون طور که ذکر کردم منبع خبر مشخص نیست و مطمین باشید اگر بنده شک نداشتم به صحتش ذکر نمیکردم که منبع ازش ندارم

و بهتره عادت کنیم به جای این مساله که دنبال مدرک باشیم ( صرفا فقط در این گونه موارد) به عمق جملات دقت کنیم !

سعی کنیم به جای تعصب کورکورانه واقع بین باشیم !

.

Arash4484
11-11-2013, 18:17
این احتمال وجود داره همون طور که ذکر کردم منبع خبر مشخص نیست و مطمین باشید اگر بنده شک نداشتم به صحتش ذکر نمیکردم که منبع ازش ندارم
و بهتره عادت کنیم به جای این مساله که دنبال مدرک باشیم ( صرفا فقط در این گونه موارد) به عمق جملات دقت کنیم !
سعی کنیم به جای تعصب کورکورانه واقع بین باشیم !
.
تمام حرفهای این متن قابل تامل و تعمق است ولی این هم یک مشکل و ناراحتی است که ما حرفهای قشنگ رو دهان اروپاییها و بزرگان و سرشناسان میگذاریم و نمیتونیم از خودمون نقلش کنیم...
تمام فیس پوک و وب پر شده از نقل قولهای ناصحیح ، اشتباه و ساختگی از شریعتی و کوروش و اینشتین و خاطرات نامستند و... بدی ماجرا اینجاست که در یک بحث تخصصی هم با همین خاطره گوییها و مطالب بی مدرک مطلب رو پیش میبرند. و اینجور نمیمونه که به قول شما فقط در همین حد بمونه.
چه عیبی داره مطلب زیبایی، جمله قصاری، پندی ...هر چی هست از زبون خودمون بگیم...(بطور کلی میگم و حالا به صحت این متن کاری ندارم)

وقتی ازاینکه اعراب پررویی می کنند و سن کشورشان به سن پدربزرگ من قد نمی دهد حرف زدم، گفت: در جلسه ای بودم که استاد جغرافیایی اهل پرتغال می خواست درباره ی هویت اصلی اعراب حوزه خلیج فارس صحبت کند.آنها ۷۰ سال پیش وجود نداشتند!
فارغ از بخشهای اصلی این متن در حاشیه اشاره کنم این یک ملغمه اطلاعاتی است! همین مغلطه هم بکار میرود راجع به آمریکا...بعید است یک استاد دانشگاه چنین اشتباهی بکند
نبودن کشوری در نقشه جغرافیا همان نبودن آن نظام است و بس...مردمان وجود دارند، یا مثل انگلوسکسونها و آفریقایی تباران و... ایالات متحده مهاجرند و با تمدن قبلیشان میایند، یا مثل اعراب شبه جزیره بوده اند ولی زیر سلطه یک نظام دیگر...
اینکه بگوییم وجود نداشته اند این معنا برداشت میشود که با مردمی طرفیم بی بته و انگار از زیر علف سبز شده اند! و فرهنگ ندارند و....
و دقیق به همین معنا در گفتار روزانه ما ایرانیها بکار میرود.
بعد اشکال ایجا پیدا میشود که ببینید تایوانیها 50 سال است وجود دارند، کشورهای حاشیه خلیج پارس 70 سال است وجود دارند، آمریکا 500سال است کشف شده و... بعد ببینید چه کرده اند و... اما هیچ کس در نظر نمیگیرد این مدنیت و فرهنگ و دانش و سرمایه جابه جا شده از مکانی به مکان دیگر، یا اصلا در همان محدوده جغرافیایی وجود داشته با همان مردمان به نامی دیگر.

بانو . ./
11-11-2013, 18:39
فارغ از بخشهای اصلی این متن در حاشیه اشاره کنم این یک ملغمه اطلاعاتی است! همین مغلطه هم بکار میرود راجع به آمریکا...بعید است یک استاد دانشگاه چنین اشتباهی بکند
نبودن کشوری در نقشه جغرافیا همان نبودن آن نظام است و بس...مردمان وجود دارند، یا مثل انگلوسکسونها و آفریقایی تباران و... ایالات متحده مهاجرند و با تمدن قبلیشان میایند، یا مثل اعراب شبه جزیره بوده اند ولی زیر سلطه یک نظام دیگر...
اینکه بگوییم وجود نداشته اند این معنا برداشت میشود که با مردمی طرفیم بی بته و انگار از زیر علف سبز شده اند! و فرهنگ ندارند و....
و دقیق به همین معنا در گفتار روزانه ما ایرانیها بکار میرود.
بعد اشکال ایجا پیدا میشود که ببینید تایوانیها 50 سال است وجود دارند، کشورهای حشیه خلیج پارس 70 سال است وجود دارد، آمریکا 500سال است کشف شده و... بعد ببینید چه کرده اند و... اما هیچ کس در نظر نمیگیرد این مدنیت و فرهنگ و دانش و سرمایه جابه جا شده از مکانی به مکان دیگر، یا اصلا در همان محدوده جغرافیایی وجود داشته با همان مردمان به نامی دیگر

بله .اما بحث در این مسایل نیست کشور مثل قطر در سال 1971 به استقلال رسیده و توی این چند سال ببینید چقدر پیشرفت کرده

در هر صورت اون کشور این پتانسیل رو برای پیشرفت داشته اما نقش حاکمان و نحوه مدیریت و کشورداری اون ها در این مساله غیر قابل انکار هست

هر چند مسایلی مثل مساحت جغرافیایی و...هم در این جهش دخیل هست

تمام حرفهای این متن قابل تامل و تعمق است ولی این هم یک مشکل و ناراحتی است که ما حرفهای قشنگ رو دهان اروپاییها و بزرگان و سرشناسان میگذاریم و نمیتونیم از خودمون نقلش کنیم...
تمام فیس پوک و وب پر شده از نقل قولهای ناصحیح ، اشتباه و ساختگی از شریعتی و کوروش و اینشتین و خاطرات نامستند و... بدی ماجرا اینجاست که در یک بحث تخصصی هم با همین خاطره گوییها و مطالب بی مدرک مطلب رو پیش میبرند. و اینجور نمیمونه که به قول شما فقط در همین حد بمونه.
چه عیبی داره مطلب زیبایی، جمله قصاری، پندی ...هر چی هست از زبون خودمون بگیم...(بطور کلی میگم و حالا به صحت این متن کاری ندارم)

بله بنده هم قبلا ذکر کردم که به عمق مساله تامل کنید احتمال این مساله هست که این متن کار یک ایرانی بوده اما مساله اینجاست که مردم ما

این پتانسیل رو دارند که به سخنانی افرادی از بتن جامعه توجه کنند ؟! شاید نویسنده این مساله رو مد نظر قرار داده .

نه تنها عیبی نداره بلکه بسیار هم خوب هست ولی مشکل اینجاست اگه همین اسم استاد المانی نبود خیلی ها اصلا متن رو مطالعه نمیکردند!

+
در هر صورت با کلیت سخنان شما کاملا موافقم که قبلا هم ذکر کردم

Gilopa
11-11-2013, 19:25
متن کاملا با واقعیت جامعه همخونی داره اما نوع نگارش و تفکر پشت این متن دقیقا حرف دل یک ایرانی و آشنا برای همست بنابراین خیلی بعید میدونم حرف یک استاد آلمانی باشه بلکه بیشتر شبیه حرف یک جوان از نسل سوخته این کشوره !