ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در اجرای بازی____________

BATMAN-LOVE
11-11-2013, 02:18
امروز متوجه شدم یکی از بازیها (آرکام سیتی) خیلی کند اجرا میشه طوریکه ادامه بازی عذاب آوره! یک قدم بازی کند میشه و قدم دیگه روان میشه!
قبلا این مشکل رو نداشتم و دو سه سالیه که روی سیستم دارمش برای اطمینان دوباره از روی دیسک نصب کردم اما مشکل حل نشد
کارت گرافیک هم مشکلی نداره چون با یه گرافیک دیگه تست کردم
الان بقیه بازیها مثل کمبت 9 و تام رایدر 2013 به راحتی اجرا میشن
تنظیمات بازی هم به حداقل رسوندم اما فایده نداره
گرافیک آپدیت کردم و دوباره بی فایده بود
دمای قطعات هم مناسبه و ایرادی نداره
هارد رو اسکن کردم
بازی هم سالمه و موردی نداره
در صورت امکان راهنمایی؟؟

TREASURES
11-11-2013, 09:06
امروز متوجه شدم یکی از بازیها (آرکام سیتی) خیلی کند اجرا میشه طوریکه ادامه بازی عذاب آوره! یک قدم بازی کند میشه و قدم دیگه روان میشه!
قبلا این مشکل رو نداشتم و دو سه سالیه که روی سیستم دارمش برای اطمینان دوباره از روی دیسک نصب کردم اما مشکل حل نشد
هارد رو اسکن کردم
در صورت امکان راهنمایی؟؟
سلام
خب با توجه به توضیحاتتون میشه گفت که یا سیستم عامل مشکل داره ( با یه نسخه ی دیگه از ویندوز امتحان کنید) یا بازی بر به مشکل خورده که شاید با دانلود FIX فایل این بازی (اگه وجود داشته باشه) مشکل حل بشه

EXTREME
11-11-2013, 11:00
هارد رو اسکن کردم
در صورت امکان راهنمایی؟؟

اگه با یک کرک دیگه برای بازی مشکل حل نشد میتونه یا از زیاد و باز بودن پروسس ها باشه قبل بازی ببندید یک علت دیگر هم میتونه از ویندوز و ویروس باشه

BATMAN-LOVE
11-11-2013, 13:42
دمای cpu موقع بازی به 70 هم میرسه آیا طبیعیه؟
خودم به مشکل دار بودن ویندوز شک دارم اما کلی برنامه دارم برای همین تعویض ویندوز برام سخته
در هر صورت اگه مشکل از cpu نباشه ناچار تعویض میکنم

amir200812
11-11-2013, 16:12
خودم به مشکل دار بودن ویندوز شک دارم اما کلی برنامه دارم برای همین تعویض ویندوز برام سخته

شما اولین کاربری هستید که ارزو میکنه مشکل از ویندوز نباشه و CPU مورد دار باشه!:n04:
شرایط مادی شما فکر کنم عالی هست، نه؟:n02:

EXTREME
11-11-2013, 16:47

مدل سی پی یو تون چی است ؟

BATMAN-LOVE
11-11-2013, 17:36
intel core 2 duo 3.00gh

EXTREME
11-11-2013, 18:07
intel core 2 duo 3.00gh

با فن استوک در لود اگه باشه به نظرم زیاد مشکل ساز نیست این دما که میتونید با افزایش دور فن و خمیر و تهویه بهتر کمترش کنید وبرسونید به 65 ولی 70 دمای مشکل سازی نیست همچنین شما تو بازی های دیگه همونطور که گفتین مشکلی ندارین بنابراین این مشکل یا بیشتر میتونه از بازیتون باشه یا ویندوز
سیو ها ی بازی بتمن به همراه پروفایل شو یک جا ذخیره کنید و بازی رو پاک و دوباره نصب کنید و دوباره تست کنید بازی رو از روی هارد اگه نصب کردید این دفعه از روی دی وی دی نصب کنید با یک کرک دیگر هم تست کنید

BATMAN-LOVE
11-11-2013, 20:02
شما اولین کاربری هستید که ارزو میکنه مشکل از ویندوز نباشه و CPU مورد دار باشه!:n04:
شرایط مادی شما فکر کنم عالی هست، نه؟:n02:
نه بابا آرزو نکردم
cpu هم موردی داشته باشه احتمال زیاد با تعویض فن و خمیر درست میشه
در کل ویندوز ریختن رو اعصابمه! کلی برنامه و نرم افزار باید دوباره بریزی و __________