مشاهده نسخه کامل
: مشکل در هارد اکسترنال ==> کمک کنید !!!
alireza0449
09-11-2013, 19:34
سلام دوستان عزیز .
یک هارد اکسترنال 1 ترابایتی مدل ADATA HDD CH94 دارم .
که چند روز پیش ناخودآگاه دیگه باز نشد .
از خطایی که میده عکس گرفتم و اینجا گذاشتم .
چکار باید بکنم که درست بشه ؟ بدون اینکه به اطلاعات آسیبی برسه ؟
خواهشا هرکسی میتونه کمکم کنه چون خیلی اطلاعات مهمی توش دارم که نمیخوام از دست برن .
لینک عکس خطا : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون ...
سلام دوستان عزیز .
یک هارد اکسترنال 1 ترابایتی مدل ADATA HDD CH94 دارم .
که چند روز پیش ناخودآگاه دیگه باز نشد .
از خطایی که میده عکس گرفتم و اینجا گذاشتم .
چکار باید بکنم که درست بشه ؟ بدون اینکه به اطلاعات آسیبی برسه ؟
خواهشا هرکسی میتونه کمکم کنه چون خیلی اطلاعات مهمی توش دارم که نمیخوام از دست برن .
لینک عکس خطا : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون ...
یک عکس از disk managment بدید احتمال فایل سیستم به جالت raw رفته
alireza0449
10-11-2013, 09:49
یک عکس از disk managment بدید احتمال فایل سیستم به جالت raw رفته
بله انگار همینی که شما میگی شده .
اینم عکس : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید چکار کنم ؟
اینم عکس : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید چکار کنم ؟
دیسک شما RAW شده!با ابزارهای ریکاوری پارتیشن یه چک بکنین ببینین چیزی پیدا میکنه؟مثل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوبی این نرم افزار اینه که فقط پارتیشن رو پیدا میکنه و روی دیسک چیزی اعمال نمیکنه!بعد خاستین اون رو براتون Mount میکنه که بازم روی خود دیسک اثری نداره! یه تستی بکنین!
باید چکار کنم ؟
اگه با check disk درست نشد باید ریکاوری کنید اطلاعات هارد رو با نرم افزار eases data recovery در مود complete recovery پارتیشن رو ریکاوری کنید برای ریکاوری حجم اضافه لازم دارین
اینکه گفتم روی دیسک اثری نداره خیلی مهمه!برای خودم بارها پیش اومده با نرم افزاری ریکاوری کردم و چون فضای کافی نداشتم دوباره تو همون مسیر قبلی ریکاوری شده!نتیجه این شده که اگر جواب نده کل اطلاعات میپره!
alireza0449
10-11-2013, 10:32
دستون درد نکنه .
الان توی یه سایتی مقاله ای خوندم که نوشته بود برای بازیابی اطلاعت هاردی که خراب شده نرم افزار MiniTool Power Data Recovery بهترینه .
نظری در این رابطه دارین ؟
دستون درد نکنه .
الان توی یه سایتی مقاله ای خوندم که نوشته بود برای بازیابی اطلاعت هاردی که خراب شده نرم افزار MiniTool Power Data Recovery بهترینه .
نظری در این رابطه دارین ؟
روی کاغذ که نرم افزار بدی بنظر نمیاد!ولی من بازم میگم چون به شخصه با این مشکل برخورد کردم و یک پارتیشنم رو از دست دادم،دارم بهتون میگم اول با نرم افزاری که معرفی کردم درایوتون رو پیدا کرده و مونت کنین و اطلاعات شدیدا مهمتون رو روی یکی از پارتیشناتون منتقل کنید بعد با هر نرم افزاری که فکر میکنین خوبه درایوتون رو ریکاوری بکنین!
از من گفتن بود!از شما؟
alireza0449
10-11-2013, 10:53
روی کاغذ که نرم افزار بدی بنظر نمیاد!ولی من بازم میگم چون به شخصه با این مشکل برخورد کردم و یک پارتیشنم رو از دست دادم،دارم بهتون میگم اول با نرم افزاری که معرفی کردم درایوتون رو پیدا کرده و مونت کنین و اطلاعات شدیدا مهمتون رو روی یکی از پارتیشناتون منتقل کنید بعد با هر نرم افزاری که فکر میکنین خوبه درایوتون رو ریکاوری بکنین!
از من گفتن بود!از شما؟
حدودا 500 گیگ اطلاعات مهم دارم .
خب من الان نرم افزاری که گفتید را دانلود و نصب کردم .
میشه روش کار باهاش را بگید واسم ؟
alireza0449
10-11-2013, 10:57
نرم افزار را که باز میکنم . روی اسم هارد راست کلیک کردم فقط گزینه های Scan و Creat Image From Disk فعالن .
باید چکار کنم ؟
نرم افزار رو که اجرا بکنین یک صفحه شبیه صفحه زیر میاد که باید برای شما دو تا اسم باشه!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روی اسم درایو اکسترنال خودتون کلیک کرده و روی گزینه Scan کلیک کنید.صبر بکنین تا پیدا بکنه!صفحه ای به شکل زیر میاد:
روی پارتیشن پیدا شده کلیک کرده و روی گزینه Mount as... کلیک کن!صفحه ای به شکل زیر میاد.یک اسم به هر صورت که میخای براش انتخاب کن و روی گزینه Ok کلیک کن!تموم
alireza0449
10-11-2013, 11:03
یعنی با این کار هارد را باز میکنه ؟
راستی تا یادم نرفته نسخه محدودش سرعت دانلود روی 100 کیلوبایت فکر کنم محدود شده!پس از لینک زیر نسخه اصلیش رو بگیر:
alireza0449
10-11-2013, 11:04
یعنی با این کار هارد را باز میکنه ؟ و من میتونم اطلاعات داخلشو کپی کنم ؟
یعنی با این کار هارد را باز میکنه ؟
اگر هاردتون اشکال سخت افزاری پیدا نکرده باشه بله باز میکنه!ولی دائمی نیست.تا زمانی که نرم افزار بازه و سیستم ریستارت نشده فقط نشون میده!بعدش باید دوباره از نو مراحل طی بشه!این یک چیز موقته تا بتونین اول اطلاعات ضروریتون رو روی هارد کپی بکنین تا اگر دیگر نرم افزار ها نتونستن درست اون رو ریکاوری بکنن حداقل اطلاعات ضروریتون رو داشته باشین!در واقع یک نوع پیشگیری و محکم کاری حساب میشه!راه علاج نهایی نیست ولی برای من شدیدا کارگشا بوده و کل اطلاعاتمو بازیابی کردم!موفق باشین
alireza0449
10-11-2013, 11:09
اگر هاردتون اشکال سخت افزاری پیدا نکرده باشه بله باز میکنه!ولی دائمی نیست.تا زمانی که نرم افزار بازه و سیستم ریستارت نشده فقط نشون میده!بعدش باید دوباره از نو مراحل طی بشه!این یک چیز موقته تا بتونین اول اطلاعات ضروریتون رو روی هارد کپی بکنین تا اگر دیگر نرم افزار ها نتونستن درست اون رو ریکاوری بکنن حداقل اطلاعات ضروریتون رو داشته باشین!موفق باشین
پس من اگر با این نرم افزار کارم حل بشه ، دیگه احتیاجی به ریکاوری ندارم و فقط یه فرمت باید بزنم که باز بشه درسته ؟
بله دیگه!مگر اینکه اون یکی اطلاعات که میگین براتون چندان مهم نیست رو هم بخاین!:n16:
شما اول یک تست بزن!شاید اصلا کار نکرد!تست کاری به هاردت نمیکنه!اول اسکن بزن ببین کل اطلاعاتت رو بدون نقص میاره؟
alireza0449
10-11-2013, 11:35
بله دیگه!مگر اینکه اون یکی اطلاعات که میگین براتون چندان مهم نیست رو هم بخاین!:n16:
شما اول یک تست بزن!شاید اصلا کار نکرد!تست کاری به هاردت نمیکنه!اول اسکن بزن ببین کل اطلاعاتت رو بدون نقص میاره؟
اگر کارم حل بشه یه مژدگانی توپ دارید پیش من .
ممنون
نرم افزار را که باز میکنم . روی اسم هارد راست کلیک کردم فقط گزینه های Scan و Creat Image From Disk فعالن .
باید چکار کنم ؟
برای کار با نرم افزار find and mount شما باید اسکن کنید بعد از اسکن باید یک برچسب بهش بدین یعنی گزینه mount as رو بزنید بعد میتونید وارد هارد بشید و اطلاعات هارد رو بکشید بیرون و بعدش هارد رو فرمت کنید این هم یک نرم افزار خوب بود که من یادم رفت به شما بگم نرم افزار برای حل این مشکل زیاد است
mmaf1373
08-05-2016, 20:19
سلام
من تمام این کارا رو کردم ولی باز جواب نداده
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.