ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کسی TSCO Keyboard TK 8160 داره؟ واقعا بدرد کدزنی میخوره؟ کیفیتش چطوره؟

REGISTRATI0N
09-11-2013, 00:56
سلام
کسی TSCO Keyboard TK 8160 داره؟
لطفا هرکدوم ازینا رو میدونین جواب بدین، مرسی
واقعا بدرد کدزنی و تایپ میخوره؟
کیفیت و دوامش چطوره؟
کلیدای میانبرش که 11 تاست دقیقا چیاست؟
(کپی، کات، پیست، کلیدهای مربوط به موزیک، آفیس، وب و ...)

leo.unique
11-11-2013, 17:43
ارزونترین قیمتی که برای این کیبورد در اینترنت پیدا کردم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) :n06:
قسمت نظرات این کیبورد در دی جی کالا رو هم بخون

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم یه عکس با کیفیت از این کیبورد که کلیدهای میانبرش به وضوح مشخصه:n11:

REGISTRATI0N
14-11-2013, 05:36
مرسی داداش
نظرات دیجیکالا اونموقع که این پستو زدم نظر مفیدی نداشت الان گفتی دیدم اضافه شده مرسی
عکس هم خیلی خوب بود هرچی میگشتم عکس درست حسابی گیر نمیومد البته تو اینم کلید سمت راست نکست نور افتاده معلوم نیس چیه حدس میزنم استاپ باشه
قیمت هم اینجا ظاحرا ارزونتره ولی از اینکه خرید پستی داره یا نه مطلع نیستم:

leo.unique
14-11-2013, 18:59
مرسی داداش
نظرات دیجیکالا اونموقع که این پستو زدم نظر مفیدی نداشت الان گفتی دیدم اضافه شده مرسی
عکس هم خیلی خوب بود هرچی میگشتم عکس درست حسابی گیر نمیومد البته تو اینم کلید سمت راست نکست نور افتاده معلوم نیس چیه حدس میزنم استاپ باشه
قیمت هم اینجا ظاحرا ارزونتره ولی از اینکه خرید پستی داره یا نه مطلع نیستم:

هزار تومن گرونتر زده عزیز ! فینال زده ۳۳.۷۰۰ تومان :n01: اون کلید هم مسلما استاپه ! شک نکن :n11:

REGISTRATI0N
15-11-2013, 00:35
داداش تو فینال اضافه به سبد رو بزن بعد برو سبدتو ببین 6 درصد میکشه روی تمام کالاهایی که ورداشتی به عنوان مالیات بر ارزش افزوده ! پس فینال هزار تومن گرونترم هست :n01:
البته فعلا از خرید کیبرد صرف نظر کردم ولی فکر کنم خرید از بازار به صرفه تر باشه :n11:

leo.unique
15-11-2013, 01:40
داداش تو فینال اضافه به سبد رو بزن بعد برو سبدتو ببین 6 درصد میکشه روی تمام کالاهایی که ورداشتی به عنوان مالیات بر ارزش افزوده ! پس فینال هزار تومن گرونترم هست :n01:
البته فعلا از خرید کیبرد صرف نظر کردم ولی فکر کنم خرید از بازار به صرفه تر باشه :n11:
کاملا درسته ! اون مالیات بر ارزش افزوده رو فراموش کرده بودم:n28: آره خرید از بازار قطعا به صرفه تره :n18: