مشاهده نسخه کامل
: کمک برای دیدن همزمان محتویات صفحه نمایش لپ تاپ روی تلویزیون ES6980
سلام استاد
matinpour ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز و دوستان عزیزم!
بنده یک لپ تاپ ACER 5755 دارم اگر بخواهم همزمان محتویات صفحه نمایش روی لپ تاپم اعم از تصویر یا فیلم را عینا روی تلویزیون ساسونگ ES6980 به صورت وایرلس داشته باشم مشاهده کنم چیکار بایستی انجام دهم خواهشا دقیقا بنده را راهنمایی کنید چرا که شدیدا نیازمندم....
matinpour
08-11-2013, 18:53
سلام استاد
matinpour ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز و دوستان عزیزم!
بنده یک لپ تاپ ACER 5755 دارم اگر بخواهم همزمان محتویات صفحه نمایش روی لپ تاپم را عینا روی تلویزیون ساسونگ ES6980 به صورت وایرلس داشته باشم مشاهده کنم چیکار بایستی انجام دهم خواهشا دقیقا بنده را راهنمایی کنید چرا که شدیدا نیازمندم....
دوست عزیز
اگر منظور تان دیدن فیلم - عکس و یا موسیقی است شما می توانید از برنامه allshaer استفده کنید ولی اگر می خواهید دکستاب کامپیوتر را در تلویزیون ببینید باید دو عدد وایر لس hdmi بخرید که یکی را به تلویزیون و دیگری را به لپ تاپ تان وصل کنید و برای استفاده از برنامه allshaer به این تایپیک بروید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] راههای بسیاری برای اتصال لپتاپ به تلویزیون و تماشای محتوای آن به صورت بیسیم در نمایشگر بزرگ تلویزیون وجود دارد؛ چه با استفاده از فناوری بیسیم خود دستگاه یا با اتصال برخی دستگاههای فرستنده و گیرنده به لپتاپ و تلویزیون. ما در اینجا سعی داریم سادهترین و رایجترین راهها را به شما آموزش دهیم: WiDi (کامپیوترها و لپتاپهایی که بر پایۀ اینتل هستند) WiDi،که با عنوان نمایشگر بیسیم اینتل (Intel Wireless Display) نیز معروف است، قابلیتی است که در لپتاپهایی که پردازندۀ اینتل دارند به کار میرود. WiDi، مانند بلوتوث در گوشیهای تلفن همراه، نوعی انتقال بیسیم در دامنۀ کوتاه است که به شما امکان میدهد لپتاپ خود را با صفحۀ تلویزیون جفت یا متصل کنید. WiDi از ویدئوهای ۱۰۸۰p به خوبی پشتیبانی میکند. بنابراین، برای پخش ویدئوی لپتاپ در تلویزیون کاملاً ایدهآل است. در بیشتر موارد، برای دسترسی به تنظیمات WiDi، شما به یک آداپتر WiDi نیاز دارید که به ورودی HDMI تلویزیون شما متصل میشود. وقتی تلویزیون خود را نصب کردید، کافیست برنامۀ WiDi در لپتاپ خود را باز کنید، راهنماییهای روی صفحه را بخوانید و سپس با تلویزیون خود جفت کنید. پس از یک بار تنظیم، تنها چیزی که برای فعال کردن WiDi نیاز دارید این است که روی ابزارک آن در دسکتاپ کامپیوتر کلیک کنید تا تلویزیون شما فوراً آینهای از صفحهنمایش لپتاپ شما شود. آداپترهای WiDi، مانند Belkin’s ScreenCast TV، در وبسایت آمازون با قیمت ۴۵ پوند به فروش میرسند. البته این شامل کابل HDMI نمیشود و شما باید یکی برای این مورد کنار بگذارید. یادتان باشد که آداپتر فقط باید زیر یا کنار تلویزیون باشد (فکر کنید که یک ستتاپ باکس کوچک است). شما به کابل بلند HDMI نیازی ندارید. WiDi قابلیتی است که برای لپتاپها و تلویزیونهایی که با ویندوز ۷ و نسل دوم پردازندۀ اینتل Core اجرا میشوند در دسترس است. یادتان باشد که اگر لپتاپ شما قبل از سال ۲۰۱۲ ساخته شده است، با جدیدترین آداپترهای WiDi کار نخواهد کرد. WiHD یا WirelessHD WiHD (یا WirelessHD) گزینۀ دیگری مانند WiDi است و تقریباً همان کار را انجام میدهد. این فناوری به شما امکان میدهد محتوای صفحۀ لپتاپ خود را روی تلویزیون به اشتراک گذارید؛ البته از طریق اتصال بیسیم. سیگنالهای لپتاپهای سازگار از طریق هوا به دریافتکنندهای که به ورودی HDMI تلویزیون متصل است فرستاده میشود. WiHD/WirelessHD در لپتاپهای متعددی مانند Asus G73JW و نوتبوک G53 و همینطور در Alienware M17X R3 محصول شرکت Dell وجود دارد. از سازندگانی که کنسرسیوم WiHD را امضا کردهاند، شامل الجی الکترونیکس، انتظار میرود که لپتاپهای و تلویزیونهای تولید کنند که با WiHD سازگار باشد. برای اینکه مطلب را کمی پیچیدهتر کنیم باید بگوییم که استاندارد دیگری نیز وجود دارد؛ Wireless HDMI. این فناوری را نباید با WiHD اشتباه بگیریم. Wireless HDMI در دستگاههای تلویزیون و لپتاپها به طور پیشفرض وجود ندارد. Wireless HDMI راهی برای پخش ویدئوی اچدی به دستگاه تلویزیون توسط کابل HDMI از هر دستگاه دیگری با اتصال HDMI است؛ مثل ایکس باکس ۳۶۰، دستگاه پخشکنندۀ بلو-ری یا لپتاپ. برای استفاده از Wireless HDMI شما یک دستگاه فرستنده به لپتاپ و یکی به تلویزیون خود وصل میکنید. رعایت خط یا مسیر دید برای این کار ضروری است. بنابراین، شما باید دستگاه دریافتکننده را روی پایۀ تلویزیون قرار دهید یا اگر ابعاد به شما اجازه میدهد، آن را روی تلویزیون متصل کنید. دستگاههایی مانند DVDO Air پیشرفته میتواند این کار را انجام دهد و به صورت بیسیم ویدئوی سهبعدی را پخش کند. بنابراین، اگر مشتاق هستید که همه چیز را سهبعدی تماشا کنید و تلویزیون هوشمند سینما سهبعدی الجی دارید، این همان چیزی است که به دنبال آن هستید. فرستندۀ DVDO Air میتواند از طریق HDMI با لپتاپ شما ارتباط برقرار کند. پس از آن ویدئوی اچدی و سهبعدی را به دریافتکنندۀ DVDO Air، که به تلویزیون شما از طریق کابل HDMI متصل است، ارسال میکند. دامنۀ مؤثر بین فرستنده و گیرنده ۱۰ متر است. مهمتر از همه اینکه DVDO Air میتواند سیگنال را از لپتاپهای WiHD نیز دریافت کند. فرستنده و گیرندۀ Xenta نیز همینطور کار میکند. اما با اینکه نمیتواند از انتقال ویدئوی سهبعدی بیسیم پشتیبانی کند از پس ویدئوی استاندارد دوبعدی اچدی (۷۲۰ پیکسل و ۱۰۸۰ پیکسل) به خوبی برمیآید و تا دامنۀ ۲۰ متری مؤثر است.
برادر متین پور با تشکر بنده کارکرد
allshaer را بلدم می دونم کارش چیه ....
فقط می خواهم
دکستاب کامپیوترم را در تلویزیون ببینیم راستی با وایرلسی که خود لپ تاپ و تلویزیون دارند چرا نمیشه دکستاپ را مشاهده کرد یا حتما بایستی 2 عدد وایرلس جداگانه خرید؟
matinpour
08-11-2013, 19:06
برادر متین پور با تشکر بنده کارکرد
allshaer را بلدم می دونم کارش چیه ....
فقط می خواهم
دکستاب کامپیوترم را در تلویزیون ببینیم راستی با وایرلسی که خود لپ تاپ و تلویزیون دارند چرا نمیشه دکستاپ را مشاهده کرد یا حتما بایستی 2 عدد وایرلس جداگانه خرید؟
دوست عزیز
برای اینکه از این سیستم بوسیله امواج رایویی استفاده می شود به مطلب پست بالا توجه کنید.
قیمت این HDMI وایرلس چقدر هست ؟؟
matinpour
09-11-2013, 00:31
قیمت این HDMI وایرلس چقدر هست ؟؟
دوست عزیز
فکر می کنم بسته به برند و کارایی و کیفیت آن از 80 تا حدود 250 باشد من توی این حدود شنیده بودم حالا یا کمتر یا همین حدود
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] OG0eWCCjBEIzyuhZmgbOQ
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Lk5E1qqedZfX1VdDtva
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] XxSqeNhFYYel9XwN192
babi_rich
10-11-2013, 13:01
اگه لپ تاپت قابیلت WIDI داشته باشه دیگه وسیله ی اضافی نمی خوای ....... راحت می تونی انتقال تصویر دسکتاپ رو داشته باشی
matinpour
10-11-2013, 20:04
اگه لپ تاپت قابیلت WIDI داشته باشه دیگه وسیله ی اضافی نمی خوای ....... راحت می تونی انتقال تصویر دسکتاپ رو داشته باشی
دوست عزیز
فکر کنم به جز بعضی از مدلهای ال جی که قابلیت WIDI دارد دیگر برندها باید از وایرلس HDMI استفاده کنند.
mkhdcivil1358
05-12-2013, 14:02
سلام دوستان
من یک تلویزیون سامسونگ مدل 46D7770 دارم. قبلا با موبایل سامسونگ Wave1 به راحتی از طریق All share میتونستم اطلاعات موبایل رو روی تلویزیون ببینم. اخیرا یک گوشی Galaxy S3 خریدم . ولی به هیچ وجه از طریق All Share گوشی به تلویزیون وصل نمیشه. یعنی تو گوشی، تلویزیون رو نمیشناسه. البته توی منوی Share تلویزیون، گوشی شناخته شده. ولی اتصال پیدا نمیکنن. دوستان کسی هست این مشکل رو داشته باشه؟!!!!
matinpour
05-12-2013, 20:48
سلام دوستان
من یک تلویزیون سامسونگ مدل 46D7770 دارم. قبلا با موبایل سامسونگ Wave1 به راحتی از طریق All share میتونستم اطلاعات موبایل رو روی تلویزیون ببینم. اخیرا یک گوشی Galaxy S3 خریدم . ولی به هیچ وجه از طریق All Share گوشی به تلویزیون وصل نمیشه. یعنی تو گوشی، تلویزیون رو نمیشناسه. البته توی منوی Share تلویزیون، گوشی شناخته شده. ولی اتصال پیدا نمیکنن. دوستان کسی هست این مشکل رو داشته باشه؟!!!!
دوست عزیز
از مطلب زیر استفاده کنید
منوی صفحه نمايش----> شبکه---->Wi-Fi Direct
شما هم می توانيد به طور مستقيم اتصال دهيد يک دستگاه تلفن همراه به تلويزيون بدون نياز به يک روتر بی سيم و يا اتصال آنها را بر روی همان شبکه به پخش فايل های رسانه ای از دستگاه تلفن همراه به تلويزيونتان.يک دستگاه تلفن همراه ای که پشتيبانی کند ازWi-Fi Direct
به تلويزيون بدون استفاده از يک روتر بی سيم وصل کنيد.
١- فعال کردنWi-Fi Direct بر روی دستگاه تلفن همراه و پس از آن راه اندازیWi-FI . Directi
تلويزيون به طور خودکار اسکن و نمايش يک ليست از دستگاه های که در دسترس است
نام اين تلويزيون همچنين نمايان می شود بر روی دستگاه تلفن همراه تان.
٢- دستگاه را از ليست برای شروع يک اتصال انتخاب کنيد .اگر يک درخواست اتصال ساخته شده
است توسط تلويزيون، يک پيام اجازه نمايان می شود بر روی دستگاه تلفن همراه و بالعکس .قبول کنید
درخواست را به اتصال دستگاه تلفن همراه به تلويزيون.
و بعد از آن از برنامه ALLSHEAR و یا از SAMSUNG LINK و همچنین Screen Mirroring تلفن همراهتان برای اتصال به تلویزیون استفاده کنید در صورت روشن بودن WIFI و با انتخاب عکس و موسیقی و یا فیلم مورد نظر تان با برنامه های توضییح داده شده استفاده کنید.
mkhdcivil1358
06-12-2013, 17:06
دوست عزیز
از مطلب زیر استفاده کنید
منوی صفحه نمايش----> شبکه---->Wi-Fi Direct
شما هم می توانيد به طور مستقيم اتصال دهيد يک دستگاه تلفن همراه به تلويزيون بدون نياز به يک روتر بی سيم و يا اتصال آنها را بر روی همان شبکه به پخش فايل های رسانه ای از دستگاه تلفن همراه به تلويزيونتان.يک دستگاه تلفن همراه ای که پشتيبانی کند ازWi-Fi Direct
به تلويزيون بدون استفاده از يک روتر بی سيم وصل کنيد.
١- فعال کردنWi-Fi Direct بر روی دستگاه تلفن همراه و پس از آن راه اندازیWi-FI . Directi
تلويزيون به طور خودکار اسکن و نمايش يک ليست از دستگاه های که در دسترس است
نام اين تلويزيون همچنين نمايان می شود بر روی دستگاه تلفن همراه تان.
٢- دستگاه را از ليست برای شروع يک اتصال انتخاب کنيد .اگر يک درخواست اتصال ساخته شده
است توسط تلويزيون، يک پيام اجازه نمايان می شود بر روی دستگاه تلفن همراه و بالعکس .قبول کنید
درخواست را به اتصال دستگاه تلفن همراه به تلويزيون.
و بعد از آن از برنامه ALLSHEAR و یا از SAMSUNG LINK و همچنین Screen Mirroring تلفن همراهتان برای اتصال به تلویزیون استفاده کنید در صورت روشن بودن WIFI و با انتخاب عکس و موسیقی و یا فیلم مورد نظر تان با برنامه های توضییح داده شده استفاده کنید.
ممنون از وقتی که گذاشتید و جواب دادید. ولی متاسفانه این روش جواب نداد. WIFI Direct موبایل تلویزیون رو نمیشناسه!!! محض اطلاع وای فای تلویزیون مشکل نداره و راحت به اینترنت وصل میشه.
matinpour
06-12-2013, 19:00
ممنون از وقتی که گذاشتید و جواب دادید. ولی متاسفانه این روش جواب نداد. WIFI Direct موبایل تلویزیون رو نمیشناسه!!! محض اطلاع وای فای تلویزیون مشکل نداره و راحت به اینترنت وصل میشه.
دوست عزیز
آیا WIFI Direct تلویزیون موبایل شما را شناسایی می کند ؟
mkhdcivil1358
07-12-2013, 10:40
دوست عزیز
آیا WIFI Direct تلویزیون موبایل شما را شناسایی می کند ؟
نخیر. شناسایی نمیکنه! :n28:
divoone1985
29-12-2013, 16:55
دوست عزیز
فکر کنم به جز بعضی از مدلهای ال جی که قابلیت WIDI دارد دیگر برندها باید از وایرلس HDMI استفاده کنند.
من یه ال جی دارم که قابلیت WiDi هم داره. تو ویندوز 8.1 هم لپ تاپ و هم تلویزیون همدیگرو میشناسن. ولی کانکت نمیشن. البته از طریق شبکه کردن با مودم وایرلس میتونم فایل هارو بینشون به اشتراک بزارم. ولی نمیشه صفحه کامپیوتر رو تو تلویزیون دید.
راهی هست که بشه این کارو کرد؟
matinpour
29-12-2013, 19:37
من یه ال جی دارم که قابلیت WiDi هم داره. تو ویندوز 8.1 هم لپ تاپ و هم تلویزیون همدیگرو میشناسن. ولی کانکت نمیشن. البته از طریق شبکه کردن با مودم وایرلس میتونم فایل هارو بینشون به اشتراک بزارم. ولی نمیشه صفحه کامپیوتر رو تو تلویزیون دید.
راهی هست که بشه این کارو کرد؟
دوست عزیز
به این تایپیک بروید
divoone1985
31-12-2013, 12:24
دوست عزیز
به این تایپیک بروید
آخه اون روشی که گفتن رو نتونستم انجام بدم. از روش گفته شده تو سایت خود اینتل رفتم که نشد. ظاهرا روش این تاپیکی که شما گفتین واسه ویندوز 8.1 نیست.
vahid_22002
11-06-2014, 19:20
اگر هنوز نخریدید یه راه خوب هست برید از قابلیت miracast که در ویندوز 8.1 (تو ویندوز 8 نیست) ارائه شده استفاده کنید.
سلام.من یک تلویزیون سامسونگ دارم و یک لب تاب می خواستم عکس ها فیلم ها و مزیک های لب تابم را روی تلویزیون ببینم.البته می خواهم به صورت wi_fi با lan به تلویزیون وصل بشوم.
این را اضافه کنم که من نمی خواهم مانند کابل HDMI دسکتاپ لبتابم را ببینم.
:n02:
matinpour
14-08-2014, 20:25
سلام.من یک تلویزیون سامسونگ دارم و یک لب تاب می خواستم عکس ها فیلم ها و مزیک های لب تابم را روی تلویزیون ببینم.البته می خواهم به صورت wi_fi با lan به تلویزیون وصل بشوم.
این را اضافه کنم که من نمی خواهم مانند کابل HDMI دسکتاپ لبتابم را ببینم.
:n02:
دوست عزیز
از این تایپیک استفاده کنید.
با سلام،
با استفاده از لپ تاپ، آیا امکان نمایش اسلاید پاورپوین روی تلوزیونهای هوشمند وجود داره !!؟ اگر امکانش وجود داره لطفا برند و مدل تلوزیون رو هم ذکر کنید !
matinpour
15-10-2014, 20:07
با سلام،
با استفاده از لپ تاپ، آیا امکان نمایش اسلاید پاورپوین روی تلوزیونهای هوشمند وجود داره !!؟ اگر امکانش وجود داره لطفا برند و مدل تلوزیون رو هم ذکر کنید !
دوست عزیز
اگر لپ تاپ تان قابلیت WIDIداشته باشد. می توانید برای این منظور از بعضی از مدلهای ال جی و سامسونگ سری 2014 و 2013 که این قابلیت دارد استفاده کنید.
ال جی
LA74000 - EA98000- LA66000- LN5720B- LN5700B-
LA66100- LN57200-LA64000-LN57000-LA86000-
و سامسونگ
سری F وH ورژن 6 به بالا
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.