ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال دربارهٔ شارژ کارتریج HP 920XL

elm10
08-11-2013, 12:01
با سلام. لطفا متن زیر رو کامل بخونید خیلی به کمکتون احتیاج دارم.
من پرینتر HP Officejet 6500 ام رو دو سال پیش خریدم همراهش به من کارتریج‌های چهار رنگه HP 920 XL دادند. اون زمان برای شارژ یک وسیلهٔ نارنجی رنگ دادند که در عکس زیر پایین کارتریج قرار گرفته است. (البته این تصاویر مربوط به HP 920 هست قیافشون با هم فرقی ندارند فقط ممکنه روش شارژشون فرق کنه) و سرنگ و جوهر هم دادند که شارژ کنیم.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن همونجا هم قسمتی که در شکل زیر مشخص شده رو سوراخ کردند که هر وقت خواستیم شارژ کنیم با سرنگ از اون قسمت جوهر بفرستیم داخل. بعد که کارمون تموم شد یک چیز اسفنج مانند هم جای اون سوراخ کارتریج گذاشت که جوهر نیاد بیرون.

اون کارتریج‌ها که در بالا بهشون اشاره کردم حدود دو سال عمر کردند بعد دیگه داخل پرینتر کار نکرد رفتیم به همونجایی که ازشون خریده بودیم تا عوض کنیم. از این بسته‌ها داشتند و عوضش کردند.

ولی دیگه جایی که در دو شکل بالاتر نشون دادم سوراخ نکردند گفتند باید از کیت شارژ استفاده کنید. ما گفتیم که چرا نمیشه از اون روش قدیمی استفاده کرد گفتش که اگر اون رو سوراخ کنیم و دو سه بار شما هم شارژ کنید کارتریج می‌سوزه باید بندازیدش دور (شکل چیپ پایین کارتریج جدیدا با کارتریج قدیمیا هم فرق داشت ولی من نمیدونم که این اتفاق میفته یا نه) ما چهار تا کارتریج داشتیم و هر کارتریج یک کیت شارژ می‌خواست. از یک نفر دیگه که پرسیدیم گفت که Vent hole که در شکل زیر مشخص شده رو سوراخ کنید و سرنگ رو به صورت مایل به سمت سوراخ پایینیه بفرستید داخل و قطره قطره شارژ کنید.
ویدیوی کیت شارژی که من میگم در لینک زیر قابل مشاهده است.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

لطفا در این زمینه کمکم کنید. من می‌خوام بدونم که:
آیا هنوز میشه از همون راه قدیمی که اول گفتم استفاده کرد یا حتما باید از کیت شارژ استفاده کرد؟ از Vent hole باید استفاده کرد یا سوراخ پایینی؟

elm10
13-11-2013, 14:05
کسی در این مورد تجربه نداره؟ لطفا راهنمایی کنید. :n03::n28:

onlypayam
19-11-2013, 12:03
سلام،
من هم یک مدل از این دستگاه دارم که مدتهاست استفاده نشده و الان کار نمیکنه!
ظاهرا باید هد تعویض بشه.
کجا باید ببرم؟
من اگر فقط از اسکنر و فکسش بخوام استفاده کنم، میشه؟

ممنون