مشاهده نسخه کامل
: ناتوانی در ورود به صندوق yahoo mail
رفقا کمک
از دیروز این سوال برای ورود به صندوق میاد
اصلا یادم نمیاد چنین سوال امنیتی مضحکی رو انتخاب کرده باشم تا چه برسه به اینکه یادم بیاد که چی جواب داده باشم!!!
خلاصه دیروز صندوق و مسنجر هر دو برای 12 ساعت قفل شدند و امروز هم موندم چکارش کنم؟
Alternative e-mail هم توش تعریف نکردم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بانو . ./
10-11-2013, 08:44
باید با پشتیبان یاهوتماس بگیرید
در هر صورت باز هم از شما همینسوال روخواهد کرد و اگه اشتباه جواب بدید مجددا قفل میشید
.
رفقا کمک
از دیروز این سوال برای ورود به صندوق میاد
اصلا یادم نمیاد چنین سوال امنیتی مضحکی رو انتخاب کرده باشم تا چه برسه به اینکه یادم بیاد که چی جواب داده باشم!!!
خلاصه دیروز صندوق و مسنجر هر دو برای 12 ساعت قفل شدند و امروز هم موندم چکارش کنم؟
Alternative e-mail هم توش تعریف نکردم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب دوست عزیز خجالت نکش بهشون بگو ماه عسل کجا بودی!!اینا رازدارن!:n02:
جدای از شوخی تنها راحت همون چیزیه که اونجا اون موقع در سال 2009 نوشتی.مشخصه اون موقع سریع یک چیزی زدی و رد شدی!
و اینجاست که جیمیل خوبی خودشو نشون میده که نیازی به رمز امنیتی نداره و به شماره موبایلت مسیج میزنه!
بهرحال کار نمیکنه اگر اون روز نزنی!اگر راه دیگه وجود داشت که شما باید نگران اطلاعات خودت می بودی که مردم دیگه به راحتی میتونن بهش دسترسی پیدا کنن
enigma110
10-11-2013, 12:13
متاسفانه شما بايد به سوالات امنيتي درست جواب بديد و يا ايميل پشتيبان رو بدونيد در اونصورت باز هم از شما سوال امنيتي پرسيده ميشه
خب دوست عزیز خجالت نکش بهشون بگو ماه عسل کجا بودی!!اینا رازدارن!:n02:
جدای از شوخی تنها راحت همون چیزیه که اونجا اون موقع در سال 2009 نوشتی.مشخصه اون موقع سریع یک چیزی زدی و رد شدی!
و اینجاست که جیمیل خوبی خودشو نشون میده که نیازی به رمز امنیتی نداره و به شماره موبایلت مسیج میزنه!
بهرحال کار نمیکنه اگر اون روز نزنی!اگر راه دیگه وجود داشت که شما باید نگران اطلاعات خودت می بودی که مردم دیگه به راحتی میتونن بهش دسترسی پیدا کنن
من که اصلا یادم نمیاد همچین سوالی رو انتخاب و جواب داده باشم.مگه توی اروپا همه ازدواج کردند که بزور همچین سوالی ازشون پرسیده میشه؟!!!
اصلا معلوم نیست جدیدا چه گوسفندهایی دارن یاهو رو اداره میکنند که اینجور سوالات الکی از کاربرانش می پرسند و ذره ای احترام برای کاربرانشون قائل نیستند و صندوقشون رو ببعد از سالها استفاده به همین راحتی قفل میکنند! من این صندوق رو دارم برای 7 سال هر روز چک می کنم تا همین دو روز قبل که کاملا _ کاملا_ بی دلیل به این وضع درآمده ...
جیمیل که شما اشاره کردید قابلیت غیر فعال کردن سازوکارهای امنیتی دست و پاگیر _ از جمله همون ارسال پیامک به گوشی و... _ رو داره و به هیچ روی قابل مقایسه با این یاهوی بی در و پیکر نیست فقط صد حیف و افسوس که جیمیلم رو بعنوان صندوق اصلی تابحال انتخاب نکرده بودم ...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.