ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بهترین لب تاپ تا سقف 3 میلیون

wildfire.m
07-11-2013, 19:20
سلام به اساتید

ی لب تاپ میخوام با این توجه که هیچ کارِ تخصصی ندارم فقط چنتا مورد برام اهمیت زیاد داره

اول بهترین کیفت ساخت رو داشته باشه(زیاد داغ نکنه)

دوم کیفیت تصویرِ خوبی داشته یاشه(روشنایی تصویر برام اهمیت داره و اینکه تو محیط باز عملکرد خوبی داشته باشه{15 اینج باشه} )

با تشکر

wildfire.m
08-11-2013, 16:26
کسی نظری نداره؟

3aman021
08-11-2013, 19:09
asus n46vz

wildfire.m
08-11-2013, 20:21
این مدل مگه الان تو بازار هست!!

من گفتم 15 اینچ!!

3aman021
08-11-2013, 21:34
سلام به اساتیدی لب تاپ میخوام با این توجه که هیچ کارِ تخصصی ندارم فقط چنتا مورد برام اهمیت زیاد داره اول بهترین کیفت ساخت رو داشته باشه(زیاد داغ نکنه)دوم کیفیت تصویرِ خوبی داشته یاشه(روشنایی تصویر برام اهمیت داره و اینکه تو محیط باز عملکرد خوبی داشته باشه{15 اینج باشه} )با تشکردقت نکرده بودم.باتوجه به انتظارتون sony vaio svf1521 تو این رنج قیمت میتونه گزینه خوبی باشه.چون هم کیفیت ساخت و هم کیفیت تصویر خوبی و داره .به علت پردازنده کم مصرفی که داره کم داغ میکنه!

wildfire.m
08-11-2013, 22:27
دقت نکرده بودم.باتوجه به انتظارتون sony vaio svf1521 تو این رنج قیمت میتونه گزینه خوبی باشه.چون هم کیفیت ساخت و هم کیفیت تصویر خوبی و داره .به علت پردازنده کم مصرفی که داره کم داغ میکنه!
منم فکر میکنم مدل خوبی باشه اما سایت نوت بوک چک به نمایشگرش از 69 داده از 100%!!!

soroosh_cz
08-11-2013, 23:22
داداش چرا پولت رو میخوای بدی سونی بخری که پول برندش رو میخوره؟ با هر قیمتی که میدی برای یه سونی، مطمئنا با همون پول میتونی یه لپتاپ قوی تر از برندهای دیگه بخری.... لپتاپ سونی واسه کلاسه به نظر من...

wildfire.m
09-11-2013, 20:02
من هنوز نمیدونم چی بگیرم:n27:

3aman021
09-11-2013, 20:06
از سری 7000 برند hp هم میتونی گزینه های خوبی انتخاب کنی بگردی توشون full hd هم هست.

wildfire.m
09-11-2013, 20:44
از کیفیت اچ پی خوشم نمیاد

lionf3
09-11-2013, 21:29
دوستِ من سراغ سونی نرو که پول دور ریختنِ
اچ پی هم کیفیت خوبی داره اما تو این رنج قیمت لپتاپ های چندان مناسبی نداره
ایسوز هم بهمین ترتیب بهترین انتخاب
برای شما Lenovo Y500 هستش.
اما کیفیت صفحه خوب سونی به نسبت بهتر از بقیه هستش اما همین Y500 رو اگه بتونی FullHd رو گیر بیاری بهترین گزینه میشه برات.

wildfire.m
09-11-2013, 21:33
y500 مگه هنوز تو بازار هست(تهران)؟!!

n56 خوب بود فکر کنم ولی اونم نیست!!!

lionf3
09-11-2013, 21:43
y500 مگه هنوز تو بازار هست(تهران)؟!!

n56 خوب بود فکر کنم ولی اونم نیست!!!

فکر کنم باشه.
N56 هم گزینه خوبیه اما بنظر من Y500 هم گرافیک بهتر داره هم دیزاین بهتر و هم اینکه با ویندوز ۸ بهینه شده.
در ضمن فکر کنم n56 دور و برِ ۳۳۰۰-۳۴۰۰ باشه؟

wildfire.m
09-11-2013, 21:47
y500 اخه تو هیچ سایتی نیست!

مشکل sony f15 چیه؟

lionf3
09-11-2013, 21:56
y500 اخه تو هیچ سایتی نیست!

مشکل sony f15 چیه؟

شما تو سایت نباید دنبال محصول بگردی یه سر میتونی بری به پایتخت و براحتی پیدا کنی(البته شاید هم واقعا نباشه چون ۳-۴ ماهی میشه به بازار لپتاپ سری نزدم)
سونی هم مشکلی نداره گفتم فقط پول برند میخوره همین.

wildfire.m
09-11-2013, 22:04
شما تو سایت نباید دنبال محصول بگردی یه سر میتونی بری به پایتخت و براحتی پیدا کنی(البته شاید هم واقعا نباشه چون ۳-۴ ماهی میشه به بازار لپتاپ سری نزدم)
سونی هم مشکلی نداره گفتم فقط پول برند میخوره همین.

این پول برند میخوره دقیقا یعنی چی!!
الان همین مدل مثلا نسیت به y500 از نظر کیفیت ساخت پایین تره؟ کیفیت تصویرش پایین تره؟

lionf3
10-11-2013, 15:52
این پول برند میخوره دقیقا یعنی چی!!
الان همین مدل مثلا نسیت به y500 از نظر کیفیت ساخت پایین تره؟ کیفیت تصویرش پایین تره؟

دوستِ عزیز من با شما بحثی ندارم هر چی خودت صلاح میدونی.

wildfire.m
10-11-2013, 20:03
دوستِ عزیز من با شما بحثی ندارم هر چی خودت صلاح میدونی.

شما با بحث کردن مشکل داری!!
تعجب میکنم از این طرز برخوردتون!!شما تا همینجا هم اطلاعات خوبی بهم دادید و ازتون ممنونم

JU JU
11-11-2013, 14:16
شما با بحث کردن مشکل داری!!
تعجب میکنم از این طرز برخوردتون!!شما تا همینجا هم اطلاعات خوبی بهم دادید و ازتون ممنونم

دوستمون یکم براشون سو تفاوهم پیش اومد و متوجه سوال شما نشد، من اینگونه برداشت کردم

پول برند میخوره، یعنی اینکه شرکت‌هایی مثل سونی، با اینکه کیفیتی مشابه با لپ تاپای لنوو دارن ( تقریبا )، و حتا گاهی هم ضعیف‌تر، چون با مارک سونی وارد بازار میشن، گرونتر از سایر لپ تاپا هستن
برای مثال، شما میتونی با 2.700 لپ تاپ لنوویی رو با کانفیگی مشخص بخری که برای همون کانفیگ از ایسوس باید پول بیشتر، و برای سونی، پولی بیشتر از ایسوس نیز، پرداخت کنی

lionf3
11-11-2013, 19:11
دوستمون یکم براشون سو تفاوهم پیش اومد و متوجه سوال شما نشد، من اینگونه برداشت کردم

پول برند میخوره، یعنی اینکه شرکت‌هایی مثل سونی، با اینکه کیفیتی مشابه با لپ تاپای لنوو دارن ( تقریبا )، و حتا گاهی هم ضعیف‌تر، چون با مارک سونی وارد بازار میشن، گرونتر از سایر لپ تاپا هستن
برای مثال، شما میتونی با 2.700 لپ تاپ لنوویی رو با کانفیگی مشخص بخری که برای همون کانفیگ از ایسوس باید پول بیشتر، و برای سونی، پولی بیشتر از ایسوس نیز، پرداخت کنی

بله منظور من هم تقریبا اینگونه بود که دوستمون ظاهرا نمیخواست قبول کنه منظور من اینه
که مثلا یه لپتاپ سونی با قیمت ۳ تومن(حتی با کیفیت مشابه) با لپتاپ با همون سخت افزار اما قیمت ۲ تومن برابری میکنه.
این اختلاف ۱ میلیونی فقط برا سونی بودن هستش مثلِ محصولات اپل.
امیدوارم خوب توجیه کرده باشم اما اگر باز رو حرفِ خودتون هستین من دیگه حرفی ندارم.:n01:

wildfire.m
11-11-2013, 19:32
دلیل این برداشتاتون رو متوجه نمیشم!!اقا من پرسیدم پول برند میگیره یعنی چی و اومدم سوالم رو پرسیدم که ایا مثلا کیفیت تصویرش نسبت به y500 چطوره؟!همین!!

به زبان فارسی و خیلی ساده اومدم سوالم رو پرسیدم و میخواستم ی مقایسه صورت بگیره!!

JU JU
12-11-2013, 23:02
دلیل این برداشتاتون رو متوجه نمیشم!!اقا من پرسیدم پول برند میگیره یعنی چی و اومدم سوالم رو پرسیدم که ایا مثلا کیفیت تصویرش نسبت به y500 چطوره؟!همین!!

به زبان فارسی و خیلی ساده اومدم سوالم رو پرسیدم و میخواستم ی مقایسه صورت بگیره!!

کلن لحن صحبتا خیلی جالبه‌ها
خوب گفتم که دوستمون "سوالتون" رو با "جمله توجیحی" اشتباه گرفتن و خودشون هم بیان کردن این موضوع رو
دیگه نیاز نیست که بحث ادامه پیدا کنه :n16:

امیدوارم تا الان متوجه موضوع "پول برند" شده باشین

JU JU
13-11-2013, 10:47
حالا جدای از این مسایل، خودم قصد دارم یه Lenovo ThinkPad E531 بخرم
با قیمت 2.700
بهش فکر کنید

تصاویری از این لپ‌تاپ هم اینجا هست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Xerxes-I
14-11-2013, 02:36
با قیمت 2.700
بهش فکر کنید

تصاویری از این لپ‌تاپ هم اینجا هست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
منم میخوام همینو بگیرم.عالیه

mak leo
15-11-2013, 11:35
به نظر منم N56 عالیه

ahadpoolghahat
15-11-2013, 14:27
با قیمت 2.700
بهش فکر کنید

سلام . دوست عزیز منظورتون از
Lenovo ThinkPad E531 ، کانفیگیه که تو لینک زیر هست ؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]=1

ممنون

wildfire.m
15-11-2013, 18:53
مدل e531 به نظر خوب میاد,فقط از اونجایی که من کیفیت تصویر و صدا برام اهمیت داره این مدل نیازهای منو برطرف میکنه؟

وقت ندارم برم بازارهای کامپیوتری و بگردم و نمیدونم n56 هنوز تو بازار هست یا نه!!از نظرتون این مدل بهتر نیست البته اگه باشه؟

omid1380
15-11-2013, 20:03
لپ تاپ ها بر طبق کیفیت ساخت قیمت متفاوتی دارند
ولی اپل به خاطر چند دلیل خیلی بیشتر از کیفیت و کانفینگ پول می گیره
سونی و ایسوس ولنوو قیمت خوبی نسبت به کیفیت و کانفینگ می گیرند
سونی بالا ترین کیفیت رو داره و بعد ایسوس وبعد لنوو
البته به همین دلیل قیمت ها فرق می کنه و سونی کانفینگ کمی ضعیف تری داره
من برای نیاز خودم سونی برداشتم و راضیم

wildfire.m
15-11-2013, 20:47
دقیقا درست اشاره کردی,این کیفیت و اعتبار اون کمپانی هست که باعث میشه قیمتش نسبت به مدل های مشابه بالاتر باشه

اقا شما چه مدلی رو بر داشتید؟میشه کمی توضیح بدید:n16:

lionf3
15-11-2013, 21:22
دقیقا درست اشاره کردی,این کیفیت و اعتبار اون کمپانی هست که باعث میشه قیمتش نسبت به مدل های مشابه بالاتر باشه

اقا شما چه مدلی رو بر داشتید؟میشه کمی توضیح بدید:n16:

حرفِ منم از اول همین بوده و الان فهمیدم شما طرفدار پر و پا قرص سونی هستی خوب از همون اول میگفتید.
منم قصدم فقط راهنمایی بود و هر چقدر میخوام به اینجا سر نزنم نمیتونم.
این مدل یکی از مدل های خوب سونی هستش و کلا سری F بهترین صفحه نمایش هارو دارن:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

omid1380
15-11-2013, 22:42
من svf e15 به این کد:SVF152190X ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مشخصات کلی : وزن 2.69 کیلوگرمپردازنده : Intel 3537U Core i7 2.00GHz up to 3.10 GHz - Cache 4MB
حافظه رم : 6 گیگابایت DDR3
حافظه داخلی : 750 گیگابایت 5400RPM
پردازشگر گرافیکی : NVIDIA GeForce GT 740M 2048 MB up to 4096 MB
صفحه نمایش : 15.6" Bright LED
امکانات : DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی Card Reader Webcam LAN WiFi HDMI
سایر مشخصات : باتری 4 سلولی - Microsoft Windows 8
مشخصات کلی : وزن 2.69 کیلوگرم
پردازنده : Intel 3537U Core i7 2.00GHz up to 3.10 GHz - Cache 4MB
حافظه رم : 4 گیگابایت DDR3
حافظه داخلی : 1024 گیگابایت 5400RPM
پردازشگر گرافیکی : NVIDIA GeForce GT 740M 2048 MB up to 4096 MB
صفحه نمایش : 15.6" Bright LED
امکانات : DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی Card Reader Webcam LAN WiFi HDMI
سایر مشخصات : باتری 4 سلولی - Microsoft Windows 8

soroosh_cz
16-11-2013, 00:28

داداش اصلا این ترتیبی که گفتی درست نیست...
اولا که میگین کیفیت سونی بالاس، بله بالاس، ولی مثلا کی نیاز داره یه لپتاپ رو 7 سال نگه داره؟ قطعا تا اونوقت یه نوشو میخره... این 7 سال رو هم 90% سازنده ها ارائه میدن.

ثانیا میشه گفت لنوو کمترین کیفیت در بین همه ی برندها رو داره... حالا سری گیمینگ یا Y شاید بهتر باشن، ولی شما بقیه رو اصلا داغون در نظر بگیر...
بهترین کیفیت رو فعلا سونی داره (دیگه خیلی زیاده کیفیتش :n09: ) بعدش Asus بعدش MSI بعدش Acer بعدش ... آخر همه Lenovo تو نت کمی بگردید می بینید که درصد Factory Refurbished و Sell توی Lenovo به طرز عجیبی بیشتر از بقیه برندهاست...

داداش شما با 3 میلیون چند آپشن داری:
1) خرید لپتاپ دست دوم با کانفیگ عالی، مثل خودم که تا فردا یه G53SX میخرم.
2) لپتاپ در حد آکبند از ایسوس سری N
3) لپتاپ نو MSI مثل CX61

به نظر من پولت رو حروم سونی نکن، آدم به طور عادی هم بعد از 2-3 سال دلش از لپتاپش میزنه، چه برسه به کیفیتی که ممکنه سونی دووم بیاره :n10:

باز هم میگم:
سونی نخر که خیلیا میخوان بفروشن و چون گرونه نمیتونن بفروشن :n09:

JU JU
16-11-2013, 00:52
سلام . دوست عزیز منظورتون از
Lenovo ThinkPad E531 ، کانفیگیه که تو لینک زیر هست ؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]=1

ممنون

آره، با همین کانفیگ و همین قیمت

omid1380
16-11-2013, 13:15
داداش اصلا این ترتیبی که گفتی درست نیست...
اولا که میگین کیفیت سونی بالاس، بله بالاس، ولی مثلا کی نیاز داره یه لپتاپ رو 7 سال نگه داره؟ قطعا تا اونوقت یه نوشو میخره... این 7 سال رو هم 90% سازنده ها ارائه میدن.

ثانیا میشه گفت لنوو کمترین کیفیت در بین همه ی برندها رو داره... حالا سری گیمینگ یا Y شاید بهتر باشن، ولی شما بقیه رو اصلا داغون در نظر بگیر...
بهترین کیفیت رو فعلا سونی داره (دیگه خیلی زیاده کیفیتش :n09: ) بعدش Asus بعدش MSI بعدش Acer بعدش ... آخر همه Lenovo تو نت کمی بگردید می بینید که درصد Factory Refurbished و Sell توی Lenovo به طرز عجیبی بیشتر از بقیه برندهاست...

داداش شما با 3 میلیون چند آپشن داری:
1) خرید لپتاپ دست دوم با کانفیگ عالی، مثل خودم که تا فردا یه G53SX میخرم.
2) لپتاپ در حد آکبند از ایسوس سری N
3) لپتاپ نو MSI مثل CX61

به نظر من پولت رو حروم سونی نکن، آدم به طور عادی هم بعد از 2-3 سال دلش از لپتاپش میزنه، چه برسه به کیفیتی که ممکنه سونی دووم بیاره :n10:

باز هم میگم:
سونی نخر که خیلیا میخوان بفروشن و چون گرونه نمیتونن بفروشن :n09:

من که لپ تاپو زیاد روشن می ذارم وبازی می کنم.فکر نکنم 7 سال دووم بیاره:n13:
به خاطر همین سونی گرفتم که تا قدیمی بشه خراب شه

در مورد لنوو کاملا درست می گین ولی من لپ تاپ هایی که گفتم از سونی vaio fit e15 بود از لنوو y510 واز ایسوس n550 و از ام اس ای تازه یه مدل دیدم و از ایسر مدلی ندیدم که کارت گرافیک 740 به بالا داشته باشه

به هر حال اگه خیلی بازی می کنید سونی خوبه و اگه کمتر (نه خیلی کم) ایسوس /لنوو/ام اس ای خوبن

soroosh_cz
16-11-2013, 13:50
من که لپ تاپو زیاد روشن می ذارم وبازی می کنم.فکر نکنم 7 سال دووم بیاره:n13:
به خاطر همین سونی گرفتم که تا قدیمی بشه خراب شه

در مورد لنوو کاملا درست می گین ولی من لپ تاپ هایی که گفتم از سونی vaio fit e15 بود از لنوو y510 واز ایسوس n550 و از ام اس ای تازه یه مدل دیدم و از ایسر مدلی ندیدم که کارت گرافیک 740 به بالا داشته باشه

به هر حال اگه خیلی بازی می کنید سونی خوبه و اگه کمتر (نه خیلی کم) ایسوس /لنوو/ام اس ای خوبن
اتفاقا سونی برای کسایی خوبه که جز وبگردی و کارهای سبک، کار دیگه ای نمیکنن.
اگر بازی هست که بهتره گیمینگ خرید. ایسوس یا ام اس آی، هر دو عالی هستن. توی فول لود دمای کیبرد به زور به ۳۴ درجه میرسه.
ولی اگر طوری هست که هر از چندگاهی میخوان بازی هم کنن، همون سری مولتی مدیا که معرفی کردین خوبه.

Sent from my ST15i using Tapatalk 4

Public Enemy
16-11-2013, 14:46
به نظر من اگر به عامل پردازنده زیاد توجه می کنین ( کماکان که هم چنان تاثیری نداشته جز توی Benchmark !!!! ) لپ تاپ Asus n53SX انتخاب خوبی می تونه باشه .

دی جی کالا زده حدود 3100

wildfire.m
16-11-2013, 18:53
حرفِ منم از اول همین بوده و الان فهمیدم شما طرفدار پر و پا قرص سونی هستی خوب از همون اول میگفتید.
منم قصدم فقط راهنمایی بود و هر چقدر میخوام به اینجا سر نزنم نمیتونم.
این مدل یکی از مدل های خوب سونی هستش و کلا سری F بهترین صفحه نمایش هارو دارن:
عزیزم شما کلا زود قضاوت میکنید!:n16:
من طرفدار هیچ برندی نیستم ولی به شخصه فکر میکنم ایسوس,سونی,لنوو بهنرین ها باشند البته کاملا در تعجبم که دوستمون گفتن لنوو پایینترین کیفیت رو داره من لنوو رو همیشه به کیفیت ساخت بالا و مقاومت خوب شناختم.
این مدل خوبه اما 16 اینچ بزرگه,وزنشم همینطور

soroosh_cz
16-11-2013, 19:23
من طرفدار هیچ برندی نیستم ولی به شخصه فکر میکنم ایسوس,سونی,لنوو بهنرین ها باشند البته کاملا در تعجبم که دوستمون گفتن لنوو پایینترین کیفیت رو داره من لنوو رو همیشه به کیفیت ساخت بالا و مقاومت خوب شناختم.

من اگر گفتم دلیل داشتم... حرف خودم نبود، واضح ترینش درصد لپتاپ های برگشت خورده به کارخونه اس... از همه بیشتره مال لنوو.

wildfire.m
16-11-2013, 19:31
من اگر گفتم دلیل داشتم... حرف خودم نبود، واضح ترینش درصد لپتاپ های برگشت خورده به کارخونه اس... از همه بیشتره مال لنوو.

پس این داستان که تحت نظارت IBM هست و نمیدونم کیفیتش میگن بالا هست, همش دروغه؟

lionf3
16-11-2013, 21:09

دوستِ من چرا بی سند و مدرک حرف میزنی خیلی از دوستان نمودار های مجله معروف Pcmag رو گذاشتن که بعد از اپل( چه در سال ۲۰۱۲ و چه سالِ ۲۰۱۳) لنوو بعد از اپل بهترین کیفیت رو داره
سری تینک پد هم که اصلا نیازی به توضیح نداره.

soroosh_cz
16-11-2013, 22:09
دوستِ من چرا بی سند و مدرک حرف میزنی خیلی از دوستان نمودار های مجله معروف Pcmag رو گذاشتن که بعد از اپل( چه در سال ۲۰۱۲ و چه سالِ ۲۰۱۳) لنوو بعد از اپل بهترین کیفیت رو داره
سری تینک پد هم که اصلا نیازی به توضیح نداره.

احتمالا من خیلی حساس شدم، چون من اکثر تحقیقاتی که داشتم روی گیمینگ ها بوده...
مثل اینکه لنووها. تو سری آفیس و بیزینس خیلی خوب هستن، من حرفمو پس میگیرم. :-)

Sent from my ST15i using Tapatalk 4

omid1380
17-11-2013, 13:27

لنوو بدنه رو عالی میسازه ومخصوصا تینکپد
ولی در مورد سخت افزار داخلی تو این قیمت سخت افزار داخلی کیفیت پایین تری نسبت به ایسوس و سونی دارند که همین باعث می شه قیمتش پایین بیاد مثل زد 500
سری وای 500 وسری تینکپد کیفیت سخت افزار داخلی بهتری دارند
ولی سونی همه چیز رو عالی می سازه که قیمتش هم بالا تر میره
مثل زد 500 و وایو فیت ای 15 تقریبا یکین ولی سونی به خاطر کیفیت بیشتر قیمت بیشتری داره

wildfire.m
17-11-2013, 21:12
ولی در مورد سخت افزار داخلی تو این قیمت سخت افزار داخلی کیفیت پایین تری نسبت به ایسوس و سونی دارند که همین باعث می شه قیمتش پایین بیاد مثل زد 500
مثل زد 500 و وایو فیت ای 15 تقریبا یکین ولی سونی به خاطر کیفیت بیشتر قیمت بیشتری داره

ممنون از توضیحاتت:n16:

اقا درمورد کیفیت تصویر و صدا هم مبشه یکم توضیح بدی؟؟(وضوح تصویر,روشنایی,کیفیت تصویر تو محیط باز...)

راستش این لینک رو میبینم دل سرد میشم![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به تصویرش 69% داده!!!

من ی لب تاب میخوام با این تفاسیر که هیچ کاره تخصصی ندارم فقط کیفیت ساخت و تصوبر و صدا برام مهمه

lionf3
17-11-2013, 21:18
ممنون از توضیحاتت:n16:

اقا درمورد کیفیت تصویر و صدا هم مبشه یکم توضیح بدی؟؟(وضوح تصویر,روشنایی,کیفیت تصویر تو محیط باز...)

راستش این لینک رو میبینم دل سرد میشم![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به تصویرش 69% داده!!!

من ی لب تاب میخوام با این تفاسیر که هیچ کاره تخصصی ندارم فقط کیفیت ساخت و تصوبر و صدا برام مهمه

بهترین پانل هارو سونی میزنه و شما که کیفیت تصویر برات مهم هست یه سونی با صفحه فول اچ دی بهترین گزینه هستش( تا اونجایی که یادم میاد سری F بهترین صفحات رو دارن) در آخر هم اینکه زیاد حساس نشو دست آخر یه مانیتور فول اچ دی هم میگیری( که البته در اینصورت با دسکتاپ فرق چندانی نمیکنه)

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

NOR-1
18-11-2013, 01:11
از من میشنوین سونی نخرین سونی های الان مثل سری F یا سری های قبل نیست
چه 2 تومانی چه 6 تومانی
الان بهترین مدل ها سری N ایسوسه با سری Y یا E لنوو
اینو از خودم نمیگم کسانی خریدن ناراضی بود
حتی مدل svs یا Z
حتی از فروشنده سونی هم پرسیدم سری E الان بهتره یا F23 ؟ گفت کیفیت E هم خوبه اما نه به اندازه F های قدیم

omid1380
18-11-2013, 06:48
از من میشنوین سونی نخرین سونی های الان مثل سری F یا سری های قبل نیست
چه 2 تومانی چه 6 تومانی
الان بهترین مدل ها سری N ایسوسه با سری Y یا E لنوو
اینو از خودم نمیگم کسانی خریدن ناراضی بود
حتی مدل svs یا Z
حتی از فروشنده سونی هم پرسیدم سری E الان بهتره یا F23 ؟ گفت کیفیت E هم خوبه اما نه به اندازه F های قدیم

شما نیاز ها رو هم باید ببینید
الان ایشون باکیفیت ترین لپ تاپ رو میخوان نه بالاترین سخت افزار رو
الویت میشه کیفیت
اگه یکی گفت می خواهم بالاترین سخت افزار رو بخرم asus n550jv و lenovo y510 بهترین ها بودن
منم vaio fit e15 دارم
بهترین امکانات یک لپ تاپ تا این قیمت داره

wildfire.m
18-11-2013, 17:14
اقا امید درمورد کیفیت تصویر و صدا هم مبشه یکم توضیح بدی؟؟(وضوح تصویر,روشنایی,کیفیت تصویر تو محیط باز...)

راستش این لینک رو میبینم دل سرد میشم![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
به تصویرش 69% داده!!!

omid1380
18-11-2013, 18:12
کیفیت تصویر که بسیار بالاست
روشنایی صفحه نمایش عالیه و کمتر مو قعی پیش میاد که تا 100% ببرم
اگر در محیط باز با لپ تاپ در روشنایی 100% کار کنید کوتاه مدت اذیت نمی شوید ولی اگه بیشتر در محیط باز هستید یک محافظ آنتی رفلکس تهیه کنید
بلندگو ها کیفیت بسیار بالایی دارند و صدای خوبی تولید می کنند
کیبورد وتاچپد هم اذیت نمی کنند و به کیبورد خارجی نیازی نیست اما اگر بازی میکنید به موس خارجی احتیاج دارید

احتمالا به خاطر نیمه براق بودن آن است که با محافظ انتی رفلکس حل می شود
من در محیط بسته مشکلی ندارم در محیط باز در طولانی مدت اذیت میکند

wildfire.m
21-11-2013, 19:19
مدل S531 چطوره؟

JU JU
21-11-2013, 23:46

اصولا، هرچیز گرونتری، بهتر نیست
به شخصه، چو استفاده زیادی از لپ‌تاپ می‌کنم، و نیاز به کانفیگ و کیفیت سخت‌افزاری مناسب هم دارم، سراغ تینک‌پد دارم، که حتا مدل‌های Idea Pad هم مدل‌های خوبی هستن، و به سایر برند‌ها، ترجیح می‌دم
اپل یه چیز دیگه هست، درسته، ولی تو ایران بابتش پول نمی‌دم، چون قیمت حبابی داره
سونی، بشدت ظریف هستش، و برای کارهای سنگین، مناسب نیست، ولی شکی در خوب بودنش، نیست

نیاز نیست برای یه لپ تاپ، برین و پول گزافی جهت شکل ظاهری، و کانفیگ نسبا بالا بپردازین، نیازهاتون رو تا دو سه سال آینده چک کنید، و نسبت به نیازاتون، پول بپردازین
یه عده میان چندین میلیون پول میدن، که فقط بگن این لپ تاپ رو داریم، در حالی که همه کاراشون رو یه سیستم 1.5ی هم انجام میداد برای سال‌ها، لطفا همه دوستان، از این مرحله بگذرید، پول بی زبون رو الکی حروم چیزهای بیهوده نکنید

شما هر مدل ایسوس و لنوو چک کنین، با همون مشخصات، در انتخاب سونی یک میلیون اضاف باید بدین، در صورتی که خرابی‌های سونی نسبت به لنوو و ایسوس بیشتر هستش

omid1380
23-11-2013, 14:20
اصولا، هرچیز گرونتری، بهتر نیست
به شخصه، چو استفاده زیادی از لپ‌تاپ می‌کنم، و نیاز به کانفیگ و کیفیت سخت‌افزاری مناسب هم دارم، سراغ تینک‌پد دارم، که حتا مدل‌های Idea Pad هم مدل‌های خوبی هستن، و به سایر برند‌ها، ترجیح می‌دم
اپل یه چیز دیگه هست، درسته، ولی تو ایران بابتش پول نمی‌دم، چون قیمت حبابی داره
سونی، بشدت ظریف هستش، و برای کارهای سنگین، مناسب نیست، ولی شکی در خوب بودنش، نیست

نیاز نیست برای یه لپ تاپ، برین و پول گزافی جهت شکل ظاهری، و کانفیگ نسبا بالا بپردازین، نیازهاتون رو تا دو سه سال آینده چک کنید، و نسبت به نیازاتون، پول بپردازین
یه عده میان چندین میلیون پول میدن، که فقط بگن این لپ تاپ رو داریم، در حالی که همه کاراشون رو یه سیستم 1.5ی هم انجام میداد برای سال‌ها، لطفا همه دوستان، از این مرحله بگذرید، پول بی زبون رو الکی حروم چیزهای بیهوده نکنید

شما هر مدل ایسوس و لنوو چک کنین، با همون مشخصات، در انتخاب سونی یک میلیون اضاف باید بدین، در صورتی که خرابی‌های سونی نسبت به لنوو و ایسوس بیشتر هستش

در لپ تاپ های اپل در ایران خیلی بیشتر از کانفینگ و کیفیت پول می گیرن

برای نیاز شما لنوو بهترینه

من خودم سونی دارم ولی با توجه به ظرافت قدرت کم نیست و همین asasins creed iv رو گرافیک بالا اجرا میکنه

با این پول سونی می شه لنوو وای510 خرید ولی ایشون برای کارهای سنگین نمی خوان و به همین خاطر سونی بهتر می شه

اصلا با حرفتون که سونی زیاد خرابی داره موافق نیستم و سونی خیلی بیشتر از ایسوس و لنوو عمر میکنه

lionf3
24-11-2013, 22:18
در لپ تاپ های اپل در ایران خیلی بیشتر از کانفینگ و کیفیت پول می گیرن

برای نیاز شما لنوو بهترینه

من خودم سونی دارم ولی با توجه به ظرافت قدرت کم نیست و همین asasins creed iv رو گرافیک بالا اجرا میکنه

با این پول سونی می شه لنوو وای510 خرید ولی ایشون برای کارهای سنگین نمی خوان و به همین خاطر سونی بهتر می شه

اصلا با حرفتون که سونی زیاد خرابی داره موافق نیستم و سونی خیلی بیشتر از ایسوس و لنوو عمر میکنه

حرفِ شما درستِ اما من عقیده‌ای به اینکه سونی بیشتر از لنوو(سری تینک پد به خصوص) عمر میکنه ندارم و از روی نمودار هایی که منتشر شده معلوم هستش میزان خرابی سونی زیاد نیست
اما نسبت به لنوو بیشتره.

samira_googleOne
07-12-2013, 12:05
پیشنهاد من p253 ایسر هست.
کانفیگ خوبی داره و قیمتش 2600 تومان است.
پردازنده: Intel Ivy Bridge® Core™ i7
حافظه: 6 گيگابايت
هارد ديسك: 750 گيگابايت
گرافيك: 2 گيگابايت NVIDIA GeForce 710M

nimaiiimj_007
07-12-2013, 23:03
سلام دوستان
خوبید؟
من دانشجوی عمرانم چند وقته دنبال یه لب تاب خوبم
ولی اصلا تخصصی تو این زمینه ندارم
میشه کمکم کنید یه لب تاب تا قیمت 3500 بگیرم
من خودم نظرم
HP Envy dv6t 7300

یا
HP ProBook 4540s-H

هستش راهنماییم کنید
راستی چیزی باشه که بتونم چند سال باهاش کار کنم
در کل یه لبتاب میخوام با مشخصات
core 7
ram 8
و یه گرافیک خر، از کارت گرافیک کامپیتر چیزی سرم نمیشه
ممنون میشم اگه زودتر راهنماییم کنید

afshin b
07-12-2013, 23:18
سلام دوستان
خوبید؟
من دانشجوی عمرانم چند وقته دنبال یه لب تاب خوبم
ولی اصلا تخصصی تو این زمینه ندارم
میشه کمکم کنید یه لب تاب تا قیمت 3500 بگیرم
من خودم نظرم
HP Envy dv6t 7300

یا
HP ProBook 4540s-H

هستش راهنماییم کنید
راستی چیزی باشه که بتونم چند سال باهاش کار کنم
در کل یه لبتاب میخوام با مشخصات
core 7
ram 8
و یه گرافیک خر، از کارت گرافیک کامپیتر چیزی سرم نمیشه
ممنون میشم اگه زودتر راهنماییم کنید
من لپتاپ Lenovo Y510P رو بهتون پیشنهاد میدم. تو این رنج قیمت انتخاب خیلی خوبیه.

nimaiiimj_007
08-12-2013, 00:44
قیمتش چقدره؟

afshin b
08-12-2013, 10:27
قیمتش چقدره؟
با کانفیگ ها مختلف قیمت فرق داره. یه جوستوجو توی گوگل بکنین دستتون میاد.
مثلا

nimaiiimj_007
08-12-2013, 22:37
من امروز بازار رضا بودم
از
3300 قیمت گرفتم تا 3180

afshin b
08-12-2013, 22:45
من امروز بازار رضا بودم
از
3300 قیمت گرفتم تا 3180
با چه کانفیگی؟

NOR-1
08-12-2013, 22:53
y510p
8G ram:3.100
16G ram: 3.400
با گارانتی

masodfarahani
12-12-2013, 22:06
سلام به همه.من یه لپ تاپ تا رنج2900میخام-1T-ram : 8 or 6-I7-VGA2با پرت فراوان- بدنه محکم داشته باشه-با نمایشگر خوب مثلا شنیدمZ500زاویه دید و کیفیت نمایشگر خوبی نداره
الان من چند هفته است که سردرگمم هرچی بیشتر میگردم سردرگم تر میشم-در ضمن چند سال میخام لپ تاپ رو داشته باشم -توی اینترنت گفته بود رم 4 بسه اما میترسم چندسال دیگه به کار نیاد.سرتون رو درد آوردم .ببخشید:n27:

3aman021
12-12-2013, 22:47
سلام به همه.من یه لپ تاپ تا رنج2900میخام-1T-ram : 8 or 6-I7-VGA2با پرت فراوان- بدنه محکم داشته باشه-با نمایشگر خوب مثلا شنیدمZ500زاویه دید و کیفیت نمایشگر خوبی نداره الان من چند هفته است که سردرگمم هرچی بیشتر میگردم سردرگم تر میشم-در ضمن چند سال میخام لپ تاپ رو داشته باشم -توی اینترنت گفته بود رم 4 بسه اما میترسم چندسال دیگه به کار نیاد.سرتون رو درد آوردم .ببخشید:n27:hp envy dv6 7300این سری گزینه مناسبیه و همه انتظاراتتون رو میتونه بر آورده کنه .چندین مدل کانفیگ های مختلفی داره قیمتش هم از 2900شروع میشه(با پردازنده ci7).

nimaiiimj_007
13-12-2013, 09:21
سلام
من شنیدم این لب تاب تو گیمینگ سنگین کم میاره
راسته؟

nimaiiimj_007
13-12-2013, 09:36
سلام
من شنیدم این لب تاب تو گیمینگ سنگین کم میاره
راسته؟

nimaiiimj_007
13-12-2013, 10:01
سلام
من شنیدم این لبتاب تو گیمینگ سنگین کم میاره
درسته؟

امیر تتلو
13-12-2013, 11:31
بله شما از لب تاب های فوق حرفه ای هم نباید انتظار کشیدن بازی های سنگین رو داشته باشید چه برسه به اونی که در نظر داری

nimaiiimj_007
13-12-2013, 21:21
بین این 2 تا کدوم؟
HP ENVY dv6-7300
Lenovo IdeaPad Y510p - A؟
خواهش کمکم کنید
بدون طرفداری از برند

NOR-1
13-12-2013, 22:01
بین این 2 تا کدوم؟
HP ENVY dv6-7300
Lenovo IdeaPad Y510p - A؟
خواهش کمکم کنید
بدون طرفداری از برند

مشخصاً Y510

nimaiiimj_007
13-12-2013, 22:03
ولی من شنیدم تو گیمینگ سنگین کم میاره

NOR-1
13-12-2013, 22:17
بستگی داره چه گیمی باشه و تو چه رزولوشن مثل high low med ultra

147milad
13-12-2013, 22:19
y510نسبت اون اچ پی جدیدتر و قوی تره.بین این دو لنوو بهتره.

nimaiiimj_007
13-12-2013, 22:22
تو همین قیمت یه ذره بالا یه ذره پاینن بهتر از لنوو نیست؟

3aman021
13-12-2013, 23:11
شاید این مدل لنوو مشخصات به روز تری داشته باشه اما کیفیت برند لنوو با برند hp قابل مقایسه نیست و اچ پی کیفیت ساخت, سیستم صوتی و طراحی بهتری داره و همچنین زیباتره.من به شما hp رو پیشنهاد میکنم.

NOR-1
13-12-2013, 23:14
تو همین قیمت یه ذره بالا یه ذره پاینن بهتر از لنوو نیست؟
تو مدل های هم رده n550jv و z510 i7 که هنوز تو بازار نیستن البته msi هم هست اما نظری در موردش ندارم

nimaiiimj_007
14-12-2013, 00:55
آقا اخر من چه کنم؟

NOR-1
14-12-2013, 01:28
آقا اخر من چه کنم؟

صبر کن تا n550jv بیاد بازار همونو بگیر تو چی شک داری کیفیت یا کارایی ؟

nimaiiimj_007
14-12-2013, 16:28
نمیدونم من یچیزی میخوام که راحت از بس کارای مهندسی و گیمم بر بیاد باسم چند سالیم کار کنه
یا y510 یا hp dv6 7300 یا msi eg60 2oc یا n550jv
کدوم؟
اصلا یه سر به اینجا بزن
اونجا که سانسور زده به جاش
------------- بزار

NOR-1
14-12-2013, 20:48
اگه یه لپ تاپ خوب و کامل میخوای N550 بگیر که از بابت کیفیت دستگاه هم خیالت راحت باشه

nimaiiimj_007
14-12-2013, 21:01
به نظرت از اینجا بگیرم یا عمارات یا ترکیه؟

Public Enemy
14-12-2013, 21:28
ظاهرا تحریم های جدید اومده نمی شه پیش بینی کرد قیمت می ره بالا یا پایین .

در ضمن تا دی و بهمن نمایشگاهها دیگه تموم می شن و مدل های جدید وارد بازار می شن .

لذا نمی شه با اطمینان گفت فلان مدل رو بگیرین بهتره ، از کجا بیگیریم بهتره .

NOR-1
14-12-2013, 21:53
به نظرت از اینجا بگیرم یا عمارات یا ترکیه؟

بهترین جا همینجاست حداقل اگه خراب شد دستت به یه گارانتی بنده که یقشو بگیری

nimaiiimj_007
16-12-2013, 02:05
قیمت امروز n550jv رو دارید؟

nimaiiimj_007
26-12-2013, 12:16
سلام دوستان
خوبید؟
من دیروز رفتم بازار رضا باسه خرید لبتاب
خدا خیرش نده یه حرفی زد من افتادم تو شک
من بین N550jv و لنوو Y510 مونده بودم تصمیم داشتم برم ببینم بخرم
یارو گفت چرا میخوای اینقدر خرج کنی بیا لنوو z510 بخر
میشه فرقشونو بهم بگید؟
3 تاشون یه سری cpu , گرافیک دارن
کارت گرافیکشونم حدودا یه جوره
کمکم کنید

nimaiiimj_007
26-12-2013, 12:22
راستی ایسوز K451lb-a
چطوره؟

wildfire.m
26-12-2013, 13:33
سلام دوستان
خوبید؟
من دیروز رفتم بازار رضا باسه خرید لبتاب
خدا خیرش نده یه حرفی زد من افتادم تو شک
من بین N550jv و لنوو Y510 مونده بودم تصمیم داشتم برم ببینم بخرم
یارو گفت چرا میخوای اینقدر خرج کنی بیا لنوو z510 بخر
میشه فرقشونو بهم بگید؟
3 تاشون یه سری cpu , گرافیک دارن
کارت گرافیکشونم حدودا یه جوره
کمکم کنید
سلام
رو چه حساب طرف این حرف رو زده من نمیدونم ولی چیزی که مشخصه n550 از هر نظر ار نظر من بهتر از z510 هست حتی y510

n550 رو چند قیمت گرفتید؟

nimaiiimj_007
26-12-2013, 23:57
نخریدم هنوز
اونو 3850 میگفت

nimaiiimj_007
28-01-2014, 23:01
سلام دوستان خسته نباشیددددد
خوبیدددد؟
دست همتون درد نکنه
من n550jv رو خریدم 3800 ولی بابام ورش داشت :n03:
حالا نظرم رفته رو لنوو z510 , g510
هر جفت core i7
رم 8
گرافیک z510 GeFore 740
گرافیک g510 َATI 8750
به نظرتون کدومو بخرم؟
دوستم z500داره بعد از 2 سال کار وقتی سیدی میزاره توش تاچ پدش صدا میده وقتی دست میزاری روش صداش قطع میشه
اخه بهتر ازینا تو این پول چیزی دیگه ندیدم
z510 قیمتش 2450
g510 قیمتش 2510
حالا با ایم اوصاف به نظرتون از این دوتا کدوم؟

graphic1
29-01-2014, 00:42
نمیدونم این فروشنده ها هر چیزی که براشون به صرفه باشه میگن بهتره بخر!!
اصلا لنوو رو با اسوس مقایسه کردن جفای بزرگی در حق اسوسه!!!
کیفیت ساخت یکی از مهمترین فاکتورها برای انتخاب لپ تاپ هست.