مشاهده نسخه کامل
: مشکل چشمک زدن یا روشن نشدن مانیتور
FOURTH RETURN
07-11-2013, 14:47
مشکلم اینه یه سیستمی دارم که خود کامپیوتر روشن میشه اما صحفه نمایش روشن نمیشه اوایل روش میشد اما صحفه نمایش هی روشن یا خاموش میشد و چشمک میزد الان اصلا روشن نمیشه کارت گرافیکم کاملا سالمه روی یه سیستم دیگه تستش کردم لطفا در این مورد بحث نکنید مانیتورم هم همینطور ربطی به ویندوز و هارد هم نداره همه اینها رو روی سیستمهای دیگه تست کردم کسی میدونه مشکل از چیه؟ :n13::n13::n13:
مشکلم اینه یه سیستمی دارم که خود کامپیوتر روشن میشه اما صحفه نمایش روشن نمیشه اوایل روش میشد اما صحفه نمایش هی روشن یا خاموش میشد و چشمک میزد الان اصلا روشن نمیشه کارت گرافیکم کاملا سالمه روی یه سیستم دیگه تستش کردم لطفا در این مورد بحث نکنید مانیتورم هم همینطور ربطی به ویندوز و هارد هم نداره همه اینها رو روی سیستمهای دیگه تست کردم کسی میدونه مشکل از چیه؟ :n13::n13::n13:
مشکل شما تصویر ندادن است اگه مانیتور و کابل دیتا سالم باشد میتونه از این علت ها باشه
باتری مین - کثیفی اسلات های رم و گرافیک خرابی رم و پاور سیستم - اتصال بدنه و خرابی در مین و بایوس
یک دور بایوس دیفالت شود
FOURTH RETURN
07-11-2013, 19:48
یک دور بایوس دیفالت شود اینجاشو درست نگرفتم
اینجاشو درست نگرفتم
با برداشتن باتری مین بایوس مین رو دیفالت کنید سیستم رو خاموش کنید از برق بکشین باتری مین رو بردارید به مدت 1 دقیقه بعد باتری رو بزارید سرجاش و سیستم رو
روشن کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.