ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل چشمک زدن یا روشن نشدن مانیتور

FOURTH RETURN
07-11-2013, 14:47
مشکلم اینه یه سیستمی دارم که خود کامپیوتر روشن میشه اما صحفه نمایش روشن نمیشه اوایل روش میشد اما صحفه نمایش هی روشن یا خاموش میشد و چشمک میزد الان اصلا روشن نمیشه کارت گرافیکم کاملا سالمه روی یه سیستم دیگه تستش کردم لطفا در این مورد بحث نکنید مانیتورم هم همینطور ربطی به ویندوز و هارد هم نداره همه اینها رو روی سیستمهای دیگه تست کردم کسی میدونه مشکل از چیه؟ :n13::n13::n13:

EXTREME
07-11-2013, 17:51
مشکلم اینه یه سیستمی دارم که خود کامپیوتر روشن میشه اما صحفه نمایش روشن نمیشه اوایل روش میشد اما صحفه نمایش هی روشن یا خاموش میشد و چشمک میزد الان اصلا روشن نمیشه کارت گرافیکم کاملا سالمه روی یه سیستم دیگه تستش کردم لطفا در این مورد بحث نکنید مانیتورم هم همینطور ربطی به ویندوز و هارد هم نداره همه اینها رو روی سیستمهای دیگه تست کردم کسی میدونه مشکل از چیه؟ :n13::n13::n13:

مشکل شما تصویر ندادن است اگه مانیتور و کابل دیتا سالم باشد میتونه از این علت ها باشه
باتری مین - کثیفی اسلات های رم و گرافیک خرابی رم و پاور سیستم - اتصال بدنه و خرابی در مین و بایوس

یک دور بایوس دیفالت شود

FOURTH RETURN
07-11-2013, 19:48
یک دور بایوس دیفالت شود اینجاشو درست نگرفتم

EXTREME
07-11-2013, 22:18
اینجاشو درست نگرفتم

با برداشتن باتری مین بایوس مین رو دیفالت کنید سیستم رو خاموش کنید از برق بکشین باتری مین رو بردارید به مدت 1 دقیقه بعد باتری رو بزارید سرجاش و سیستم رو
روشن کنید