ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : .:: مشاوره برای خرید مانیتور مخصوص گیم | فوری ::.

SlipkmaN7
07-11-2013, 00:59
سلام دوستان .

متاسفانه بدلیل خیلی چیزها الان مانیتورها کلا توی بازار کم شدند و به همین دلیل انتخاب های محدودی مونده ؛ من الان نزدیک به چندین روزه که دارم سایتها رو میگردم و دنبال یه مانیتور با قیمت مناسب هستم برای گیم .

با توجه به چیزهایی که خوندم و نظراتی که کاربرها داده بودند ، چندین مدل نظر من رو به خودشون جلب کردند :

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
LG IPS226V
این مانیتور خیلی جاها ازش تعریف شده و توی زمان خودش هم انقلابی به پا کرده بود انگار و حتی همین الان هم جز مانیتورهای خیلی خوب دسته بندی میشه ، تنها دلیلی که محکم سمتش نرفتم Response Time بود که الجی خودش گفته بود 5ms و توی انجمنها گفتند این رقم در واقع 12ms هست و مناسب بازی نیست !

AOC e2243Fw2k
این مانیتور هم آمار خیلی وسوسه کننده ای داره کنار قیمت خیلی مناسبش ؛ کنتراست 1:50.000.000 و Response Time در حد 2ms ! خیلی جاها این رو هم به عنوان یه مانیتور خوب برای گیم معرفی کردند ، اما دلیلی که محکم و قاطع سمتش نرفتم این بود که نمیدونم آیا واقعا این ارقامی که میگه واقعیت داره در عمل ، آیا کیفیت تصویرش ، رنگبندیش ، به هم رده های الجی و سامسونگش میرسه یا خیر .

SAMSUNG s22a360h plus
فرصت خرید این مانیتور هم برام هست ، اما Response Time ـش 5ms هست که باز این مورد باعث شده به شک بیوفتم .

Samsung PX23720
و اما این مانیتور ! خیلی خیلی خیلی ازش تعریف شنیدم و خب سامسونگ امتحان خودش رو پس داده ، همه چیزش عالیه ، اما خب قیمتش یکم بالاست که همین باعث میشه یکم توی خریدش فکر کنم ! اما باز اگر قانع بشم که میارزه و بهترین گزینه موجوده ، میخرم .. مسئله ای نیست .

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
خیلی مطااب مختلفی در مورد کنتراست مانیتور ها و تفاوت پنل هاشون خوندم و آخر نفهمیدم خب بالاخره باید به چی اهمیت بدم ؟ یک سری که میگفتند کنتراست صرفا یک عدده که هر سازنده به یک نحوی اون رو محاسبه میکنه ، باز گفته شد که ازالما هر LED از LCD بهتر نیست ، باز گفته شد که عملا Response Time های 5 یا بالاتر ، توی بازیها و با توجه به مانیتورها میتونه اونقدرها تاثیر گذار نباشه .
حتی سایت معتبر CNET بهترین مانیتور گیمینگ خودش رو یک مدل HP گذاشته با Response Time عدد 15ms !!

بالاخره برای خرید باید به چی توجه کرد ؟ بدجوری گیج شدم !

ممنون میشم دوستان باتجربه توی این ضمینه کمکم کنند .

amir200812
07-11-2013, 08:56
خیلی مطااب مختلفی در مورد کنتراست مانیتور ها و تفاوت پنل هاشون خوندم و آخر نفهمیدم خب بالاخره باید به چی اهمیت بدم ؟
یک سری که میگفتند کنتراست صرفا یک عدده که هر سازنده به یک نحوی اون رو محاسبه میکنه ،
باز گفته شد که ازالما هر LED از LCD بهتر نیست ،
باز گفته شد که عملا Response Time های 5 یا بالاتر ، توی بازیها و با توجه به مانیتورها میتونه اونقدرها تاثیر گذار نباشه .

1:کنتراست، تبدیل شده به یک شعار!(مثل مگاپیکسل در دوربین های تلفن همراه)
یکی میگه مال من 1 میلیون به 1 هست! یکی میگه 5 میلیون به 1 هست! بعد میبینی یک مانیتور با کنتراست 100 هزار به یک از هر دوی اونا بهتر جواب میده!

2: 100% تایید میکنم که هر LED از LCD بهتر نیست!
برای مثال،من از مانیتور ASUS VG236H استفاده میکنم که پنلش LCD هست! مانیتوری هم که در دانشگاه استفاده میکردم، LG LED بود (مدلش یادم نیست)!
ولی 100 از اون LED ها رو با LCD خودم عوض نمیکنم!

حالا بماند که کنتراست مانیتور من 100 هزار به 1 هست ولی اونا چند میلیون به 1 هستند!

3:در مورد جمان پاسخ گویی هم باید 2 مورد رو در نظر بگیرید:
اول اینکه حرف سازنده چقدر قابل اعتماد هست! یعنی اگه روی جعبه نوشته مثلا 2 میلی ثانیه، آیا واقعا 2 میلی هست؟ یا برای تبلیغات و بازار یابی نوشته؟
دوم اگه زمان پاسخ گویی خیلی بالا باشه، واقعا مشکل ساز میشه! (البته در مانیتور ها تجربه این چنینی نداشتم، ولی یک LCD LG سایز 42 اینچ گرفته بودیم، کالا مشخص بود که وقتی تصویر حرکت میکنه شبه بوجود میاد! یعنی مثلا یک ماشین داره حرکت میکنه، یک شبه پشت سر ماشین هم داشت حرکت میکرد!)

SlipkmaN7
07-11-2013, 20:19
خب حالا با تجربتون ، شما کدوم مدل رو پیشنهاد میکنید ؟
این مانیتور هم پیشنهاد شده از ایسوز : ML238H ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

این مانیتور هم من رو وسوسه کرده ، اما واقعا نمیدونم ارزش پولی که میخوام بدم رو داره یا نه : LG 3D D2342 که 120Hz هم هست !حالا نظر شما چیه ؟

SlipkmaN7
11-11-2013, 10:42
برو بالااا

SlipkmaN7
11-11-2013, 15:25
کسی نبود بالاخره مارو سر به یک راه بده ؟!

SlipkmaN7
12-11-2013, 01:48
?????????????

SlipkmaN7
12-11-2013, 12:01
????????????????

david-ebi
18-11-2013, 12:08
من توی دهه اخیر یک چیز به قطع برام ثابت شده که کلا توی کیفیت تصویر و صفحه نمایش در اکثر موارد سامسونگ بهترین بوده.مخصوصا نسبت به ال جی.هم در تلویزیون و هم در مانیتور.