ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : روش های تست و اطمینان از کارت گرافیک کارکرده

ariobarzan33
05-11-2013, 17:37
سلام

می خواستم یک کارت گرافیک کارکرده agp بخرم. سیستم را با خودم می برم و همانجا تست می کنم.

1- اگر امکان دارد بفرمایید از نظر ظاهری و سایر موارد چه کارهایی را باید انجام بدم تا تقریبا مطمئن شوم احتمالا سالم است.
2- از cpu-z برای بررسی یکسری از موارد اصلی استفاده می کنم. از چه نرم افزاری برای تست کارایی استفاده کنم؟
3- آیا راهی داره از وضعیت چیپ، خازن ها و ... مطمئن شوم.
4- چه صدا ها یا نشانه هایی می گوید که احتمالا مشکلی هست.

اگر دوستان محبت کنند و اظهار نظر بفرمایند، نهایت لطف را می کنند زیرا یه سیستم گیر همین موضوع است.

javad2015
05-11-2013, 17:54
یه تست furemark روش اجرا کن به مدت 1 ساعت دماش رو چک کن بیخود نره بالا.
اگه این تستو پاس کرد تو یه ساعت ok هست.
از فروشنده مهلت تست بگیری بهتره.

ariobarzan33
05-11-2013, 19:28
از پاسخ شما سپاسگزارم. راستش من تا حالا با این تست کار نکردم. الان نصب کردم روی یک سیستم دیگر.

1- آخرین ورژن آن نیازمند opengl2.0 است. که این سیستم آنرا نداشت. آیا می توان آنرا دانلود کرد؟ به نظر می رسد نرم افزار مستقل برای آن نباشد.
2- سیستم اصلی که من برای آن کارت گرافیک می خواهم را 2005 خریدم شاید نشه به خاطر همین مشکلات این تست را روی آن پیاده کنم. و نمیدانم که آیا آن کارت که می خواهم بخرم می تواند opengl2 را ساپورت کند یا نه؟ آیا تست دیگری که ساده تر باشد و نیاز های کمتری داشته باشد را می توانید معرفی کنید؟
3- تقریبا دمای استاندارد باید چند باشد آیا برای هر کارت فرق مشهودی دارد؟ آیا همینکه دمای کارت تقریبا ثابت بماند کافی است؟

از وقتی که گذاشتید سپاسگزارم.

javad2015
05-11-2013, 21:17
بله open gl باید جدا دانلود شه.
از تست occt قسمت گرافیک هم میشه استفاده کرد.دمادیگه نهایت تا 70 برای این کارت قدیمی