مشاهده نسخه کامل
: مشکل در عدم شناسایی هارد WD با وجود نصب صحیح درایور
Mehran14233
05-11-2013, 14:47
سلام دوستان.
من یه هارد وسترن دیجیتال 1 ترا بایت دارم که همیشه ازش استفاده می کردم بدون هیچ مشکلی.
ولی چند روز پیش که اومدم وصل کنم یهو سیستم نشناختش.
یعنی در my computer ظاهر میشه ولی به اسم درایو F: ظاهر میشه و هیچ اطلاعات دیگه ای نداره و توش هیچی نیست. در properties هم هیچ اثری از مشخصاتش نیست. نه حجمشو زده نه حجم خالی نه حجم استفاده شده.
قبلاً به نام درایو E: میشناخت ولی بعد از بوجود اومدن مشکل به اسم F: میشناسه.
ویندوزم XP هست. ویندوز رو هم عوض کردم مشکلم حل نشد. ویندوز 7 هم نصب کردم باز مشکلم حل نشد. با ویندوز 7 میگه که باید فرمت کنید تا بتونید استفاده کنید که من نمی تونم فرمت کنم چون هرچی اطلاعات و فابل و ... دارم اون تو هستش :n03:
باید چی کار کنم؟ :n03:
قبلاً هم یادمه یه بار اینجوری شده بود ولی یادم نیست چیکارش کردم درست شد. فکر کنم فرمتش کردم. ولی خب اون موقع چیز خاصی نداشتم توش الان نمی تونم فرمت کنم :n03:
تو رو خدا اگه می دونید کمک کنید :n14:
سلام دوستان.
من یه هارد وسترن دیجیتال 1 ترا بایت دارم که همیشه ازش استفاده می کردم بدون هیچ مشکلی.
ولی چند روز پیش که اومدم وصل کنم یهو سیستم نشناختش.
یعنی در my computer ظاهر میشه ولی به اسم درایو F: ظاهر میشه و هیچ اطلاعات دیگه ای نداره و توش هیچی نیست. در properties هم هیچ اثری از مشخصاتش نیست. نه حجمشو زده نه حجم خالی نه حجم استفاده شده.
قبلاً به نام درایو E: میشناخت ولی بعد از بوجود اومدن مشکل به اسم F: میشناسه.
ویندوزم XP هست. ویندوز رو هم عوض کردم مشکلم حل نشد. ویندوز 7 هم نصب کردم باز مشکلم حل نشد. با ویندوز 7 میگه که باید فرمت کنید تا بتونید استفاده کنید که من نمی تونم فرمت کنم چون هرچی اطلاعات و فابل و ... دارم اون تو هستش :n03:
باید چی کار کنم؟ :n03:
قبلاً هم یادمه یه بار اینجوری شده بود ولی یادم نیست چیکارش کردم درست شد. فکر کنم فرمتش کردم. ولی خب اون موقع چیز خاصی نداشتم توش الان نمی تونم فرمت کنم :n03:
تو رو خدا اگه می دونید کمک کنید :n14:
هارد رو به سیستم زدید از disk managment عکس بدید
rasmebazi22
06-11-2013, 02:54
سلام
منم یه هارد وسترن دارم 2ترا اکسترنال مدل مای بوک
دیشب در حال انتقال دیتا بود که یهو استوپ کرد
الان وصل که میکنم به پی سی هارد روشن میشه و همه چی نرماله اما یه درایو میاره تو مای کامپیتر به اسم Local Disk
توی قسمت دیسک منیجمنت هم هیچ دیوایسی اظافه نشده یعنی نمیشناسه
اینم تصویر پروپرتیسش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام
منم یه هارد وسترن دارم 2ترا اکسترنال مدل مای بوک
دیشب در حال انتقال دیتا بود که یهو استوپ کرد
الان وصل که میکنم به پی سی هارد روشن میشه و همه چی نرماله اما یه درایو میاره تو مای کامپیتر به اسم Local Disk
توی قسمت دیسک منیجمنت هم هیچ دیوایسی اظافه نشده یعنی نمیشناسه
اینم تصویر پروپرتیسش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
از disk managemnt روی my computer راست کلیک کنید و گزینه manage بعد disk managment
rasmebazi22
06-11-2013, 10:41
دیشب بعد ازد 20-30 بار قطع و وصل کردن بلاخره بالا امد و الان دارم اطلاعات رو کپی میکنم رو یه هارد دیگه
مشکل دیتکت داره ظاهراً
گارانتیش سازگاره اما تموم شده
ببرم گارانتی با هزینه میتونن تعمیر کنن؟
دیشب بعد ازد 20-30 بار قطع و وصل کردن بلاخره بالا امد و الان دارم اطلاعات رو کپی میکنم رو یه هارد دیگه
مشکل دیتکت داره ظاهراً
گارانتیش سازگاره اما تموم شده
ببرم گارانتی با هزینه میتونن تعمیر کنن؟
دیر دیتکت میشه ؟
rasmebazi22
06-11-2013, 11:31
اره
بعد از چندین بار وصل کردن میاد بالا
به نظر چیکار باید کنم عزیز ؟
بیشتر میتونه از کابل باشه و سوکت دیتا
وقتی هارد دیتکت نشده موتور هارد هم کار نمیکنه ؟
rasmebazi22
06-11-2013, 12:47
با 4-5 تا کابل و اداپتور مختلف تست کردم فرقی نکرد.
بعضی موقع ها کار میکنه و گاهی اوقات نه.
بعضی اوقات که میزنم قشنگ روشن میشه و دوور میگیره ولی بالا نیماد
گاهی اوقات هم که وصل میکنم، چراغ هارد روشن میشه ولی اصلا صدایی از هارد در نمیاد یعنی نمیچرخه
فقط یه صدای خیلی ریزی میگه تیک تیک ...
4تا از این هاردا دارم با یو اس بی های مختلف چک کردم
با 4-5 تا کابل و اداپتور مختلف تست کردم فرقی نکرد.
بعضی موقع ها کار میکنه و گاهی اوقات نه.
بعضی اوقات که میزنم قشنگ روشن میشه و دوور میگیره ولی بالا نیماد
گاهی اوقات هم که وصل میکنم، چراغ هارد روشن میشه ولی اصلا صدایی از هارد در نمیاد یعنی نمیچرخه
فقط یه صدای خیلی ریزی میگه تیک تیک ...
4تا از این هاردا دارم با یو اس بی های مختلف چک کردم
صدای تیک تیک بیشتر از هد و پارکینگ هد است بهتره ببرید به یک تعمیرکار یا گارانتی نشون بدید هارد رو
احتمال خرابی از برد و موتور هم میتونه باشه
Mehran14233
07-11-2013, 23:22
هارد رو به سیستم زدید از disk managment عکس بدید
هارد رو که وصل می کنم در دیسک منیجمنت هیچ چیزی نمیاد و همونطور که دوستمون هم گفت در پراپرتیز هم هیچ چیزی نمایش داده نمیشه :n14:
البته الان یک بار به صورت اتفاقی در دیسک منیجمنت نشونش داد ولی زده بود 980 گیگ که همش هم خالیه :n04: در حالی که خالی نوبد و نزدیک 300 گیگ اطلاعات داشتم توش :n04:
یعنی پاک شده؟ :n04::n14:
یه بار هم وصل کردم به سیستم و با بوت ویندوز اکس پی آووردمش بالا که موقع نصب ویندوز ببینم میشنااسدش یا نه که شناخت و زد که 980 گیگ همه همش هم خالیه. :n03:
یعنی پاک شده؟ مگه میشه؟ بابا من همه چیم توی این بود الان پاک شده باشه که بدبختم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هارد رو که وصل می کنم در دیسک منیجمنت هیچ چیزی نمیاد و همونطور که دوستمون هم گفت در پراپرتیز هم هیچ چیزی نمایش داده نمیشه :n14:
البته الان یک بار به صورت اتفاقی در دیسک منیجمنت نشونش داد ولی زده بود 980 گیگ که همش هم خالیه :n04: در حالی که خالی نوبد و نزدیک 300 گیگ اطلاعات داشتم توش :n04:
یعنی پاک شده؟ :n04::n14:
یه بار هم وصل کردم به سیستم و با بوت ویندوز اکس پی آووردمش بالا که موقع نصب ویندوز ببینم میشنااسدش یا نه که شناخت و زد که 980 گیگ همه همش هم خالیه. :n03:
یعنی پاک شده؟ مگه میشه؟ بابا من همه چیم توی این بود الان پاک شده باشه که بدبختم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چیزی که من اینجا میبینم اینه که فایل سیستم پارتیشن raw شده ببینید میتونید با نرم افزارهایی مثل eases data reovery پارتیشن رو ریکاوری کنید
Mehran14233
09-11-2013, 01:59
چیزی که من اینجا میبینم اینه که فایل سیستم پارتیشن raw شده ببینید میتونید با نرم افزارهایی مثل eases data reovery پارتیشن رو ریکاوری کنید
ممنون.
الان این نرم افزار رو دانلود و نصب کردم و پارتیشن ریکاوری رو زدم واسه هارد.
3 ساعت کار داره. صبح باید پاشم ببینم. خدا کنه درست شه :n14:
Mehran14233
09-11-2013, 08:31
ممنون.
الان این نرم افزار رو دانلود و نصب کردم و پارتیشن ریکاوری رو زدم واسه هارد.
3 ساعت کار داره. صبح باید پاشم ببینم. خدا کنه درست شه :n14:
یه روز هم وایسادم باز هیچی پیدا نکرد.
با این روش هم درست نشد :n14: خدا کنه حالا از اینی که بوده بد تر نشه.
دوستان یعنی هیچ کس اینجا نیست بدونه مشکل من چجوری حل میشه؟ :n04::n14:
habib mahvare
09-11-2013, 15:53
یه روز هم وایسادم باز هیچی پیدا نکرد.
با این روش هم درست نشد :n14: خدا کنه حالا از اینی که بوده بد تر نشه.
دوستان یعنی هیچ کس اینجا نیست بدونه مشکل من چجوری حل میشه؟ :n04::n14:
شايد اين تاپيك كمكت كنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Mehdi-usus
17-01-2018, 10:23
سلام دوستان عزیز
من یه هارد وسترن دیجیتال 1 ترا my book essential WD دارم که وقتی به کامپیوتر وصلش می کنم در my computer ظاهر میشه و هیچ اطلاعات دیگه ای نداره و توش هیچی نیست. در properties هم هیچ اثری از مشخصاتش نیست. نه حجمشو زده نه حجم خالی نه حجم استفاده شده. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.