مشاهده نسخه کامل
: مشاوره برای خرید دی وی دی رایتر اکسترنال
david-ebi
05-11-2013, 05:42
سلام.دوستان لطف کنند و بگن از بین دی وی دی رایترهای اکسترنال موجود در بازار تا رنج 130000 تومان کدوم یکی و به چه علت بهتر؟در ضمن قابلیت اتصال مستقیم از طریق پورت یو اس بی به تلویزیون و پخش فیلم را هم داشته باشد.در ضمن دی وی دی رایتر لپ تاپ من از کار افتاده.یک دونه اینترنالش را بگیرم بهتر یا اکسترنال؟ تا حالا دوتا لپ تاپ سامسونگ داشتم که هر دو تاشون بعد از 6 ماه دی وی دی رایترشون از کار افتاده. بنابراین تصمیم گرفتم دی وی دی رایتر اکسترنال بگیرم.توی سایتهای تخصصی خارجی که سرچ کردم اکثرا رایتر سامسونگ مدل se218db را بهترین معرفی کرده اند.اما از اونجایی که رایترهای اینترنال لپ تاپهای سامسونگم خیلی بد از کار در اومده اند میترسم درایو اکسترنالش را هم بگیرم.تازه تو بازار ایران ظاهرا فقط مدل se208 رادارند.حالا دوستان بگن من این مدل سامسونگ را بگیرم یا نه؟آیا 208 هم کیفیت 218 را دارد؟
armin100
05-11-2013, 15:33
سلام
تمام سئوالات دوستمون رو من هم دارم...
ممنون میشم از کمک دوستان... :n16:
armin100
05-11-2013, 20:11
دوست عزیز مدل SE-S084 هم از سامسونگ تو بازار هست... البته نمی دونم کدوم سری... چون ظاهرا با هم فرق دارن....
SE-S084D ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) به تلویزیون وصل میشه... اما SE-S084F ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) خیر...
Liteon هم بدجور چشم منو گرفته... مدل eTAU108 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])... که به تلویزیون وصل میشه...
قیمت حدودی که دارم:
با گارانتی سازگار: 105 تومن...
با گارانتی پانا: 130 تومن...
راستی شنیدم ترنسند رو میشه با گارانتی 3 بار تعویض هم گرفت...
اگه این طور باشه، واقعا پیشنهاد وسوسه کننده ایه!
اگه میانگین 2 سال یه بار هم خراب بشه، حداقل 8 سال خیالمون راحته میشه ازش استفاده کرد...
کمتر دی وی رایتری دیدم 8 سال عمر کنه... نه؟
ولی فکر کنم به تلویزیون وصل نمیشه...
ایسوس و ال جی هم تو سایت های خارجی خوندم که ظاهرا بد نیستن...
چقدر سخته خریدن یه دی وی دی رایتر اکسترنال... :n13:
david-ebi
06-11-2013, 00:00
دوستان با سرچ جمله best external dvd writer در گوگل این لینکها به دست می آید:اولین لینک[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دومین لینک هم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میباشد.سومین لینک هم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] است.و چهارم هم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حالا لطفا نظرتون را بگین.
armin100
06-11-2013, 17:00
از سایتای خارجی که من چیزی دستگیرم نشد... :n13:
یا مدل هایی بررسی شدن که اصلا تو ایران نیست... یا مطالبشون قدیمیه.... یا مقایسه ی درست و قابل نتیجه گیری انجام ندادن...
در ضمن از یکی دو نفر که سئوال کردم گفتن سامسونگ لنز دستگاه های دی وی دی خوانش به شدت ضعیف هست... و اصلا سمتش نرم!
ظاهرا این چیزی که دوست عزیزمون گفتن، عمومیت داره...
من احتمالا همون لایت آن رو بگیرم... :n18:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.