ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکلات نصب و اجرا - Call of Duty Ghosts

صفحه ها : 1 [2] 3 4

mohammad varaste
18-11-2013, 14:51
گرافیکم 1 گیگ
9500gt

:cpu
e5200 @ 2.5ghz 1.90ghz
ram هم 2تا2 که میشه 4.
اجرا میده این بازی ؟

aftabbalans
18-11-2013, 15:57
گرافیکم 1 گیگ
9500gt

:cpu
e5200 @ 2.5ghz 1.90ghz
ram هم 2تا2 که میشه 4.
اجرا میده این بازی ؟

نــــــــــــــــــــــــ ـــــــه!!!

spartaqus
18-11-2013, 17:42
چرا ارور directx میده ؟ ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تنظیمات بازی بت منم روی dx11 هست که اجرا شده ....
میشه از توی ویندوز بفهمیم که dx11 رو پشتیبانی میکنیم یا نه ؟!
'گرافیکم hd radeon 6470 M برای لب تاب هست .

spartaqus
18-11-2013, 18:18
آقا اینجا که زده برای من directx 11 رو پشتیبانی میکنه درسته ؟!

karvas
18-11-2013, 18:58
به اون سایته که میگه سیستموتون میکشه یا نه اطمینان نکنید گرافیک لبتاب من gt 620m 1g هست این کالاف رو زدم ضربدر قرمز زد رفتم توی صفحه بازی black ops2 همین کارت گرافیکو وارد کردم اونجا هم ضربدر قرمز زد ولی من با کیفیت خوبی black ops 2 تموم کردم

دیرکت 11 اوکیه دیگه؟

cpu هم که خودشون تایید کردن

اگه رم هم با فیکس رم حل بشه میتونم با خیال راحت بازیو بخرم؟

spartaqus
18-11-2013, 19:31
والا برای من م زده داره ولی اجرا نشد

L.A.M.P.A.R.D
18-11-2013, 19:56
حتما باید 64 بیت باشه ؟ :| من 32 ....نصب کردم ارور میده ، راهی نیس ویندوز عوض نکنم ؟

pepero1365
18-11-2013, 22:45
خودشون رو مسخره کردن با این 64 بیتی کردن بازی:n21:

user.1
18-11-2013, 23:30
به اون سایته که میگه سیستموتون میکشه یا نه اطمینان نکنید گرافیک لبتاب من gt 620m 1g هست این کالاف رو زدم ضربدر قرمز زد رفتم توی صفحه بازی black ops2 همین کارت گرافیکو وارد کردم اونجا هم ضربدر قرمز زد ولی من با کیفیت خوبی black ops 2 تموم کردم

دیرکت 11 اوکیه دیگه؟

cpu هم که خودشون تایید کردن

اگه رم هم با فیکس رم حل بشه میتونم با خیال راحت بازیو بخرم؟

آره با رم 4 مشکلی نداره
فقط شما رو چه رزولیشنی بازی رو اجرا کردی؟

Soroush-S
18-11-2013, 23:57
من با لپتاپ بازی میکنم. رم من 8 و گرافیکم یکه! گرافیک بازی روی very low میزارم انگار داری PS1 بازی میکنی:n15:. روی نرمال هم تغییر چندانی نمیکنه!!! علت چیه؟ چرا اینطوریه؟ در ضمن درهنگام بازی چرا نمیشه pause کرد؟ مثلا از بازی بیای بیرون بری داخل منو؟؟

abolfazl201358
18-11-2013, 23:59
سلام
من ی بار این بازی رو تا اخرش با اخرین حد اجرا کردم بدونه مشکل ولی برای بار دوم که میخوام باز ی کنم چند دقیقه بازی میکنم بازی استاپ میشه یا اینکه صفحه سیاه میشه میپره بیرون از بازی ابدیت بازی رو هم نصب کردم ولی نشد چند تا کرک هم ریختم بازم نشد تنظیمات گرافیکی رو تا اخرین حد اوردم پایین بازم نشد
باز یهای دیگه هیچ مشکلی ندارم فقط این اذیت میکنه ( نسخه بلک باکس نصبه )
البته دفعه اول با رم فکس بازی کردم چون 4 گیگ رم بود بعد برای اجرای دوم دیدم اینطوری هست رم رو بالا بردم به 6 گیگ بازم مشکل حل نشد
مشخصات سیستم هم اینه
HD 6870 2GB GDDR5
Windows 8-64-bit
6GB RAM 1333
CPU - G2020 3.00GHz
Green GP535A Power

EmpireWorld
19-11-2013, 01:40
سلام
من ی بار این بازی رو تا اخرش با اخرین حد اجرا کردم بدونه مشکل ولی برای بار دوم که میخوام باز ی کنم چند دقیقه بازی میکنم بازی استاپ میشه یا اینکه صفحه سیاه میشه میپره بیرون از بازی ابدیت بازی رو هم نصب کردم ولی نشد چند تا کرک هم ریختم بازم نشد تنظیمات گرافیکی رو تا اخرین حد اوردم پایین بازم نشد
باز یهای دیگه هیچ مشکلی ندارم فقط این اذیت میکنه ( نسخه بلک باکس نصبه )
البته دفعه اول با رم فکس بازی کردم چون 4 گیگ رم بود بعد برای اجرای دوم دیدم اینطوری هست رم رو بالا بردم به 6 گیگ بازم مشکل حل نشد
مشخصات سیستم هم اینه
HD 6870 2GB GDDR5
Windows 8-64-bit
6GB RAM 1333
CPU - G2020 3.00GHz
Green GP535A Power

دقیقا مثه من
فقط با این تفاوت که من کلا دفعه اولمه و نمیتونم بازی کنم
صفحه یهو سیاه میشه و میاد بیرون
ممکنه از آپدیت باشه؟

EmpireWorld
19-11-2013, 01:51
سلام دوستان عزیز یه سوال
با این سیستم میشه رو نهایت جزییات بازی کرد؟

Core i3 3210
Ram 8gb
Gtx660 ti
کلا این سیستم برای بازی های روز خوبه؟
Cpu محدودیت ایجاد نمیکنه؟

:n08:
داداش CPU i5 کم آورده جلوی این بازی
اونوقت با i3 میخوای رو نهایت گرافیک بازی کنی؟
در ضمن با این گرافی که نوشتی و این CPU گلوگاه ایجاد میشه
حداقلش باید سری i5 و i7 انتخاب کنی

milad_heartsick
19-11-2013, 11:09
:n08:
داداش CPU i5 کم آورده جلوی این بازی
اونوقت با i3 میخوای رو نهایت گرافیک بازی کنی؟
در ضمن با این گرافی که نوشتی و این CPU گلوگاه ایجاد میشه
حداقلش باید سری i5 و i7 انتخاب کنی

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

tranceyou
19-11-2013, 14:44
دوستان ما هرچی کرک و پچ و مچ بود نصب کردیم اما چرا بازم وقتی تکسچر رو تغییر میدیم بر میگردیم تو بازی
و دوباره میریم تو ستینگ بازم تکسچر به حالت اول خودش بر میگرده؟

milad_heartsick
19-11-2013, 15:27
دوستان ما هرچی کرک و پچ و مچ بود نصب کردیم اما چرا بازم وقتی تکسچر رو تغییر میدیم بر میگردیم تو بازی
و دوباره میریم تو ستینگ بازم تکسچر به حالت اول خودش بر میگرده؟

دوست خوبم کارایی که صفحه 24 گفتم کردی؟

ghadami2005
19-11-2013, 19:12
دوستان من سیستمم اینه

intel 2600k
4gb g.skill 2133
msi cyclone 6850
با رم فیکس بازی اجرا میشه منتها بعضی وقتا یه دفعه وسط بازی استوپ میزنه و باید از بازی خارج بشم. برای این مشکل چیزی هست؟ ممنون میشم جواب بدین

کسی بلد نیست؟

sakas
19-11-2013, 19:17
دوستان ما که تمومش کردیم .بازی جالبی بود:n19:

abolfazl201358
19-11-2013, 23:03
دقیقا مثه من
فقط با این تفاوت که من کلا دفعه اولمه و نمیتونم بازی کنم
صفحه یهو سیاه میشه و میاد بیرون
ممکنه از آپدیت باشه؟
پس ما شانس اوردیم ی بار بازی کردیمش !
اخرین ابدیت کارت گرافیک هم نصب شد ولی بازم مشکل داره فقط نمیدونم بار اولی چرا بدونه هیچ مشکلی اجرا شد
ویندوز رو هم به 7 تغیر دادیم پاور رو هم عوض کردیم یکی گفت پاورت ضعیفه کشش مصرف کارت رو نداره یدونه 880 گرین گذاتیشم رم رو هم کردم 8 گیگ cpu رو هم تغییر دادیم فقط منده خود کارت گرافیک رو تغییر بدیم که اصلا فکرشو هم نمیکنیم چون همین العان باز ی کرسیس 3 رو روی high داریم بازی میکنیم ی بارم به مشکل نخوردیم !! دگه عقلم به هیجا قد نمیده مشکل از چی میتونه باشه !! فقط میشه گفت این نسخه بازیcod گند زد به خودش با این کارش !!

king11684
19-11-2013, 23:34
با سلام خدمت همه دوستان گرامی
من دو تا مشکل دارم ک جفتشو اینجا مطرح می کنم و نمی خوام تاپیک اضافه ایجاد کنم ک باعث ناراحتی بشه
دوستان من بازی کال آف گاست و بتلفیلد 4 رو خریداری کردم و روی سیستم بدون هیچ مشکلی نصب کردم
ولی موقع اجرای بازی به مشکل می خورم که تصویرشو براتون میزارم
البته ناگفته نماند که بازی بتلفیلد قبل از اجرای این خطا رو میده
وعین همین خطا رو در بازی کال آف که وقتی بازی اجرا میشه این خطا رو میده ( بازی اجرا میشه و تصویر میاد اما وقتی می خواد لود بشه این خطا رو میده )
مشخصات سیستم :
سی پی یو : i7 -2.3
رم : 8 گیگ
گرافیک : جی تی 640 - 2 گیگ - اچ دی 4000
ویندوز 8 - 64bit

EmpireWorld
20-11-2013, 01:38
دوستان علتشو فهمیدم
دلیل اینکه یهو صفحه سیاه میشه و بازی میاد بیرون نصب کردن آپدیت 1 بازی هستش
بدون آپدیت بازی رو انجام بدید.اینطوری حدودا بعد 1 تا 2 ساعت بازی هنگ میکنه
که اونم فک کنم با آپدیت ورژن 2 حل بشه
ولی یه راهنمایی که به ذهنم رسید این بود که اگه خواستید آپدیت نسخه 2 رو نصب کنید
اول توی یه پوشه غیر پوشه اصلی بازی نصبش کنید
بعد اون فایل ها رو بریزید توی پوشه اصلی.فقط نکته ش اینه که هر فایلی از پوشه آپدیت که
خواست جایگزین فایل اصلی بازی بشه رو اسکیپ بزنید و از فایل ها اصلیتون بک آپ بگیرید
بعد از اینکه بک آپ گرفته شد فایل های آپدیت جایگزین رو بریزید.اینطوری اگه بازی خراب شد میتونید بدون اینکه بازی رو دوباره نصب کنید فایل های اصلی رو برگردونید

NitroGlyceriN
20-11-2013, 12:31
...........................................

karvas
20-11-2013, 14:13
آره با رم 4 مشکلی نداره
فقط شما رو چه رزولیشنی بازی رو اجرا کردی؟

1024*768 بود

tranceyou
20-11-2013, 17:09
دوست خوبم کارایی که صفحه 24 گفتم کردی؟

آره قربونت ولی بازم همون مشکل حتی یبار دیگه هم از اول نصب کردم بازی رو بازی من نسخه 27 گیگی هست :n03:

arash-king
20-11-2013, 17:16
دوستان من تا همین 3 روز پیش مشکل stop working داشتم ، بعد از 5 دقیقه بازی کردن میپرید بیرون

تا اینکه رفتم سایت nvidia و درایور گرافیک را آپدیت کردم

توی توضیحات گرافیک نوشته بود که این آپدیت برای بازیهای Call of Duty و Battlefield 4 عالیه ..... منم دانلود کردم و نصب کردم و بدون هیچ مشکلی بازی را روی آخرین گرافیک موجود تموم کردم

کسانی که مشکل stop working دارن همین کار را انجام بدن نتیجه میگیرن :n06:

mohsenjxj
20-11-2013, 21:02
سلام نسخه بلک باکس بازی را دانلود و نصب کردم اما وقتی روی آیکون بازی روی دسکتاپ کلیک میکنم این ارور زیر میاد فکر کنم منظور این خطا اینه که هارد پر شده اما هنوز تقریبا 40 گیگ از درایو c که بازی را اونجا نصب کردم خالی مونده
بنظرتون مشکل از کجاست؟ لطفا را راهنمایی کنید.

rohamt
20-11-2013, 21:12
سلام نسخه بلک باکس بازی را دانلود و نصب کردم اما وقتی روی آیکون بازی روی دسکتاپ کلیک میکنم این ارور زیر میاد فکر کنم منظور این خطا اینه که هارد پر شده اما هنوز تقریبا 40 گیگ از درایو c که بازی را اونجا نصب کردم خالی مونده
بنظرتون مشکل از کجاست؟ لطفا را راهنمایی کنید.

run as adminstrate بزن درست مىشه

Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e using Tapatalk 2

mohsenjxj
20-11-2013, 21:16
run as adminstrate بزن درست مىشه

run as adminstrate میزنم این ارور را میده باید چیکار کنم؟

mohsenjxj
20-11-2013, 21:18
فکر کنم منظورش اینه که رم کافی نیست باید بگم رم لب تاب من 4 هست اگه 4 کمه پس باید چیکار کنم؟

EmpireWorld
20-11-2013, 21:29
فکر کنم منظورش اینه که رم کافی نیست باید بگم رم لب تاب من 4 هست اگه 4 کمه پس باید چیکار کنم؟

برنامه Ram Fix رو دانلود کن درست میشه

mohsenjxj
20-11-2013, 21:39
برنامه Ram Fix رو دانلود کن درست میشه
از کجا دانلودش کنم لطفا لینک بدید.

EmpireWorld
20-11-2013, 22:26
از کجا دانلودش کنم لطفا لینک بدید.

از سایت P30Day
البته این برنامه مخصوص این نسخه کالاف درست شده
توی پست دانلودش میتونید لینکشو پیدا کنید

rohamt
21-11-2013, 09:54
run as adminstrate میزنم این ارور را میده باید چیکار کنم؟

ram fix سايت دانلود دات اى ار هم داره

hp722
21-11-2013, 11:29
دیگه میخوام بازی رو پاک کنم.برای قضیه ی dx10 هیچی نیومد؟

mohsenjxj
21-11-2013, 15:22
ram fix سايت دانلود دات اى ار هم داره

رم فیکس را هم دانلود کردم حالا دیگه وقتی روی آیکن بازی تو دسکتاپ کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیفته و بازی هم بالا نمیاد. حتی اون خطاها و ارورهای قبلی هم دیگه نمیاد:n13: دیگه باید چیکارکنم؟

mamaloo_shz
21-11-2013, 16:13
درود دوستان

من سیستمم برای بازی اوکی هست ، رم 8 ، ویندوز 7 64 و کارت گرافیک 630 2 گیگ

بازی هم کردم تا 1 جاهایی ، اما الان هر چی وارد بازی میشم ، هنگ میکنه و همونجا میمونه ، اگر خییییلی صبر کنم ( شاید بعد از 15 دقیقه ) بازی لود میشه ، اما هر سری همینطوری میشه

مشکل از کجاس !؟

EmpireWorld
21-11-2013, 16:24
دیگه میخوام بازی رو پاک کنم.برای قضیه ی dx10 هیچی نیومد؟

اگه بیاد حتما توی سایت های معتبر گذاشته میشه
ولی خیلی بعید میدونم که بیاد
چون همینطوریش با کارت DX11 هم نمیشه اجراش کرد
دیگه چه برسه به کارت های قدیمی

EmpireWorld
21-11-2013, 16:28
درود دوستان

من سیستمم برای بازی اوکی هست ، رم 8 ، ویندوز 7 64 و کارت گرافیک 630 2 گیگ

بازی هم کردم تا 1 جاهایی ، اما الان هر چی وارد بازی میشم ، هنگ میکنه و همونجا میمونه ، اگر خییییلی صبر کنم ( شاید بعد از 15 دقیقه ) بازی لود میشه ، اما هر سری همینطوری میشه

مشکل از کجاس !؟

چند تا علت داره
1-کلا این بازی پر باگه و اینم یکی از بدترین باگ هاشه.باید یه جوری باهاش بسازی تا تموم شه.مثه خودم
2-اگه آپدیت 1 و 2 رو نصب کردی همین الان کل بازی رو پاک کن و دوباره بدون آپدیت امتحانش کن
3-ممکنه درایور گرافیکت قدیمی باشه و گرافت ضعیف باشه که احتمالا همینطورم هست

aftabbalans
21-11-2013, 16:46
سلام من مشکل رم ندارم منتها موقعی که میخوام بازی رو اجرا کنم همون اول ارور سولشن میده

سلام آقا چی شد کسی نمیدونه چطور این مشکلو میشه حل کرد؟!!

rohamt
21-11-2013, 20:32
سلام آقا چی شد کسی نمیدونه چطور این مشکلو میشه حل کرد؟!!

کارت گرافیکت چیه؟

rohamt
21-11-2013, 20:33
رم فیکس را هم دانلود کردم حالا دیگه وقتی روی آیکن بازی تو دسکتاپ کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیفته و بازی هم بالا نمیاد. حتی اون خطاها و ارورهای قبلی هم دیگه نمیاد:n13: دیگه باید چیکارکنم؟

یه بار دیگه اپدیتو بریز بعدش رم فیکسو بریز ببین چی میشه؟

mamaloo_shz
21-11-2013, 22:07
چند تا علت داره
1-کلا این بازی پر باگه و اینم یکی از بدترین باگ هاشه.باید یه جوری باهاش بسازی تا تموم شه.مثه خودم
2-اگه آپدیت 1 و 2 رو نصب کردی همین الان کل بازی رو پاک کن و دوباره بدون آپدیت امتحانش کن

مرسی دوست من
آپدیت ها رو نصب کردم ، پاک میکنم ، امیدوارم اوکی شه !
گرافیکه وقتی همه چیز رو نرمال بود ، خیییلی روان بازی رو اجرا میکرد ، مشکی نداشت ، آخرین آپدیتِ کارت گرافیکم مالِ 2 روز پیشه که انجام دادم

مرسی

شهنام89
21-11-2013, 22:22
سلام
به چه صورت می توان فایل 24 گیگابایتی روی دی وی دی 4.7 ریخت؟

mamaloo_shz
21-11-2013, 22:23
سلام
به چه صورت می توان فایل 24 گیگابایتی روی دی وی دی 4.7 ریخت؟

فایل رو به قسمت های فشرده شده کوچک تر تقسیم میکنند ! مثل تکه های پازل !

شهنام89
21-11-2013, 22:31
فایل رو به قسمت های فشرده شده کوچک تر تقسیم میکنند ! مثل تکه های پازل !

فایل دانلود شده از24 قسمت 1گیگابایتی تشکیل شده
میخوام مثل dvdهای بازی ها وقتی dvd ها رو میزارم بترتیب دیسک 1و2و3و4 بخواد

mamaloo_shz
21-11-2013, 22:58
فایل دانلود شده از24 قسمت 1گیگابایتی تشکیل شده
میخوام مثل dvdهای بازی ها وقتی dvd ها رو میزارم بترتیب دیسک 1و2و3و4 بخواد

جای این سوال اینجا نیست
اما :
میتونید پارت 5 رو بشکونید ، 2 تا 500 مگی از توش درآد
بعد 4.5 گیگی روی 1 دی وی دی میزنید دیگه
همینطور برای فایل های دیگه
به طور اتوماتیک برای آن زیپ کردن ، از شما میخوات که اون فایلی رو که نیست بگذارید ، یعنی میشه دی وی دی بعدی

لطفا" این بحث رو اینجا ادامه ندید دوست من

سپاس

mamaloo_shz
21-11-2013, 23:30
چند تا علت داره

مرسی دوست من
گرافیکه وقتی همه چیز رو نرمال بود ، خیییلی روان بازی رو اجرا میکرد ، مشکی نداشت ، آخرین آپدیتِ کارت گرافیکم مالِ 2 روز پیشه که انجام دادم

مرسی

مرسی دوست من

مرسی

من از ابتدا نصب کردم بدون آپدیت ها ، مشکل پابرجاست :(

aftabbalans
22-11-2013, 11:23
کارت گرافیکت چیه؟

GT310 M Notebooke

arash-king
22-11-2013, 15:44
GT310 M Notebooke

آخرین ورژن گرافیکت رو ریختی ؟؟؟!!! (منم مشکل تو رو داشتم که حلش کردم)

aftabbalans
22-11-2013, 15:55
آخرین ورژن گرافیکت رو ریختی ؟؟؟!!! (منم مشکل تو رو داشتم که حلش کردم)

اره ریختم خب ولی درست نشد که نشد

rohamt
22-11-2013, 16:51
GT310 M Notebooke

کارت گرافيکت دايرکت ايکس ١١ساپورت نميکنه.

aftabbalans
22-11-2013, 17:37
کارت گرافيکت دايرکت ايکس ١١ساپورت نميکنه.

فکر نکنم اینطور باشه چون خود سایت سازنده بازی اعلام کرده با گرافیک پایین تر ازین ها یعنی 9800 هم بازی رو میشه اجرا کرد

k.h
22-11-2013, 17:39
سلام
کلا فکر میکنم این شرکتهای بازی ساز با این کارا میخوان کاربر ها را بسوی کنسول های بازی سوق بدن الان ببینید چند نفر این مشکلات را دارند . در خارج از ایران باید برای ویندوز 64 بیتی کلی پول داد ، رم را باید آپگرید کرد ، اگر کارت گرافیک ضعیف داشت باید یک پولی را هم خرج این مورد بکنی. سر هم برای این بازی باید یک پی سی جدید دست وپا کرد که قیمتش از یک کنسول ایکس باکس یا 360 خیلی بیشتر است تازه باگ های نسخه پی سی را هم ندارند . واقعا بازی با کامپیوتر دیگر مقرون به صرفه نیست.

aftabbalans
22-11-2013, 18:17
سلام
کلا فکر میکنم این شرکتهای بازی ساز با این کارا میخوان کاربر ها را بسوی کنسول های بازی سوق بدن الان ببینید چند نفر این مشکلات را دارند . در خارج از ایران باید برای ویندوز 64 بیتی کلی پول داد ، رم را باید آپگرید کرد ، اگر کارت گرافیک ضعیف داشت باید یک پولی را هم خرج این مورد بکنی. سر هم برای این بازی باید یک پی سی جدید دست وپا کرد که قیمتش از یک کنسول ایکس باکس یا 360 خیلی بیشتر است تازه باگ های نسخه پی سی را هم ندارند . واقعا بازی با کامپیوتر دیگر مقرون به صرفه نیست.

من نظرتو قبول ندارم
اولاً همه خوب میدونن لذت بازی با پی سی چقدر بالاست و اخیراً هم رئیس انودیا اینو به صراحت گفت و گفتش که شرکت هایی که کنسول درست کردن میدونن نمیتونن با پی سی رقابت کنن
ثانیاً این مشکلاتی که الان من و شما داریم روش بحث میکنیم بخاطر اینه که نسخه هایی که به من و شما میرسه نسخه اصلی بازی نیست بلکه کرک شده و دستکاری شده و برای همین این مشکلات هم داره و شرکت های سازنده بخاطر اینکه کرکرها نتونن بازی و سورس اونو باز کنن خیلی سختش کردن وگرنه الان ببینید دیگه رم فیکس نرم افزاری که هستش و اون فایلی که هستش خیلی وقته درست شده اینطوری نیست که الان بخاطر این بازی درست شده باشه ولی الان کاربردش خیلی مشهوده
ثالثاً همه کسایی که با ایکس باکس بازی کردن خوب میدونن آپدیت کردن که یکی از مشکلات اصلی ایکس باکس بازها هستش چقدر درد سر داره پس اینطوری هم نیست ضمناً باگ ایجاد شده تو بازی هم بخاطر همین دستکاری کردن ها کرکرهاست نه از اصل بازی و بدونید که تو بازی های ایکس باکس و پلی استیشن هم باگ خیلی زیاده
رابعاً اگر اینطور بود که شرکت های بازی ساز بدنبال این بودن که اینطوری بشه طبق فرض شما که صد درصد غلط هستش پس ببخشید این رقابت انودیا و ای تی آی و همچنین اینتل و ای ام دی در ساپورت از لپ تاپ ها و کامپیوترهای خونگی بر سر سیستم هایی گیمر پس الکیه؟!!!؟؟؟!!!نگاه کنید ام اس آی/لنووو/دل/ایسوز و شرکت های نوظهور دیگه چطوری دارن تو ساخت چیپ های مخصوص گیم رقابت میکنن

hamed_dij
22-11-2013, 18:33
من نظرتو قبول ندارم
اولاً همه خوب میدونن لذت بازی با پی سی چقدر بالاست و اخیراً هم رئیس انودیا اینو به صراحت گفت و گفتش که شرکت هایی که کنسول درست کردن میدونن نمیتونن با پی سی رقابت کنن
ثانیاً این مشکلاتی که الان من و شما داریم روش بحث میکنیم بخاطر اینه که نسخه هایی که به من و شما میرسه نسخه اصلی بازی نیست بلکه کرک شده و دستکاری شده و برای همین این مشکلات هم داره و شرکت های سازنده بخاطر اینکه کرکرها نتونن بازی و سورس اونو باز کنن خیلی سختش کردن وگرنه الان ببینید دیگه رم فیکس نرم افزاری که هستش و اون فایلی که هستش خیلی وقته درست شده اینطوری نیست که الان بخاطر این بازی درست شده باشه ولی الان کاربردش خیلی مشهوده
ثالثاً همه کسایی که با ایکس باکس بازی کردن خوب میدونن آپدیت کردن که یکی از مشکلات اصلی ایکس باکس بازها هستش چقدر درد سر داره پس اینطوری هم نیست ضمناً باگ ایجاد شده تو بازی هم بخاطر همین دستکاری کردن ها کرکرهاست نه از اصل بازی و بدونید که تو بازی های ایکس باکس و پلی استیشن هم باگ خیلی زیاده
رابعاً اگر اینطور بود که شرکت های بازی ساز بدنبال این بودن که اینطوری بشه طبق فرض شما که صد درصد غلط هستش پس ببخشید این رقابت انودیا و ای تی آی و همچنین اینتل و ای ام دی در ساپورت از لپ تاپ ها و کامپیوترهای خونگی بر سر سیستم هایی گیمر پس الکیه؟!!!؟؟؟!!!نگاه کنید ام اس آی/لنووو/دل/ایسوز و شرکت های نوظهور دیگه چطوری دارن تو ساخت چیپ های مخصوص گیم رقابت میکنن

دقیقا با نظرتون موافقم
بعد از رابعا نمیدونم چیه ولی همون:من اجرای بازی رو ایکس باکس دیدم رو ی پی سی نسبتا قوی(بالاترین تنظیمات) هم دیدم کیفیت پی سی ی سرو گردن از ایکس باکس بالاتره هم فریم ریت بالاتر بود و کیفیت تصویر و تکسچرها و نورپردازی و ...

sam_gh_lq
22-11-2013, 18:37
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])این مشکل رو دارم!!!!!!
پلیز هلپ
گرافیکم gfotrce9400gt 1gb

rohamt
22-11-2013, 19:57
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])این مشکل رو دارم!!!!!!
پلیز هلپ
گرافیکم gfotrce9400gt 1gb

این بازی نیاز به کارت گرافیکی که دایرکت ایکس 11 ساپورت کنه داره
اگه صفحات قبل می خوندید خیلیا مشکل داشتند

rohamt
22-11-2013, 20:00
به نقل از playstation 3 عزیز:

دوستان توجه کنید این بازی روی کارت های DX10 اجرا نمی شود
کارت های DX10:
GEFORCE 9 SERIES-GEFORCE200 SERIES-GEFORCE300 SERIES
AMD RADEON:HD2000-HD3000-HD4000 SERIES
کارت های DX11:
NVIDIA GEFORCE 4XX-5XX-6XX-7XX SERIES
AMD RADEON HD5XXX-HD6XXX-HD7XXX SERIES
نکته:اجرای این بازی روی کارت های زیر صورت نمی پذیرد و با فریم ریت 15 با حداقل تنظیمات صورت می گیرد خرید این بازی به دارندگان این کارت ها توصیه نمی شود
-INTEL HD GRAPHICS-2000-3000-HD5450-GT410
اجرای این بازی روی کارت های زیر با حداقل تنظیمات صورت می پذیرد
HD6450-GT420-INTEL HD4000-HD4500 HASWELL

صفحه اول همین فروم نوشته

sam_gh_lq
22-11-2013, 23:09
بلاخره راه حلشو پیدا کردم

وقتی اپدیت 1 رو نصب میکنم و اون فیکس (واسه رم های 2 گیگی)رو کپی میکنم این ارور میاد و وقتی یس مینکم استوپ ورکین میده!!

حالا تو ابن مرحله مشکل چی هستش؟؟؟

rohamt
22-11-2013, 23:15

وقتی اپدیت 1 رو نصب میکنم و اون فیکس (واسه رم های 2 گیگی)رو کپی میکنم این ارور میاد و وقتی یس مینکم استوپ ورکین میده!!

کارت گرافىکت اوکىه؟

sam_gh_lq
22-11-2013, 23:28
کارت گرافىکت اوکىه؟

rohamt
23-11-2013, 00:13
دایرکت ایکس 11 ساپورت نمیکنه.
قبل نصب بازی پست اول اونجایی که در رابطه با کارت گرافیک هستو بخونید

EmpireWorld
23-11-2013, 01:40
چقدر این بازی مرحله داشت (18 تا)
هرچی میرفتیم جلو تموم نمیشد
باو بتل کلا 6 7 تا مرحله بیشتر نبود
اونوقت کالاف با این همه باگ اینقدر زیاد بود
حداقل کاش بدون باگ بود آدم به دلش میچسبید
ولی از مرحله هلی کوپتر و تانکش خیلی خوشم اومد.دمشون گرم :n19:

MJ assassins creed
23-11-2013, 11:19
سلام.
آقا فقط روی ویندوز 64 بیت بالا میاد؟
روی لپ تاپی که گرافیکش Gt310m باشه چی؟

MJ assassins creed
23-11-2013, 11:42
یه خبر خوب.مثل اینکه اسکیدرو یه پچ برای Directx 10 هم داده.

aftabbalans
23-11-2013, 15:04

ما مشکلمون دقیقاً مثل هم هستش ولی کارت گرافیک 9800 به بالا باید باشه تا ساپورت کنه/اگر بیشتر بود این مشکلو داشتی که یکی از یوزرهای دیگه به اسم آرش نمیدونم چیکار کرده که درست شده

aftabbalans
23-11-2013, 15:04
یه خبر خوب.مثل اینکه اسکیدرو یه پچ برای Directx 10 هم داده.

خب لینک پچ رو بزار دیگه ممنون میشیم

ضمناً منم دقیقا مشکل شمارو دارم

EmpireWorld
23-11-2013, 15:44
سلام.
آقا فقط روی ویندوز 64 بیت بالا میاد؟
روی لپ تاپی که گرافیکش Gt310m باشه چی؟

بله فقط روی ویندوز 64 اجرا میشه
در مورد گرافیک هم ممکنه اجرا بشه
ولی احتمال اینکه به مشکل بخوری هم هست
چون دوستم با گراف بیشتر از شما حتی نتونست اجراش کنه

MJ assassins creed
23-11-2013, 16:35
خب لینک پچ رو بزار دیگه ممنون میشیم

ضمناً منم دقیقا مشکل شمارو دارم
سایت cod-ghost-directx10.blogspot.com داره و خیلی جا های دیگه هم هست.کافیه سرچ کنی.ولی دانلودش رستم میخاد.تو خیلی از نظرات هم در سایت های مختلف گفته شده که کار میکنه.
در ضمن یه لینک هم تو فروم همسایه هست.(ب ا ز ی سنتر)
راستی هر کی تونست بگیره برای ما هم آپ کنه 4 مگ بیشتر نیست.

EmpireWorld
23-11-2013, 16:54
سایت cod-ghost-directx10.blogspot.com داره و خیلی جا های دیگه هم هست.کافیه سرچ کنی.ولی دانلودش رستم میخاد.تو خیلی از نظرات هم در سایت های مختلف گفته شده که کار میکنه.

فیکه عزیز
آخه چطوری میشه با یه پچ 4 مگی سیستم یه بازی رو عوض کرد؟
در ضمن این پچ اگه درست بود و ماله گروه اسکایدرو بود این سایت باید میذاشت
نه اون سایت که شما و دوستان بازیسنتر گذاشتید
اینم بگم که کلا اساس کار گروه های کرکر اینه که بازی ها رو به صورت رایگان توی نت پخش کنن
به خاطر همین هم همیشه لینک های رایگان میذازن.نه مثه این سایت که پول میخواد و هزار تا دنگ و فنگ دیگه

MJ assassins creed
23-11-2013, 17:35
فیکه عزیز
آخه چطوری میشه با یه پچ 4 مگی سیستم یه بازی رو عوض کرد؟
در ضمن این پچ اگه درست بود و ماله گروه اسکایدرو بود این سایت باید میذاشت
نه اون سایت که شما و دوستان بازیسنتر گذاشتید
اینم بگم که کلا اساس کار گروه های کرکر اینه که بازی ها رو به صورت رایگان توی نت پخش کنن
به خاطر همین هم همیشه لینک های رایگان میذازن.نه مثه این سایت که پول میخواد و هزار تا دنگ و فنگ دیگه
من طبق نظرات سایت هایی مثل یوتیوب و بچه های بازیسنتر این خبر رو گذاشتم و نگفتم که کار میکنه گفتم تو اکثر نظرات گفته شده کار میکنه.بعد هم لینک این سایت ها پولی نبود.در ضمن میشه حجم اون فایلی که مشکل رم رو حل میکرد رو بگی؟

mohsenjxj
23-11-2013, 18:44
یه بار دیگه اپدیتو بریز بعدش رم فیکسو بریز ببین چی میشه؟
همین کارو کردم و درست شد رفیق تشکر:n16:

aftabbalans
23-11-2013, 21:18
راستی هر کی تونست بگیره برای ما هم آپ کنه 4 مگ بیشتر نیست.

خسته نباشی اینکه فیکه !
واقعاً ها!!

aftabbalans
23-11-2013, 21:19
من فکر میکنم مشکل عمده ی کسایی که همه راه هارو رفتن ولی نتیجه نگرفتن این باشه که سورس بازی که خریدن یا دانلود کردن مشکل داره

MJ assassins creed
23-11-2013, 22:26
خسته نباشی اینکه فیکه !
واقعاً ها!!
شما دانلود کردین؟بالا نیومد؟

L.O.N.E.L.Y
23-11-2013, 22:40
دوستان کسی میدونه جریانه این ارور چیه؟
ویندوزم 8.1 64 بیتی رم 4 گیگ اما اون کرک مخصوص رو گرفتم و انداختم توی پوشه بازی آنتی ویروس رو هم کلا غیر فعال کردم از اول نصب ولی این ارور میده

شهنام89
23-11-2013, 23:07
سلام دیروز بازی رو روی ویندوز 8 32 بیتی نصب کردم نصب شد ولی اجرا نشد
امروز ویندوز7 64بیتی ریختم ولی این بار به محض دابل کلیک روی فایل نصب این ارور میده:

یه سوال دیگه
دوستان کسی میدونه این بازی روی دایرکت 10هم اجرا میشه؟؟؟
هیچ راهی نداره؟

aftabbalans
23-11-2013, 23:32
خب معلومه این ارور برای خیلی ها هستش
به نظرم باید وایستیم تا آپدیت شماره 3 بیاد ببینیم چی میشه

شهنام89
23-11-2013, 23:34
بابا میگم دیروز رو ویندوز8 32 بیتی راحت نصب شد

L.O.N.E.L.Y
23-11-2013, 23:52
دوستان کسی میدونه جریانه این ارور چیه؟
ویندوزم 8.1 64 بیتی رم 4 گیگ اما اون کرک مخصوص رو گرفتم و انداختم توی پوشه بازی آنتی ویروس رو هم کلا غیر فعال کردم از اول نصب ولی این ارور میده

مشکل من DirectX بود
باید آپدیت میکردم یا یه نسخه جدید نصب میکردم..
حل شد

شهنام89
23-11-2013, 23:58
سلام دیروز بازی رو روی ویندوز 8 32 بیتی نصب کردم نصب شد ولی اجرا نشد
امروز ویندوز7 64بیتی ریختم ولی این بار به محض دابل کلیک روی فایل نصب این ارور میده:

یه سوال دیگه
دوستان کسی میدونه این بازی روی دایرکت 10هم اجرا میشه؟؟؟
هیچ راهی نداره؟

مشکل حل شد!!!
نت فرم ورک4.5 کامل که نصب نشه این ارورو میده!!!

aftabbalans
24-11-2013, 10:07
مشکل حل شد!!!
نت فرم ورک4.5 کامل که نصب نشه این ارورو میده!!!

خب ببین منم همین مشکلو دارم فکر کنم چون من فکر میکردم نصب نمیشه برای اینه که نسخه رو دارم و دیگه نمیخواد که اضافه بشه و نیازی ندارم باید چیکار کنم پس؟

شهنام89
24-11-2013, 13:39
شما داخل سی دی یا اگر از هرجا دانلود کردی یک فایل نت فرمورک 4.5 پیدا کن اگرم میتونی به اینترنت وصل باش که اگر نت فرم نیاز به آپدیت داشت بتونه اپدیت کنه
من لینکی که ازش دانلود کردم میزارم شماهم میتونی از اونجا دانلود کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] om%5D.rar
در ضمن بازی به راحتی اجراشد بدون اینکه آپدیت 1 یا 2 را ریخته باشم
بازی خیلی راحت و نرم با رزولیشن1080*1920 اجراشد
گرافیک:630ایسوس 2گیگ ddr3
CPU:AMD 965 X4
RAM:2*2GIG DDR3 HayperX

mkmehdi73
25-11-2013, 10:50
با سلام دوستان خواستم بگم چطوری میشه بخش مولتی وچند نفره رو اجرا کرد.کلیک میکنم بازی خارج میشه

:n03:

user.1
25-11-2013, 11:45
با سلام دوستان خواستم بگم چطوری میشه بخش مولتی وچند نفره رو اجرا کرد.کلیک میکنم بازی خارج میشه

:n03:

شما حدود 6 ماه تا یک سال صبر می کنی تا یکی بیتد بخش مولتی ش رو کرک کنه
البته باید بگمم تا جایی که من خبر دارم هنوز COD:BO2 بخش مولتیش کرک نشده:n02:

josef_pour
25-11-2013, 22:02
سلام دوستان راه حل دیگه ای برای حل این مشکل ندارید؟
ویندوز من 8.1 64 بیت هستش
گرافیکم geforce 230 هستش(در ضمن دایکس 10.1 هست)
رم هم 4 گیگه که از رم فیکس استفاده کردم

.نت فریمورک 4.5 هم رو لپ تابم نصبه

جالبه که در حالت safe mode بازی اجرا میشه ولی لگ داره
ولی تو حالت معمول ارور زیرو میگیره

sir payman
26-11-2013, 12:36
دوستان بازی همش گیر میکنه و فقط صدا داره و تصویر فریز میشه چکارش باید کرد؟

MJ assassins creed
26-11-2013, 16:41
سلام.
توی فروم ب ا ز ی سنتر یکی از بچه ها یه فایل گذاشته برای دانلود گفته این یکی برای مشکل Directx مناسب هست خودش هم استفاده کرده گفته کار میکنه.
من خودم دارم دان میکنم.اینم بگم راست و دروغش گردن من نیست.من فقط منتقلش کردم.

nikaan
27-11-2013, 00:26

سلام

می خواستم بدونم شما چه نسخه ای از بازی رو دارید که میشه توی حالت safe made ، توی دایرکت ایکس 10.1 ، اون رو اجرا کرد ؟

مرسی :n16:

MUSK£T££R
27-11-2013, 11:21

دوست من تو گوگل سرچ بزن واسه نت فریمورک 3.5 مخصوص ویندوز 8.1 (نسخه معمولی رو ویندوز 8.1 نصب نمیشه) نصبش کنی مشکلت حل میشه ..!

hamed_dij
27-11-2013, 18:32
مگه بازي با دايركت ايكس 10.1 اجرا ميشه؟؟؟؟؟؟؟؟
يكي زودتر جواب بده اگه ميشه برم نصب كنم
دوتا پست بالا تر گفته نصب كرده و نصب شده و اجرا شده

MUSK£T££R
27-11-2013, 18:41
مگه بازي با دايركت ايكس 10.1 اجرا ميشه؟؟؟؟؟؟؟؟
يكي زودتر جواب بده اگه ميشه برم نصب كنم
دوتا پست بالا تر گفته نصب كرده و نصب شده و اجرا شده

آره اجرا میشه ...!

arashazimpoor
27-11-2013, 18:57
سلام یه خبر خوشحال کننده اینه که شرکت اکتیویژن برای سیستم هایی که دایریکست ۱۱ رو پشتیبانی نمیکنه راه حلی ارائه داده اونم اینه که CALL OF DUTY GHOSTS DIRECTX 10 PATCH V1.0.1 رو از سایتشون دانلود کنی بعدش نصب کنی اقا میتونی برای ما قرارش بدی خیلی ممنون
این لینک رو سر بزنید کسایی که ارور دایریکس دارن

user.1
27-11-2013, 19:02
سلام یه خبر خوشحال کننده اینه که شرکت اکتیویژن برای سیستم هایی که دایریکست ۱۱ رو پشتیبانی نمیکنه راه حلی ارائه داده اونم اینه که CALL OF DUTY GHOSTS DIRECTX 10 PATCH V1.0.1 رو از سایتشون دانلود کنی بعدش نصب کنی اقا میتونی برای ما قرارش بدی خیلی ممنون
این لینک رو سر بزنید کسایی که ارور دایریکس دارن

باور کنین
به پیر به پیغمبر که این سایتا سرکاریه
اگه چیزی باشه سایت های درست و حسابی هم میزارن
یعنی الان یه وبلاگ اینقدر مطمئن شده که هرچی گزاشت برای دانلود سریع دانلود کنین؟
:n04::n13::n21:

navid.12.1234
29-11-2013, 19:29
این چه وعضشه یعنی 9600GSO پشم حالا چه گلی بمالیم به سرمون....
بازی همش اررور دایرکس 11 میده دوستان راهنمایی لطفا

mamaloo_shz
30-11-2013, 09:47
دوستان من کماکان مشکلِ Not responding دارم

یعنی توی بازی میرم ، همه چی اوکی هست ، ولی همین که میزنم تا بازی شروع شه و وارد محیط بازی شم ، مشکل پیش میاد و گیر میکنه

ناگفته نماند که بازی رو بدون آپدیت ، با آپدیت 1 ، 2 و 3 ، جدا جدا تست کردم ، همین مشکل رو داره ، فقط 1 دفعه خیلی روون وارد بازی شد و تا 1 جاهایی بازی کردم ، دیگه کلا" کرش میکنه

nvidia 630 2gb
ram 8
win 7 64
core i7

همه چیز هم آپدیت هست !

alireza661299
30-11-2013, 18:38
سلام
من بازی رو نصب کردم ولی بخاطر مشکل directx ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) نتونستم بازی کنم. الانم کلی جا گرفته رو هاردم. به نظرتون منتظر باشم که یه راه حلی پیدا بشه یا بازی رو پاک کنم؟
مرسی.

شهنام89
30-11-2013, 20:30
امید چیزه خوبیه:n19:

شهنام89
30-11-2013, 20:35
باسلام خدمت دوستان

بیشتر افراد، نتوانستند بازی هایی چون Call of Duty Ghosts و Crysis 3 را نتوانستند اجرا کنند . این مشکل در کارت گرافیک هایی است که از دایرکت 11 ساپورت نمیکن. اما هکر ها توانستند برنامه ای را بووجود بیاورند که میتوان Ghosts و Crysis 3 را بر آن اجرا کنند. این برنامه کم حجم Dxcpl نیز نام دارد . با توجه به تصاویر زیر با راه حل فعال آن آشنا می شوید:1- با در قسمت Scope، دکمه Add را میزنید و یک پنجره ی جدا باز میشود. سپس در قسمت Browse ، آیکون بازی Call of Duty Ghosts را کرایسیس 3 را میز نید. سپس آن دو در قسمت زیر قرار می گیرند و دکهم یOk را میز نید.2- پس به پایین برنامه نگاه کرده که گزینه None هستش را به 11_1 تبید کرده و Warp ّForceرا تیک کنید و OK را بزنید و بازی را به راحتی اجرا کنید
برای ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اطلاعات بیشتر و دیدن راهنمای قدم به قدم اجرای آن تصویر به سایتBattleframe.ru نیز مراجعه کنید.....

جهت دانلود کلیک کنید:

لطفا امتحان کنید خبر دهید

رمز:

pedy1990
30-11-2013, 20:49
سلام
دوستان من بازی رو که اجرا می کنم اول پیغام
run i safe mode
رو میده بعدش که تاییدش کردم پیغام
stop working
رو میده به نظرتون مشکل از سیستممه یا میشه درستش کرد

fokahi110
30-11-2013, 21:36
باسلام خدمت دوستان

بیشتر افراد، نتوانستند بازی هایی چون Call of Duty Ghosts و Crysis 3 را نتوانستند اجرا کنند . این مشکل در کارت گرافیک هایی است که از دایرکت 11 ساپورت نمیکن. اما هکر ها توانستند برنامه ای را بووجود بیاورند که میتوان Ghosts و Crysis 3 را بر آن اجرا کنند. این برنامه کم حجم Dxcpl نیز نام دارد . با توجه به تصاویر زیر با راه حل فعال آن آشنا می شوید:1- با در قسمت Scope، دکمه Add را میزنید و یک پنجره ی جدا باز میشود. سپس در قسمت Browse ، آیکون بازی Call of Duty Ghosts را کرایسیس 3 را میز نید. سپس آن دو در قسمت زیر قرار می گیرند و دکهم یOk را میز نید.2- پس به پایین برنامه نگاه کرده که گزینه None هستش را به 11_1 تبید کرده و Warp ّForceرا تیک کنید و OK را بزنید و بازی را به راحتی اجرا کنید
اطلاعات بیشتر و دیدن راهنمای قدم به قدم اجرای آن تصویر به سایتBattleframe.ru نیز مراجعه کنید.....

جهت دانلود کلیک کنید:

رمز:

سلام دوست عزیز من امتحان کردم کلا نرم افزار رو ویندوز 7 نسخه 32 بیتی جواب نمیده گویا ویندوز 64 بیتی میخواد.یا علی.:n01::n12:

شهنام89
30-11-2013, 21:45
سلام دوست عزیز من امتحان کردم کلا نرم افزار رو ویندوز 7 نسخه 32 بیتی جواب نمیده گویا ویندوز 64 بیتی میخواد.یا علی.:n01::n12:

سلام
بله خود بازی ویندوز 64 حتما می خواد
من خودم واسه این بازی مجبورشدم ویندوز8 32بیتی رو پاک کنم و ویندوز 7 64بیتی بریزم:24:

alireza661299
01-12-2013, 13:02
باسلام خدمت دوستان

جهت دانلود کلیک کنید:

رمز:

واسه من جواب نداد.

mahyarSAMSUNG
02-12-2013, 23:54
سلام
دوستان من بازی رو که اجرا می کنم اول پیغام
run i safe mode
رو میده بعدش که تاییدش کردم پیغام
stop working
رو میده به نظرتون مشکل از سیستممه یا میشه درستش کرد

شما باید بعد از اون گزینه روی no کلیک کنه نه yes . همیشه یادت باشه safe mode چیز خوبی نیست و خیلی موارد رو از کار میندازه و برنامه مورد نظر رو باز میکنه . مثل سیف مود ویندوز

باسلام خدمت دوستان

جهت دانلود کلیک کنید:

رمز:

خواستم بهت بگم دمت گرم مشکلم حل شد ولی از یه جهت هم میخوام بگی واقعا کاشکی اجرا نمیشد وقتی وارد بازی شد با همون گیر کردنش بزور رفتم گرافیک رو گذاشتم رو کمترین حالت ولی بازی خیلی سرعت داشت 2ثانیه ای 1 فریم اجرا میشد یعنی هیچ
اینم یه عکس میزارم که مطئن شید بازی با گرافیک 4850 اجرا شد من سی پی یوم پایینه core 2dou 2.5 e5200 ـه رمم هم 3 گیگ ddr2 . هم از -- ram fix استفاده کردم هم از چیز یکه شما برای دایرکت 11 گزاشتی . حالا همینو روی کرایسس هم بعدا تست میکنم ببینم چی میشه
حیف

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

hp722
03-12-2013, 00:48
این روشی که میگن جواب میده برای dx10؟من بازی رو پاک کردم و دوباره الکی 7تا دی وی دی نریزم.جواب میده؟دوستانی که امتحان کردن اینجا اعلام کنن چون یکی گفته جواب نداده و دوستی که پست بالا رو زده گفته براش جواب داده

mahyarSAMSUNG
03-12-2013, 15:19
اره اقا جواب داد برای من ولی بخدا خودشون یه چیدی میدونستم ک نمیخواستن رو این سیستمها جواب بده چون خیلی گیر میکنه البته با سیستم.من.فقط برای اطمینان ویندوز ۶۴بیت و آپدیت باشه ک پیشنیاز های بازی نصب باشه فریمورک ۴.۵ و آپدیتهاش

pedy1990
03-12-2013, 18:20
باسلام خدمت دوستان

جهت دانلود کلیک کنید:

رمز:

دوست عزیر این برنامه برای من جواب نداد

آقا مهیار، من برای سیف مود no هم میزنم باز استاپ ورکینگ میده

mahyarSAMSUNG
03-12-2013, 18:32
دوست عزیر این برنامه برای من جواب نداد

آقا مهیار، من برای سیف مود no هم میزنم باز استاپ ورکینگ میده

خوب این دیگه به ویندوز و یا سخت افزار کامیپوتر خودت مربوط میشه حالا یا ویندوزت آپدیت نیست یا کارت گرافیکت یا هرچیز دیگه

amir.7
03-12-2013, 18:43
سلام

دوستان من در یکی از مراحل بازی گیر کردم و نمی تونم که برم جلو اگر یکی از

دوستان این مرحله رو رد کرده به منم بگه :

در این قسمت میگه f رو بزن منم میزنم ولی هیچی نمیشه

با تشکر.:n16:

mahyarSAMSUNG
03-12-2013, 21:42
آقا امیر فکر کنم اینجا مشکلات نصب رو مطرح میکنن نه اینکه فلان جای بازی رو گیر کرده باشی :n08:

mahyarSAMSUNG
04-12-2013, 00:26
باسلام خدمت دوستان

جهت دانلود کلیک کنید:

رمز:

با این راه تونستم کرایسس 3 رو هم با دایرکت 10.1 اجرا کنم ولی بسیار بسیار گیر میکرد بازی ... حتی با تنظیمات حداقل .... :n28:

amir.7
04-12-2013, 01:30
آقا امیر فکر کنم اینجا مشکلات نصب رو مطرح میکنن نه اینکه فلان جای بازی رو گیر کرده باشی :n08:

سلام

میشه راهنمایی بفرمایید کجای انجمن باید مطرح کنم ، به هر صورت اینم یه مشکله که ما بهش برخوردیم و واقعا راهی براش پیدا نکردیم

گفتیم شاید دوستان صاحب تجربه راهنمایی بفرمایند ، در صورت راهنمایی ممنون میشم از دوستان

mahyarSAMSUNG
04-12-2013, 10:17
اینجا باید سوال کنی ... :n16:

شهنام89
04-12-2013, 16:30
خوب دوستان خدا رو شکر بازم تونستید لااقل لنگ لنگون وارد محیط این بازی شوید:n20:
دوستان این حقه بازی شرکتهای نرم افزاری و سخت افزاری واسه فروش محصولات جدیدشونه!!!که یدفعه یه بازی میدن که به هیچ صراطی مستقیم نیست!
والا ما این بازیم کردیم ولی فرق آنچنانی با بازیهای خوب دایرکت 10ساپورت منجمله کال اف بلک اپس، یا کرایسیس ندیدم!!!
خودم گرافیک دو پردازنده ایسوسbit 896-295x2دارم ولی واسه این مسخره بازی های این شرکت مجبور به خرید یه کارت ضعیف 630جیفورس فقط بخاطر دایرکت 11ساپورتش شدم تا بتونم این بازیو انجام بدم:angry:

mahyarSAMSUNG
05-12-2013, 21:01
خوب دوستان خدا رو شکر بازم تونستید لااقل لنگ لنگون وارد محیط این بازی شوید:n20:
دوستان این حقه بازی شرکتهای نرم افزاری و سخت افزاری واسه فروش محصولات جدیدشونه!!!که یدفعه یه بازی میدن که به هیچ صراطی مستقیم نیست!
والا ما این بازیم کردیم ولی فرق آنچنانی با بازیهای خوب دایرکت 10ساپورت منجمله کال اف بلک اپس، یا کرایسیس ندیدم!!!
خودم گرافیک دو پردازنده ایسوسbit 896-295x2دارم ولی واسه این مسخره بازی های این شرکت مجبور به خرید یه کارت ضعیف 630جیفورس فقط بخاطر دایرکت 11ساپورتش شدم تا بتونم این بازیو انجام بدم:angry:

والا ماهم تو فکر خرید یه کارت دایرکت ۱۱ بودیم ولی متخصصین این فروم گفتن ۴۸۵۰ حتی از بعضی سری ۶۰۰۰ ها هم قوی تره .دیگه دلم نیومد عوض کنم

eshagh
05-12-2013, 21:53
با سلام

دوستان به سیستمم که مشخصات ان بشرح ذیل هست بازیهای نید فور اسپید Rivals و بتل فیلد 4 را به راحتی اجرا کرده ام
خواستم بپرسم بازی کال اف دوتی گوست را با این سیستم میشه اجرا کرد که برم برای دانلود 24 گیگ بازی .
مشخصات سیستمم :
رم .4 گیگ 1333
مین .p5qc ایسوس
گرافیک . جی فورس 9400GT -یک گیگ
CPU.اینتل core 2 duo E8400 - 3gig
ویندوز . سون 32 بیت یا 8.1 - 64 بیت
با اپدیت تمامی درایورها مثل گرافیک و خود ویندوزها و نتها و ویژالها

ممنون خواهم شد :n02:

meha
06-12-2013, 10:48
سلام

چرا رنگ قرمز رو صورتی نشون میشه!!!!؟؟؟

شهنام89
06-12-2013, 15:02
با سلام

دوستان به سیستمم که مشخصات ان بشرح ذیل هست بازیهای نید فور اسپید Rivals و بتل فیلد 4 را به راحتی اجرا کرده ام
خواستم بپرسم بازی کال اف دوتی گوست را با این سیستم میشه اجرا کرد که برم برای دانلود 24 گیگ بازی .
مشخصات سیستمم :
رم .4 گیگ 1333
مین .p5qc ایسوس
ویندوز . سون 32 بیت یا 8.1 - 64 بیت
با اپدیت تمامی درایورها مثل گرافیک و خود ویندوزها و نتها و ویژالها

ممنون خواهم شد :n02:
نه عزیزم فکرشم نکن که گناهه:n20:
فقط مشکلت گرافیکت هست
باید از سری 450به بالا استفاده کنی
ویندوزم حتما 64بیتی باشه
ویندوز8 بنظرم بهتره از7

eshagh
07-12-2013, 04:05
نه عزیزم فکرشم نکن که گناهه:n20:
فقط مشکلت گرافیکت هست
باید از سری 450به بالا استفاده کنی
ویندوزم حتما 64بیتی باشه
ویندوز8 بنظرم بهتره از7

با تشکر از پاسخگوییتان

به نظر شما دوست عزیز چه گرافیکی رو میشه به جای کارت فعلی ام با توجه به مین P5QC بگذارم که هم قویتر باشه و هم مینم ساپورت کنه و ضمنا
دایرتکس 11 رو هم ساپورت کنه که برای اجرای بازیهای جدید مشکل نداشته باشه .

مرسی :n12:

hooooooman
07-12-2013, 13:58

aban366
07-12-2013, 16:29
سلام
من بازی رو نصب کردم اما ارور دایرکت ایکس و میده ممنون میشم لینک دایرکت ایکس مورد نیاز این بازی رو بدین
گرافیکم 5850 رمم هم 6 گیگه

MUSK£T££R
07-12-2013, 17:35
سلام
من بازی رو نصب کردم اما ارور دایرکت ایکس و میده ممنون میشم لینک دایرکت ایکس مورد نیاز این بازی رو بدین
گرافیکم 5850 رمم هم 6 گیگه
لینک آخرین ورژن دایرکت ایکس پ.خ شد ..!

aminrafael3
07-12-2013, 19:11
دوستی هست بتونه منو در مورد نصب ویندوز 8 که 64 بیتی باشه با استفاده از vmware راهنمایی کنه که بتونم این بازی رو نصب کنم؟

ممنون

aban366
08-12-2013, 15:36
سلام

چرا رنگ قرمز رو صورتی نشون میشه!!!!؟؟؟

سلام
دوستان من بازی رو دارم اجرا میکنم رو ویندوز 8.1 که 64 بیتی هستش با گرافیک تو امضام و رم 6 گیگ فقط منم همین مشکل رو دارم که رنگهای قرمز رو همه رو بنفش نشون میده گرافیکم رو هم اپدیت کردم به 13.9
ممنون میشم راهنمایی کنین
و این که بهترین کرک برای این بازی تا این لحظه کدوم کرک هستش با لینکش ممنون میشم مرحمت بفرمائید

amintamizi
08-12-2013, 16:35
سلام دوستان.من مشکل این ارور را دارم و هرکاری کردم درست نشد.آخرین دایرتکس و آپدیت ها و تنظیمات کارت گرافیک هم تغییر دادم ولی باز درست نشد.حالا چه کار کنم؟مرسی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

hp722
08-12-2013, 16:59
سلام دوستان.من مشکل این ارور را دارم و هرکاری کردم درست نشد.آخرین دایرتکس و آپدیت ها و تنظیمات کارت گرافیک هم تغییر دادم ولی باز درست نشد.حالا چه کار کنم؟مرسی

حجم عکسو کم میکردی دوست عزیز

شما هم مثل بنده و خیلی های دیگه گرافیکتون dx11 رو ساپورت نمیکنه و بازی براتون بالا نمیاد

nikaan
08-12-2013, 17:54
سلام دوستان.من مشکل این ارور را دارم و هرکاری کردم درست نشد.آخرین دایرتکس و آپدیت ها و تنظیمات کارت گرافیک هم تغییر دادم ولی باز درست نشد.حالا چه کار کنم؟مرسی

سلام

شما می تونید از فایلی که آقای شهنام 89 توی صفحه ی 35 قرار دادند ، استفاده کنید

که بازی بالا میاد ولی شدید ریپ می زنه

من خودم امروز اومدم بازی رو نصب کردم و همون فایل رو استفاده کردم

مثل بقیه ی دوستان بازی بالا اومد ولی شدید ریپ می زنه

درضمن گرافیک من ، آنبورد 4250 هست

با اینکه تنظیمات رو روی کمترین حالت قرار دادم بازم ریپ می زنه

البته یه پچ هم گویا اسکیدرو داده که میشه با دایرکت ایکس 10 بازی رو بالا آورد ولی فعلا لینک دانلودی ازش پیدا نکردم

اینم پیج فیس بوک که این پچ رو در موردش صحبت کرده:

البته می دونم پیج رسمی اسکیدرو توی فیس بوک باید لینک زیر باشه :

ولی بازم می خواستم بدونم دوستان تونستن لینک دانلودی از پچ بالا پیدا کنن؟
مرسی:n16:

hp722
08-12-2013, 21:02
سلام

شما می تونید از فایلی که آقای شهنام 89 توی صفحه ی 35 قرار دادند ، استفاده کنید

که بازی بالا میاد ولی شدید ریپ می زنه

من خودم امروز اومدم بازی رو نصب کردم و همون فایل رو استفاده کردم

مثل بقیه ی دوستان بازی بالا اومد ولی شدید ریپ می زنه

درضمن گرافیک من ، آنبورد 4250 هست

با اینکه تنظیمات رو روی کمترین حالت قرار دادم بازم ریپ می زنه

البته یه پچ هم گویا اسکیدرو داده که میشه با دایرکت ایکس 10 بازی رو بالا آورد ولی فعلا لینک دانلودی ازش پیدا نکردم

اینم پیج فیس بوک که این پچ رو در موردش صحبت کرده:

البته می دونم پیج رسمی اسکیدرو توی فیس بوک باید لینک زیر باشه :

ولی بازم می خواستم بدونم دوستان تونستن لینک دانلودی از پچ بالا پیدا کنن؟
مرسی:n16:

بله اونو دیدم ولی میگن خیلی ریپ میزنه.اینطوره؟زیاد لگ میزنه؟یا میشه تحمل کرد؟

شهنام89
09-12-2013, 00:28
با تشکر از پاسخگوییتان

به نظر شما دوست عزیز چه گرافیکی رو میشه به جای کارت فعلی ام با توجه به مین P5QC بگذارم که هم قویتر باشه و هم مینم ساپورت کنه و ضمنا
دایرتکس 11 رو هم ساپورت کنه که برای اجرای بازیهای جدید مشکل نداشته باشه .

مرسی :n12:

سلام دوست عزیز
شما محدودیتی در خرید گرافیک ندارید و فقط بستگی به جیبتان دارد
از سری 450به بالا البته بیشتر دست دوم هستند
سری 550 به بالا
و الانم 630 128بیتی 2گیگ رو 250تومنه کارت خوبیه یا بالاتر
سری های ATI هم دایرکت 11 ساپورتش خوبه

شهنام89
09-12-2013, 00:34
در ضمن این بازی گرافیکی سنگینی نداره چون خودم با 630که تقریبا کارت ضعیفی هست با تنظیمات بالا بازی می کنم و خیلی نرم و روان بازی اجرا میشه
فقط ایرادش اینه که برنامش واسه دایرکت 11 نگارش شده بخاطر همین دوستانی که می خواهند با پچ دایرکت 10 این بازی را انجام دهند بازی دچار گیر و لگ می شود

eshagh
09-12-2013, 02:12
در ضمن این بازی گرافیکی سنگینی نداره چون خودم با 630که تقریبا کارت ضعیفی هست با تنظیمات بالا بازی می کنم و خیلی نرم و روان بازی اجرا میشه
فقط ایرادش اینه که برنامش واسه دایرکت 11 نگارش شده بخاطر همین دوستانی که می خواهند با پچ دایرکت 10 این بازی را انجام دهند بازی دچار گیر و لگ می شود

مرسی دوست عزیز
تا 500 تومن رو برای خرید کارت در نظر گرفته ام
چند گزینه از سری 600 مد نظرم هست که فعلا دارم بررسیش میکنم .
اگه کارت خاصی رو سراغ داری که کارکرد خوبی داشته خوشحال میشم معرفی بفرمایید .
موفق باشید :n02:

شهنام89
09-12-2013, 13:39
مرسی دوست عزیز
تا 500 تومن رو برای خرید کارت در نظر گرفته ام
چند گزینه از سری 600 مد نظرم هست که فعلا دارم بررسیش میکنم .
اگه کارت خاصی رو سراغ داری که کارکرد خوبی داشته خوشحال میشم معرفی بفرمایید .
موفق باشید :n02:
برو سراغ سری های جدید ATI که R9 شروع میشه
r9 280کارت خوبیه اینو بخری کارت توپی خریدی فکرکنم تو 700یا 800باشه

MUSK£T££R
09-12-2013, 14:52
برو سراغ سری های جدید ATI که R9 شروع میشه
r9 280کارت خوبیه اینو بخری کارت توپی خریدی فکرکنم تو 700یا 800باشه
خوب بجای این GTX 650 ti رو بخر کل عمرتو راحت باش ...!

شهنام89
09-12-2013, 16:54

دوستان گرامی لطفا سعی کنید قبل از راهنمایی دوستان دیگر حتما آمار و اطلاعات بروز داشته باشید که خدایی نکرده باعث تصمیم اشتباهی برای کسی نشود که اون شخص همیشه شمارو مقصر می داند!
من خودم انودیایی هستم الانم 2تا کارت ازش دارم ولی نمیتونم حقیقت نازل بودن قیمت کارت های ATI را در این زمان منکر بشم!
این یک سایت معتبر هست که فقط اقدام به مقایسه ی فاکتور های مهم کارت گرافیک از اولین مدل تا آخرین مدل نموده و کاربر به راحتی بعد از چنتا سرچ و مقایسه میتونه (فارغ از تبلیغات دروغین سازندگان) کارت مورد نیازش را انتخاب کند
اولین مقایسه بخاطر دوست عزیزمون کاربر:MUSKETEER
1-مقایسه کارت گرافیک 650ti با کارت R9-290
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
خالا خودتان شاهد تفاوت فاحش کارت ATI با 630 می باشید
یا حق

eshagh
10-12-2013, 04:31

با سلام

دوست عزیز خود هم اولین گزینه ام GeForce GTX 650 Ti BOOST 2GB 192-bit هست اما نمیدونم با سیستم من
جور در میاد و مشکلی نداره یا قطعات دیگری را هم باید عوض کنم البته رم را هم به 8 گیگ ارتقا خواهم داد.
با سری کارتهای ATI خودم مشکل دارم
به هر حال ممنون :n02:

mahdi_ctr
10-12-2013, 15:08
سلام.
بازی رو امروز گرفتم و تازه نصبش کردم.
بدون مشکل وارد بازی میشم و بازی میکنم فقط یه مورد وجود داره
تنظیمات گرافیک رو وقتی رو high قرار میدم و save میکنم وقتی دوباره به قسمت تنظیمات برمیگردم تنظیمات روی normal قرار گرفته
یعنی بازی خود به خود تنظیمات رو کم میکنه؟؟

MUSK£T££R
10-12-2013, 17:41
دوستان گرامی لطفا سعی کنید قبل از راهنمایی دوستان دیگر حتما آمار و اطلاعات بروز داشته باشید که خدایی نکرده باعث تصمیم اشتباهی برای کسی نشود که اون شخص همیشه شمارو مقصر می داند!
من خودم انودیایی هستم الانم 2تا کارت ازش دارم ولی نمیتونم حقیقت نازل بودن قیمت کارت های ATI را در این زمان منکر بشم!
این یک سایت معتبر هست که فقط اقدام به مقایسه ی فاکتور های مهم کارت گرافیک از اولین مدل تا آخرین مدل نموده و کاربر به راحتی بعد از چنتا سرچ و مقایسه میتونه (فارغ از تبلیغات دروغین سازندگان) کارت مورد نیازش را انتخاب کند
اولین مقایسه بخاطر دوست عزیزمون کاربر:MUSKETEER
1-مقایسه کارت گرافیک 650ti با کارت R9-290
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
خالا خودتان شاهد تفاوت فاحش کارت ATI با 630 می باشید
یا حق

دوست عزیز من یه دفعه این مقایسه ها رو دیدم گول خوردم رفتم یه کارت با چیپ ATI گرفتم ...کلا یه هفته تونستم تحملش کنم ...!
این تفاوت فاحش فقط رو کاغذ هستش و عملا یه چیز دیگه از دوستانی که گرافیک ATI دارن بپرسین با این بازیهای جدید مشکل دارن یا نه ....؟:n11:
درباره GTX 650 ti هم من الان خودم GTX 680 4GB دارم قبلش GTX650 ti داشتم و از حرفی که دربارش زدم مطمئنم ...حتی بازی cryses 3 رو با بالاترین دیتیلز به راحتی انجام دادم ....!
شما این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مقایسه رو قبول دارید ..!:n04:

با سلام

دوست عزیز خود هم اولین گزینه ام GeForce GTX 650 Ti BOOST 2GB 192-bit هست اما نمیدونم با سیستم من
جور در میاد و مشکلی نداره یا قطعات دیگری را هم باید عوض کنم البته رم را هم به 8 گیگ ارتقا خواهم داد.
با سری کارتهای ATI خودم مشکل دارم
به هر حال ممنون :n02:
مشخصات سیستمتون چیه ...؟

eshagh
10-12-2013, 18:57
دوست عزیز من یه دفعه این مقایسه ها رو دیدم گول خوردم رفتم یه کارت با چیپ ATI گرفتم ...کلا یه هفته تونستم تحملش کنم ...!
این تفاوت فاحش فقط رو کاغذ هستش و عملا یه چیز دیگه از دوستانی که گرافیک ATI دارن بپرسین با این بازیهای جدید مشکل دارن یا نه ....؟:n11:
درباره GTX 650 ti هم من الان خودم GTX 680 4GB دارم قبلش GTX650 ti داشتم و از حرفی که دربارش زدم مطمئنم ...حتی بازی cryses 3 رو با بالاترین دیتیلز به راحتی انجام دادم ....!
شما این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مقایسه رو قبول دارید ..!:n04:

مشخصات سیستمتون چیه ...؟

با سلام مجدد

مشخصات سیستمم بشرح ذیل هست دوست عزیز

مین .p5qc ایسوس
رم .4 گیگ 1333
پاور . گرین 530 وات
هارد .2عدد هارد یکی 1ترا و یگ 500 ساتا

با تشکر :n02:

MmahdiB
10-12-2013, 19:28
یعنی چی؟؟؟؟
ینی من با کارت گرافیک 4870x2 نمیتونم این بازی رو اجرا کنم؟؟؟؟؟؟؟
من زمستون با کارت گرافیک خونه رو گرم میکنم اونوقت میگی نمیشه این بازی رو اجرا کنم؟؟؟؟؟؟
عجب داستانیه!!!!

MUSK£T££R
10-12-2013, 20:41
با سلام مجدد

مشخصات سیستمم بشرح ذیل هست دوست عزیز

مین .p5qc ایسوس
رم .4 گیگ 1333
پاور . گرین 530 وات
هارد .2عدد هارد یکی 1ترا و یگ 500 ساتا

با تشکر :n02:
مینو سی پی یو و پاورت خوبن یه GTX 650 ti و 2گیگ رم بذار روش عالیه ...!

mahdi_ctr
10-12-2013, 21:07
سلام.
بازی رو امروز گرفتم و تازه نصبش کردم.
بدون مشکل وارد بازی میشم و بازی میکنم فقط یه مورد وجود داره
تنظیمات گرافیک رو وقتی رو high قرار میدم و save میکنم وقتی دوباره به قسمت تنظیمات برمیگردم تنظیمات روی normal قرار گرفته
یعنی بازی خود به خود تنظیمات رو کم میکنه؟؟

دوستان کسی نمیدونه مشکل من از چیه؟

arash0251
11-12-2013, 12:47
آقا این patch که skidrow داده که بازی با directx 10 اجرا بشه رو کسی نداره ؟؟؟

sh79
11-12-2013, 19:34
آقا این patch که skidrow داده که بازی با directx 10 اجرا بشه رو کسی نداره ؟؟؟
بهتره بیخیال بازی بشی.چون اگه پچ رو نصب هم بکنی باز هم بازی دچار لگ شدید میشه.به نظرم بی خیال بازی بشن اونایی که DirectX11 رو کارت گرافیکشون پشتیبانی نمیکنه.

moj63
12-12-2013, 01:56
سلام
وقتی من بازی رو میخوام اجرا کنم این میاد

وبعد yes زدن این میاد

شهنام89
12-12-2013, 11:12
سلام

وبعد yes زدن این میاد

دوباره دایرکت موجود در خود بازی رو نصب کن
این پنجره yes که امده یکی دیگه هم میاد اونم yesکن
راستی تا حالا رو سیستمت اجرا شده؟سخت افزارت چیه؟
چون رو سیستمی هم که سخت افزار استاندارد یا دایرکتش 11 نباشه هم این پیغام میاد

MUSK£T££R
12-12-2013, 11:26
سلام

وبعد yes زدن این میاد

این ارور مال safe mode یعنی تنظیمات گرافیک رو در حد کارت گرافیکتون میذاره و ربطی به دایرکت ایکسو اینجور چیزا نداره و برای همه میاد ..!
بازی شما موقع اجرا stop working میشه که با آپدیت و کرک درست میشه ...!

شهنام89
12-12-2013, 13:23
این ارور مال safe mode یعنی تنظیمات گرافیک رو در حد کارت گرافیکتون میذاره و ربطی به دایرکت ایکسو اینجور چیزا نداره و برای همه میاد ..!
بازی شما موقع اجرا stop working میشه که با آپدیت و کرک درست میشه ...!

دوست گرامی شما در یک موضوعی که یا اطلاع نداری یا اطلاعاتت کمه بشدت تو نظر، اشتباهت پافشاری می کنی!!!
بنده به شما توصیه می کنم که توی فروم ها اگر مثل این فروم تازه وارد هستی به نظر کسانیکه سالها قبل از شما عضو هستند توجه کنید چون بالاخره تجربه شان از شما بیشتره!! واگر نمی خواهی توجه هم کنی فورا نظر اون شخص رو باطل نکن
تا الان این گیم رو روی تقریبا 20عدد کامپیوترهای مختلف نصب کردم و یجورایی پوستمو کنده تا رو هر کدوم از سیستم ها بتونم اجراش کنم
رو سیستم خودم که همه چیش او کی هست در طول روز که می خوام این بازی رو اجرا کنم بارها میشه که از این ارورها یا دیفالت ستینگ ها واسم میاد حتی بعضی شب ها انقدر اذیت می کنه که از بازی کردن منصرف میشم و سیستمم را خاموش میکنم و فردا میبینم که درسته و اجرا میشه.
همین stop workingحتی مواقعی که تنظیمات بازی به هم ریخته باشه یا دایرکت 11ایراد داشته باشه یا گرافیکت نتونه 11 ساپورت کنه یا ویندوز 64 نباشه یا هزاران ایراد دیگه می اید اینها که گفتم تک تک شون رو خودم دیدم و انجام دادم

moj63
12-12-2013, 13:58
ram : 4
grafic: gt 530

MUSK£T££R
12-12-2013, 14:46
دوست گرامی شما در یک موضوعی که یا اطلاع نداری یا اطلاعاتت کمه بشدت تو نظر، اشتباهت پافشاری می کنی!!!
بنده به شما توصیه می کنم که توی فروم ها اگر مثل این فروم تازه وارد هستی به نظر کسانیکه سالها قبل از شما عضو هستند توجه کنید چون بالاخره تجربه شان از شما بیشتره!! واگر نمی خواهی توجه هم کنی فورا نظر اون شخص رو باطل نکن
تا الان این گیم رو روی تقریبا 20عدد کامپیوترهای مختلف نصب کردم و یجورایی پوستمو کنده تا رو هر کدوم از سیستم ها بتونم اجراش کنم
رو سیستم خودم که همه چیش او کی هست در طول روز که می خوام این بازی رو اجرا کنم بارها میشه که از این ارورها یا دیفالت ستینگ ها واسم میاد حتی بعضی شب ها انقدر اذیت می کنه که از بازی کردن منصرف میشم و سیستمم را خاموش میکنم و فردا میبینم که درسته و اجرا میشه.
همین stop workingحتی مواقعی که تنظیمات بازی به هم ریخته باشه یا دایرکت 11ایراد داشته باشه یا گرافیکت نتونه 11 ساپورت کنه یا ویندوز 64 نباشه یا هزاران ایراد دیگه می اید اینها که گفتم تک تک شون رو خودم دیدم و انجام دادم

دوست عزیز قصد جسارت نداشتم ...!:n16:
ولی اینکه شما سه سال قبل از من عضو شدین دلیل بر این نمیشه که همه فن حریفین بعدشم من از سال 2006 تو این فروم بودم ..قبل از این دو اکانت دیگه داشتم و اگه حرفمو قبول ندارین میتونم با اونیکی اکانت بهتون پ.خ بدم ...!:n15:

این ارور هم وفتی بازی به صورت ناگهانی یعنی بدون اینکه بازی رو از منو EXIT کنین از بازی خارج شه پیش میاد که اگه گزینه Yes رو انتخاب کنین بازی با تنظیمات پیش فرض اجرا میشه و اگه گرینه NO رو انتخاب کنید با تنظیمات قبلی اجرا میشه ...!

ram : 4
grafic: gt 530
شما از کرک RAM Fix استفاده کنید ..!

moj63
12-12-2013, 14:49
من از
RAM Fix هم استفاده کردم بازم همینطوریه !!!

kazir
13-12-2013, 10:44
با سلام خدمت دوستان!
نمیدونم چرا وقتی به یه مرحله از این بازی می رسم، از بازی می پره بیرون؟؟؟!!!!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم عکس هاش:
اول این دیالوگ میاد: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] s%2F77089575657876405862.png)

بعد این ویدیو شروع میشه که بعد از چند ثانیه این پیغام میاد: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] s%2F32089076562796928322.png)

اگه میشه کمک کنید!
در ضمن!
رم:6 گرافیک:nvidia GT540(ورژن آپدیت:331.82)
و تمام آپدیت های مورد نیاز رو نصب کردم!

aban366
15-12-2013, 18:26
دوستان الان بهترین کرک و کاملترین کرک برای بازی کدومه میشه لینکشم بدین؟

MUSK£T££R
15-12-2013, 19:15
Deleted...!

hasanoooooooo
16-12-2013, 02:36
این 3 اپدیت که برا بازی اومده رو نسخه بلک باکس نصب میشه؟ هر 3 تارو باید نصب کنیم یا اخری کفایت میکنه؟

MichealJackson
16-12-2013, 15:30
اقا تو مرحله severed ties بازی اون نوشته های سمت چپ پایین میاد ولی صفحه سیاهه و فقط صداهایی از بازی میاد و بازی رو نشون نمیده ، مشکل چیه؟

aban366
17-12-2013, 17:08
این 3 اپدیت که برا بازی اومده رو نسخه بلک باکس نصب میشه؟ هر 3 تارو باید نصب کنیم یا اخری کفایت میکنه؟
کجا اعلام شده ولینک اپدیت ها رو هم میدی؟

MUSK£T££R
18-12-2013, 01:41
کجا اعلام شده ولینک اپدیت ها رو هم میدی؟
یه سرچ بزنین گیر میارین ...!
تو سایت پی 30 دانلود بود ....!

hasanoooooooo
18-12-2013, 18:49
دوستان یه کمکی به منم بدید... بازی رو بعد از کلی درسر دانلود و وصل کردم... الان بعد از کلیک رو سینگل پلیر فیلم بازی که پخش میشه 2 3 صحنه که میگزره بازی stoped working میده؟!!!! رمم 4 هست و گرافیک لپتاپم هم 5730 هست دایرکس 11 هم که پشتیبانی میشه با cpu i7
اپدیت رو هم وصل کردم بدون نتیجه بود!

حسم
18-12-2013, 20:55
دوستان من بازی را نصب کردم این فایل dxcpl را هم دانلود کردم (بری اجرا روی دایرکس 10) ولی بازهم این ایرورها را میده چی کار باید بکنم؟ لطفا یه نفر راهنماییم بکنه

روی yes کلیک می کنم این پیام زیر میاد

. برای مشاهده تصویر در اندازه اصلی، اینجا کلیک کنید | [ 765x480 ]

باز هم روی yes کلیک می کنم این پیام زیر میاد

. برای مشاهده تصویر در اندازه اصلی، اینجا کلیک کنید | [ 765x481 ]

کلا وقتی روی no هم کلیک میکنم ایرور دایرکس را میده

M £ H D I
19-12-2013, 00:23
راهی پیدا شده رو ویندوز 32 بیتی با دایرکس 10 بازی کنیم؟

hasanoooooooo
19-12-2013, 11:58
من بلاخره تونستم بازی رو با اپدیت کردن کارت گرافیک بالا بیارم!!! لپتاپی که مال 3 سال پیش هست حتی انتی الیاسینگ و تکستر کوالیتی رو هم بالا بردم.. کارت راحت جواب داد ولی دما بشدت بالا رفت و لپتاپ خاموش شد... تازه زیرش کول پد هم بود.. این بازی فوق العاده سنگینه.

شهنام89
22-12-2013, 14:00
این بازی رو نصب کردم بدون هیچگونه آپدیتی و براحتی هم اجراشد
امروزم داشتم بازی می کردم که دیدم بازی رو به آخر رسوندم و تمام شد
البته هر چند شب یک بار یکی دو ساعت بازی میکردم ولی انتظار نداشتم به این زودی تمام شه
فقط دانلودش شش هفت شبانه روز طول کشید:24:
ولی بالاخره تمام شد:n19:

nikaan
23-12-2013, 11:37
این بازی رو نصب کردم بدون هیچگونه آپدیتی و براحتی هم اجراشد
امروزم داشتم بازی می کردم که دیدم بازی رو به آخر رسوندم و تمام شد
البته هر چند شب یک بار یکی دو ساعت بازی میکردم ولی انتظار نداشتم به این زودی تمام شه
فقط دانلودش شش هفت شبانه روز طول کشید:24:
ولی بالاخره تمام شد:n19:

سلام

اول تبریک می گم که بازی رو تموم کردید:n16:

بعدش فکر کنم گرافیک شما هم دایرکت ایکس 10 بود
راستی شما چه جوری تونستید بازی رو روون اجرا کنید ؟ آخه من با همون فایلی که اینجا گذاشته بودید اجرا کردم که شدید ریپ می زد :n03:

شهنام89
24-12-2013, 13:07
سلام

اول تبریک می گم که بازی رو تموم کردید:n16:

بعدش فکر کنم گرافیک شما هم دایرکت ایکس 10 بود
راستی شما چه جوری تونستید بازی رو روون اجرا کنید ؟ آخه من با همون فایلی که اینجا گذاشته بودید اجرا کردم که شدید ریپ می زد :n03:
ممنون دوست عزیز من با کارت 295 نتونستم این بازی رو اجرا کنم و اون کارت 630 ام رو واسه این بازی نصب کردم تا اتمام بازی، و پس از پایان بازی دوباره گرافیک 295 ام رو نصب کردم

parsa5564
24-12-2013, 17:26
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])این مشکل رو دارم!!!!!! پلیز هلپ گرافیکم gfotrce9400gt 1gb من ویندوز 8 نسخه 64 بیتی دارم. کارت گرافیکم هم directx 11 داره کرک ram fix هم نصب کردم باز هم این ارور رو دریافت می کنم. مشکل از چی میتونه باشه؟

ashkan22
26-12-2013, 16:50
سلام من بازی رو نصب کردم و مشکلی نبود اما وقتی میخوام کرکها رو بریزم تو فولدری که گیم نصب شده این ارور موقع کپی شدن میده:

Reza R"ch
26-12-2013, 19:14
سلام دوستان
داشتم Call of Duty Ghosts رو بازی میکردم توی اون مرحله که یک سکوی نفتی رو خراب میکنیم
بعدش که اونجا رو تموم کردم این صفحه میاد تا لود بشه
ولی همون اولش بازی این ارور رو میده!!
لطفا یکی کمک کنه!!

Reza R"ch
26-12-2013, 19:54
سلام دوستان
داشتم Call of Duty Ghosts رو بازی میکردم توی اون مرحله که یک سکوی نفتی رو خراب میکنیم

بعدش که اونجا رو تموم کردم این صفحه میاد تا لود بشه

ولی همون اولش بازی این ارور رو میده!!

لطفا یکی کمک کنه!!

الان من دقت کردم دیدم که بین imagefile های بازی که 62 تا هست،2تاش نیست!!! توی نصب چندتا فایل رو ارور داد فکر کنم همین ها بودن!!
شماره های imagefile57 و imagefile61
یعنی مشکل همینه؟؟
از کجا میتونم این فایل ها رو بگیرم؟؟(اخه سی دی بازی دیگه در دسترسم نیست :( )

شهنام89
28-12-2013, 15:12
سلام من بازی رو نصب کردم و مشکلی نبود اما وقتی میخوام کرکها رو بریزم تو فولدری که گیم نصب شده این ارور موقع کپی شدن میده:

این ارور معمولا واسه وقتی هست که نرم افزار تو ویندوز به شکلی در حال اجرا می باشد و شما قصد Move یا ریپلیس دارید که ویندوز تا برنامه رو متوقف نکنید اجازه نصب یا Move یا حذف نمیده
برو تو تسک منیجر تو تب Processe ببین نرم افزاری مرتبت با این گیم در حال اجراست پیداش کن و End task کن مشکلت برطرف میشه
تو تب Details ینگاه بنداز ببین چیزی مرتبط پیدا میکنی

شهنام89
28-12-2013, 15:17
الان من دقت کردم دیدم که بین imagefile های بازی که 62 تا هست،2تاش نیست!!! توی نصب چندتا فایل رو ارور داد فکر کنم همین ها بودن!!
شماره های imagefile57 و imagefile61
یعنی مشکل همینه؟؟
از کجا میتونم این فایل ها رو بگیرم؟؟(اخه سی دی بازی دیگه در دسترسم نیست :( )

شما باید بازی رو مجددا از یک منبع سالم حال DVD یا دانلود باشد نصب کنید
و هیچ اروری هم در حین نصب نباید اعلام شود
فایل رو بعید میدونم به این راحتی ها بشه استخراج کرد شما باید مجددا نصب کنید از منبع سالم
100درصد هم مشکل بخاطر ناقص بودن فایل های نصب می باشد

شهنام89
28-12-2013, 15:42
موضوع مهم:
واسه اجرای این بازی رعایت چند نکته که عرض می کنم مهم می باشد

1-فایل های نصب بازی کامل و بدون نقص در هنگام نصب باشد
2-گرافیک 11ساپورت حتما باید باشد و ویندوز حتما 64 بیتی باشد(32 اجرا نمیشود) و ویندوز 8 بهتر می باشد
3-برای مشکل رم از نرم افزار RAM FIX استفاده شود
4-در پایان نصب کرک در محل نصب کپی شود
5-دایرکت ایکس داخل بازی حتما نصب شود
6-من خودم بدون نصب آپدیت 1 یا 2 بازی رو تا آخر اجرا کردم و مشکلی هم نبود ولی در بعضی موارد دیده شده بدون نصب آپدیتها بازی اجرا نمی شود
7-هر وقت بازی رو اجرا کردید و پنجره دیفالت تنظیمات امد حتما Yes رو بزنید بعد که وارد بازی شدید فقط رزولیشن را مناسب کنید(بقی تنظیمات تغییر ندهید)
شاید این پنجره تا اتمام بازی بارها مشاهده کنید و هر بار حتما طبق چیزی که گفتم عمل کنید در غیر این صورت بازی اجرا نشده و با پنجره STOP مواجه می شوید
اگر موارد بالا رعایت شود معمولا بازی اجرا خواهد شد

یه موضع دیگه:داخل فایل های نصب بازی یک فایل dotNetFx45_Full_Setupمی باشد حتما قبل از شروع نصب بازی این نت فروم ورک را نصب کنید که کمی هم زمانبر می باشد

parsa5564
28-12-2013, 19:36
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])این مشکل رو دارم!!!!!! پلیز هلپ
من ویندوز 8 نسخه 64 بیتی دارم. کارت گرافیکم هم directx 11 داره. ati 5750 هست. اپدیت سوم و کرک ram fix هم نصب کردم باز هم این ارور رو دریافت می کنم. مشکل از چی میتونه باشه؟

شهنام89
28-12-2013, 23:50
من ویندوز 8 نسخه 64 بیتی دارم. کارت گرافیکم هم directx 11 داره. ati 5750 هست. اپدیت سوم و کرک ram fix هم نصب کردم باز هم این ارور رو دریافت می کنم. مشکل از چی میتونه باشه؟

شما کرک رو نریختید
کرک را نصب کنید

parsa5564
28-12-2013, 23:53
شما کرک رو نریختید کرک را نصب کنید کرک هم نصب کردم.

شهنام89
29-12-2013, 00:10
کرک هم نصب کردم.

کرکت مشکل داره
این رو بریز (فقط کرک رو دانلود کن)

Karistias
29-12-2013, 23:21
دوستان برا من تو بازی یه سری اشیا از جمله دوربین تقنگ هی ظاهر میشه هی غیب میشه

مشکل از کجا میتونه باشه ؟

مشابه همین مشکل رو تو bf4 دارم با این تقاوت که تو بتل اشیا غیب و ظا هر نمیشه ولی نور تند تند قطع ووصل میشه

اگه کسی تونست بگه که مشکل از کجاست که فبها اگر کسی نتونست حداقل کسایی که این مشکل رو دارند بگند که بدونم این مشکل من نیست فقط

ashkan22
30-12-2013, 19:26
خب بالاخره تونستم نصبش کنم راستی نمیشه کاری کرد که زیرنویس هم نشون بده حرفاشونو؟

GAMELAIN
30-12-2013, 22:56
سلام

من بازی میکنم بعد از 5 دقیقه بازی قفل میکنه مشکل از کجاست !

نسخه Black Box

Karistias
31-12-2013, 03:05
دوستان برا من تو بازی یه سری اشیا از جمله دوربین تقنگ هی ظاهر میشه هی غیب میشه

مشکل از کجا میتونه باشه ؟

مشابه همین مشکل رو تو bf4 دارم با این تقاوت که تو بتل اشیا غیب و ظا هر نمیشه ولی نور تند تند قطع ووصل میشه

اگه کسی تونست بگه که مشکل از کجاست که فبها اگر کسی نتونست حداقل کسایی که این مشکل رو دارند بگند که بدونم این مشکل من نیست فقط

بعد از کلی ور رفتن خودم مشکل رو یافتم ولی نتونستم حلش کنم

در یه جمله بخوام بگم مشکل اینه که اخرین درایور های انویدیا یعنی 331.65_331.82 تو یه سری از باری ها از جمله ghosts و bf4 با sli مشکل دارند

حالا چه جوری به این قضیه پی بردم :

وقتی که با sli و درایور 331.65_331.82میرم تو بازی همون مشکلی که تو پست قبلی نوشتم ایجاد می شد

ولی وقتی تک کارت با همون درایورها تست کردم مشکله ایجاد نشد

بعد اومدم درایور 327.23 رو نصب کردم وبا sli رفتم تو بازی بازم اون مشکله ایجاد نشد

پس با توجه به این سه تا تست میشه نتیجه ای که گفتم رو گرقت
حالا این وسط مشکل چیه: اینه که نمیتونم با sli و درایور331.65 و 331.82 بدون باگ بازی کنم وفقط میتونم تک کارت با درایور_331.65 331.82 بازی کنم
حالا به نظرتون الان باید چی کارکنم ؟fباید منتظر بمونم انویدیا درایور جدید تر از331 بده تا ببینم دوبتره مشکل داره یا نه راه بهتری هم هست؟

اینم کانفیگ سیستممه:
cpu: core i5 2500k
vga : 2xgtx 560ti sli
ram :8gb1600

ازدوستانی که با sli و درایور331 ghosts یا bf4 رو بازی کردند بیان بگن ببینم اونا هم همچین مشکلی داشتند یا نه؟

h.sia
31-12-2013, 11:21
سلام دوستان
من از سایت دانلود ها بازی رو دان کردم با حجم 31 گیگ همه جا هم نوشته حجم مورد نیاز داقل 40 گیگ ولی بعد این که بازی رو نصب میکنم حجم بازی نصب شده 29 گیگ میشه
می خواستم ییسنم مال همه این جوریه یا فقط فایل دانلودی من این طوریه

akbar_syberia
31-12-2013, 11:25
سلام دوستان
من از سایت دانلود ها بازی رو دان کردم با حجم 31 گیگ همه جا هم نوشته حجم مورد نیاز داقل 40 گیگ ولی بعد این که بازی رو نصب میکنم حجم بازی نصب شده 29 گیگ میشه

اگر نسخه بلک باکس رو دانلود کرده اید طبیعی هست چون در این نسخه زبان های اضافی که حجم بالایی میگیرن حذف شدن

h.sia
31-12-2013, 11:34
نه نسخه بلک باکس حجمش 23.8 گیگ هستش ولی نسخه ای که من دانلود کردم 31 گیگ هستش.

h.sia
31-12-2013, 11:45
کسی نیست کمکم کنه لطفا راهنماییم کنید

h.sia
31-12-2013, 12:06
پلیز پلیز پلیز

h.sia
31-12-2013, 12:25
سلام دوستان
من از سایت دانلود ها بازی رو دان کردم با حجم 31 گیگ نسخه ریلودد همه جا هم نوشته حجم مورد نیاز داقل 40 گیگ ولی بعد این که بازی رو نصب میکنم حجم بازی نصب شده 29 گیگ میشه

E.MINEM
31-12-2013, 15:13
با سلام خدمت دوستان عزیز
دوستان من این بازی رو از بیرون تهیه کردم که 6 دی وی دی هست و نسخه بلک باکسم هست . بعد از اکسترکت کردن وقتی که ستاپ بلک باکس رو اجرا میکنم دو مشکل دارم یکی این که سرعت نصب خیلی پایینه و دومی که مهمترم هست اینه که هر دفعه میام نصب کنم بعد از مدتی یهو از نصب میپره بیرون و ارور میده ویندوزم هم 8.1 64 بیتی هست .
دوستان کسی راه حلی داره ما از این مشکل خلاص شیم
با تشکر

MUSK£T££R
31-12-2013, 17:07
با سلام خدمت دوستان عزیز
دوستان من این بازی رو از بیرون تهیه کردم که 6 دی وی دی هست و نسخه بلک باکسم هست . بعد از اکسترکت کردن وقتی که ستاپ بلک باکس رو اجرا میکنم دو مشکل دارم یکی این که سرعت نصب خیلی پایینه و دومی که مهمترم هست اینه که هر دفعه میام نصب کنم بعد از مدتی یهو از نصب میپره بیرون و ارور میده ویندوزم هم 8.1 64 بیتی هست .
دوستان کسی راه حلی داره ما از این مشکل خلاص شیم
با تشکر
دوست من نسخه بلک باکس فوق فشرده هست و طول کشیدنش منطقیه...!
در مورد یهو پریدنم ببینید آنتی ویروستون غیر فعال باشه و به اینترنت وصل نباشین ...!

h.sia
31-12-2013, 23:20
یعنی کسی نیست که منو راهنمایی کنه در مورد حجم بازی که گفتم

MUSK£T££R
31-12-2013, 23:53
یعنی کسی نیست که منو راهنمایی کنه در مورد حجم بازی که گفتم
الان مگه بازیتون مشکل داره ...؟

GAMELAIN
01-01-2014, 11:28
سلام

من بازی میکنم بعد از 5 دقیقه بازی قفل میکنه مشکل از کجاست !

نسخه Black Box

اقا یکی جواب منو هم بده ثواب داره !

ashkan22
01-01-2014, 17:56
سلام ببخشید اینجا مطرح میکنم تاپیک مستقل نداشت
از گیمرهای حرفه ای کسی میتونه منو در مورد -- و کدهای تقلب نسخه دوم call of duty در حالت multiplayer راهنمائی بکنه؟

4daneshjo
02-01-2014, 08:29
سلام
گرافیک من ati 4670 هست
پچی چیزی هست بتونم dx11 روش نصب کنم یا اصلا میتونم این بازی روش اجرا کنم
زمانی که کرایسیس 3 هم اومد نتونستم نصب کنم
حالا از یکی شنیدم پچ اومده که میشه روش dx 11 نصب کرد

MUSK£T££R
02-01-2014, 14:55
سلام
گرافیک من ati 4670 هست
پچی چیزی هست بتونم dx11 روش نصب کنم یا اصلا میتونم این بازی روش اجرا کنم
زمانی که کرایسیس 3 هم اومد نتونستم نصب کنم
حالا از یکی شنیدم پچ اومده که میشه روش dx 11 نصب کرد
این فایلو دانلود کن ...!

directx_11_problem_fix_by_MUSK£T££R.rar ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

آموزشم داخلش هست ..!

4daneshjo
02-01-2014, 17:02
این فایلو دانلود کن ...!

directx_11_problem_fix_by_MUSK£T££R.rar ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

آموزشم داخلش هست ..!
ممنون میشه بفرمایید برای کرایسیس 3 هم جواب میده ؟

MUSK£T££R
02-01-2014, 18:26
ممنون میشه بفرمایید برای کرایسیس 3 هم جواب میده ؟
آره فکر کنم جواب بده ...!
شما اول بازی رو نصب کنین هر اروری که داد طبق راهنما اون ارور رو برطرف کنید ...!

polestar98g
03-01-2014, 20:23
این فایلو دانلود کن ...!

آموزشم داخلش هست ..!

ببخشید با این میشه مشکل پایین بودن RAM رو برطرف کرد یا واسه اون باید از RAM Fix استفاده بشه؟

amirhoseiyn
03-01-2014, 21:16
سلام....
آقا با هزار بدبختی و ترفند اجرا کردم.....
ولی بعد از لودینگ ارور stop working میده و باید بازی رو ببندم؟.....
چی کار کنم؟

MUSK£T££R
04-01-2014, 15:46
ببخشید با این میشه مشکل پایین بودن RAM رو برطرف کرد یا واسه اون باید از RAM Fix استفاده بشه؟
خیر دوست عزیز ...!
برای مشکل پایین بودن رم باید کرک RAMFix رو بریزید ...!

polestar98g
04-01-2014, 19:19
خیر دوست عزیز ...!
برای مشکل پایین بودن رم باید کرک RAMFix رو بریزید ...!

آهان خیلی ممنون. اونو انجام دادم بعد یه خطای دایرکت ایکس اومد با این فایلی که شما گذاشته بودید اونم حل شد و بازی اومد ولی کاش نمیومد!:n15:

اونقدر لگ داره که اصلاً غیر قابل تحمّل!:n27:

فکر کنم ضربه فنّی شدم باید از خیرش بگذرم.:blush:

hoseinasna
10-01-2014, 22:54
salam agha manam az biroon tahie kardam 6ta dvd zip to to nasbe filehaye 24 yeho ye eror mideh akharesham ereor mideo nasb nemishe mamnoon misham komak konin

peyman_nn
11-01-2014, 23:15
سلام
من این بازی رو نصب کردم و کرکش ظاهرا خودش نصب شده ولی 3 مشکل دارم
1 - وقتی میخام برم تو بازی این ارور میاد و بعد با اوکی کردن وارد بازی میشه

2 - کیفیت بازی خیلی بده و حتی رو اخرین گزینه های گرافیک است
سیستم هم :
win 8.1 ---64bit
vga xfx 5850
ram 8
cpu i7
دایرکت 11 هم نصبه
3 - و اینکه هر بار خارج میشم سیوها نمیاد و فقط new game داره
مشکل چیه ؟ ممنون میشم توضیح بدین

GOLDFINCH
12-01-2014, 16:10
سلام
سیستم هم :
win 8.1 ---64bit
vga xfx 5850
ram 8
cpu i7
دایرکت 11 هم نصبه

من اول همین مشکل رو داشتم، بعد از نصب کرک ریلودد درست شد.
درایورتون آپدیته ؟

---
سلام دوستان یه سوال داشتم...

یه موقع هایی از بازی می پره بیرون...
+
مقدار فریم ریتم تو بازی خوبه اما گاهی اوقات برای نیم ثانیه بازی مکث می کنه.

هاردی که بازی رو روش ریختم سرعتش کمه. ممکنه به خاطر اون باشه ؟

peyman_nn
12-01-2014, 20:58
بله اپدیته به نسخه ۱۳.۱۲
ممنونم ، میرم تست کنم

karvas
12-01-2014, 23:50
..............حذف شود..............

peyman_nn
13-01-2014, 01:30
سلام

سیستم هم :
win 8.1 ---64bit
vga xfx 5850
ram 8
cpu i7
دایرکت 11 هم نصبه

دوستان سلام
کرک رو هم دوباره ریختم، بازم بازی سیو نمیشه
اولین چک پوینت که سیو شد اومدم به منوی بازی ، ادامه داشت ، ولی وقتی اومدم بیرون از بازی و دوباره رفتم تو فقط new game داشت

اون ارور اولیه هم بازم میاد ، لطفا بگید چی میگه این ارور و چرا سیو نمیاد ؟:n28:

karvas
13-01-2014, 11:31
سلام امیدوارم به این یکی جواب بدین
من بازی 9دی وی دی گرفتم نصب کردم+
directx
microsoaft vi.... ++2012
ram fix
بازی خیلی شیک مجلسی اجرا شد منتها گرافیک بازی روی پاییترین سطحه که برا سیستمم طبیعیه ولی تیک نمیزنه
core 5
ram :4
nvidia gt620m 1gb
labtop:acer e1_571g
یه سری درایو انویدیا تو دی وی دی اخر بود که من نصبشون نکردم اگه اینا رو نصب کنم توی گرافیک بازی تاثیر داره یا خیر ؟برای این گرافیک کدومشو نصب کنم؟

ویندوزم سون 64[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

GOLDFINCH
14-01-2014, 20:06
directx
microsoaft vi.... ++2012
ram fix
بازی خیلی شیک مجلسی اجرا شد منتها گرافیک بازی روی پاییترین سطحه که برا سیستمم طبیعیه ولی تیک نمیزنه
core 5
nvidia gt620m 1gb
یه سری درایو انویدیا تو دی وی دی اخر بود که من نصبشون نکردم اگه اینا رو نصب کنم توی گرافیک بازی تاثیر داره یا خیر ؟برای این گرافیک کدومشو نصب کنم؟

ویندوزم سون 64[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با توجه به کارت گرافیکتون، باید desktop-win8-win7-winvista-64bit رو نصب کنین.

یعنی از بالا شیشم ـی

MUSK£T££R
14-01-2014, 20:21
directx
microsoaft vi.... ++2012
ram fix
core 5
nvidia gt620m 1gb

دوست عزیز هیچکدوم بدرد شما نمیخورن چون اونا مخصوص دسکتاپ هستن ...:

آخرین آپدیت گرافیک های لپتاپی Nvidia رو میتونید از لینک زیر دانلود کنید :
322.21

دانلود نسخه 32 بیت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دانلود نسخه 64 بیت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

GOLDFINCH
14-01-2014, 20:45
دوست عزیز هیچکدوم بدرد شما نمیخورن چون اونا مخصوص دسکتاپ هستن ...:

آخرین آپدیت گرافیک های لپتاپی Nvidia رو میتونید از لینک زیر دانلود کنید :
322.21

دانلود نسخه 32 بیت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دانلود نسخه 64 بیت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

من تو لپتاپ نسخه ی دکستاپ نصب کردم. مشکلی پیش نیومد...
الان راحت کرایسیس داره اجرا میشه...

karvas
16-01-2014, 14:15
من تو لپتاپ نسخه ی دکستاپ نصب کردم. مشکلی پیش نیومد...
الان راحت کرایسیس داره اجرا میشه...

من میخاستم ششمی رو نصب کن ارور داد

MUSK£T££R
16-01-2014, 14:18
من میخاستم ششمی رو نصب کن ارور داد

دوست عزیز برای گرافیکهای لپتاپی باید اینارو دانلود و نصب کنید :

peyman_nn
17-01-2014, 02:41
دوستان این بازی چرا برای من سیو نمیشه ؟ مشکل چیه ؟

MUSK£T££R
17-01-2014, 10:45
دوستان این بازی چرا برای من سیو نمیشه ؟ مشکل چیه ؟
احتمالا کرکتون مشکل داشته باشه این کرکو تست کنید :

دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

همچنین بازی رو همیشه به صورت Run As Administrator اجرا کنید ...!

ariayii
17-01-2014, 23:23
سلاد
دوستان در بازی Call of Duty Ghosts رنگ قرمز رو صورتی نشون میده ؛ مثل رنگ خون ؛ مشکل از کارت گرافیکه ؟
کارت گرافیکم GTX 770.
چه کنم؟

Ali_Wm
18-01-2014, 00:33
با سلام

دوستان عزیز یک مشکل کوچیک در موقع بازی برای بنده پیش میاد آنم اینه که تصویر مانیتور حالت پرش داره البته بصورت خفیف تو تاریکی بازی خودشو بیشتر نشون میده هم این بازی هم بازیهای دیگه.

گرافیک هم ati 7850 sapphire

MUSK£T££R
18-01-2014, 01:32
با سلام

دوستان عزیز یک مشکل کوچیک در موقع بازی برای بنده پیش میاد آنم اینه که تصویر مانیتور حالت پرش داره البته بصورت خفیف تو تاریکی بازی خودشو بیشتر نشون میده هم این بازی هم بازیهای دیگه.

گرافیک هم ati 7850 sapphire

یک دلیل لرزش صفحه تصویر تنظیم نبودن Refresh Rate است. برای تنظیم کردن آن در کنترل پنل به قسمت Display بروید. در سربرگ Settings بر روی Advanced کلیک کنید. به سربرگ Monitor بروید. در این قسمت Refresh Rate را بر روی حداکثر قرار دهید.
همینکار رو در تنضیمات بازی هم انجام بدید یعنی همیشه بالاترین Refresh Rate رو انتخاب کنید ..!

مدل مانیتورتون چیه ...؟

Ali_Wm
18-01-2014, 19:47
یک دلیل لرزش صفحه تصویر تنظیم نبودن Refresh Rate است. برای تنظیم کردن آن در کنترل پنل به قسمت Display بروید. در سربرگ Settings بر روی Advanced کلیک کنید. به سربرگ Monitor بروید. در این قسمت Refresh Rate را بر روی حداکثر قرار دهید.
همینکار رو در تنضیمات بازی هم انجام بدید یعنی همیشه بالاترین Refresh Rate رو انتخاب کنید ..!

مدل مانیتورتون چیه ...؟

مانیتور 20 ال جی مدل دقیق میخای؟

با این موردی که گفتی چک میکنم خبر میدم مرسی

Ali_Wm
18-01-2014, 22:09
خوب مدل مانیتور lg 20 en33
refres ratesh نهایت 60 بیشتر نمیشه یعنی فقط همین 60 رو داره درایورش رو هم نصب کردم فرقی نکرد

تو بازی هم رفرش ریت رو دس کاری کردم فرقی نکرد .

چه کنیم حالا

MUSK£T££R
18-01-2014, 22:13
احتمالا یا گرافیکتون مشکل داره یا خود مانیتور ...!
برای فهمیدنش یه دفعه مانیتورو به یه سیستم دیگه بزنید ببینید درست کار میکنه ؟همینکارم با گرافیک بکنید ..!

Ali_Wm
18-01-2014, 22:16
احتمالا یا گرافیکتون مشکل داره یا خود مانیتور ...!
برای فهمیدنش یه دفعه مانیتورو به یه سیستم دیگه بزنید ببینید درست کار میکنه ؟همینکارم با گرافیک بکنید ..!

تو همه بازیها این مشکل هست .
گرافیکم گارانتی داره ولی مانیتور رو بدون گارانتی خریدم

سیستم یه هفتست اسمبل شده.

خدا کنه مشکل خاصی نباشه فقط ممنون بخاطر راهنماییت

Ali_Wm
18-01-2014, 22:18
ببخشید احتمال نمیدی پاور کم بیاره ؟؟

MUSK£T££R
18-01-2014, 22:25
ببخشید احتمال نمیدی پاور کم بیاره ؟؟
نه از پاور نیست این مشکل فقط مربوط به گرافیک و مانیتور میشه ..!

Ali_Wm
19-01-2014, 00:01
خوب من مانیتور رو هم عوض کردم باز هم مشکل پا برچاست پس احتمالا گرافیک مشکل داره ببرم برا گارانتی ؟

MUSK£T££R
19-01-2014, 00:50
خوب من مانیتور رو هم عوض کردم باز هم مشکل پا برچاست پس احتمالا گرافیک مشکل داره ببرم برا گارانتی ؟
آره به احتمال زیاد نیمسوز شده شما خود گرافیک رو رو یه سیستم دیگه تست کنید ..!

ariayii
19-01-2014, 09:12
اساتید مشکل مارو حل نمیکنید؟:n03:

saeedsh7j
19-01-2014, 11:39
سلام . من نسخه بلک باکس ریختم موقع اجرا این ارور رو میده![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

MUSK£T££R
19-01-2014, 14:18
سلام . من نسخه بلک باکس ریختم موقع اجرا این ارور رو میده![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوست عزیز نرم افزار ++Visual C رو نصب کنید ..!

saeedsh7j
19-01-2014, 16:23
دوست عزیز نرم افزار ++Visual C رو نصب کنید ..!

نصبه دوست خوبم. من بازیای جدید دیگه مثل بتل و nfs رو بدون مشکل اجرا کردم. انواع کرک هم ریختم ولی این ارور مسخره نرفت. انتی ویروس هم فعال نیست

MUSK£T££R
19-01-2014, 17:09
نصبه دوست خوبم. من بازیای جدید دیگه مثل بتل و nfs رو بدون مشکل اجرا کردم. انواع کرک هم ریختم ولی این ارور مسخره نرفت. انتی ویروس هم فعال نیست

دوست عزیز تمام آپدیتاشو نصب کنید پیشنهاد میکنم نرم افزار VC Redist Installer 1.5.8 که شامل تمام نسخه های ویژوال سی هست رو نصب کنید ..!
Microsoft.NET.Framework روهم 3.5 و هم 4.5 رو نصب کنید ..!

Ali_Wm
19-01-2014, 23:28
آره به احتمال زیاد نیمسوز شده شما خود گرافیک رو رو یه سیستم دیگه تست کنید ..!

سیستم رو یه هفتست گرفتم گرافیکش نیمسوز شده ؟؟؟

MUSK£T££R
19-01-2014, 23:38
سیستم رو یه هفتست گرفتم گرافیکش نیمسوز شده ؟؟؟
با این مشکلی که شما دارید احتمالش زیاده بازم میگم گرافیک رو با یه سیستم دیگه تست کنید ..!

saeedsh7j
21-01-2014, 08:32
دوست عزیز تمام آپدیتاشو نصب کنید پیشنهاد میکنم نرم افزار VC Redist Installer 1.5.8 که شامل تمام نسخه های ویژوال سی هست رو نصب کنید ..!

فایده نداشت! چیکار کنم؟ خیلی ارور مسخره ایه!

Siavash.Sijal
22-01-2014, 22:38
من گرافیکم Nvidia GeForce9400 1GG , همین ارور رو میده

ashkan22
23-01-2014, 17:54
سلام

دوستان من در یکی از مراحل بازی گیر کردم و نمیتونم برم جلو اگر یکی از دوستان

این مرحله رو رد کرده به منم بگه :

در این قسمت میگه F رو بزن ، منم میزنم ولی هیچی نمیشه

لطفا کمک کنید واقعا گیر کردم.

باتشکر.:n16:

منم این مشکل دوستمون رو دارم که در تاپیک دیگری مطرح کردن و نتیجه ای نشده فقط گفتن اون بخش رو دوباره بازی کنیم که هیچ نتیجه ای برام نداشته و هرچی کلید f رو میزنم و اون ایکون دست رو روی اسلحه میگیرم هیچ اتفاقی نمی افته کسی میدونه راه حلش چیه؟

MUSK£T££R
23-01-2014, 19:02
منم این مشکل دوستمون رو دارم که در تاپیک دیگری مطرح کردن و نتیجه ای نشده فقط گفتن اون بخش رو دوباره بازی کنیم که هیچ نتیجه ای برام نداشته و هرچی کلید f رو میزنم و اون ایکون دست رو روی اسلحه میگیرم هیچ اتفاقی نمی افته کسی میدونه راه حلش چیه؟
من اینجارو یادم نمیاد ولی شما سیوتو بذار من ردش میکنم ..!

Sajad2006
26-01-2014, 18:12

آقا من اینارم نصب کردم، ولی بازم همین ارور رو میده!

شهنام89
27-01-2014, 00:57
آقا من اینارم نصب کردم، ولی بازم همین ارور رو میده!

سلام !دایرکت ایکس 11که داخل خود بازی رو نصب کن 98مگ هم از اینترنت آپدیت داره که باید دانلود کنه و نصب کنه ولی بیشتر این ارور مربوط به کرک می باشد

شهنام89
27-01-2014, 01:17

رفیق اول F وقتی اعلام کرد می زنی بعدش اگه یادم نرفته باشه یکی از دکمه های موس را میگه بزن که کلت اون شخص میگیره وبهش شلیک می کنی فقط باید دستورات تا اعلام می کنه به سرعت بزنی وگرنه نمی تونی رد کنی

alihack
27-01-2014, 19:44
سلام همه دوستان
میخواستم بدونم پخش EXTINCTION بازی ghosts رو کسی بلده چطوری باید راه بندازم یا این بخش رو افلاینم میشه بازی کرد مثل بخش اسپشیال اوپس که مثلا" تو کال اف دیوتی mw3 بود که افلاینم بازی میشد کرد
با تشکر :n05:

ashkan22
27-01-2014, 22:49
رفیق اول F وقتی اعلام کرد می زنی بعدش اگه یادم نرفته باشه یکی از دکمه های موس را میگه بزن که کلت اون شخص میگیره وبهش شلیک می کنی فقط باید دستورات تا اعلام می کنه به سرعت بزنی وگرنه نمی تونی رد کنی
ممنون ولی هر چی f رو میزنم و اون علامت دست رو روی تفنگ میبرم هیچ اتفاقی نمی افته هر کلیدی که موس داره رو هم زدم بازم هیچ اتفاقی نیفتاد البته همش فقط f رو نشون میده با یه دست و هیچ دکمه دیگه ای رو نمیگه که فشار بدم نمیدونم والا

alihack
28-01-2014, 18:30
ممنون ولی هر چی f رو میزنم و اون علامت دست رو روی تفنگ میبرم هیچ اتفاقی نمی افته هر کلیدی که موس داره رو هم زدم بازم هیچ اتفاقی نیفتاد البته همش فقط f رو نشون میده با یه دست و هیچ دکمه دیگه ای رو نمیگه که فشار بدم نمیدونم والا

دوست عزیز منم این مرحله رو 3 بار رفتم تا رد کردم وقتی میگه کلید f رو بزن باید خیلی سریع به صورت متوالی بزنی خیلی سریع بعد دستش رو باز میکنه میپره هفت تیر رو ورمیدار البته یارو راک تو رو میگیره بعد همین طور که اسلحه تو دسته تو هم هست مجبورت میکنه چند بار به پدرش شلیک کنه بعدم که ادامه بازی بازم کمک خواستی بگو یادت باشه ولی خیلی خیلی سریع باید زنی به صورت متوالی

اینم عکساش

ashkan22
28-01-2014, 19:07
تشکر از راهنمائی همه دوستان خوبم بلاخره ردش کردم ولی خدائیش خودمم نفهمیدم چطوری یعنی همون کارا رو که هر دفعه انجام میدادم رو کردم و اینبار ردش کردم البته فکر کنم حتما باید علامت اون دست روی دسته کلت باشه و هی مرتب f رو زد
بازم از دوستان متشکرم

mohsentanha
29-01-2014, 15:19

با سلام منم همین مشکل دارم متاسفانه هر کاری کردم درست نشد :| راهنمایی دیگه ای نیست؟ :n27:

mkmehdi73
02-02-2014, 09:44
سلام دوستان.کرک بخش مولتی وچند نفره هنوز نیامده.اگه کسی خبر داره لینک دانلود رو توی سایت قرار بده.ممنونم:n01:

high-end
04-02-2014, 07:22
سلام دوستان.من نسخه RELOADED رو دانلود کردم و بعد اکسترکت نه خبری از فایل ایزو بود و نه خبری از فایل ست آپ! اینا تنها چیزایی بودن که گیرم اومد:

الان برای نصب دقیقا باید چیکار کنم؟!

ali_pes2008
04-02-2014, 19:21
سلام به دوستان
دوستان بازی اجرا میشه ولی وقتی دارم بازی میکنم تصویر ثابت میشه و کلا هنگ میکنه و حتما باید سیستم و ریست کنم
راهی هست حل بشه این مشکل؟
سیستم من اینه:

AMD FX(tm)-6100 Six-Core Processor, 3860 MHz
Microsoft Windows 8 Professional
XFX Radeon HD 6790
Corsair Vengeance 8GB
ممنون :n12:

M0RTEZA_R
07-02-2014, 18:18
کسی میدونه این ارور برای چیه؟

MUSK£T££R
08-02-2014, 00:27
کسی میدونه این ارور برای چیه؟

این ارور مال ++ Visual C هست ..!
شما نسخه 32 بیت و 64 بیت تمام ورژنهای ++ Visual C رو نصب کنید درست میشه ..!
بهتون پیشنهاد میکنم نرم افزار VC Redist Installer_1.5.8 که شامل تمام نسخه های ++ Visual C هست رو دانلود ونصب کنید .!

M0RTEZA_R
08-02-2014, 18:46
بازم ارور میده.اینا کافی نیست؟

MUSK£T££R
08-02-2014, 19:31
بازم ارور میده.اینا کافی نیست؟

ویندوزتون چیه ...؟