ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : فرمت نشدن رم

samanehtabrizi
04-11-2013, 03:20
سلام
من چند روزه هر کاری میکنم اطلاعات توی رم گوشیم دیگه پیدا نیست و تمام پوشه های داخلش خالیه ولی سه گیگ ونیم از حافظه پره ! یه بار فرمتش کردم ولی همچنان پره خواستم با SDFormatter فرمتش کنم که ارور میده باید write-protected رو از بین ببرید . این write-protected اصلا چیه؟ چطور باید از بین ببرمش ؟

Guidance
04-11-2013, 11:39
توی محیط safemode امتحان کنید ببینید میشه فرمتش کنید؟
بعضی از رم ها یا فلش ها برنامه ی مخصوص برای فرمت کردن دارند سرچ کنید شاید برای برند رم شما هم موجود باشه.

samanehtabrizi
04-11-2013, 13:44
توی محیط safe mode که انجام دادم نمیشه رم من transFlash هستش
از سایتش یه برنامه گرفتم با اون فرمتش کردم پیغام داد با موفقیت فرمت شد ولی هنوز رم من پره تازه پوشه هاش هم که قبلا درست کرده بودم هنوز توشه

tsk_43
13-05-2015, 01:25
سلام
اقا من نمیتونم رم گوشیمو فرمت کنم
هربار با هر نرم افزاری فرمت میکنم بعد از اینکه از سیستمم میکشمش بیرون مجددا واردش میکنم تمام اطلاعاتش برمیگرده انگار ک اصلا پاک نشدن.
چکارش کنم اینو ؟

Soroush-S
13-05-2015, 17:53
سلام
هربار با هر نرم افزاری فرمت میکنم بعد از اینکه از سیستمم میکشمش بیرون مجددا واردش میکنم تمام اطلاعاتش برمیگرده انگار ک اصلا پاک نشدن.
چکارش کنم اینو ؟

کاری نمیشه کرد . رم جدید تهیه کنید!

farzadspeed
30-04-2022, 16:26
سلام
چکارش کنم اینو ؟
با disk part توی ویندوز برش گردونید.اول خط فرمان command prompt را به حالت administrator باز کنید.بعد فرمانهای زیر را برنید.
List disk
بعد فلش یا حافظه خودتون را انتخاب کنید .مثلا برای من شماره ۲ هستش.
Sel disk 2
Clean
create partition primary
Exit
حالا فرمت کرده و استفاده کنید