مشاهده نسخه کامل
: مشاوره براي خريد تلوزيون ٤٦ اينچ
arsamari91
04-11-2013, 01:52
سلام دوستان ميخواستم يه مشاوره بدين
من ميخوام يه تلوزيون ال اي دي بخرم از مارك سوتي كه نميشه خريد خيلي گرونه ميمونه سامسونگ وال جي
ميخوام كيفت تصوير بالايي داشته باشه
امكانات خوبي
يكم شكيل باشه
سه بعدي باشه نباشه اصلا مهم نيس
اگه ميشه مدل و قيمت پيشنهاد بديد و دليل انتخاب
ممنون
Sent from my iPhone using Tapatalk ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
arsamari91
04-11-2013, 14:33
up
Sent from my iPhone using Tapatalk ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
mosicr77
04-11-2013, 15:02
داداش حداکثره بودجت رو بگو تا بشه راهنمایی کرد...در ضمن از کجا میخوای بخری(از بانه یا بازار عادی)
alborz1355
04-11-2013, 17:50
سلام دوستان ميخواستم يه مشاوره بدين
من ميخوام يه تلوزيون ال اي دي بخرم از مارك سوتي كه نميشه خريد خيلي گرونه ميمونه سامسونگ وال جي
ميخوام كيفت تصوير بالايي داشته باشه
امكانات خوبي
يكم شكيل باشه
سه بعدي باشه نباشه اصلا مهم نيس
اگه ميشه مدل و قيمت پيشنهاد بديد و دليل انتخاب
ممنون
دوست عزیز اگر سه بعدی برات مهم نیست میتونی 46 یا 50 اینچ سونی w700 رو با قیمت های حدود 3 و4 تومن از سایتهای بانه تهیه کنید
arsamari91
06-11-2013, 15:02
دوستان سه بعدي مهم نيست
سايت هاي بانه ميشه ادرس بديد ؟
قيمت هم نهايتا ٣/٥ يا خيلييي باشه ٤ تومن
امكانات و كيفيت w700 چطوره
بيشتر توضيح بديد ممنون
mosicr77
06-11-2013, 15:44
دوستان سه بعدي مهم نيست
سايت هاي بانه ميشه ادرس بديد ؟
قيمت هم نهايتا ٣/٥ يا خيلييي باشه ٤ تومن
امكانات و كيفيت w700 چطوره
بيشتر توضيح بديد ممنون
داداش w700 تلویزیون خوبیه ولی من پیشنهاد تا 4 تومن میتونی از بانه سونی w804a رو 46 اینچش رو تهیه کنی که کیفیت از ال جی ها و سامسونگ ها تا 5 میلیون هم بهتره
تازه تولید 2013 هستش و 3 بعدی هم هستش
سایت بانه هم من 2 تا میشناسم که خوبن و پول رو بعد از تحویل گرفتن تلویزیون و تست بهشون میدید
بانه مارکت
بانه ویترین
تویه گوگل سرچ کن اسماشون رو میاد
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.