مشاهده نسخه کامل
: گذاشتن کاغذ زیر مادربرد بخاطر احتیاط اتصال بدنه
یه مادربرد دست دوم خریدم یکی از دوستام گفت برای اینکه مادربرد اتصال به بدنه نداشته باشه قبل بستن در کیس زیرش کاغذ بذار
میخواستم بدونم کار درستی هست؟
و اینکه پشت مادربرد داغ بشه کاغذه اتش نمیگیره؟ از لحاظ تهویه چطوره
ِِمادربردم قدیمی هست 478 ایسوز P4P800SX
نیازی به نصب کاغد نداری. کاغذ میتونه الکتریسیته ساکن جذب کنه و این واسه مادر برد اصلا خوب نیست.اگه میخوای اتصال بدنه نداشته باشی میتونی از واشر های کوچیک کاغذی که معمولا قرمز رنگ هستند زیر پیچ مین برد بذاری. ولی در کل نیازی نیست.
TREASURES
04-11-2013, 09:49
سلام
از فیبر های مخصوص قبل از اسمبل برد هم میشه استفاده کرد....زیر برد قرار میگیره
amir200812
04-11-2013, 10:32
روی کیس ها معمولا یک ست پیچ داده میشه!
یک سری از این پیچ ها طوری طراحی شدن که مادربورد رو حدود 5 میلیمتر بالاتر نگه میداره! مطمعن ترین کار اینه و برای تهویه هم خوبه...
اخه مادربرد قبلیم به خاطر همین اتصال بدنه سوخت
وقتی هم که به گوشه کسی دست میزدم حالت برق داشت.واشر قرمز هم داشت
این جدیده هم که خریدم فروشنده گفت حواست باشه موقع نصب اتصال بدنه نداشته باشه
خود فروشنده گفت که خودش موقع اسمبل زیرش کاغذ میذاره
اگه بدنه کیست برق داره از اون مدل هایی که یه خورده پوست رو مور مور میکنه، با برعکس کردن دوشاخه کیس توی پریز برطرف میشه. باید علتش رو پیدا کنی! وگرنه حتی اگه مادربرد رو هم عایق کنی بقیه تجهیزات مثل هارد و دی وی دی رایتر رو چکار می خوای بکنی؟ ممکنه یه اتصال توی پاورت داری که به بدنه کیس برق میده.
الان برق نداره ولی واسه احتیاط میخوام عایق کنم.
لازمه یا نه؟
amir200812
05-11-2013, 09:25
الان برق نداره ولی واسه احتیاط میخوام عایق کنم.
لازمه یا نه؟
عزیزم، پست منو دیدی؟
راه حل استفاده از پیچ هایی هست که مادربورد رو در فاصله نیم سانتی در هوا نگه میدارند هست!
اینم چیز کمیابی نیست، روی 90% کیس ها یک ست پیچ داده میشه که 5 6 تا از اینا هم توش هست!
از خدمات کامپیوتری سوال کنید، احتمال 99% همشون دارند!
اگر فکر می کنی لازمه اینکار رو بکن. و حتما از پیچ های spacer که دوستمون amir200812 گفتند برای زیر مادر برد استفاده کن. این شکلی هستن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید
یکسری ازین پیچا زیرش هست یعنی منظورتون اینه که دوبل کنم؟
نه نباید دوبل کنی همون یک سری کفایت میکنه. اگه بعد از بستن مادربرد توی کیس احساس کردی بدنه کیس برق داره، دوشاخه برق کیس رو برعکس جا بزن. ولی حتما پاور دستگاه رو چک کن که مشکل اتصال نداشته باشه. ممکنه خدای ناکرده این مادربردت هم به رحمت خدا بره.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.