ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی برای خریدسیستم (من مبتدی هستم )

mohammad_reza0
02-11-2013, 08:40
سلام خسته نباشید من زیاد با سیستم وارد نیستم میخوام سیستمی ببندم تا بشه بازی هم کرد حداقل یک میلیون دارم(بالاتر کمی باشد مشکلی ندارد) البته نیاز به مانیتور و کارت گرافیک ندارم

کارت گرافیک که دارم 6670 msi مدل ati هست
مابقی چیزها اگر کمکم کنید یک دنیا ممنون میشم

این لیست جدید قطعات بیشتر شهر ما از این لیست قطعات انتخاب میکنند

دانلود لیست قطعات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

منتظر پشنهادات شما هستم ..

Hessam 2
02-11-2013, 09:36
این سیستم 2 میلیون براتون در میاد:
سازگاری و تعامل بسیار خوبی بین کارت گرافیک و مادربرد و پردازنده ی شما به وجود میاد و می تونید حداکثر بهره وری ممکن رو از سیستم و کارت گرافیکتون در حالت Cross Fire با گرافیک مجتمع پردازنده ببرید.

پیشنهاد می کنم تا همین مقدار، افزایش بودجه بدید. 1 میلیون خیلی کم هست! برای سیستم های اداری الان 1 و نیم بودجه نیازه! نه برای شما!
خلاصه یک تفاوتی بین یک سیستم اداری با سیستم شما باید باشه دیگه. درسته؟

لیست شما رو دیدم. به جز پردازنده و رم، بقیه رو می تونید از همونجا بخرید.
برای این دو هم پیشنهاد می کنم حتماً از تهران خرید کنید. ارزشش رو داره.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mohammad_reza0
02-11-2013, 11:01
این سیستم 2 میلیون براتون در میاد:
سازگاری و تعامل بسیار خوبی بین کارت گرافیک و مادربرد و پردازنده ی شما به وجود میاد و می تونید حداکثر بهره وری ممکن رو از سیستم و کارت گرافیکتون در حالت Cross Fire با گرافیک مجتمع پردازنده ببرید.

پیشنهاد می کنم تا همین مقدار، افزایش بودجه بدید. 1 میلیون خیلی کم هست! برای سیستم های اداری الان 1 و نیم بودجه نیازه! نه برای شما!
خلاصه یک تفاوتی بین یک سیستم اداری با سیستم شما باید باشه دیگه. درسته؟

لیست شما رو دیدم. به جز پردازنده و رم، بقیه رو می تونید از همونجا بخرید.
برای این دو هم پیشنهاد می کنم حتماً از تهران خرید کنید. ارزشش رو داره.

سیستم خوبی هست فقط بعید میدانم قطعاتش شیراز باشدو شهرستان ما باشددوم اینکه اگر بخوام اینه بردارم مجبورم 1 میلیون دیگر قسطی بدم البته مشکلی نیست به شرط اینکه گیر بیاد.........دوستان منتظر پشنهادات جدید دیگر کارشناسان انجمن هستم

mohammad_reza0
02-11-2013, 11:21
دوستان این سیستم رایکی از دوستان پشنهاد کرده ایا مناسب هست

760GA-P43 M.B MSI AM3-DDR3-USB3-VGA ON 243
H.D.D:2TB sata(64m) Toshiba 269
RAM:4G (1333) Kingston 113
POWER:Green 380EU 116
GASE:Green Wee 70
CPU:(FX) 6100 Box 3.3G/14M 439

Hessam 2
02-11-2013, 11:24
عرض کردم لیستی که برای دانلود قرار دادید، به جز پردازنده و رم بقیه موجوده. قیمتش هم براتون همون رو زدم...
داخل لیست ندید؟!

eshraghi2010
02-11-2013, 11:51
سلام هم استانی عزیز ! همون طور که استاد بسیار عزیزم آقا حسام فرمودند همه قطعات رو به جز CPU و RAM از کامپیوتر مرکزی شیراز بگیرید این دو قطعه رو هم از فروشگاه های اینترنتی تهیه کنید !
راستی کدوم شهرستانی ؟! نکنه همشهری هستیم ؟!!

mohammad_reza0
02-11-2013, 11:52
عرض کردم لیستی که برای دانلود قرار دادید، به جز پردازنده و رم بقیه موجوده. قیمتش هم براتون همون رو زدم...
داخل لیست ندید؟!
چرا دست درد نکنه من هم منظورم همان دو مورد بود اخه نمیشه که چند مورد یکجا خرید نصف دیگر جایی دیگراگر امکان دارد از همان لیست یک CPU و رم اضافه کنید ممنون میشم

mohammad_reza0
02-11-2013, 11:56
سلام هم استانی عزیز ! همون طور که استاد بسیار عزیزم آقا حسام فرمودند همه قطعات رو به جز CPU و RAM از کامپیوتر مرکزی شیراز بگیرید این دو قطعه رو هم از فروشگاه های اینترنتی تهیه کنید !
راستی کدوم شهرستانی ؟! نکنه همشهری هستیم ؟!!

سلام بله من فسایی هستم تو که بهتر میدونی فسا اصلا قطعات فروشی درستی ندارد هر کدام که دارد با همین لیست کار میکنند

eshraghi2010
02-11-2013, 12:02
سلام بله من فسایی هستم تو که بهتر میدونی فسا اصلا قطعات فروشی درستی ندارد هر کدام که دارد با همین لیست کار میکنند

به به ! همشهری شدیم پس !!! :n11:
آره دیگه ! مهمترین فروشگاه فسا که خودت میدونی کیه ؟! اونم تازه با همین لیست کار می کنه ! در واقع رفرنس استان فارس اول همین لیست هست بعدش لیست قیمت فافا !
موجودی رم های فافا خیلی شرایط بهتری داره محمد رضا جان ! CPU جایگزین مطابق این لیست میشه A10-5800K !

mohammad_reza0
02-11-2013, 12:12
به به ! همشهری شدیم پس !!! :n11:
آره دیگه ! مهمترین فروشگاه فسا که خودت میدونی کیه ؟! اونم تازه با همین لیست کار می کنه ! در واقع رفرنس استان فارس اول همین لیست هست بعدش لیست قیمت فافا !
موجودی رم های فافا خیلی شرایط بهتری داره محمد رضا جان ! CPU جایگزین مطابق این لیست میشه A10-5800K !

آره من خودم شخصا مرکز فافا رفتم بد نبود ولی CPU که ضعیف میشه اخه میخواستم انکود بهش باهاش کرد کارم انکود فیلم وسریال هست CPU که حسام جون گفتند فکر کنم عالی بود ولی حیف فسا گیرد نمیاد..........

eshraghi2010
02-11-2013, 12:28
آره من خودم شخصا مرکز فافا رفتم بد نبود ولی CPU که ضعیف میشه اخه میخواستم انکود بهش باهاش کرد کارم انکود فیلم وسریال هست CPU که حسام جون گفتند فکر کنم عالی بود ولی حیف فسا گیرد نمیاد..........

محمد رضا جان ! واسه تبدیل و کانورت که خودمم انجام میدم باید CPU قوی تری برداری که اونم بودجه بالاتری میخواد ! مثلاً از AMD بهتره FX8350 رو برداری یا از اینتل حداقل Core i5 4570 یا 4670 !
A10-5800K هم CPU ضعیفی نیست منتها توی کانورت قدرت تک هسته CPU فاکتور بسیار مهمی هست !
قدرت تک هسته CPU های اینتل واقعاً بالاست واسه همینه که یه 4570 توی قدرت تک هسته راحت FX8350 هشت هسته ای رو شکست میده !

Hessam 2
02-11-2013, 12:34
اون 6800K رو قطعاً فافا داره... کافیه یه تماس تلفنی بگیرید و سفارش بدید و پولش رو هم واریز کنید به صورت آنلاین تا براتون پست کنن.
اگر نداشت، بهم پی ام بدید بگم از کجا بخرین.
در مورد رم هم اگر خواستید، بهم پی ام بدید تا آدرس بدم از کجا بخرید.

دیگه همینه دیگه عزیز... اگر میخواید بهترین خرید ممکن رو با بودجه ی محدودتون داشته باشید، ناچار به خرید از جای دیگه هستین دو قطعه ی دیگه رو...

کارت گرافیک شما تنها با پردازنده ی A10 از سری FM2 اِی اِم دی سازگاری داره.

eshraghi2010
02-11-2013, 12:38
اون 6800K رو قطعاً فافا داره... کافیه یه تماس تلفنی بگیرید و سفارش بدید و پولش رو هم واریز کنید به صورت آنلاین تا براتون پست کنن.
در مورد رم هم اگر خواستید، بهم پی ام بدید تا آدرس بدم از کجا بخرید.

حسام جون موجودی 6800K فافا رو چک کردم نداشت متأسفانه ! :n03: هوای همشهری ما رو داشته باش داداشی !

Hessam 2
02-11-2013, 12:41
حسام جون موجودی 6800K فافا رو چک کردم نداشت متأسفانه ! :n03: هوای همشهری ما رو داشته باش داداشی !

لیست های تو سایتش قدیمی رضا جان. ایشون باید تماس بگرین تا آخرین استعلام موجودی رو بهشون اعلام کنن.

mohammad_reza0
02-11-2013, 12:51
لیست های تو سایتش قدیمی رضا جان. ایشون باید تماس بگرین تا آخرین استعلام موجودی رو بهشون اعلام کنن.

حسام جان این CPU که اعلام برای انکود خوب هست دیگه فوقش داخل اینترنت میخرم ولی کارت گرافیک که شما اعلام کردی الان روی سیستم
هست با CPU 2100 i3 با مادربرودP8H61 ub3 خوب کار میکنه الان یک کارت گرافیک برای این گرفتم میخوام کارت گرافیگ 6670 روی سیستم جدید بزارم توجه ام میگه فقط با ان مدل جواب میده...البته شما کارشناسی حتما بهتر اطلاع داری

eshraghi2010
02-11-2013, 12:54

نه حسام جونم ! لیست روز هست !

eshraghi2010
02-11-2013, 12:55
حسام جان این CPU که اعلام برای انکود خوب هست دیگه فوقش داخل اینترنت میخرم ولی کارت گرافیک که شما اعلام کردی الان روی سیستم
هست با CPU 2100 i3 با مادربرودP8H61 ub3 خوب کار میکنه الان یک کارت گرافیک برای این گرفتم میخوام کارت گرافیگ 6670 روی سیستم جدید بزارم توجه ام میگه فقط با ان مدل جواب میده...البته شما کارشناسی حتما بهتر اطلاع داری

محمد رضا جان ! 6670 با گرافیک مجتمع A10-6800K که هیبرید کراسفایر بشه کارایی خیلی بالایی خواهد داشت !