ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل عجیب با کارت گرافیک - رنگ سیستمم عوض شده

SaMsUnG
01-11-2013, 19:37
دوستان من درب کیس را باز کردم و فقط یکبار تمام قطعات را در آوردم و تمیز کردم تا خاکگیری بشه
حاللا از وقتی سیستم رت روشن کردم رنگ سیستمم کم شده عکس میزارم تا بهتر متوجه بشید
خواهاشا راهنمایی کنید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

SaMsUnG
03-11-2013, 15:14
خواهشا یکی منو راهنمایی کنه

EXTREME
03-11-2013, 15:56
من که مشکلی تو عکس نمیبینم

SaMsUnG
03-11-2013, 16:01
من که مشکلی تو عکس نمیبینم
غیر ممکنه، رنگ start در غکس را ببینید رنگش فرق داره با حالت معمول

soroosh_cz
03-11-2013, 16:26
غیر ممکنه، رنگ start در غکس را ببینید رنگش فرق داره با حالت معمول

داداش همه چیز عادیه... مطمئنی مانیتورت سالمه؟ :n13:

absineh
04-11-2013, 12:58
مانیتورهیچ مشکلی نداره حالا اگرگرفیک آنبورده کابل وگا که پشت کامپیوتروصل شده را یکباربازکن ودوباره ببندید وپیچ ها را محکم کنید درکل همین طور که دوستان هم گفتند مشکلی مشاهده نمیشه موفق باشید .

amir200812
04-11-2013, 16:14
در عکس مشکلی نیست!

1:اگه مانیتور CRT هست، دقت کنید در اطراف مانیتور چیز مغناطیسی نباشه!(مثل آهن ربا)
2: بطور کلی احتمال 99% از کابل مانیتور هست! یک بار بازش کنید و دوباره با دقت ببندید سر جاش...

SaMsUnG
10-12-2013, 17:46
دوستان ببخشید دیر جواب میدم ولی مشکل از کارت گرافیک بود که به تعمیرکار دادم و درستش کرد
ممنون از راهنماییهاتون

manli7
10-12-2013, 18:43
تعمیر کار گفت مشکلش چیه ؟

SaMsUnG
10-12-2013, 18:47
تعمیر کار گفت مشکلش چیه ؟
نه نگفت مشکل دقیقا چیه ولی گفت درس شدنش 50-50 هستش که شکرخدا درست شد

mehdi__p30world
12-12-2013, 01:49
سلام.آقا خدارو شکر که مشکلت حل شد:n01:.منم یه مشکل در رابطه باکارت گرافیک دارم که فکر می کنم اینجا جای خوبی واسه مطرح کردنشه..یه سیستم دارم واسه 5. 6 سال پیشه.یه کارت گرافیک جی فورس ۲۵۶ روش نصبه.یه روز که در ب کیسو باز کردم متوجه شدم چند تا از خازناش ترک برداشته اما همچنتن کار میکنه.چند ماهی از این قضیه گذشت هنوزم کار میکرد.تا یه روز بالاخره وقتی سیستمو روشن کردم تصویر سیاه همراه با لکه های سبز و قرمزو خلاصه از همه رنگشو نشون میدادو دیگه قابل استفاده نبود..رفتم از یکی از دوستام کارت گرافیک گرفتم نصب کردم تصویرو نشون داد بعد چند ثانیه تو تصویر موج افتادو کم رنگ شد.منم از ترس اینکه این کارته هم بسوزه سریع سیستمو خاموش کردم کارتو دار آوردم دادم به صاحبش:n02:حالا نمیدونم مشکل از کجاست دقیقا.چی کار کنم؟گرافیک بخرم نصب کنم؟مترسم گرافیک جدیدم تعطیل بشه:n27:اگه راهنمایی چیزی تو چنته دارین دریغ نکنین مرسی.:n18:

mehdi__p30world
12-12-2013, 11:47
سلام.آقا خدارو شکر که مشکلت حل شد:n01:.منم یه مشکل در رابطه باکارت گرافیک دارم که فکر می کنم اینجا جای خوبی واسه مطرح کردنشه..یه سیستم دارم واسه 5. 6 سال پیشه.یه کارت گرافیک جی فورس ۲۵۶ روش نصبه.یه روز که در ب کیسو باز کردم متوجه شدم چند تا از خازناش ترک برداشته اما همچنتن کار میکنه.چند ماهی از این قضیه گذشت هنوزم کار میکرد.تا یه روز بالاخره وقتی سیستمو روشن کردم تصویر سیاه همراه با لکه های سبز و قرمزو خلاصه از همه رنگشو نشون میدادو دیگه قابل استفاده نبود..رفتم از یکی از دوستام کارت گرافیک گرفتم نصب کردم تصویرو نشون داد بعد چند ثانیه تو تصویر موج افتادو کم رنگ شد.منم از ترس اینکه این کارته هم بسوزه سریع سیستمو خاموش کردم کارتو دار آوردم دادم به صاحبش:n02:حالا نمیدونم مشکل از کجاست دقیقا.چی کار کنم؟گرافیک بخرم نصب کنم؟مترسم گرافیک جدیدم تعطیل بشه:n27:اگه راهنمایی چیزی تو چنته دارین دریغ نکنین مرسی.:n18: