مشاهده نسخه کامل
: درخواست بهترین برنامه برای مخفی کردن برنامه ها و فیلم ها در گوشی اندروید
Pessimist
01-11-2013, 17:39
سلام دوستان
یه مدت میشه که احساس میکنم یه نفر گوشیم رو چک میکنه (موقعی که میذارمش کنار) من تو گوشیم اسکایپ رو نصب کردم به اضافه ی چندتا برنامه دیگه تو قسمت گالری و فایل منیجر هم یه سری فیلم ها دارم که نمیخوام کسی ببینه(فیلم ها هیچ موردی نداره یه وقت فکر بد نکنید) الان دنبال یه برنامه ی عالی برای مخفی کردن اینا هستم تا خیالم از این بابت راحت بشه!
کسی برنامه ی خوبی سراغ داره؟؟؟ یه برنامه ای که بشه رمز گذاشت و این حرف ها ....
ممنون
Guidance
02-11-2013, 11:46
میتونید روی گوشیتون پسورد بذارید یه برنامه هم هست که اگر کسی سعی کنه رمز گوشیه شما رو باز کنه از اون شخص عکس میگیره و شما متوجه میشید آیا کسی گوشیتون رو چک میکنه یا نه اینم اسم برنامشه: hiddeneye
برنامه برای پنهان کردن فایل ها هم هست بنامه:gallery lock pro
سلام دوستان
یه مدت میشه که احساس میکنم یه نفر گوشیم رو چک میکنه (موقعی که میذارمش کنار) من تو گوشیم اسکایپ رو نصب کردم به اضافه ی چندتا برنامه دیگه تو قسمت گالری و فایل منیجر هم یه سری فیلم ها دارم که نمیخوام کسی ببینه(فیلم ها هیچ موردی نداره یه وقت فکر بد نکنید) الان دنبال یه برنامه ی عالی برای مخفی کردن اینا هستم تا خیالم از این بابت راحت بشه!
کسی برنامه ی خوبی سراغ داره؟؟؟ یه برنامه ای که بشه رمز گذاشت و این حرف ها ....
ممنون
شما برای هاید کردن برنامه های نصب شده میتونی از لانچر استفاده کنی هم گوشیتون زیبا تر میشه هم میتونی از اون قابلیتش استفاده کنی
برا فیلم و عکس هم میتونی از منیجر استفاده کنی
لانچر زیبا و قدرتمند GO Launcher EX - تمام نسخه ها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
فایل منیجری قدرتمند برای اندروید X-plore File Manager - تمام نسخه ها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Alto7777
03-02-2014, 11:13
این برنامه بهترین برنامه برای قفل کردن برنامه هاست:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حتی میتونه صفحه ی فورس کلوز جعلی درست کنه و انواع رمز هم میشه براش گذاشت.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.