ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در انواع data type

sahar.a2
01-11-2013, 14:56
سلام دوستان،من به تازگی کار با دیتا بیس sql را شروع کردم.اما با انواع data typeو انتخاب بهترین data type برای موجودیت ها و صفت هاش مشکل دارم.منبعی معرفی میکنید که آموزشی برای این موضوع باشه؟
و اینکه چرا بهتره در صفتی مثل شماره تلفن data type را از نوع رشته ای varchar بگیریم؟

tabriz-info
01-11-2013, 20:45
خوب اول شما باید دیتا تایپ ها رو کامل مطالعه کنید تا بتونید برای هدفتون بهترین رو انتخاب کنید

تو همین مثالی که فرمودید من توضیح بدم خدمتتون

خوب شماره تلفن به چند صورت ذخیره میشه و مهم اینه که شما چطور میخواهید ذخیره کنید

این یک مدل شماره تلفن

+989123456789
00989123456789
+98-912-3456789
+98(912)3456789

خوب برای این ها میتونید دیتا تایپ های متفاوت در نظر بگیرید
int char varchar unsigned int ,....

البته بهترین کار اینه که به فرمت استاندارد ذخیره بشه

بعضی ها میان کد کشور و شهر و شماره تلفن رو جدا از هم ذخیره میکنن

مثلا استفاده از دیتا تایپ های عددی یک اشتباهه چرا برای اینکه طرف اگر بزنه 0098912 خود به خود 00 اولش حذف میشه چون بی ارزش میشناسه

اما بازم میگم از اون هم میشه استفاده کرد به این صورت که اصلا نیاز نباشه طرف00 بزنه یا اصلا بزنه ولی حذف بشه هم مشکلی نیست چون شما نیاز ندارید

کلا بسته به سلیقه ی شما داره

من خودم به این شکل با این مشکل کنار میام

اول یه مطالعه کلی در مورد تایپ ها و مقداری که ذخیره میکنن داشته باشید

من شخصا دقت میکنم که از منابع اضافی استفاده نکنم مثلا int 10 بزنید یا یه مقداری بدید که نیاز دارید نگید که بزرگترشو انتخاب کنم که کم نیاره این کار درستی نیست

دوم همیشه حالت استاندارد رو در نظر داشته باشید که مثالش رو تو همین شماره تلفن عرض کردم

#db_number_field ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

sahar.a2
01-11-2013, 23:42
lممنون از توضیحتون.کامل متوجه شدم.