ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : لطفا فقط بخونید.

Joaquin
01-11-2013, 12:46
سلام

نمیدونم جای مناسب این تاپیک اینجا هست یا نه ولی خواهشا پاکش نکنید.

اگه دوستان واقعا کرایسیس باز حرفه ای باشن حتما از مود هاش هم چیز هایی شنیدن. یکی از اون مد های واقعا خفن که برای نسخه ی اول کرایسیس اومد و البته کار یکی از هموطن ها هم هست مد WarTime هست. خلاصه داشتم اتفاقی توی وب میچرخیدم یکدفعه رسیدم به اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).

این تصویر از اون صفحه گرفته شده:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

----------

تصویر گویا ی همه چیز هست. اون قسمت هایی که زیرشون خط کشیدم و اون قسمت های زرد هایلایت شده رو دقت کنید.

----------

اگه میتونستم به اون یارو آرژانتینیه که در پروفایلش هم نوشته "مودر باسابقه" یه چیز بگم فقط میگفتم: برو بچه برو ... تو چی میدونی از ایران؟؟!!

اگه تا حالا از بازی های ایرانی و کار هموطن هام حمایت نمیکردم بدون شک از الان این کار و میکنم و بازی ایرانی هم میخرم.

Dav0od
01-11-2013, 13:12
عزیزم باید تو مباحث متفرقه بازی ها ایجاد میکردیش

در ضمن الان تو اکثر کشور های جهان ما رو با اعراب یکی میدونن! :n27:
پس مشکل از آرژانتینیه نیست! دیگه تقریبا همه میدونیم مشکل از کجاست!

Joaquin
01-11-2013, 13:43
عزیزم باید تو مباحث متفرقه بازی ها ایجاد میکردیش

در ضمن الان تو اکثر کشور های جهان ما رو با اعراب یکی میدونن! :n27:
پس مشکل از آرژانتینیه نیست! دیگه تقریبا همه میدونیم مشکل از کجاست!
همون طور که گفتم ببخشید نمیدونستم جاش دقیقا کجاس.

بله همه میدونم مشکل از کجاست اما تبلیغات منفی بعضی کشور ها هم بی تاثیر نیستن.

AlexMercer
01-11-2013, 14:00
از ماست که بر ماست!

کشوری که حالا بیشتر تروریست جهانیه تا آبادگر و گستراننده صلح چه انتظاری میشه از مردم جهان داشت!

اصلا فکر کنم یکی از دلایلی که دیگه Prince of Persia ساخته نمیشه همینه!

Alex Fera
04-11-2013, 00:38
منم یه بارداشتم فیفا آنلاین میزدم،فکر کنم فیفا 12 بود،یه چندتا گل به طرف زدم،بعد پیام داد که بچه کجایی انقد بازیت خوبه؟! :دی
گفتم ایران،گفت وای مگه ایران هم نت داره؟!
بهش گفتم خودت از کجایی؟!
گفت رومانی!!!
من :|
از حرصم انقد باهاش بازی کردم و بردمش خودش فهمید داستان چیه بنده خدا معذرت خواهی کرد،با اون سبک نوشتن PS3 یه 10 خطی پیام واسم فرستاده بود،فکر کنم به عنوان بلندترین پیام PSN میشه ازش نام برد :دی

پ.ن :تاپیک خوراک اون کاربر اینجاس که کلا ضد ایرانه!!!
اسمش رو یادم رفته.................

Artam01
04-11-2013, 11:56
پینگ ایران خوب نیست و سرعت کم و زیاد میشه تو یه سری بازی ها به خاطر همین میندازن بیرون از مولتی پلیر.