ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Asus G55 یا Asus G74 ؟

soroosh_cz
01-11-2013, 01:24
سلام
به امید خدا قراره یه لپتاپ دست دوم بخرم، با یه فروشگاه تماس داشتم، گفتن دو مدل دارن مناسب من:
1) Asus G74SX با آپشنی که توی لینک زیر هست و قیمت 3 میلیون تومان.
Asus G74SX Notebook ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

2) Asus G55VW با مشخصات لینک زیر، به قیمت 3400
G55VW-S1020V ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

خودم دانشجوی سخت افزارم، بازی هم میکنم گاها.

الان خیلی دو دل هستم که کدوم لپتاپ رو بگیرم. میشه راهنمایی کنید...؟ :n16:

mhv_kntu
01-11-2013, 02:52
دومی بهتره.

oliver766
01-11-2013, 12:57
دومی بهتره.

اتفاقا برعکس...
دومی خیلی سنگینه...3.8 کیلو وزنشه.......
واسه یه دانشجو این غیر قابل تحمله...
(هر لپ تاپی که کافیگه بهتر داره که لزوماً بهتر نیست....)
.................................................. .................................................. ..............
من باشم اولیو برمیدارم....شما دومی رو به هیچ وجه نمیتونید این ور و اون ور ببرید....

1376MAXIMUM
01-11-2013, 13:16
مطمئن هستید اینا به این قیمت ها هست چون واقعا عالین

soroosh_cz
01-11-2013, 14:10
بله.
قیمت دستگاه ها دست دوم هستن.
فکر نمیکنم جعبه هم داشته باشن.

Sent from my Xperia Mini using Tapatalk 4

mhv_kntu
01-11-2013, 14:13
اتفاقا برعکس...
.................................................. .................................................. ..............
من باشم اولیو برمیدارم....شما دومی رو به هیچ وجه نمیتونید این ور و اون ور ببرید....

واقعا بعضی از کاربرا یه حرف هایی میزنن دهن آدم باز می مونه!
اولی نوت بوک 4.6 کیلویی 17.3 اینچیه. بعد اون وقت اولی قابل تحمل تر از لپتاپ دومیه که 15.6 اینچیه ؟
دومی نه تنها کانفیگش بهتره بلکه کیفیت ساخت و ظاهر و همه چیزش در یک کلام بهتره.
ایسوس با همین کیفیت ساخت لپ تاپ دومی با کانفیگ یخورده به روز تر زیزه 8 میلیون نمیده.

soroosh_cz
01-11-2013, 14:14
اتفاقا برعکس...

من خودم MSI GX660R دارم. خیلی سنگینه. ولی من مشکلی ندارم باش.
طراحی G55 هم جدیدتره و خوشگل.تره :-D

soroosh_cz
01-11-2013, 14:41
واقعا بعضی از کاربرا یه حرف هایی میزنن دهن آدم باز می مونه!
اولی نوت بوک 4.6 کیلویی 17.3 اینچیه. بعد اون وقت اولی قابل تحمل تر از لپتاپ دومیه که 15.6 اینچیه ؟
دومی نه تنها کانفیگش بهتره بلکه کیفیت ساخت و ظاهر و همه چیزش در یک کلام بهتره.
ایسوس با همین کیفیت ساخت لپ تاپ دومی با کانفیگ یخورده به روز تر زیزه 8 میلیون نمیده.
الان تنها مشکلم بودجه هست، 3300 دارم، ولی خوب خرج همه ی پول خطرناکه... شاید نیاز بشه.
فردا باید زنگ بزنم به طرف، بش بگم بذاره با Team Viewer دستگاه رو چک کنم.:n25: نمیدونم میذاره یا نه... فروشنده تهرانه و من نمیتونم برم تهران.:n28:

mhv_kntu
01-11-2013, 15:07
الان تنها مشکلم بودجه هست، 3300 دارم، ولی خوب خرج همه ی پول خطرناکه... شاید نیاز بشه.
فردا باید زنگ بزنم به طرف، بش بگم بذاره با Team Viewer دستگاه رو چک کنم.:n25: نمیدونم میذاره یا نه... فروشنده تهرانه و من نمیتونم برم تهران.:n28:

مگه بهت یکی دو روز مهلت تست نمیده؟
با team viewer هم تست درست حسابی نمیشه کرد باید زیر دستت باشه. بعید می دونم اون لپ تاپ مرگ داشته باشه. سیستم خنک کنندگی عالی و بدنه فوق العاده.
احتمالا برای یه بازی خور حرفه ای بوده خواسته لپ تاپ گیمیگ به روز تر بخره.

soroosh_cz
01-11-2013, 18:27
مگه بهت یکی دو روز مهلت تست نمیده؟
با team viewer هم تست درست حسابی نمیشه کرد باید زیر دستت باشه. بعید می دونم اون لپ تاپ مرگ داشته باشه. سیستم خنک کنندگی عالی و بدنه فوق العاده.
احتمالا برای یه بازی خور حرفه ای بوده خواسته لپ تاپ گیمیگ به روز تر بخره.

درباره ی مهلت تست حرفی نزده، فقط در مورد اعتمادسازی خرید اینترنتی که صحبت کردم، گفت میتونید بیاید از اینجا ببرید ولی ما به تمام ایرت ارسال داریم با تیپاکس.
حالا فردا حرف میزنم ببینم.