مشاهده نسخه کامل
: پیغام خطا و کندی بسیار زیاد در نصب ویندوز
با سلام
من یه سیستم دارم که موقع بالا اومدن توی صفحه مشکی رنگ اول مینویسه
veryfying dmi pool data:
boot from cd:
disk boot failure insert system disk and press enter
چی کار باید بکنم . سی دی نصب ویندوز گذاشتم خیلی طول میکشه الان ده دقیقه است که تازه صفحه اولش رو رد کرد . این طوری که من نمیتونم ویندوز نصب کنم!
من نشستم تا صفحه نصب اومد ولی حجم هارد رو صفر نشون میده و میگه نمیتونه ویندوز نصب کنه ؟!
مشکل از کجاست که این طوریه؟
با سلام
من یه سیستم دارم که موقع بالا اومدن توی صفحه مشکی رنگ اول مینویسه
veryfying dmi pool data:
boot from cd:
disk boot failure insert system disk and press enter
چی کار باید بکنم . سی دی نصب ویندوز گذاشتم خیلی طول میکشه الان ده دقیقه است که تازه صفحه اولش رو رد کرد . این طوری که من نمیتونم ویندوز نصب کنم!
من نشستم تا صفحه نصب اومد ولی حجم هارد رو صفر نشون میده و میگه نمیتونه ویندوز نصب کنه ؟!
مشکل از کجاست که این طوریه؟
پس هارد در بایوس دیتکت میشه و این ارور میاد
یک دور بایوس مین رو دیفالت کنید و تنظیمات ساتا مود رو بزارید رو ata یا ide درست نشد اتصالات هارد رو حتما بررسی کنید و با یک پاور دیگه سیستم رو چک کنید
یک درو کابل های درایوهای دیگرو بکشید ببینید ویندوز بوت میشه یا نه
در آخر هارد باید روی یک سیستم دیگه تست بشه اگه بازم همینطور بود ایراد از هارد به خصوص از بافر هارد میتونه باشه اگر هارد روی یک سیستم دیگه درست بود یا مشکل از مین است یا بایوس سیسیتم
پس هارد در بایوس دیتکت میشه و این ارور میاد
یک دور بایوس مین رو دیفالت کنید و تنظیمات ساتا مود رو بزارید رو ata یا ide درست نشد اتصالات هارد رو حتما بررسی کنید و با یک پاور دیگه سیستم رو چک کنید
یک درو کابل های درایوهای دیگرو بکشید ببینید ویندوز بوت میشه یا نه
در آخر هارد باید روی یک سیستم دیگه تست بشه اگه بازم همینطور بود ایراد از هارد به خصوص از بافر هارد میتونه باشه اگر هارد روی یک سیستم دیگه درست بود یا مشکل از مین است یا بایوس سیسیتم
ممنون از راهنماییتون من کار آخر رو اول کردم . هارد رو گذاشتم روی یه سیستم دیگه بازهم همون طور بود. تو قسمت بایوس ظرفیت هاردو صفر نشون میده. اما همون پایین صفحه بایوس که اسم هاردو نوشته total memory , extended memory , base memory نوشته و ظرفیتهاشون رو هم نشون داده ولی وقتی رو اسم هارد کلیک میکنم size رو صفر نشون میده.
ممنون از راهنماییتون من کار آخر رو اول کردم . هارد رو گذاشتم روی یه سیستم دیگه بازهم همون طور بود. تو قسمت بایوس ظرفیت هاردو صفر نشون میده. اما همون پایین صفحه بایوس که اسم هاردو نوشته total memory , extended memory , base memory نوشته و ظرفیتهاشون رو هم نشون داده ولی وقتی رو اسم هارد کلیک میکنم size رو صفر نشون میده.
ببینید با نرم افزار hdat2 میتونید ظرفیت هارد رو برگردونید در hiren boot cd است
نشد با hirenbootcd ببینید میتونید هارد رو فرمت سطح پایین کنید
در آخر میتونه از فریم ویر باشه که باید ببرید بیرون یا برش گردونند یا آپدیت کنند اگه درست نشد به نظرم میتونه از بافر هارد باشه
یک دور هم هارد دیفرگمنت بشه
ببینید با نرم افزار hdat2 میتونید ظرفیت هارد رو برگردونید در hiren boot cd است
نشد با hirenbootcd ببینید میتونید هارد رو فرمت سطح پایین کنید
در آخر میتونه از فریم ویر باشه که باید ببرید بیرون یا برش گردونند یا آپدیت کنند اگه درست نشد به نظرم میتونه از بافر هارد باشه
یک دور هم هارد دیفرگمنت بشه
من الان hdat2 رو چون حجمش کم تر بود دانلود کردم و فایل iso ش رو ریختم روی دی وی دی ولی خب dvd که بوتیبل نیست . باید چی کار کنم؟
وقتی بوت کنید ساتا رو انتخاب میکنید بعد باید set max address رو مشخص کنید محیطش رو یادم نیست دقیقا
ata.royalfalcon
01-11-2013, 20:31
من الان hdat2 رو چون حجمش کم تر بود دانلود کردم و فایل iso ش رو ریختم روی دی وی دی ولی خب dvd که بوتیبل نیست . باید چی کار کنم؟فایل iso را نباید مستقیماً روی DVD رایت کنید . باید با برنامه هایی مثل iso burner روی CD/DVD رایت بشه تا بوتیبل باشه .آموزش استفاده از این برنامه در پست زیر موجوده .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا با این رایت کنید قسمت image burning
من الان hdat2 رو چون حجمش کم تر بود دانلود کردم و فایل iso ش رو ریختم روی دی وی دی ولی خب dvd که بوتیبل نیست . باید چی کار کنم؟
با نرم افزار ultra iso فایل ایمیج رو روی دی وی دی رایت کنید
با سلام
ببخشید که من این قدر دیر جواب میدم بالاخره فایل iso رو روی dvd رایت کردم و سیستم با برنامه hdat2 بالا اومد . البته اولش یه سری گزینه های دیگه ای داشت به غیر از چیزی که ata.royalfalcon توی آموزششون گفته بودند ولی خب رسیدم به صفحه ای که ایشون گفتند با کلی ارور و پیغام عجیب و غریب بعد از انتخاب گزینه
Set Max (HPA) Menu یه منو باز شد با این گزینه ها
set max addrress
set password
lock
unlock
freeze lock
auto remove area
من کدومو باید بزنم ؟
اصلا با این برنامه درست بشو هست من یه جا پرسیدم گفتند مال frimware و باید کلی خرجش کنم!!
با تشکر از همه دوستان
این ظرفیتهایی هم که گفتم الان یه نگاه دقیق تر کردم مثلا نوشته total memory 1047552k که حساب کردم میشه 1G یا مثلا base memory:640k و extended memory :915956k
فکر میکردم اینجا درست نشون میده ولی این جا هم که خیلی کم تر از مقدار خودشه؟؟؟
دوستان خواهشا یه راهنمایی بکنید . این هاردو بالاخره میشه درستش کرد ؟ با hdat2 باید چی کار کنم؟
با تشکر
وقتی بوت کنید ساتا رو انتخاب میکنید بعد باید set max address رو مشخص کنید محیطش رو یادم نیست دقیقا
set max address زدم میگه error reading native max address....
الان باید چی کار کنم؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.