ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : باز هم مشاوره خرید هارد اکسترنال !!!

arash59b
31-10-2013, 15:12
سلام به همگی

قصد خرید یه هارد اکسترنال ترجیحا 3 ترا (یا 2 ترا) رو دارم. چون هارد سیستم پر شده می خوام برای بکاپ از اطلاعات و فیلم هام استفاده کنم و تقریبا روزی 5-6 ساعت به سیستم وصل خواهد بود

سیستم هم قدیمی هست و از USB3 پشتیباین نمی کنه. قیمت هم حداکثر تا 500 تومن باشه.

البته اول قصد داشتم یه هارد اینترنال بگیرم ولی بنظرم با مشخصات سیستم من مناسب نباشه و میترسم پاورم جواب نده. مشخصات سیستم هم به شرح زیره. نظر دوستان چی هست

مادربورد: abit AN-M2
سی پی یو: 2هسته AMD 4800
پاور: coolerMaster RS-430-PCAR
گرافیک: NVIDIA Gforce 8500 GT
رم: 4 گیگ
هارد: دو هارد مکستور اولی 500 گیگ و دومی 200

arash59b
31-10-2013, 21:19
لطفا در مورد گارانتی هم توضیح بدید و اینکهکدوم گارانتی معتبرتر هست

ata.royalfalcon
01-11-2013, 01:04
سلام به همگی

قصد خرید یه هارد اکسترنال ترجیحا 3 ترا (یا 2 ترا) رو دارم. چون هارد سیستم پر شده می خوام برای بکاپ از اطلاعات و فیلم هام استفاده کنم و تقریبا روزی 5-6 ساعت به سیستم وصل خواهد بود

سیستم هم قدیمی هست و از USB3 پشتیباین نمی کنه. قیمت هم حداکثر تا 500 تومن باشه.

البته اول قصد داشتم یه هارد اینترنال بگیرم ولی بنظرم با مشخصات سیستم من مناسب نباشه و میترسم پاورم جواب نده. مشخصات سیستم هم به شرح زیره. نظر دوستان چی هست

مادربورد: abit AN-M2
سی پی یو: 2هسته AMD 4800
پاور: coolerMaster RS-430-PCAR
گرافیک: NVIDIA Gforce 8500 GT
رم: 4 گیگ
هارد: دو هارد مکستور اولی 500 گیگ و دومی 200

سلام .

با توجه به اینکه روزی 5 الی 6 ساعت به سیستم متصل و در حال کار خواهد بود فکر میکنم بهتر باشه که هارد اینترنال بخرید مخصوصاً اینکه سیستم شما usb3 نداره و سرعت ترانسفر دیتا پایین و اذیت کننده خواهد بود . همچنین هاردهای اینترنال به خاطر نصب در کیس امنیت بیشتری دارند .

به هر حال اگر روی خرید هارد اکسترنال اصرار دارید سه مدل پیشنهاد میشه . Seagate Backup plus و Seagate expansion و WD my book . در این پست (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) در مورد تفاوتهای این سه مدل مختصر توضیحاتی دادم .

arash59b
01-11-2013, 19:59
سلام عطا جان واقعا خسته نباشی

اگه هارد اینترنال ساتا 3 بگیرم مادربوردم ساپورت می کنه؟ (مدلش رو بالا نوشتم تو دفترچه اش هم فقط نوشته ساتا حالا نمیدونم حتی 2 هست یا نه)

ترس من بیشتر از قدرت پاور هست که بالا مشخصاتش رو نوشتم و ممکنه توانش رو نداشته باشه؟ الان رو سیستم دوتا هارد مکستور با مشخصات زیر دارم بنظرت هاردهای 3- 2 ترا امروزه چقدر توان مصرف می کنن؟

اگه جای هارد 200 گیگ رو با یه 2-3 ترا عوض کنم (با توجه به اینکه تکنولوژیش مال7 سال پش هست) بنظرت چقدر تو مصرف توان پاور تاثیر میزاره؟ (ممکنه سربه سر بشه)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ata.royalfalcon
01-11-2013, 21:08
سلام .

اگه هارد اینترنال ساتا 3 بگیرم مادربوردم ساپورت می کنه؟ (مدلش رو بالا نوشتم تو دفترچه اش هم فقط نوشته ساتا حالا نمیدونم حتی 2 هست یا نه)

مادربرد شما چهار عدد پورت SATAII یا SATA 3Gb/s دارد . به هر حال مشکلی برای استفاده از هاردهایی که SATAIII دارند نیست .

ترس من بیشتر از قدرت پاور هست که بالا مشخصاتش رو نوشتم و ممکنه توانش رو نداشته باشه؟ الان رو سیستم دوتا هارد مکستور با مشخصات زیر دارم بنظرت هاردهای 3- 2 ترا امروزه چقدر توان مصرف می کنن؟

در عکس مقدار مصرف هاردهای سیگیت از سری 7200.14 دیده میشه (از راست به چپ 250 و 320 و 500 و 1TB و 2TB و 3TB و 4TB) . بنظرم پرمصرف نیستند . آیا پاور شما کانکتور sata پنچ رشته سیمی دارد یا خیر ؟

اگه جای هارد 200 گیگ رو با یه 2-3 ترا عوض کنم (با توجه به اینکه تکنولوژیش مال7 سال پش هست) بنظرت چقدر تو مصرف توان پاور تاثیر میزاره؟ (ممکنه سربه سر بشه)

مقدار مصرف مدل MAXTOR 6V200E0 هم در عکس زیر دیده میشه . بنظر مدلهای جدید در بعضی از آیتمها کم مصرفتر باشند .

arash59b
01-11-2013, 21:26
در عکس مقدار مصرف هاردهای سیگیت از سری 7200.14 دیده میشه (از راست به چپ 250 و 320 و 500 و 1TB و 2TB و 3TB و 4TB) . بنظرم پرمصرف نیستند . آیا پاور شما کانکتور sata پنچ رشته سیمی دارد یا خیر ؟

اره کلا دوتا کانکتور ساتا هست یکیش 5 سیم یکیش هم 4 سیمه است، چطور؟

بابت مشخصات هاردها ممنون

پس با این حساب تقریبا مصرف هارد 2 ترا با این قدیمه یکیه و حتی کمتر

راستی شنیدم بعضی از مادربوردها برای شناخت 3 ترا و بیشتر مشکل دارند. از کدوم ویژگی مادربورد میشه این مطلب رو متوجه شد؟

ata.royalfalcon
01-11-2013, 21:58
اره کلا دوتا کانکتور ساتا هست یکیش 5 سیم یکیش هم 4 سیمه است، چطور؟

بابت مشخصات هاردها ممنون

پس با این حساب تقریبا مصرف هارد 2 ترا با این قدیمه یکیه و حتی کمتر

راستی شنیدم بعضی از مادربوردها برای شناخت 3 ترا و بیشتر مشکل دارند. از کدوم ویژگی مادربورد میشه این مطلب رو متوجه شد؟

پس اگر میخواهید هارد اینترنال بخرید توصیه میشه کانکتور 5 رشته سیمی را به هارد جدید متصل کنید . چون انواع 4 رشته سیمی ، سیم نارنجی رنگ 3.3 ولتی را ندارند . در مورد سوال آخر گرچه نمیتونم 100% اطمینان بدم ولی فکر نمیکنم مشکلی با هاردهای 3TB داشته باشه .