ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : امکان نصب ویندوز 8 روی لپ تاپ Dell XPS L501

mahdi-mo
31-10-2013, 14:33
سلام به همگی:n11:

بچه ها میخوام ویندوز 8 روی لپتاپ نصب کنم با توجه به اینکه بغیر از درایور کارت گرافیکش که برای ویندوز 8 اومده-درایورهای صدا و ... مخصوص ویندوز 8 نداره
میتونم از همین درایورهای ویندوز 7 روی ویندوز 8 استفاده کنم؟؟؟:n13:

بعد یه یوال دیگه هم دارم اینکه
با توجه به اینکه مشخصات لپتاپم نسبتا بالای رم6-گرافیک2-سی پی یو 7 هسته ای ولی اونقدر سرعت بالا اومدن ویندوز پایین اومده که انگار میگی سیستم مال عهد بوقه!!! بدجور رفته رو اعصابم:n24::n23:
اگه از دیسک ریکاوریش استفاده بکنم و به حالت اول برگردونم تمام اطلاعاتم آیا پاک میشه؟؟یکی بهم گفت فقط اطلاعات درایو ویندوزت پاک میشه و یکی دیگه گفت کل اطلاعات هاردت حالا موندم حرف کدومو قبول کنم گفتم بیام از شما بپرسم
یکی دیگه بهم گفت برو خودت ویندوز 7 رو نصب کن که در اینصورت مطمونم فقط اطلاعات درایو ویندوزم پاک میشه ولی در این حالت هم یه سوالی واسم پیش اومده اینکه ویندوز ارجینالم میپره یا با همون کد زیر لپتاپم میتونم این ویندوزی رو هم که خودم نصب کردم ورژن اصلیش کنم؟؟
ببخشید که سرتونو درد آوردم

لطفا همه سوالامو پاسخ بدیم

ممنون:n02:

abs-j
31-10-2013, 15:34
درود بر شما
جواب سوالاتت رو شماره بندی می کنم البته تا اونجاییکه اطلاعاتم یاری می کنه:
1- معمولا ویندوز 7 و 8 خیلی از درایورهای سیستم رو به صورت پیش فرض داره و نیاز به نصب مجدد اونا نیست.( در مورد ویندوز 8 بیشتر صدق می کنه) البته اگه اخرین درایور مربوط به سیستم عاملتون رو از سایت مربوطه بگیرید خیلی بهتره.
در مورد لپ تاپ شما با توجه به اینکه می گید درایور گرافیک رو داره این خیلی خوبه و فکر نکنم مشکلی از بابت درایور های دیگه توی ویندوز 8 داشته باشید. چون اصل کارترینش همون گرافیکه.
2- درایور های هر سیستم عاملی مخصوص خودشه و نمیشه جابجاشون کردن(البته در مورد سون و ویستا یه سری مشترکهایی داره)
3- علت های زیادی واسه کند شدن ویندوز فعلیتون هست، مثل: نصب برنامه های بیشمار، باقی موندن یه سری dll های برنامه های پاک شده توی فلدر ویندوز، ویروسی شدن سیستم، خراب شدن رجیستری ویندوز و ...
اگه بخوای از همین ویندوزت استفاده کنی میتونی با نرم افزارهای مختلف رجیستری ویندوزت رو بازسازی کنی، با استفاده از سی دی ویندوز نصب شده میتونی ویندوزت رو ریپیر(repaire) کنی و باز هم با نرم افزار میتونی ویندوزت رو پاکسازی کنی
4-منم فکر کنم اگه از دیسک ریکاوری ویندوزت استفاده کنی تمام اطلاعاتت و حتی پارتیشن بندی رو حذف میکنه و تمام اطلاعات به حالت اولیه برمیگرده. پس اگه میخوای اینکار رو بکنی قبلش از تمام اطلاعات روی درایوها یه بک آپ بگیر.
5- در صورت نصب مجدد هر سیستم عاملی اگر درایو مورد نظر رو فرمت کنی اطلاعاتت از بین میره و اگه فرمت نکنی خب طبعا اطلاعاتت حفظ میشه ولی ممکنه جاش عوض بشه. این شامل ویندوز قبلیتون هم میشه.
6- ویندوزی که روی دیسک ریکاوریتون هست عموما ارجینال هست و از طرف مایکروسافت پشتیبانی میشه، ولی ویندوزهای موجود توی بازار 99 درصدشون کرک شده هستن و فکر نکنم از سریال موجود زیر لپ تاپ بشه واسه این قضیه استفاده کرد.
7- اصلا هم سرم درد نگرفت، بلکه بیشتر لذت بردم از اینکه اطلاعاتم رو به اشتراک گذاشتم.

امیدوارم تونسته باشم شما رو به هدفتون نزدیک کرده باشم.

Public Enemy
31-10-2013, 16:18
دوست عزیز کاش مدل لپ تاپتون رو می گفتین . ولی با این تفاسیری که گفتین ( رم 6 و پردازنده ظاهرا I7 ! ) و با توجه به اینکه نیاز های سخت افزاری ویندوز 8 دقیقا مثل 7 هستش ، لذا لپ تاپ شما بدون مشکل ویندوز 8 رو اجرا می کنه .

و با تشکر از دوست عزیزمون Abs-j که توضیحات لازم رو دادند ، صحبتاشونو کمی تکمیل می کنم :

1 - اگر از درایو ریکاوری برای برگردوندن ویندوز اورجینال استفاده کنین ، درایو حاوی ویندوز ( عموما همون C ) اطلاعاتش کامل پاک می شه .

اگر لپ تاپتون Vaio هست ، این انتخاب رو دارین که بین " حذف اطلاعات درایو حاوی ویندوز " و " حذف اطلاعات کلیه درایو ها ( همون فرمت کامل )" یکی رو انتخاب کنین . لذا اگر vaio دارین بهتره دقت کنین .

2 - عموما ویندوز های اورجینال همراه لپ تاپ نسخه Home Premium هستند . لذا شما برای فعال ساری نیاز به نسخه Home Premium دارین . مهم نیست که ویندوزی که دارین نصب می کنین اورجینال باشه یا کرک شده ( چون ویندوز های کرک شده همون ویندوز اورجینال هستند اما کرک پس نصب ویندوز کرک می شه . ) ولی 2 نکته زیر خیلی مهم هستند :

الف : باید سریال مورد نظر با نسخه ویندوز هماهنگ باشه ، حتی 32 بیت یا 64 بیت بودنشم مهمه !
ب : اطمینان نمی دم که ویندوز کرک شده ای که بخواین نصب کنین ، عاری از هر گونه بد افزاری باشه که سریال ویندوز اصلتونو بدزده ! ( زیاد جدی نگیرین :n02: ولی احتمالش هست ! )
پ : معمولا بر اثر اشتباه 75 % کاربران در هنگام نصب ویندوز جدید از طریق DVD درایو ریکاوری رو از کار میندازن !!!! ( البته بدون درایو ریکاوری هم میشه زندگی کردا !!!! :n02: )

لذا توصیه ای که می کنم اینه که اگر بخواین ویندوزی غیر از ویندوز اورجینال همراه لپ تاپ نصب کنین ، از ویندوز های معتبر موجود در بازار بگیرین و یا از سایت های معتبر ایرانی دانلود کنین .

بقیه موارد هم که دوست عزیزمون توضیحات کامل رو دادند

mahdi-mo
02-11-2013, 22:05
دوست عزیز کاش مدل لپ تاپتون رو می گفتین . ولی با این تفاسیری که گفتین ( رم 6 و پردازنده ظاهرا I7 ! ) و با توجه به اینکه نیاز های سخت افزاری ویندوز 8 دقیقا مثل 7 هستش ، لذا لپ تاپ شما بدون مشکل ویندوز 8 رو اجرا می کنه .

و با تشکر از دوست عزیزمون Abs-j که توضیحات لازم رو دادند ، صحبتاشونو کمی تکمیل می کنم :

1 - اگر از درایو ریکاوری برای برگردوندن ویندوز اورجینال استفاده کنین ، درایو حاوی ویندوز ( عموما همون C ) اطلاعاتش کامل پاک می شه .

اگر لپ تاپتون Vaio هست ، این انتخاب رو دارین که بین " حذف اطلاعات درایو حاوی ویندوز " و " حذف اطلاعات کلیه درایو ها ( همون فرمت کامل )" یکی رو انتخاب کنین . لذا اگر vaio دارین بهتره دقت کنین .

2 - عموما ویندوز های اورجینال همراه لپ تاپ نسخه Home Premium هستند . لذا شما برای فعال ساری نیاز به نسخه Home Premium دارین . مهم نیست که ویندوزی که دارین نصب می کنین اورجینال باشه یا کرک شده ( چون ویندوز های کرک شده همون ویندوز اورجینال هستند اما کرک پس نصب ویندوز کرک می شه . ) ولی 2 نکته زیر خیلی مهم هستند :

الف : باید سریال مورد نظر با نسخه ویندوز هماهنگ باشه ، حتی 32 بیت یا 64 بیت بودنشم مهمه !
ب : اطمینان نمی دم که ویندوز کرک شده ای که بخواین نصب کنین ، عاری از هر گونه بد افزاری باشه که سریال ویندوز اصلتونو بدزده ! ( زیاد جدی نگیرین :n02: ولی احتمالش هست ! )
پ : معمولا بر اثر اشتباه 75 % کاربران در هنگام نصب ویندوز جدید از طریق DVD درایو ریکاوری رو از کار میندازن !!!! ( البته بدون درایو ریکاوری هم میشه زندگی کردا !!!! :n02: )

لذا توصیه ای که می کنم اینه که اگر بخواین ویندوزی غیر از ویندوز اورجینال همراه لپ تاپ نصب کنین ، از ویندوز های معتبر موجود در بازار بگیرین و یا از سایت های معتبر ایرانی دانلود کنین .

بقیه موارد هم که دوست عزیزمون توضیحات کامل رو دادند

ممنون بابت راهنمایی شما دوست عزیز
دوست عزیز گفتم مدل لپتاپم dell xps l501 هست:n02:

در رابطه با این موضوع که فرمودین 1 - اگر از درایو ریکاوری برای برگردوندن ویندوز اورجینال استفاده کنین ، درایو حاوی ویندوز ( عموما همون C ) اطلاعاتش کامل پاک می شه .
در این مورد کاملا مطمئنین چون اطلاعاتم خیلی مهمه فقط فقط اطلاعات درایو ویندوز پاک میشه؟؟؟

در رابطه با ویندوز 8 هم اگه نصبش کنم از لحاظ درایور به مشکل نمیخورم؟چون همونطور که گفتم فقط درایور کارت گرافیک لپتاپم مخصوص ویندوز 8 اومده و برای بقیه درایورها فقط مال ویندوز 7 رو داره
میخوام این نسخه Windows 8 x64 Dell OEM ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو نصب کنم.

در ضمن یه سوال دیگه هم دارم این که ویندوز فعلی مدتی میشه که بلوتوثش فقط دریافت میکنه و ارسال نمیکنه در واقع اصلا گزینه blouetooth تو قسمت send to نیستش حذف شده این مشکلو چطوری حل کنم؟؟؟

بازم ممنون

soroushsa
03-11-2013, 00:06
سلام دوست عزیز
خسته نباشید میگم به همه دوستان، ممنون از توضیحات خوب و کاملتون، با اجازه منم یه صحبت کوچولو داشته باشم
دوست عزیز با نصب ویندوز 8 هیچ مشکلی از نظر درایور ها نداری ، بجز گرافیک و اون سه تا دکمه لمسی
من یک نرم افزار بسیار مفید و کاربردی و هم به شما معرفی میکنم که بسیار عالی عمل میکنه و آخرین آپدیت های درایورهات و میتونی از طریق اون نرم افزار دریافت کنی، به اسم Driver Easy
درباره بلوتوث هم ، خود من هم همین مشکل و داشتم . یک بار درایور و پاک کردم دوباره نصب کردم درست شد
موفق باشی...