مشاهده نسخه کامل
: اجرا نکردن 3D
hemrah12
31-10-2013, 13:14
سلام دوستان تلویزیون من 3D اجرا نمیکنه انواع فرمت هاروهم پخش کردم اما نمی شه عینک جفت میشه امابازم اجرا نمیشه مدل تلویزیون هم:ua40es6960 باید از منوی مخفی فعال بشه.
ازاستادان وکسانی که اطلاعات دارن کمکم کنید.
amir_t6262
31-10-2013, 14:32
فرمت فیلمت چیه؟
side by side است یا Over under؟
وقتی که فیلم را پخش کردی، باید از روی ریموت کنترل دکمه 3D را بزنی، یا در تنظیمات تصویر گزینه سه بعدی را انتخاب کنی و بعد با توجه به side by side بودن یا over under بودن نوع سه بعدی را انتخاب کنی.
hemrah12
31-10-2013, 15:06
mp4 side by side
amir_t6262
31-10-2013, 19:21
mp4 side by side
پس همانطور که گفتم در قسمت تنظیمات تصویر میتوانی گزینه سه بعدی را انتخاب و بعد side by side را بزنی.
در این حالت دو تا تصویر فیلمت یکی میشود ولی تصویر عمق ندارد.
بعد عینک را روشن میکنی و به چشمت میزنی، تا تصویر کاملا سه بعدی شود.
hemrah12
06-11-2013, 19:25
فیلم در کامپیوتر ساید بای ساید پخش می شه اما در کامپیوتز نه نمی شه دوما وقتی فیلم 3D از tv پخش می شه گزینه انتخاب نوع تصویر (مثل ساید بای ساید یاغیره...) غیر فعال می شه سوم هم اون فیلم در تلویزیون مثل فیلم عادی پخش میشه
matinpour
06-11-2013, 20:51
فیلم در کامپیوتر ساید بای ساید پخش می شه اما در کامپیوتز نه نمی شه دوما وقتی فیلم 3D از tv پخش می شه گزینه انتخاب نوع تصویر (مثل ساید بای ساید یاغیره...) غیر فعال می شه سوم هم اون فیلم در تلویزیون مثل فیلم عادی پخش میشه
دوست عزیز
اول از این مسیر بروید
صفحه منو-->تصویر--> 3D
و سپس آن را ON کنید و از آیتم های موجود یعنی ساید بای ساید استفاده کنید . تصاویر ممکن است ابتدا یک تداخل داشته باشد ولی بعد از لحظاتی تصویر بهینه شده و تداخل از بین می رود . عینک تری دی ممکن است به درستی کار نکند این بخاطر این است که یک دستگاه تری دی و یا الکترونیکی در نزدیکی عینک یا تلویزیون روشن باشد.این باعث مشگل در عمل کرد عینک می شود و باید آن چیزی های که باعث این مشگل شده را از تلویزیون و عینک دور کنید. و اگر تری دی شما با HD بدرستی پخش نمی شود این به دلیل محتوای کیفی آن است سعی کنید برای امتحان حتما از یک فیلم با کیفیت عالی استفاده کنید.
فعال کردن حالت3D
صفحه منو-->تصویر--->3D-->حالت3D
حالت 3D را با توجه به سیکنال ورودی انتخاب کنید حالت 3D بسته به مدل ممکن است متفاوت باشد.در این مورد 3D مورد نظر را برای حالت درست نمایش تغییر دهید. یعنی ببینید ساید بای ساید و یا تصاویربالا و پایین و غیره است
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.