مشاهده نسخه کامل
: بحث درباره ی مسابقات پیامکی
ali alikhani
31-10-2013, 11:32
سلام
میخواستم درباره ی مسابقات پیامکی سوال بپرسم
نظرتون درباره ی مسابقات پیامکی چیه؟
بنظر شما این مسابقات واقعیه؟
اگه در مسابقه شرکت کنم امکان جایزه بردنم وجود داره؟
کسی هست که در مسابقه شرکت کرده باشه و جایزه برده باشه؟
لطفا اگر کسی چیزی میدونه بیاد بگه.
دوستان لطفا در این بحث شرکت کنید
MOHAMMAD_ASEMOONI
01-11-2013, 09:00
سلام
اساس کار مسابقه ی پیامکی , بلیط های بخت آزمائی ( لاتاری ) , جوائز حسابهای قرض الحسنه ی بانکها , مسابقه های تلوزیونی و شرکتهای بیمه فقط یک چیز هست :
جلبِ اعتمادِ مردم و اخذ مبلغ کمی پول از اونها و جمع کردن یک مبلغ بسیار زیاد و هنگفت , سپس پرداخت مبلغ بسیار کمی از اون پول هنگفت به یک یا چند نفر به عنوان جائزه و به جیب زدنِ بقیه ی اون پول هنگفت .
این کار درآمد سرشاری داره .
هر چی تعداد شرکت کنندگان بالاتر بره سود هم سرشارتر میشه .
هستند کسانی که صادقانه و بدون کلک این کارها رو انجام میدند ( توزیع جوائز به صورت صادقانه و بدون پارتی بازی و کلک ) .
اما تعدادشون بسیار بسیار کمه .
پس بهتره فریبشون رو نخورید و بی خیالشون بشید چون که مخصوصاً مسابقه های پیامکی درصدِ صداقت و درستیش نزدیک به صفره .
این تاپیک رو هم اگر مایل بودین بخونین .
معرفی کلاهبرداران شبکه های ماهواره ای و تلوزیونهای محلی .
forum.p30world.com/showthread.php?t=465527
ali alikhani
06-11-2013, 10:45
سلام
من توی سایتbadbadak سری اطلاعات خوب پیدا کردم که شکمو نسبت به این مسابقات کمتر کرده
این شرکت لیست برنده هاشو منتشر کرده و فیلم و عکس هم ازشون گذاشته
من دوست دارم تو این مسابقات شرکت کنم شاید خدا کمکم کرد و یه جایزه ای بردم.
فکر کنم جایزه 1 میلیون تومانیش و یا ماشینش ارزش داشته باشن که ریسک پرداخت روزی 2-3 هزار تومن رو بکنم.
دوستان نظره شما چیه؟ خواهشا هرکی چیزی در مورد این این مسابقات شنیده بیاد بگه
ملا نصرالدین
07-11-2013, 13:37
مسابقه به چه صورت هست؟
چند نفر شرکت کننده داره؟
باید روزی 3000 تومان بپردازید؟
خب اگر ماه اول برنده نشدید چی؟
از کجا معلوم اون عکس و فیلم هایی که گرفته برای فامیلشون نیست؟
MOHAMMAD_ASEMOONI
07-11-2013, 21:41
سلام. ده هزار نفر پیدا کنین که حاضر باشند در قرعه کشیِ شانس که بنده اجرا میکنم شرکت کنند و نفری 3000 تومن بریزند به حساب بنده . به محض تکمیل شدنِ مبلغ , فوراً قرعه کشی رو انجام میدم و به سه برنده ی خوش شانس به قید قرعه نفری نه میلیون تومن پرداخت میکنم . حاضرید ؟
ali alikhani
30-11-2013, 11:40
سلام. ده هزار نفر پیدا کنین که حاضر باشند در قرعه کشیِ شانس که بنده اجرا میکنم شرکت کنند و نفری 3000 تومن بریزند به حساب بنده . به محض تکمیل شدنِ مبلغ , فوراً قرعه کشی رو انجام میدم و به سه برنده ی خوش شانس به قید قرعه نفری نه میلیون تومن پرداخت میکنم . حاضرید ؟
سلام دوست گرامی
اولا چه تضمینی است که شما قرعه کشی رو انجام بدین
دوما تازه معلوم نیست که کی قرعه کشی رو انجام می دین
سوما بعد از پرداخت این پول چگونه با شما در ارتباط باشیم
لپ کلام دوست عزیز این کار شما می تواند شروع یک کلاه برداری بزرگ باشد البته قصد بی احترامی و یا تهمت ندارم ولی اصلا نمیشه به کسی که هیچ شناختی نداری و یا هیچ گونه مجوزی ندارد اعتماد کرد
10000 نفر که هر کدام 3000 تومان می ریزند یعنی حدود 30 میلیون میشه.حالا کامل شدن این 10000 نفر و شروع مسابقه میتونه یک سال و یا سالها طول بکشه و پول های ما در حساب شما پس انداز بشه
تازه اگر هم همه چیز درست باشه شانس برنده شدن توی این مسابقه تقریبا صفره پس بیخیال شید
ali alikhani
30-11-2013, 11:44
سلام دوستان
میخواستم در مورد این مسابقه فرش سپید که تازه در شبکه 2 پخش میشه بپرسم
کسی این مسابقه رو دیده و یا اطلاعی در مورد نحوه ی شرکت و گرفتن امتیاز در این مسابقه داره؟
لطفه اگه کسی چیزی میدونه بیاد بگه
غول مرحله اخر
30-11-2013, 12:13
سلام
ببخشید وسط بحث تاپیک زدم. یه سوال داشتم که ذهنه منو خیلی ذرگیر کرده:
حالا کاری به شبکه های ماهواره ندارم.
منظورم داخل شبکه خوده ایران هست. مثلا بانک های، ایرانسل، برنامه های ورزشی مثلا برنامه نود و .... که خیلی هستن.
آیا اصن قرعه کشی برگزار میشه؟ قرعه کشی هاشون بر چه اساسی است؟ منظورم اینکه عوامل خوده برنامه خودشون انجام میدن یا کسایی دیگه ای هم هستن که نظارت کنن؟
مثلا برنامه نود قرعه کشی رو همه میبینن! یا چند ساله پیش یکی از فامیل های دورمون تو قرعه کشی بانک یه ماشین برد، البته بدون هیچ تقلبی و پارتی!!! برام جالب بود. ایرانسلم که خداییش خیلی تیغم زد :n03:
راستش خودمم هم مشکوکم!!! چون تو هر مسابقه ای شرکت میکنم اسمم در نمیاد!!!!یا شاید شانس نداریم!!!
تو این فکرم که دیگه شرکت نکنم!!! :n27:
نظره دوستان چیه؟؟؟
MOHAMMAD_ASEMOONI
30-11-2013, 12:31
سلام دوست گرامی
اولا چه تضمینی است که شما قرعه کشی رو انجام بدین
دوما تازه معلوم نیست که کی قرعه کشی رو انجام می دین
سوما بعد از پرداخت این پول چگونه با شما در ارتباط باشیم
لپ کلام دوست عزیز این کار شما می تواند شروع یک کلاه برداری بزرگ باشد البته قصد بی احترامی و یا تهمت ندارم ولی اصلا نمیشه به کسی که هیچ شناختی نداری و یا هیچ گونه مجوزی ندارد اعتماد کرد
10000 نفر که هر کدام 3000 تومان می ریزند یعنی حدود 30 میلیون میشه.حالا کامل شدن این 10000 نفر و شروع مسابقه میتونه یک سال و یا سالها طول بکشه و پول های ما در حساب شما پس انداز بشه
تازه اگر هم همه چیز درست باشه شانس برنده شدن توی این مسابقه تقریبا صفره پس بیخیال شید
سلام
اساس کار مسابقه ی پیامکی , بلیط های بخت آزمائی ( لاتاری ) , جوائز حسابهای قرض الحسنه ی بانکها , مسابقه های تلوزیونی و شرکتهای بیمه فقط یک چیز هست :
جلبِ اعتمادِ مردم و اخذ مبلغ کمی پول از اونها و جمع کردن یک مبلغ بسیار زیاد و هنگفت , سپس پرداختِ یک مبلغ کم از اون پول هنگفت به یک نفر و به جیب زدن بقیه ی اون پولی هنگفت .
سلام
ممنون از نظرتون
بنده این رو جدی نگفتم.
فقط خواستم نشون بدم که جلبِ اعتمادِ مردم چقدر مهم هست در این کارها ( قرعه کشی , لاتاری , پس انداز قرض الحسنه , بیمه , مسابقه ی تلوزیونی و رادیوئی و مسجی و اینترنتی ) .
بنده به لطف خدا نه تو این سایت آدم بی اعتبار و بد اعتباری هستم نه در نت و نه در بین دوستان و آشنایان و اقوام .
اما کسی حاضر نمیشه بنده همچین کاری رو انجام بدم
:)
حالا شما حساب کنین که اونهائی که این کارها رو انجام میدن چقدر باید تلاش کنند برای جلب اعتماد مردم برایِ پول دادن
با این وجود اکثرشون صادق نیستند و یا اصلاً جایزه ای در کار نیست یا برای حفظ ظاهر یکی از طرف خودشون برنده اعلام میشه و جایزه رو میبره .
جایزه ای که در مقابلِ درآمد اونها هیچ هم نیست .
=========/================+===========+
اما حالا یک پیشنهاد جدی
یک نفر که مورد اعتمادِ همه باشه بیاد اینجا
همه به حسابش 5000 تومن واریز کنند ( یکیشون هم خودِ بنده )
هر کسی هم پول واریز میکنه بیاد اینجا وتاریخ و شماره ی تراکنش رو درج کنه
وقتی مبلغ به 10 میلیون ت رسید قرعه کشی انجام میشه و به 20 نفر هر کدوم 450 هزار تومن پرداخت میشه
یک میلیون هم کمسیون سایت برایِ هزینه های سایت .
قرعه کشی -- به روش کاملاً شفاف توسط یک کودک 4 یا پنج ساله انجام میشه . جزئیاتش باشه برای بعد .
یک میلیون ت بعلاوه ی سود پول برای سایت , بقیه بین 20 نفر به طور مساوی تقسیم میشه .
اگر هم کسی دوست داشت دو یا چند واریز انجام بده و احتمال برنده شدنش رو افزایش بده .
ali alikhani
30-11-2013, 17:11
سلام
ممنون از نظرتون
بنده این رو جدی نگفتم.
فقط خواستم نشون بدم که جلبِ اعتمادِ مردم چقدر مهم هست در این کارها ( قرعه کشی , لاتاری , پس انداز قرض الحسنه , بیمه , مسابقه ی تلوزیونی و رادیوئی و مسجی و اینترنتی ) .
بنده به لطف خدا نه تو این سایت آدم بی اعتبار و بد اعتباری هستم نه در نت و نه در بین دوستان و آشنایان و اقوام .
اما کسی حاضر نمیشه بنده همچین کاری رو انجام بدم
:)
حالا شما حساب کنین که اونهائی که این کارها رو انجام میدن چقدر باید تلاش کنند برای جلب اعتماد مردم برایِ پول دادن
با این وجود اکثرشون صادق نیستند و یا اصلاً جایزه ای در کار نیست یا برای حفظ ظاهر یکی از طرف خودشون برنده اعلام میشه و جایزه رو میبره .
جایزه ای که در مقابلِ درآمد اونها هیچ هم نیست .
=========/================+===========+
اما حالا یک پیشنهاد جدی
یک نفر که مورد اعتمادِ همه باشه بیاد اینجا
همه به حسابش 5000 تومن واریز کنند ( یکیشون هم خودِ بنده )
هر کسی هم پول واریز میکنه بیاد اینجا وتاریخ و شماره ی تراکنش رو درج کنه
وقتی مبلغ به 10 میلیون ت رسید قرعه کشی انجام میشه و به 20 نفر هر کدوم 450 هزار تومن پرداخت میشه
یک میلیون هم کمسیون سایت برایِ هزینه های سایت .
قرعه کشی -- به روش کاملاً شفاف توسط یک کودک 4 یا پنج ساله انجام میشه . جزئیاتش باشه برای بعد .
یک میلیون ت بعلاوه ی سود پول برای سایت , بقیه بین 20 نفر به طور مساوی تقسیم میشه .
اگر هم کسی دوست داشت دو یا چند واریز انجام بده و احتمال برنده شدنش رو افزایش بده .
باسلام
دوست عزیز واقعا مثال خیلی قشنگی زدی،منو به فکر انداخت
دقیقا همینطور که شما گفتی این شرکت ها کلی وقت و هزینه صرف جلب اعتماد مردم می کنند
اما سوال اینجاست که واقعا چند درصد اونا به وعده هاشون عمل میکنند
مثلا یکی از این شرکت ها لیست برنده هاشو منتشر کرده و حتی از اونا فیلم هم گرفته (پست بالا) ولی واقعا از کجا معلوم این ها برنده های واقعی (از بین مردم عادی) باشن؟
مثلا همین شرکتو در نظر بگیر،این شرکت به نوعی در تلاش برای جلب رضایت مردمه(خود ما) ولی ما به همین عکس ها فیلم ها هم شک میکنیم
البته این شرکت ها هم تقصیری ندارند،انقدر توی جامعه کلاه برداری زیاد شده که کمتر کسی پیدا میشه که به این شرکت ها و مسابقه هاشون اعتماد کنه
به نظرتون این شرکت ها برای جلب اعتماد ما دیگه چکار باید بکنند؟
اگه همه ی این مسابقات کلاه برداری از مردم بود جو مسابقات جور دیگری بود و شرکت های رقیب در این زمینه شروع به استفاده از ان در خراب کردن وجه دیگری می کردند
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.