ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره برای انتخاب شغل با مزایای بهتر

mahdimb
30-10-2013, 18:04
سلام
من مدرک کارشناسی ارشد دارم و حدود یک سال از خدمت سربازیم مونده. در مورد شغلی که باید در آینده انتخاب کنم سوالاتی برام پیش اومده. یکی از دوستام برای تدریس در دانشگاه علمی کاربردی اسم من رو ثبت نام کرد. (البته اون واحد یک سال دیگه کارش رو شروع می کنه، تقریبا بعد از خدمت سربازی من). اما من نمی دونم که مزایای کسی که استاد میشه چه چیزهایی هست؟ و بسته به اینکه در چه دانشگاهی (دولتی، آزاد، علمی کاربردی و ...) تدریس کنید فرق می کنه یا خیر؟
مثلا در مورد شغلی مانند کارمند بانک مزایایی وجود داره (این ها رو خودم به دلیل اینکه یکی از بستگانمان کارمند بانک ملی هست مشاهده کرده ام): مثل وام مسکن، وام برای خرید خودرو، هدیه هایی که به مناسبت بعضی اعیاد و ... به کارمندها داده می شه و موارد دیگری که شاید خیلی مهم نباشن تا بخوام بیان کنم.
یه مثال دیگه، یکی از آشنایان دورمان که در شهرداری می باشد که شنیدم مزایای خیلی خوبی مثل بانک وجود نداره اما میزان حقوق بیشتر می باشد.
اگه من بخوام در سمت استادی اشتغال داشته باشم چه مزایایی میتونه وجود داشته باشه؟:n13: و شما کدوم رو پیشنهاد می کنید؟:n01:
لطفا اگر اطلاعاتی دارید در اختیار بنده قرار بدید، ممنون:n06:

silver65
05-11-2013, 23:39
من اطلاعاتم کامل نیست فقط می دونم همه دنبال هئیت علمی شدن هستن
خیلی از بچه ها رو دیدم رفتن تو واحدهای دانشگاه آزاد خارج از مراکز استان ( بیشتر توی شهرهای کوچک) و بعد از یه مدت تدریس و گاهی بلافاصله عضو هئیت علمی شدن! اینجوری هم یه حقوق ثابت دارن هم اینکه شنیدم برا دکترا دانشگاه بورسیشون کرده

shahinfarasystem
11-11-2013, 21:36
من بانك رو پيشنهاد ميكنم ...وام هاي خوبي شنيدم ميدن
والا تاجايي كه من ميدونم تا هيئت علمي نشه استاد دانشگاهي از نظر پولي همچين چيز دهن سوزي نيست
تازه هييت علمي هم بايد معمولا دكترا داشته باشي

من برادر يكي از دوستام ليسنس صنايع و فوق ام بي اي فكر كنم داشت
رفت ازمون بانك ملي رو ثبت نام كرد الانم مشغول كاره عين اقاها بدون پارتي و اينا
تازه نه متصدي توي ساختمان مركزي ...چون فوق داشته
از كارشم شكر خدا راضيه

-siamak-
28-01-2014, 03:25
سلام دوستان از همتون با هم درخواست دارم كه راهنماييم كنيد

و تا جايي كه اطلاعات و تجربي داريد كامل كامل جوابم رو بديد

اما سوالم اينه كه هرچي شغل ميشناسيد كه با اين شرايط زير هست حتي شده به صورت ليست وار لطفا بهم معرفي كنيد تا در انتخاب بر حسب روحياتم بتونم تنوع كامل داشته باشم

1.تاسقف (پنجاه ميليون تومان) ميتونم تهيه كنم

2.يك (زمين ششصد هفتصد متري ديوار شده) هم داريم البته هيچ اصراري به استفاده از اون براي شغل ندارم فقط خواستم ذكر كنم شايد به درد خورد

3.در آمدم بدون هيچ شبهه اي حلال باشه

4.با زن جماعت سرو كار نداشته باشم

5.مغازه داري نباشه

6.استخدامي نباشه

7.اگرهم نياز به آموزش ديدن داره حداقل آموزشهاش سنگين نباشه مثل دانشگاه رفتن يا شاگردي كردن به مدت طولاني پيش اساتيد حرفه ها

8.نياز به مسافرت هاي مكرر نباشه

9.در ساعات انجام كار كاملا مخير باشم اينكه چند ساعت كار كنم يا اينكه كي كار كنم كاملا اختياري باشه كلا نميخوام زياد درگير بشم ميخوام از زندگيم كاملا استفاده كنم نه اينكه دغدغه داشته باشم

10.((ريسكش مطمئن باشه))

11.درآمدش حتما (نسبتا خيلي بالا) باشه

12.آقاي خودم ياشم

13.جهت اطلاع مشهد زندگي ميكنم

14.كارهاي ذوقي و جذاب و داراي تنوع و (زيبايي) رو بيشتر دوست دارم ميخوام از كارم خيلي لذت ببرم

ببخشيد ديگه خودم ميدونم سوالم خيلي پيچيده شد اما واقعا به كمك نياز دارم عقلم به جايي نميرسه واقعا درمونده شدم خسته شدم انقد فكر كردم يا پاي اينترنت نشستم تا يك كار با اين شرايط پيدا كنم

گفتم اطلاعات اينترنت خيلي چهار چوبي و خشك و محدودن برا همين تصميم گرفتم از دانسته ها و تجربيات و اطلاعات شما دوستان تو اينجور انجمن ها استفاده كنم كه مسلما خيلياتون براي انتخاب شغل خيلي راهها رو طي كردين و

چيزهايي ميدونيد كه ميتونه حتما منو كمكم كنه

در ضمن علت شرايط خاص من صرفا راحت طلبي و اينها نيست بيشتر به خاطر شرايط و (مشكلات خاص) من هست كه ناگزيرم با اين شرايطي كه گفتم به زندگي ادامه بدم و كار كنم

با تشكر منتظر جوابهاي همتون هستم :46:

يا علي